• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Fazla maceraya gerek yok evt :) normal bi şekilde olsunda hayırlısıyla yeter..
Sen nerde oturuyosun, isim gizem mi? ilk gamze diyesim geliyodu sana :1:

evet gizem :) istanbuldaym.. ya kızlar size bişy danışcm..ben şimdi işe başladm ya burası reklam produksiyon şirketi asistanım evime uzak sabahları 40 dk gdıorum in bin akşam 1 saati buluor hatta geçıor..aynı pozisyonda bizim ewe yurume mesafesınde basşka bi yerdende teklif almştm ama burası bnm sektörüm die aynı şartlarda olmasın ragmen buraya geldm..acaba dier işe mi gitseydm :( kadını aradm dün eleman almşlarmı die bgn haber wericek napym bana fikir werin lütfen :(

[
QUOTE=bal_bocegi;19681389]Güzelmiş canmm güle güle kullansın.. Markasını ve fiyatınıda paylaşırmısın cnm, burda birçok kişi nişan hazırlığında vee çoğusu muhtemel saat alcaktır fikir olsunn :30:[/QUOTE]

tesekkur ederım cnm markası momentus fıyatıda 299 lıra fakat ben ınternetten 100 lıralık hedıye cekı satın almıstım hanı su malum sıtelerden o yuzden bana 199 a gelmıs oldu:1:

çok güzel güle güle kullansn..

tesekkur ederım cnm ..

evet gizem :) istanbuldaym.. ya kızlar size bişy danışcm..ben şimdi işe başladm ya burası reklam produksiyon şirketi asistanım evime uzak sabahları 40 dk gdıorum in bin akşam 1 saati buluor hatta geçıor..aynı pozisyonda bizim ewe yurume mesafesınde basşka bi yerdende teklif almştm ama burası bnm sektörüm die aynı şartlarda olmasın ragmen buraya geldm..acaba dier işe mi gitseydm :( kadını aradm dün eleman almşlarmı die bgn haber wericek napym bana fikir werin lütfen :(

Canım iş aynıysa ve aynı işi yapıcaksann bence evine yakın olanı seç, tabi ne istediğinide göz önünde bulundur..
İstanbul gibi bir yerde hergün 2 saatinin çöpee gitmesi bence büyük olayy, yıpranırsın evine yakın olsun rahat ett benim fikrim:emir_bebek:

İş aynı sektör farklıı..biri kendi alanım dieri alakasız..çok kararszm :(

aynı işi yapacaksan sektörden çok, firmanın kurumsallığı maaşı ortamı vs. dikkate alarak evine yakın yeri tercih et bence.. Farklı sektörler keşfetmekte güzel oluyo, ben lojıstık hiç bilmezdim muhasebeciyim, bi yabancı dilim olsa kendi mesleğimden çok kazanırım lojistikte şuan..
He ama asistanmışsın ya, diğer taraftaki patronun kadın ise eğer bence hiç gitme :1:

:7:
aynı işi yapacaksan sektörden çok, firmanın kurumsallığı maaşı ortamı vs. dikkate alarak evine yakın yeri tercih et bence.. Farklı sektörler keşfetmekte güzel oluyo, ben lojıstık hiç bilmezdim muhasebeciyim, bi yabancı dilim olsa kendi mesleğimden çok kazanırım lojistikte şuan..
He ama asistanmışsın ya, diğer taraftaki patronun kadın ise eğer bence hiç gitme :1:

ikiside kadın ve ikisinin de maaşı aynı.ama reklam sektöruneki tabiki daha tanınmış bi firma.izledgmz çoğu reklamı onlar çekıor..neyse kısmet bakalm

bence ilerisi için hangisi daha iyi bir referans olur onu da düşün.sonuçta kariyerinde ilerleyebilmek için en önemli basamaklardan biri de referanslardır. :82:

bence ilerisi için hangisi daha iyi bir referans olur onu da düşün.sonuçta kariyerinde ilerleyebilmek için en önemli basamaklardan biri de referanslardır. :82:

işte bende tam bunu soyluorum cnm..gelmemin tek sebebi cv me çok katkı sağlayacak olması.ilerisi için iyi olur dıorum ondan katlanıcam ..yorumlarınız için teşkkür ederm kızlar..

işte bende tam bunu soyluorum cnm..gelmemin tek sebebi cv me çok katkı sağlayacak olması.ilerisi için iyi olur dıorum ondan katlanıcam ..yorumlarınız için teşkkür ederm kızlar..

o zaman bence dişini sıkıp zorluklara katlanmalısın. sonuçta fedakarlık yapmadan iyi sonuçlar elde edilmiyor malesef :)

Günaydınn kıslarrr
Nilayy bizde sabırsızlanıyoruzzz nişanın içinn hadii hayırlısııı:65:

Günaydınn kızLaaaarrr =)
Evet çok az kaLdıı nişana :52:
Ve ben haLa eLbise buLamadıııımmmm..Ayakkabımı da sanırım eLbise aLdıktan snra değiştircem cnku dun sözLümün yanına gıttıgımde o begendıgım ayakkabıLardan daha güzeL taşLı Lame rengi süper bi ayakkabı gördüümm =)

Günaydınn kızLaaaarrr =)
Evet çok az kaLdıı nişana :52:
Ve ben haLa eLbise buLamadıııımmmm..Ayakkabımı da sanırım eLbise aLdıktan snra değiştircem cnku dun sözLümün yanına gıttıgımde o begendıgım ayakkabıLardan daha güzeL taşLı Lame rengi süper bi ayakkabı gördüümm =)

değiştr cnm içine hangisi siniıorsa onu al :)

Back