2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağol canım benim

çok geçmiş olsun. 20 likler zor oluyormuş. Bende çektircem 2 tane var düğünden önce çektirmem gerek hemen.

my everything sanada geçmiş olsun canım
ben şuan çok kötüyüm ağzımda sürekli kan kokusu boğazlarım çok ağrıyo
nası atlatıcam bilmiorum

Anlıyorum snei ben şimdiden düşündüğmde ağlıyorum yanii
Off off
75 günüm var ne kada az kaldı

bide öğlen annem aradı nasıl ağlıyo telefonda kıyamam anneme çok kötü oldum eve gitmek için yer arıyorum devamlı akşam konuşcam tmm derse yarın koşa koca sabahın köründe evime gitcem
çok çabuk çeçiyor günler farkıda bile olmuyorsun canım

valla bende kıskanıyorum kocamı yalan yokkk cumartesi pazar temizlik yaptık öldüm kocişim bile yerleri silddii şaşırdım doğrusuu

ne güzel eşimde bana yardım ediyo evde muhakkak tabağını kendisi kaldırır

evet canım biraz pahalı ama olsun sağlık
saolsunlar

nişanlımla 2 ay önce bi avm ye gittik. Gömlek alıcaz bizimle ilgilenen bir bayandı. arka tarafta başka birşeylere bakıyorum bi baktım anemmmm ne görimm kadın benim herüfün kollarını sıkıyor. Bi uyuz oldum tamam ben ilgilenirim tşkler diyip postaladım kadını. Bir defasında da kadının teki nişanlı olduğunu bile bile saçma sapan konuştu burda yazamıyorum
tabi benim ki bi güzel ağzının payını vermişti... kadınlarda utanma kalmamış. ne günlere kaldık Allah'ım

]

gelin almadan bi kaç kare silicem hemen şekerler
babamdan kopmam çok zor oldu

Kendimi düşündüm sen bu fotoyu ekleyince naparım diye
Sehker akşam akşam mahvettin beni

SEHKER CANIM BENİM ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN MAŞALLAH SANA
BENDE ÇOK DUYGULANDIM GÖRÜNCE , AHHH AHH NASIL BIRAKICAZ BAKALIM EVİMİZİ.

my everything sanada geçmiş olsun canım
ben şuan çok kötüyüm ağzımda sürekli kan kokusu boğazlarım çok ağrıyo
nası atlatıcam bilmiorum

CANIM DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ DİŞİNİ, ANCA ÖYLE YENERSİN. GEÇECEK İNŞALLAH BİRAZ SABIR.

benim kocişim geliyormuş işten aradı şimdi ben çıkıyorum şekerler yarın yine brdayım görüşürüz hepinize iyi akşamlar

Çok geçmiş olsun canım
allah acil şifa versin

Rabbim acil şifa versin inşallah

Allah razı olsun cnm.

Çok geçmiş olsun canım
allah acil şifa versin

Amin inş.,

canım benim, hayırdır babanın bir hastalığı mı var? Allah'ım acil şifa versin

Akciğer kanseri cnm artık son evre ben inan düğün için yıllardır bekledim ve tam oldu bu sefer babamın durumu iyi değil.

Ama hayırlısı olsun

Allah razı olsun cnm.

Amin inş.,

Akciğer kanseri cnm artık son evre ben inan düğün için yıllardır bekledim ve tam oldu bu sefer babamın durumu iyi değil.

Ama hayırlısı olsun

Allah'tan umut kesilmez. Lakin Allah hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip eder inşallah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…