]
gelin almadan bi kaç kare silicem hemen şekerler
babamdan kopmam çok zor oldu
yani kızlar sözüm herkese,hayırlısıyla şu düğünü atlatayım kimse benden foto moto istemesin,koymucam.
tamam çoğunuz sabah veya diğer saatlerde rahatlıkla burda toplanıyorsunuz ama bizler de elimizden geldiğince paylaşımda bulunmaya,arkadaşlık etmeye çalışıyoruz.
bakın kaç arkadaşımız kaçtır albüm yapıyo,şıp diye kaldırıyo sonra..
sehker kaç kez foto koydun daha birini bile göremedik..
yanlış anlaşılmak istemem,herkesin tercihi tmm eyvallah,atıyorum mesela bana göstermek istemez bi arkadaşımız birşeyini,anlatmak istemez bir sırrını,paylaşmak istemez bi haberini filan anlarım..
ama gördüğüm kadarıyla öyle bi ortam da yok..
albüm dediğin zaten bi tek ark.lar görüyo,neden 3-5 dk içinde siliyorsunuz ki ark.lar?
bakın milena akşam koydu sabah silerim dedi,yanlış olmasın ama hala duruyo,herkes görsün diye..
topikte albüm peşinde koşturuyoruz resmen,ay tüh paylaştı yetişmem lazım,yetişemedim vs gibi:)
neyse,madem böyle..denk geldiğimde bakar,daha da sormam ben de..
gizlilik evet önemli de ne bileyim ya aman..herkes kendi bilir..
ps:sözüm sadece sana söylenmiş değildir sehker,lütfen özel olarak üzerine alınma,albüm koyup hemencecik siliniyor sürekli,bizler de çalışma saatlerimiz yüzünden bi türlü diğer ark.larımız napmış ne etmiş göremiyoruz..
sen hiç birşey paylaştın mı diyebilirsiniz,ama biliyorsunuz ki paylaşacak ev de gelinlik de çiçek de ayakkabı da vs vs de yok şimdilik.öyle gizlice forumu izleyip kaçanlardan olmadığımı biliyorsunuz.neyse çok konuştum,zannımca içimdekileri anlatabilmişimdir..
Ben düşünüp düşünüp ağlıorum birde babam rahatsız ne oalcak bilmiyorum rabbim güzel günümde inş. babamın başımda olmasını nasip eder bana. hepimize inş.
Kurdeliye takmaya dermanı bile yok
RAbbim hayırlı şifalar versin inşaallah..sakın bozma moralini ve hep dua et canım..biz de edicez.
nişanlımla 2 ay önce bi avm ye gittik. Gömlek alıcaz bizimle ilgilenen bir bayandı. arka tarafta başka birşeylere bakıyorum bi baktım anemmmm ne görimm kadın benim herüfün kollarını sıkıyor. Bi uyuz oldum tamam ben ilgilenirim tşkler diyip postaladım kadını. Bir defasında da kadının teki nişanlı olduğunu bile bile saçma sapan konuştu burda yazamıyorum
tabi benim ki bi güzel ağzının payını vermişti... kadınlarda utanma kalmamış. ne günlere kaldık Allah'ım
kuzum seni bu topiğin muhtarı yapalım bende azan olayım
kızım alemsin ya:)
ehtiyar heyeti mi guruyonuz:) men de gelem:)