- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.461
O zaman yanına ağrı kesici kas gevşetici ateş düşürücü al mutlaka cok ihtiyacın oluyor balayinin tadını çıkarmak icin
Mutlaka istediğin bı modelin resminle git süpriz yasama ihtimalin düşük olur
O günler haftalar cok çabuk geciyor benim gecen hafta kınam yakıldı bak 1 hafta gecti bile
ben senin düğün fotoğrafını göremedim şekercim ama yaaaa merak ettim geçen kuaförüme danıştım üstü biraz kabartıp hepsini toplat dedi gelinliğine yakışır dedi kıma içinde yarım toplar maşa yaptır öyle daha güzel dedi bilemiyorum tam belirlemedim model evet çok çabuk geçiyorki bu 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 4 gün istanbulda olcam sonraki hafta çalışıcam nasıl yetişcekse eksik kalsa bizim eve çıkar kendi evime götürürüm nolcak uzak değil hatta az önce düşündüm elbise toplama işine şimdi girmiim dedim sonra yavaşta kışlık yazlık evime taşırım
Tatlim resimlerin boyutu cok büyük geliyor oynama yapmak gerekiyor küçültmek icin bı kaç resimde oynadım albüm yapacaktım beceremedim kociste o kadar cok resim koyma dedi bı tene koymuştum ondada kimse yokmuş msn de albüm yapcam mutlaka daha düğün resimleri de gelmedi zaten izmire gidince alcaz onlarida hemen paylasicam
GuZel olur Sacın tatlim sen be istediğini bil yeter
Elbiseler cok zor Yaaa uzun ve sakın zaman istiyor hallet bence
isyanımmmm,bunlardageçerimmmm,good_heartımmmm,yenidendoğdumcummmm
siz bu satırkarı okurken ben sizlerden çoookkk uzaklarda çanakkale yollarında olcağım
4gün gibi süre zarfında siziii çokkkk özleyeceğimmmm
sizi çokkkk öpüyorum
iyi tatiller şimdidenn
Merhaba herkese,
Sağol canım,bu yönünü çok seviyorum
Süper yorum,ne diyim! Allah kimseyi o duruma düşürmesin..çok zor..
3 gece 4 gün 2 kişi toplam 55o tl mi,nerde burası yaaa,söyle biz de gideliiim..
Canım uzun uzun yazdığın mesajı da okudum,Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin öncelikle,biz hakkımızda hayır olan ne şer olan ne bilemeyiz,ama sen nişanlını düşünmekten ve k.pederin yüzünden böyle düşünüyorsun ya,mobilya vb masraf çıkaramam diyorsun ya,madem öyle düğünü ertelesene canım,gerekirse 2 sene 3 sene ertele,ama seviyorsanız bırakmayın ellerinizi..bu da bi imtihan,yarın birgün para bulunur ama sevdiğin insan bulunmaz.yanlış anlama atıp tutmuyorum,biz de maddi yönden çok zor zamanlar geçireceğiz bu aydan itibaren,ben de kara kara onları düşünüyorum,ama RAbbim iki kapıyı aynı anda kapatmaz,bunu unutmamamız lazım hiçbirimizin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..amin.
ya ben görmedim,albüm yapsana cnm daha rahat olur senin için de bzm için de..
bunlardagecer--canım,Allah iki cihan saadeti versin,çok sevindim adına..
wewonthelove--buketin hayırlı olsun,foto eklediğin için teşekkürler..
siz bu satırkarı okurken ben sizlerden çoookkk uzaklarda çanakkale yollarında olcağım
sizi çokkkk öpüyorum
iyi tatiller şimdidenn
sizi çokkkk öpüyorum
iyi tatiller şimdidenn
günaydınlarrrrr hatunalr
Tatlım sen yoksun bunlardageçer yok nasıl geçicek vakitttt :44::44::44: ama sen eğşenceksin ya o beni mutlu ediyor...benim yerimede çok çok gez eğlen
ABCDE_123 tatlım okudum olan bitenleri çok üzüldüm ama sırf maddiyat yüzünden ayrılmanız bana doğru gelmedi...aileleri çok içeri sokmuşunuz kuzum....baban ev alın diye tutturmamalıydı..mobilyalarınızı alır borçlarınız öder sonra ev muhakkak alınırdı..her yeni evlenen insanın evi olmaz...babanda bence kayınperderin kadar hatalı...biri hiç yardım etmiyor..diğer ise ev alcaksınız diye tutturuyor..ben ikisinede anlam veremedim canımbana kızma ne olur ama benim düşüncem bu şekilde..ikinize ailenizle oturup konuşmalısınız...bu olur olmaz inatlarından, isteklerinden vazgeçmeliler..iki seven insanı ayırmak çok günah çok
günaydın şekerlerimmmm
kuzummmm iyi tatillerrr seni bizde özlicezzzzz
bol bol gez eğlen canımm
günaydın canım
günaydın mnasılsın kuzucuğum
aslında bende senin gibi düşündüm ama abc123 için belki kırılır alınır die sölememiştim madiiyata çok önem vermemek lazım ama şuda bi gerçek o olmayıncada çok zor bunun için ayrılmamalı yani babası kızının iyiliğini istemiş kendi evi olsun istemiş ama bunu düşünürken de hata yapılmış bir yuva yıkılıyo belkide hayırlı olan budur rabbim inşş hakklarında hayırlı olanı nasip eder.
Dün yıne sokak sokak ev aradık
dedıgım gıbı sıfırler satılık
bodrum ve gırısler kıralık
herneyse bı eve gıttık 1.kat gırıs katın ustu
sıfır daıre suanda tadılatı bıtık degıl
95 metrekare
2+1
banyo wc var yanyana
mutfak onde ve onunde bı balkon var uzunluk olarak kısa kare degıl ama genıslık olarak genıs klasık balkonlardan
ama en nıhayetınde 3 kısı oturur anca :S
mutfak dolapları vısne curugu kapakları da takılmamıstı
700 lıra dedıler
alan kısı tanıdık ev sahıbıne ulastık
bızım uzerımde daha tapu yok
elektrık su dogalgazı almadık bıle 1 aydır bızı sallıyor o ev sıze yetısmez fılan demıs
annem olumsuz gıbıydıı konusma dedı
cocuk var dıye vermek ıstemezler belkı dedı
sonra cıktık nısanlıma bu evın benı bodrum kat kadar heycanlandırmadını souyledım
babamlaırn yanına gıttık
babam amcam yengelerım kuzenleırm topluydu
yok bodrum yok sıgınak gıbı yok gunes almaz kokar tasar su basar yok onun bahcesınde gıder kanala baglı deıglmıs fılann
nısanlım caydı
uzuldum ben
dah asonra baska 2 daıreye daha baktık
bahcekatı bu harbıden 3 cephede camı var yuksek
bahce bana aıt degıl ama kapısı var
L bıcımı garaj yapıcakmıs ev sahıbı buda yepyenı
tamamen bıtık degıl
gırıse 500 bodruma 450 dedıler
ama nısanlımın gozu bu adamı tutmadı memleketınden oturu bunlar kapalı sen acıksın yerıgelecek mını elbıseyle cıkıcaksın ne olacak ben senı evde nasıl yalnız bırakıcam dedı
adam amca olurdu bıze bana oyle gelmedı
ama adam 8 adet guvenlık kamerası var dedı
galerı sahıbı kendısı
buda boyle gıttı
suanda o 700 lıralık yerden haber beklıyoruz
ona gore bakılacak
o emlakcının yaptıgı dıger yan apartmanı gostermek ıstıyorum
aynı cunku ıcı
buarad abına yapılalı 3 ay olmus daha
babamda yenı bına rutubet olurmu petekler yanınca duvarlar akarmı dedı
VE YAN BINASI YIKILACAKMIS YENI BINA YAPILACAKMIS
BI turlu ısteklerımızı karsılayamadı hıc bırı
daha artık yenı 1-2 senelık bınadan tayını cıkan gıden bırılerınden ev bulunursa bulunur
boyle ıste
ama soyleıdm de ya nı o bodrum kat ıcımde kalacak benım dedım
bakalım orayı kım kapacak
GUNAYDIN KIZLAR DIGER KONUDAKI YAZIYI PAYLAŞAYIMMM DEDİMMM
günaydın canımıniçi
ben kırmak için sölemedim kuzum...biz burada dertlerimizi anlatıp yorum istiyoruz değilmi..içimizden gelenleri söleyelimki doğru yolları bulalım...
yoğunmusun bugünde geçmişe gitcekmisin
cancazımmmm bizler burda dertlerimizi anlatıyoruz tartıyoruz daha iyi kararlar verebiliyoruz çünkü bizi bizden başkası anlamaz
yok kuzum bügün geçmişe gitmicemeski günlerimi yaad ettimde geldim dün
bugün 2012 de kalacağım
bu arada nasılsın kuzum dün akşamki güreş ne oldu
yaaaaa kıyamadımmm
gittimki bir iş bugüne yetişmesi gerekiyormuş...sabahlıcam dedi... baya endişeliydi...biede amsanın üstünde alacaklar-verecekler listesini görünce anladımki o da çok bunalımda kıyamadım...
ohhh iyi bugün sen buradasın yaniiii
inş bakalım bi aksilik çıkmazsa ben hep buradayım kuzum
evli olarak burada bir ben birde sehker var diğerleri nerdeler acep
Onlar evleninde çekip gittiler kuzum...
ayyy böyle bir ortamdan nasıl gidilir anlamadım
olmadı bak şimcik
benim evimde net var pc var ama kurulmadı eşim dediki kuralımmı bende hemen evet evet kuralım dedim bakalım belki pazar günü kurar
o zaman evimdende girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?