- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.441
sekerım gececekte ne zaman gececekkk
kacta nıkahınn
heycan yapalım burada bızde ozel bısyeler gıyecekmısın?
ıs yerının haberı yoktur sanırım nıkahtan..
Valla ana yemek olarak ılk tarıflerım devamıda yarın yazarım
benım cok eksıgım var
bu aksam ev bakıcaz yıne
yemin ederim çok cok canım sıkıldı bıktım artık ben bu insanlara emek verdim sesimi çıkartmadım hakkımı giriyolar allah şahit hakkımı helal etmiyorum çok sinirlendim gerçekten
Sabah yazmıştım tatlım..borç altında olan ve sıkıntıda olanlar okumasu gereken iki dua buldum ben bunları okumaya başladım canım :26::26:
Borç ödemek için; (sabah-akşam)
"Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli. Ve eûzü bike minel cübni vel buhli. Ve eûzü bike min ğalebetid deyni ve gahrir ricâli."
Sabah-akşam 7 kez;
"Hasbiyellâhu lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîmi."
nasıl yani neden ayrıldınız birbirinizi cok seviyorsanız kopmayın birbirinizden ice konusun tartın nasıl bu işi düzeltmeliyiz ona bakın tatlım
nasıl yani neden ki canım benim nişanlımın ailesinden de hiç destek görmüyoruz biz ama inan daha çok kenetleniyoruz birbirimize siz neden koptunuz ki çok üzüldüümm yaa
abcde_123 konusurmusun tatlım niye yani nedeni ne
Nasıl yani yaaaa...tatlım neler oldu...olmaz ya ayrılmayın
abcde_123
Canım iyimisin?
abcd_123 Tatlım çok özel değilse anlat rahatlarsın biraz
ne diyorsun canım çok üzüldüm yaa hakkında hayırlısı umarım acele verilmiş bir karar değildir.
kuzum inş herşey gönlünce olur
canım çok üzüldüm anlat ne oldu
vardır bundada bir hayır kuzum
abcde_123 Hakkında hayırlısı tatlım
ya- rın evleniyoruuummmm
abcde_123
bakıp gidiyorsun umarım yazdıklarımızı okuyosundur
üzme kendini lütfenn
bizimle paylaş:26:
[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versinselam kızlar
nısan atan arkadası okudum cok uzuldum
Haklarında hayırlısı ınsallah tek mesaj gordum
ıkı kısı bırbırınden vazgecmısse dıyecek bısey bulamıyorum
[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versin
[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versin
kızlar çok yoğun çalışıyorum o yüzden 4 ten sonra açılıyor zaten anca bakmakla yetiniyorum[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versin
canım benim az çok biliyordum olayları ama bu kadar detayını bilmiyordum rabbim inş yardımcınız olurda kavuşursunuz inş hakkınızda hayırlısı olur
canım daha öncede böyle bir olay yaşamıştınız hakkaten zor bi durumdasın Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun....... ne diyeyim zor bir sınavdan geçiyorsunuz Allah utandırasın......
bu yaşadıkların elbet gelir geçe ama yıpratır...... bol bol dua et "Allahım hayırlı bi şekilde tamamına erdirmesini nasiip et" diye .......
Tama kuzum kolay gelsin....işin rast gitsin inş...
BU arada kızlar internetten bu duaları buldum, borcu rahat ödeyebilmek için okunması gerekir...dünya dua üstüne değilmi :26::26:
Borç ödemek için; (sabah-akşam)
"Allâhümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli. Ve eûzü bike minel cübni vel buhli. Ve eûzü bike min ğalebetid deyni ve gahrir ricâli."
Sabah-akşam 7 kez;
"Hasbiyellâhu lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîmi."
Valla kuzum paran olmazsa, maddi durumdan sıkıntı çekersen ucuz olan herşeyi seversin
Balayi:
500TL oda kahvalti 3 gece 4 gün
marlight boutique otel izmir'le anlastik
1 gece suit oda
2 gece standard oda
Izin sorunu oldugu icin 3 geceden fazla kalamiyoruz.
Ama odanin fotograflari cok güzel cok icime sindi.
Canım uzun uzun yazdığın mesajı da okudum,Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin öncelikle,biz hakkımızda hayır olan ne şer olan ne bilemeyiz,ama sen nişanlını düşünmekten ve k.pederin yüzünden böyle düşünüyorsun ya,mobilya vb masraf çıkaramam diyorsun ya,madem öyle düğünü ertelesene canım,gerekirse 2 sene 3 sene ertele,ama seviyorsanız bırakmayın ellerinizi..bu da bi imtihan,yarın birgün para bulunur ama sevdiğin insan bulunmaz.yanlış anlama atıp tutmuyorum,biz de maddi yönden çok zor zamanlar geçireceğiz bu aydan itibaren,ben de kara kara onları düşünüyorum,ama RAbbim iki kapıyı aynı anda kapatmaz,bunu unutmamamız lazım hiçbirimizin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..amin.kızlar bu güzel gelinlik ve ev muhabbetlerinizin arasına bunu sokmak istemezdim ama beni tanıyanlar var habersiz bırakmak istemedim.
biz ayrıldık.
babam hala dur bakalım belki bişeyler yaparlar diyor. ama nişanlım ve ben olmaz artık diyoruz.
o kadar çok yıprandık borçlara girdik. ama bir destek göremedik ve hep çelme taktılar bize.
diliyorum ki hepiniz çok mutlu olursunuz.
sakın ama sakın sevdiğinizden vazgeçmeyin.
hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.
kına günü olan dış çekimden
söylücek bişey bulamadım ama çok üzüldüm. tek temennim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım zamana bırakın. ama maddiyat içinde ayrılmayın yaaa
ya- rın evleniyoruuummmm
Kızlar ben geçmişi okumadan geldim bilmiyorum neler oldu hepinize soruyorum nasılsınız bakalım?
Isyanım, masatakvimim GOOD_HEARTIM,Troubledoll357357, pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...
KUZUM HEYECANDAN YAZMAYI UNUTMUŞUM, MASATAKVİMİNİDE ESKİ ADIYLA YAZMIŞIM, AFFEDİN NOLURRR
merhaba şekercim nasılsın ???
Teşekkürler tatlim İyiyim superim hatta
Kocişimle bugun bize gittik babama süpriz yapmak icin biraz oturduk sonra avm ye gittik babama hediyelerimizi aldık pastamızı aldık eve gittik babam şaşırdı yine biz diyoruz tabi
Evde oturduk biraz hazırlandık süslendik yemeğe gittik annem babam ben kocişim
Cok güzeldi super bı manzaraya karsı babamlarla bizi otele bırakıp eve geçtiler guZel bı gece geçirdik
Sen neler yapıyorsun izin nasıl gidiyor
ne aldın bakim babana babalar günü yaklaşıyo babama ne alacağımı bilemedim izin güzel bugün kına provam diye kızılaya gittim meğer elbise provaya hazır değilmiş 1 saatten uzun yol çektim boş dündüm neyse hava almış oldum sonracığıma ev için boyacı buldummmmm :) yarın sabah gelip başlıycaklar yarın astarı çekerler bi gün bekletim sonra boyasını yaparlar...kına ayakkabımı aldım çoooook beğendim istediğim gibi olmuş ama ben hiç burnu açık ve öyle ince topuklu ayakkabı giymedim umarım düşmem :) ve gelin buketim için bi çiçekçiyle anlaştım doğal görünümlü olacak inş. ama neyle karşılaşacağımı bilemiyomda sürprislere açığımsonracığıma evimin nerdeyse eksiği kalmadı oturma odası ve mutfağın halınını almayı unutmuşum 16 haziran için ablam istanbulda bi otelde ikimiz için yer ayarlamış çok bunaldığımı farketmiş bende belki 2 gün önceden istanbula giderim gezerim kendime...
Ooooo sen evlenecek duruma gelmissin isleri bitirmissin
Alışıyorsun topukluya ben cok severim topuklu giymeyi o gün heyecandan anlamıyorsun görülmez güçler tutuyor sanki hic bı Sey olmuyor ama ayakkabılar çıktıktan sonrası icin bı Sey diyememhissedeceğin acıyı tarif edemem
Boya bada isin bitince bı rahatlatsın
Kesinlikle git düğün oncesi super geliyor mini tatil kesinlikle tavsiye ediyorum ama balayina 1 hafta sonra falan git dost tavsiyesi
Babama birer tane gömlek aldık tatlim kısa zamanda kolay tercih kurtarıcı hediye
tatlım ya babamın hiç giyilmemiş kutusunda tonla gömleği var onu alamam bilmiyom düşün düşün bulamadım...balayına 1 hafta sonra gitme ihtimalim yok nişanlım düğün haftasıyla sonrasına 1 hafta zor bela izin alabilecek o hafta balayına gitmesek kalır hiç gidemeyiz bu iş yerinde daha 2 aydır çalışıyo sorun bile yaparlar düğün haftası bile olsa bakalım artıkın bakıyorumda ciddi ciddi 3 haftam kalmış yaa ben birde kendi evimin alt çaprazına taşıncam ya çok ayrılık moduna girmiom aynı çevrede olacam nede olsaama ben evlenince annemler ankarada kalmazlar benim için kalıyorlardı....walla bazı güçler ayakta tutmalı yoksa biterim sivasta fotoğrafçım ve kuaförümde ayarlanmış acaba nasıl yerler allah bilir sürprisler beni bekliyo olabilir napalım kader kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?