2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
olur olur bana gül yaprakları dökün yarın:71::66::66::66:

bunlardagecer1907
$pembe-gul-yapraklari.jpg $pembe-gul-yapraklari.jpg $pembe-gul-yapraklari.jpg

Kızlar ben geçmişi okumadan geldim bilmiyorum neler oldu hepinize soruyorum nasılsınız bakalım?

Isyanım, masatakvimim GOOD_HEARTIM,Troubledoll357357, pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...

KUZUM HEYECANDAN YAZMAYI UNUTMUŞUM, MASATAKVİMİNİDE ESKİ ADIYLA YAZMIŞIM, AFFEDİN NOLURRR

Son düzenleme:
Kızlar ben geçmişi okumadan geldim bilmiyorum neler oldu hepinize soruyorum nasılsınız bakalım?

Isyanım, masatakvimim foreverim,pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...

ben şükür iyiyim kuzum...bir değişiklik yok...nişanlımla biraz bozuğuz...akşam hesabını sorucam rahatlıcam inş :34::34::34:

evet kuzum akşamda küçük bir boks turnuvası düzenlicem :41::41::41::9::9:
hahhahahah güldürdün beni yahuuuu

Isyanım, masatakvimim foreverim,pakize,cilt,cgdm,yenıdendogum,kardelen3434,eylül, daha ismini unuttuğum 2012 adayı herkes...

ben iyim işte sıradan bildiğin gibi:1::1::1::1::1:

sağolun kızlar, çok heyecanlıyım inanılmazzz,

isyanım işten ayrılcam yaaa tazminatımı alayım diye önden nikah kıycaz. yarından başka günede yer bulamadık inan ki, 9 eylülde de kayınpederimin ricası ile belediye başkanı gelecek düğünde nikah yapacak, yine aynı saatlerde evlenmiş olcaz kuzum:16::16::16:

nasıl yani önceden nikah kıyılınca tazminat alabiliyomuyuz benim her sene girdi çıktı yapıyolar :50:

Back