2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy işler çok yoğundu bakamadım bugün size hiç,
kıs esma kolye 215 e gelince iki bilezik 2225 e mi gelmiş oldu :44: Altın düştü mü sen mi yanlış yazdın acaba biz nişanda 20 gr 1400 e almıştık :44: bende bilezik yapcamda kendime düştüyse alım hemen, anlamıyomda pek bu altın işinden :44:

yanlış yazmışdr cnm altın gr 79 tl.. imkansız.. 60x 79=4.740 eder:34:

çünkü bende takip edıorum düğün için çok pahalı :( eskiden ne kadar ucuzdu ya ..

Günaydınnn kızLaaarrr =))

Acaip bi duygu var içimde böLe karnımın içinde kelebekLer uçuo sankiii :66:

Bir de bişey sorucam size.Şimdi benim kayınvaLideme ben 5 senedir x teyze diye hitap ediodum daha söz nişan olmadıgı ıcın..Şimdi aLışkanlık yıne x teyze dıorum..Söz günü ıkı kere ya artık anne desen fln die böle gülerek söyledi.. Bende güldüm alışkanlık işte fln dedım..SözLüm ztn eL öpmede bi baktım benım anneme öpiim anne babama baba :D Ben diyemıorum yaa Nişana kdr sırf bu yuzden kadını 2 kere aradım ne teyze dıorum ne anne nasılsınız napıyosunuz falan =))))
Şimdi nişandan sonra anne mi diicem nasıL aLışcam yaa =/

Yarınn heycandann ölüp ölüpp dirileceksin dur dahaa :1:
Canım nişanlın sizinkilere diyosan bence sende demeye başlamalısın artıkk
Benimde bayağı oldu bende hala teyze amca diyorum gerçi ama benimkide öyle diyorr, yaa çok zorr anne baba demek aslında keşke başka bi kelimee üretseymişler zamanında o zaman böyle problemler olmazdı

Bu haftaa nişanlancakk gelinciklerimizzzz :124::124::124:

:69: Nilay 18 Haziran 2011 :69:

:69: Lilapausee 18 Haziran 2011 :69:

:69: Pink_love 19 Haziran 2011 :69:

SağoLunnn yaaa iyikii varsınızzz :16:

Yarın artık kuafördü şuydu buydu derken hem heyecan hem teLaş =)
Anneme dedım evde vakıt gecıremem ben yarın 2'ye kdr çaLışırım kuaför ztn çalıştıgım yerın 2 sokak aşagısında..Kuaföre gıder aksam 5 gibi evde oLurum =)
Annem de dıo evet evet sen evde olma stresten,heyecandan ortalıgı birbirine katıosun :D

SözLüm de aradı az önce heyecan var mı dıo =))) Dedim mutLuLuk heyecan hepsı var =)) Bende öLeyim yaa dio :69:

SağoLunnn yaaa iyikii varsınızzz :16:

Yarın artık kuafördü şuydu buydu derken hem heyecan hem teLaş =)
Anneme dedım evde vakıt gecıremem ben yarın 2'ye kdr çaLışırım kuaför ztn çalıştıgım yerın 2 sokak aşagısında..Kuaföre gıder aksam 5 gibi evde oLurum =)
Annem de dıo evet evet sen evde olma stresten,heyecandan ortalıgı birbirine katıosun :D

SözLüm de aradı az önce heyecan var mı dıo =))) Dedim mutLuLuk heyecan hepsı var =)) Bende öLeyim yaa dio :69:

ben nişanlandgm gun kadar hiç heyecanlanmamştm daha önce ..heralde bide düğünde olur kısmet olursa..

yanlış yazmışdr cnm altın gr 79 tl.. imkansız.. 60x 79=4.740 eder:34:

çünkü bende takip edıorum düğün için çok pahalı :( eskiden ne kadar ucuzdu ya ..

Evt ya önceden konu komşu herkese çeyrek takıyoduk, şimdi en yakınlara bile zor bela :1:

Günaydınnn kızLaaarrr =))

Acaip bi duygu var içimde böLe karnımın içinde kelebekLer uçuo sankiii :66:

Bir de bişey sorucam size.Şimdi benim kayınvaLideme ben 5 senedir x teyze diye hitap ediodum daha söz nişan olmadıgı ıcın..Şimdi aLışkanlık yıne x teyze dıorum..Söz günü ıkı kere ya artık anne desen fln die böle gülerek söyledi.. Bende güldüm alışkanlık işte fln dedım..SözLüm ztn eL öpmede bi baktım benım anneme öpiim anne babama baba :D Ben diyemıorum yaa Nişana kdr sırf bu yuzden kadını 2 kere aradım ne teyze dıorum ne anne nasılsınız napıyosunuz falan =))))
Şimdi nişandan sonra anne mi diicem nasıL aLışcam yaa =/

Ayy ne güseell :69:
Canım ben sözde elini öptüğümde hayırlı olsun kızım dedi kayınvalidem, bende saol anne dedim :) ilk burda çıktı ağzımdan yeni tanıyodum başka şekilde hitap etmemiştim ama o sana kızım dediğinde sende anne diyiver gitsin :) çok seviniyolar mutlu olduğunu görmek güzel oluyo değiyo.. :66:

Ayy esmaa şu nişanlığını çok merak ediyorum balım, benimkide pembee olcak büyük ihtimal.
Yıılık iznin yokmu ondan kulansaydın keşkee dinlenirdinde hem biraz.
30 grdan 60 grm bileziği nasıl 2 bine aldınız kıss

işe başlayalı daha 3 ay oldu ondan izin kullanamam.
bir de 2 bileziğin toplamı 30.65 gr geldi. 1 tanesi değil. bir de gramını 72.22 den hesapladı kuyumcu. Çünkü bilezik 24 ayar degil. genelde 22 ayar olur bilezikler.24 ayar olanı var mıdır bilmiyorum ama bizimkiler 22 ayardı. 79 lira olanlar 24 ayar saf altın fiyatı canlarım.

Kuyumcu 22 ayarlık 2 dal bileziği tarttı bize orda ikisi 30.65 geldi.
Onu da 72.22 ile çarptı. 215 lirada aldığım kolyenin fiyatıydı.
Geri kalan ufak meblağda bileziğin işçiliğiydi

bir de 2 bileziğin toplamı 30.65 gr geldi. 1 tanesi değil. bir de gramını 72.22 den hesapladı kuyumcu. Çünkü bilezik 24 ayar degil. genelde 22 ayar olur bilezikler.24 ayar olanı var mıdır bilmiyorum ama bizimkiler 22 ayardı. 79 lira olanlar 24 ayar saf altın fiyatı canlarım.

Oyy yerim seniii nede güzell açıklamışsınn:16:
bizde dedikk bu kızz altınlkarıı nerdne alıyoo böylee ucuzzz :1:
hayırlı olsun cabım benim güzell gülee tak inş. hepsiniii
ayy esma ne alemdesin heycan doruktamıı hazırlıklaırn hepsi bittimi ?

Kıslarr bişi sormam lazımmm aranısdaa pikee, çarşaff takımı, bohçaa sardıran varmıı???
Ne kadara sarıyolarr biliyomusunuzz ??
Çeyizciyee gidicem dee fiyatlarr konusunda hiç bi bilgim yokk:26:

benim gibi bir bacınız olsun
dünya kadar borcunuz ve dünya kadar işiniz olsun mühim değil :)

para sıkıntımı bacım çözdü
evin temizlik işlerini de ona bıraktım.
c.tesi sabahı evin anahtarlarını vericem silip süpürüp yerleştiricek. öğleden sonra da yardıma gidicem ben hepsi biter sonra birlikte kuaföre gideceğiz bakıma ağda manikür pedikür fln. pazar sabahı erkenden kalkıp gene kuaför yolunu tutacağız. Kravat işini hallettim ama bu seferde bone derdim çıktı. Türbanın aynı renginden bone almam gerekiyormuş daha dün öğrendim bende. artık bi şey çıkmasın ya :32:

c.tesi sabahı evin anahtarlarını vericem silip süpürüp yerleştiricek. öğleden sonra da yardıma gidicem ben hepsi biter sonra birlikte kuaföre gideceğiz bakıma ağda manikür pedikür fln. pazar sabahı erkenden kalkıp gene kuaför yolunu tutacağız. Kravat işini hallettim ama bu seferde bone derdim çıktı. Türbanın aynı renginden bone almam gerekiyormuş daha dün öğrendim bende. artık bi şey çıkmasın ya :32:

İnsanın kız kardeşinin olmasıı çok güzel bişey gerçekten, derdini anlatabilieceği, yardım edebileceğii allah herkese hayırlı kardeşler versin...
Bone bulursun dert etmee bu akşamdan başla bakmayaa, bakım işinide hallediyomuşsun ee daha ne olsun herşeyin hazırr esmamm tadını çıkarrr balımmm:69:

Kıslarr bişi sormam lazımmm aranısdaa pikee, çarşaff takımı, bohçaa sardıran varmıı???
Ne kadara sarıyolarr biliyomusunuzz ??
Çeyizciyee gidicem dee fiyatlarr konusunda hiç bi bilgim yokk:26:

Belli fiyatı varmı bilmiyorum ki, onu yapacağı modele göre kumaşı ipi ondan mı senden mi vs ona göre çıkarıyolar fiyatını sanırım. Kuzen baya bi para bayılmıştı pikocuya, ama çoktu onun 2 pike takımı 3 nevresim takımı 2 çarşaf yastık takımı, ayrıyetten 5 çift filan yastığıda vardı bohçaya koymak için, hepsine toplam kumaşları dahil 2 bin civarı vermişti diye hatırlıyorum, gerisini sen hesapla artıkın :1: nası hesaplanır ki :37:

Belli fiyatı varmı bilmiyorum ki, onu yapacağı modele göre kumaşı ipi ondan mı senden mi vs ona göre çıkarıyolar fiyatını sanırım. Kuzen baya bi para bayılmıştı pikocuya, ama çoktu onun 2 pike takımı 3 nevresim takımı 2 çarşaf yastık takımı, ayrıyetten 5 çift filan yastığıda vardı bohçaya koymak için, hepsine toplam kumaşları dahil 2 bin civarı vermişti diye hatırlıyorum, gerisini sen hesapla artıkın :1: nası hesaplanır ki :37:

Ohh maşallahh napcakk okadarr şeyii, ben dantellilerrii kullanamam yaa ama öylee ilerde lazım olur diye 2 tane yaptırcam 2 de bohçam varr kumaş felan onlardan olsunn ne kadardır acaba 200 geçmez herhalde :28:

Esma kardeşinde kendimi gördüm sanki :) 3 tane ablamın düğünlerinde nişanlarında çeyizlerinde herbişeylerine koşturup durdum. Şimdi onlar gittiler çoluğa çocuğa karıştılar ben tek kaldım :43: yine onlarda koşuyolar saolsunlar ama yinede fazla yanımda olamıyorlar. Sen kardeşini ihmal etme taam mı.. :58:

Ohh maşallahh napcakk okadarr şeyii, ben dantellilerrii kullanamam yaa ama öylee ilerde lazım olur diye 2 tane yaptırcam 2 de bohçam varr kumaş felan onlardan olsunn ne kadardır acaba 200 geçmez herhalde :28:

Yengem merakla yaptı kuzende kaldırmıştır bi kenara ama nevresimleri satene geçirtmişti güzeldi ben kullanırım vıjt vıjt kaydıkca birbirimize tutunuruz artık :1:
Bohça sardırmak bişe tutmazda iki takımla 200 ü geçmesin bi zahmet ya, oh iyi iş valla bende başlıcam :37:

maleseff bacım dediğim kişi kendi öz bacım değil.
kendi öz bacımın umurunda bile degil. o daha çok kendi giyimini kuşamını düşnüyor.
Merak ettiği konulara bakıyor falan filan. benle bir ilgisi yok. kızkardeşimde lysye hazırlanıyor o da bir işin ucundan tutamıyor. Dostum bacım olmasa böyle çırpınıp dururdum. dostlarınızı çok dikkatli seçin ve asla onlara yamuk yapmayın :34:

Yengem merakla yaptı kuzende kaldırmıştır bi kenara ama nevresimleri satene geçirtmişti güzeldi ben kullanırım vıjt vıjt kaydıkca birbirimize tutunuruz artık :1:
Bohça sardırmak bişe tutmazda iki takımla 200 ü geçmesin bi zahmet ya, oh iyi iş valla bende başlıcam :37:

:1:Allah iyiliğini versin, saten aklıma pek yapmıyo yaa ama ikisini pamuklu dan yaptırırm biri pembe biri mavi, kızım oğlum artık neyim olursa sararım bi o zaman kullanılıyo zatenn:1:
Canım senin isim neydi? istanbuldaydın ve nişanlıydın değilmii ??:17:

tatlm sen istanmbulda msn bılmıorum ama ist nerdeyse butun kuyumcular 24 ayardan verıolar 22 olsa bıle .14 ayarnormalde 50 tlyse 65 ten hesaplıolar (rakamları ornek werıorum) işçilik alıorlarçünkü.has fiyatına verse ne kazanırki 24 te de olsa ;) normalde öyle hesaplanmıor siz ucuz almşsnz cnm..

Back