- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.161
sağol canım benim
çok geçmiş olsun. 20 likler zor oluyormuş. Bende çektircem 2 tane var düğünden önce çektirmem gerek hemen.
Ahhh kuzum diş ağrısını sen bana sor...18 yaşıma kadar ne çektim ben dişlerden...demir eksikliği vardı bende sürekli dişlerim çürüyordu..kanal etadvileri, dolgular...çok iyi bilirim o yüzden diş ağrısını, acısını. çok geçmiş olsun kuzum :26::26::26:
canım dün baya kötüydü ama bugün pansumanda baktım baya iyi kapanıyo temiz tutmaya çalışıyorum su değdirmemeye o elimi kullanmamaya çalışıyorum 1 günde bile farketmiş kapanmaya başlamış yoksa bugün gidecektim
Kendimi düşündüm sen bu fotoyu ekleyince naparım diye
Sehker akşam akşam mahvettin beni
ben o gun hiç uyumadım bütün gece ağladım o kadar zor oluyorki sarıldığımda içim gitti şimdi yazarken bile aglıyorum
inanılmaz zor
Anlıyorum snei ben şimdiden düşündüğmde ağlıyorum yanii
Off off
75 günüm var ne kada az kaldı
valla bende kıskanıyorum kocamı yalan yokkk cumartesi pazar temizlik yaptık öldüm kocişim bile yerleri silddii şaşırdım doğrusuu
ayy koy canım çok hyecanlı merak ettim bende şimdi
ben varım canım, ben kına gecem için ayrı ayrı hem abiye hem bindallı almadım, abiye bindallı tarzı bişey aldım bir tek onu giycem belki gelinlikte giyerim kararım belli olmaz. o yüzden 3 kıyafet değiştirmiyim dedim oynıcam yaaa, habire kıyafetle kim uğraşacak
kına gecesi kıs tarafında olmalı canım.
bende fazla sohbete katılamadım yoğunum yaaa
en güzelini yapmışsın canım, anlaştıysanız hiç problem yok
valla bizimkini eşim diyim artık o verdi ama ne kadar verdi sormamışım bile.
benim bir arkadaşımda kendi tarafında düğün+kına gibi bir şey yapacak 1 hafta sonra eşinin memleketinde nikah yapacak, yapılabilir bende uzak olanlar için gayet mantıklı.
ayy kıyamam kısss, bende ağlarım
demekki antialerjik olanlar baya pahalıymış yaaa. ama napalım sağlık. güle güle kullan kuzum.
balayı yapıyonuz hee ah sizi sizi. onlar sizi başbaşa bırakmak için yapmışlardır onu
canım isyanım iyi akşamlar bol bol eğlen kuzum
bende kıskancım yaaa dışarıda işi olsa gönderir miydim bilmiyorum hiç, bu kıskançlığı yenmem gerek.
satılık sairelere de bakmak lazım canlar, fikir olur önceden iyi olur
kıskanç hatun seni
silsin canım alışsınlar boşver.
bir erkek ne olur ne olmaz iş yapmayı öğrenmeli bence, bir kadında bir erkeğin iş yükünü bilmeli, hayatta neler olacağı belli olmuyor.
benimki ıraktayken o bile olmuyor çok rahat oluyoruz
balayında bi olay yaşadık kadınların ne kadar fena oldugunu anladım bazı kadınlarda utanma namus denilen bi şey yok kocam benim ynımda o utandı kadınlar yaptıklarından utanmadı ne kadar sabırlısın ben döversin sandım diyo benimkide
kocanıza güvensenizde dışardakı bazı kadınlara güvenmeyin yaşadım gördüm
]
gelin almadan bi kaç kare silicem hemen şekerler
babamdan kopmam çok zor oldu
my everything sanada geçmiş olsun canım
ben şuan çok kötüyüm ağzımda sürekli kan kokusu boğazlarım çok ağrıyo
nası atlatıcam bilmiorum
Rabbim acil şifa versin inşallahBen düşünüp düşünüp ağlıorum birde babam rahatsız ne oalcak bilmiyorum rabbim güzel günümde inş. babamın başımda olmasını nasip eder bana. hepimize inş.
Kurdeliye takmaya dermanı bile yok
bide öğlen annem aradı nasıl ağlıyo telefonda kıyamam anneme çok kötü oldum eve gitmek için yer arıyorum devamlı akşam konuşcam tmm derse yarın koşa koca sabahın köründe evime gitcem
çok çabuk çeçiyor günler farkıda bile olmuyorsun canım
Ben düşünüp düşünüp ağlıorum birde babam rahatsız ne oalcak bilmiyorum rabbim güzel günümde inş. babamın başımda olmasını nasip eder bana. hepimize inş.
Ben düşünüp düşünüp ağlıorum birde babam rahatsız ne oalcak bilmiyorum rabbim güzel günümde inş. babamın başımda olmasını nasip eder bana. hepimize inş.
benim kocişim geliyormuş işten aradı şimdi ben çıkıyorum şekerler yarın yine brdayım görüşürüz hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar ben çıkıyorum kuzularr
Rabbim acil şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
allah acil şifa versin
canım benim, hayırdır babanın bir hastalığı mı var? Allah'ım acil şifa versin
iyi akşamlar canlarım
ben buradayım
iyi akşamlar ben çıkıyorum kuzularr
iyi akşamlar canlarım
ben buradayım
Allah razı olsun cnm.
Amin inş.,
Akciğer kanseri cnmartık son evre ben inan düğün için yıllardır bekledim ve tam oldu bu sefer babamın durumu iyi değil.
Ama hayırlısı olsun
Allah razı olsun cnm.
Amin inş.,
Akciğer kanseri cnmartık son evre ben inan düğün için yıllardır bekledim ve tam oldu bu sefer babamın durumu iyi değil.
Ama hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?