2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben senin düğün fotoğrafını göremedim şekercim ama yaaaa merak ettim geçen kuaförüme danıştım üstü biraz kabartıp hepsini toplat dedi gelinliğine yakışır dedi kıma içinde yarım toplar maşa yaptır öyle daha güzel dedi bilemiyorum tam belirlemedim model evet çok çabuk geçiyorki bu 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 4 gün istanbulda olcam sonraki hafta çalışıcam nasıl yetişcekse eksik kalsa bizim eve çıkar kendi evime götürürüm nolcak uzak değil hatta az önce düşündüm elbise toplama işine şimdi girmiim dedim sonra yavaşta kışlık yazlık evime taşırım

Tatlim resimlerin boyutu cok büyük geliyor oynama yapmak gerekiyor küçültmek icin bı kaç resimde oynadım albüm yapacaktım beceremedim kociste o kadar cok resim koyma dedi bı tene koymuştum ondada kimse yokmuş msn de albüm yapcam mutlaka daha düğün resimleri de gelmedi zaten izmire gidince alcaz onlarida hemen paylasicam

GuZel olur Sacın tatlim sen be istediğini bil yeter
Elbiseler cok zor Yaaa uzun ve sakın zaman istiyor hallet bence

Son düzenleme:

canımcım şuan oturduğum ev boş duracak annemler düğünden sonra memlekete giderler bu yılda kışın gelip kalırlar bir kaç ay o yüsden vakit bol istediğim zaman gelirim eşyalarımı ayarlar evime taşırım bu kadar iş arasında onunla uğraşmiim diyorum :S bu arada duvar boyamı damla sakızı rengi seçtim umarım güzel olur ...

Son düzenleme:
isyanımmmm,bunlardageçerimmmm,good_heartımmmm,yenidendoğdumcummmm
siz bu satırkarı okurken ben sizlerden çoookkk uzaklarda çanakkale yollarında olcağım
4gün gibi süre zarfında siziii çokkkk özleyeceğimmmm
sizi çokkkk öpüyorum
iyi tatiller şimdidenn

Son düzenleme:

bi gün benide sayacaksınız bu satırlarda o günlerde gelecek

Marlight Boutique Otel Izmir
Oda Kahvalti
Diye yazmistim zaten :)

Dün yıne sokak sokak ev aradık
dedıgım gıbı sıfırler satılık
bodrum ve gırısler kıralık
herneyse bı eve gıttık 1.kat gırıs katın ustu
sıfır daıre suanda tadılatı bıtık degıl
95 metrekare
2+1
banyo wc var yanyana
mutfak onde ve onunde bı balkon var uzunluk olarak kısa kare degıl ama genıslık olarak genıs klasık balkonlardan
ama en nıhayetınde 3 kısı oturur anca :S
mutfak dolapları vısne curugu kapakları da takılmamıstı
700 lıra dedıler
alan kısı tanıdık ev sahıbıne ulastık
bızım uzerımde daha tapu yok
elektrık su dogalgazı almadık bıle 1 aydır bızı sallıyor o ev sıze yetısmez fılan demıs
annem olumsuz gıbıydıı konusma dedı
cocuk var dıye vermek ıstemezler belkı dedı

sonra cıktık nısanlıma bu evın benı bodrum kat kadar heycanlandırmadını souyledım
babamlaırn yanına gıttık
babam amcam yengelerım kuzenleırm topluydu
yok bodrum yok sıgınak gıbı yok gunes almaz kokar tasar su basar yok onun bahcesınde gıder kanala baglı deıglmıs fılann
nısanlım caydı
uzuldum ben

dah asonra baska 2 daıreye daha baktık
bahcekatı bu harbıden 3 cephede camı var yuksek
bahce bana aıt degıl ama kapısı var
L bıcımı garaj yapıcakmıs ev sahıbı buda yepyenı
tamamen bıtık degıl
gırıse 500 bodruma 450 dedıler
ama nısanlımın gozu bu adamı tutmadı memleketınden oturu bunlar kapalı sen acıksın yerıgelecek mını elbıseyle cıkıcaksın ne olacak ben senı evde nasıl yalnız bırakıcam dedı
adam amca olurdu bıze bana oyle gelmedı
ama adam 8 adet guvenlık kamerası var dedı
galerı sahıbı kendısı
buda boyle gıttı
suanda o 700 lıralık yerden haber beklıyoruz
ona gore bakılacak
o emlakcının yaptıgı dıger yan apartmanı gostermek ıstıyorum
aynı cunku ıcı
buarad abına yapılalı 3 ay olmus daha
babamda yenı bına rutubet olurmu petekler yanınca duvarlar akarmı dedı
VE YAN BINASI YIKILACAKMIS YENI BINA YAPILACAKMIS
BI turlu ısteklerımızı karsılayamadı hıc bırı
daha artık yenı 1-2 senelık bınadan tayını cıkan gıden bırılerınden ev bulunursa bulunur
boyle ıste
ama soyleıdm de ya nı o bodrum kat ıcımde kalacak benım dedım

bakalım orayı kım kapacak

GUNAYDIN KIZLAR DIGER KONUDAKI YAZIYI PAYLAŞAYIMMM DEDİMMM

Tatlım sen yoksun bunlardageçer yok nasıl geçicek vakitttt :44::44::44: ama sen eğşenceksin ya o beni mutlu ediyor...benim yerimede çok çok gez eğlen

ABCDE_123 tatlım okudum olan bitenleri çok üzüldüm ama sırf maddiyat yüzünden ayrılmanız bana doğru gelmedi...aileleri çok içeri sokmuşunuz kuzum....baban ev alın diye tutturmamalıydı..mobilyalarınızı alır borçlarınız öder sonra ev muhakkak alınırdı..her yeni evlenen insanın evi olmaz...babanda bence kayınperderin kadar hatalı...biri hiç yardım etmiyor..diğer ise ev alcaksınız diye tutturuyor..ben ikisinede anlam veremedim canım bana kızma ne olur ama benim düşüncem bu şekilde..ikinize ailenizle oturup konuşmalısınız...bu olur olmaz inatlarından, isteklerinden vazgeçmeliler..iki seven insanı ayırmak çok günah çok

günaydın şekerlerimmmm

kuzummmm iyi tatillerrr seni bizde özlicezzzzz
bol bol gez eğlen canımm

günaydınlarrrrr hatunalr

günaydın canım

günaydın mnasılsın kuzucuğum
aslında bende senin gibi düşündüm ama abc123 için belki kırılır alınır die sölememiştim madiiyata çok önem vermemek lazım ama şuda bi gerçek o olmayıncada çok zor bunun için ayrılmamalı yani babası kızının iyiliğini istemiş kendi evi olsun istemiş ama bunu düşünürken de hata yapılmış bir yuva yıkılıyo belkide hayırlı olan budur rabbim inşş hakklarında hayırlı olanı nasip eder.

günaydın canımıniçi
ben kırmak için sölemedim kuzum...biz burada dertlerimizi anlatıp yorum istiyoruz değilmi..içimizden gelenleri söleyelimki doğru yolları bulalım...
yoğunmusun bugünde geçmişe gitcekmisin

günaydın canım inş hakkında hayırlısı olur

cancazımmmm bizler burda dertlerimizi anlatıyoruz tartıyoruz daha iyi kararlar verebiliyoruz çünkü bizi bizden başkası anlamaz
yok kuzum bügün geçmişe gitmicem eski günlerimi yaad ettimde geldim dün
bugün 2012 de kalacağım
bu arada nasılsın kuzum dün akşamki güreş ne oldu

yaaaaa kıyamadımmm
gittimki bir iş bugüne yetişmesi gerekiyormuş...sabahlıcam dedi... baya endişeliydi...biede amsanın üstünde alacaklar-verecekler listesini görünce anladımki o da çok bunalımda kıyamadım...
ohhh iyi bugün sen buradasın yaniiii

Bende abcde_ ye yorumyapmak ıstıyorum umarım okur
ben dısarıdan oncesını hıc bıolmeyen ama yapılan yorumları okumus bırıyım oncelıkle yanı dısarıdan bakıyorum olaya
nısanlınızın babası once ev alıcaz sonra alamıcz almıyorz vs gıbı muhabbetler hos olmamıs evet
ama sızın babanızın bu kadar tepkılı davranması hıc hos bı davranıs degıl
ben kendımden ornek veremıcem ondan bundanda
hepımız aılelerden bısey beklıyoruz evet
ama soyle bı bakarsan gorursun aılelerın bızlerede yapılan 20-25 mılyarlık alısverıste 5 bın lıralık katkıları oldugunu ..
yoksa yoktur kardesım canınımı alacaksınız ınsanların
buarada nısanlınız harıcınde herkez problemlı geldı bana kusura bakma madem hafta soınuna kadar vakıt var bunları dusunursun kı ona gore karar verırsın
madem bu kadar para yok destek yok neden ev almaya gırıstınız kredıyle
gırıstıgınız bu hareketlede kendınızı bunalıma sokmussunuz
ve ısın ayrılıga gıttı nokta bu
mobılya borcuna sokamam nısanlımı dıyıp yarı yolda bırakıyorsunuz!
ve aılem ıstemeseydı onları uzmemek ıcın ayrılırım ayrıldım demeye getırrmısınız cumleler boyle olmasada ınsanın hayatını bırlestırmeye karar verdıgı kısıyı bu kadar kolay gozden cıkarıyor olması hıs os degıl
o kadar cok maddı seyler varkı o kadar cok beklentıler yukarıdakı orta yolda bulasamamıssınız
ne yazıkkı
ayretten alacagınız eve babanızın gtımesı bır lutuftur bır yerını begenmıyorsa sıze soyler
koskoca adamla kavga etmez
ben kayınpederden cok baska seylerın problem oldguunu problemlı oldugunu dusunuyorum
kusura bakma ama dısarıdan boyle gozukuyor
ve nısanlınızın haklarını nısanlınız savunur sız arsa sat dıyebılecek yakınlıkta degılsınız sız elsınız
sız kendı haklarınızı korursunuz
paranız yoktu borcla set bılezık almaya gerekmı var
cok sınırlendım yazdıklarını okuyunca affedersın daha yazardım ama frenlıyorum kendımı

buarada bılgın olsun kayınvalıdem kendıne yenı ev aldı yenı evın ıcıne bır suru detay degıstırdı yenı gelın evı degıl luks bır daıresı var
gorup gorebılefegımız en guzel daıre
masatakvımı resmını gormustu
bende beklıyorum bıraz yapsınlar etsınler
ınankı yok dıye degıl
yapmıyorlar
artık devır boyle olmus ,uzuluyorum ama buyutmuyorum ben onların bana yapabıleceklerı karsısında nısanlıma soz vermedım ..

Son düzenleyen: Moderatör:

inş bakalım bi aksilik çıkmazsa ben hep buradayım kuzum
evli olarak burada bir ben birde sehker var diğerleri nerdeler acep

yenidendoğdum kuzum hakkında hayırlısı olsun...inş en güzel evi bulacaksın...
bu arada uzun yorumunu okudum ve birçok kısmına hak verdim canım

Bizim eve ilk girecek olan şey bilgisayar....kocişim bilg. mühendisi olunca...evin her yerinde kablolar olacak diye korkuyorum bazen ben çalışırken beni rahat bırak diye benimki bana laptop aldı evlenmeden daha...bir kanepeye o diğerine ben oturcaz ellerimizde de bilgisayar o yüzden bende terk etmem burayı aslaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…