- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #25.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin şekerim![]()
sağol isyanımyarın evli ama düğünü 9 eylülde olacak bir hatun olacağım
ayyyyyy
tamam kuzum Allah kolaylık versin sana. sağolasın, yazışırız
masatakvimim nasılsın, bende hala şoktayım
sağol canım benim![]()
geldim geldimm dayanamadımm
hadı hayırlısı kuzumm
![]()
Offff mesaş bitsede gitsemmmm...nişanlımın yanına gidicem...güreş yapıcaz birazzz![]()
geldim geldimm dayanamadımm
hadı hayırlısı kuzumm
![]()
Offff mesaş bitsede gitsemmmm...nişanlımın yanına gidicem...güreş yapıcaz birazzz![]()
Sakin yahuuu sinirle gitme biraz sakinleş kuzum
hoşgeldin canım, ayyyyyşu anda evde kopuyorum kendi kendime
bitti kuzum az kaldı mesai bitimine,
hayırdır kuzum aranız mı bozuk
offff mesaş bitsede gitsemmmm...nişanlımın yanına gidicem...güreş yapıcaz birazzz![]()
hoşgeldin canım, ayyyyyşu anda evde kopuyorum kendi kendime
bitti kuzum az kaldı mesai bitimine,
hayırdır kuzum aranız mı bozuk
Kızlar ben geçmişi okumadan geldim bilmiyorum neler oldu hepinize soruyorum nasılsınız bakalım?
Isyanım, masatakvimim foreverim,pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...
ya- rın evleniyoruuummmm![]()
Kızlar ben geçmişi okumadan geldim bilmiyorum neler oldu hepinize soruyorum nasılsınız bakalım?
Isyanım, masatakvimim foreverim,pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...
hahhahahah güldürdün beni yahuuuuevet kuzum akşamda küçük bir boks turnuvası düzenlicem![]()
sağolun kızlar, çok heyecanlıyım inanılmazzz,
isyanım işten ayrılcam yaaa tazminatımı alayım diye önden nikah kıycaz. yarından başka günede yer bulamadık inan ki, 9 eylülde de kayınpederimin ricası ile belediye başkanı gelecek düğünde nikah yapacak, yine aynı saatlerde evlenmiş olcaz kuzum![]()
hahhahahah güldürdün beni yahuuuu
ben iyim işte sıradan bildiğin gibi![]()
kızlar şuanda o kadar çok sinirliyimkii ağlamak istiyorum![]()