2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
2012 gelini olarak bi göz atıyım dedim ama ne çok ayrıntı varmış:)
beni önümüzdeki ay istemeye gelicekler. çok varmış gibi geliyo daha ama benim çeyiz namına çok az şeyim var zaten sevgilim subay evlendikten sonra 2 sene burda(izmir) kalıcam sonra malatya 4 sene sonra ankara 2 sene yerleşik bi düzen imkansız gözüküyorr. o yüzden buraya delicesine eşya alama niyetim yok taşınırken çok zor olucak taa malatya ya..

teşekkrü ederimm gece heyecandan uyuyamadım yaa ayy bi dünya hazırlık var şimdi ayy uçuyorum resmen

Tadınıı çıkarrr, en güzell annlarr bu başlangıçç aşamasıı bende heycan yoktu ama çok stres vardıı, herşeyy yetişsin aksiliksiz olsun diyee çok germiştim kendimii

Tadınıı çıkarrr, en güzell annlarr bu başlangıçç aşamasıı bende heycan yoktu ama çok stres vardıı, herşeyy yetişsin aksiliksiz olsun diyee çok germiştim kendimii

ister istemez geriliyor insan. ben de yetiştirmeye çalışıcam şimdi 2 hafta sonra nişan yani bide regl dönemime yakın olucakk amann artık Allah yanımdakilere sabır versin

ister istemez geriliyor insan. ben de yetiştirmeye çalışıcam şimdi 2 hafta sonra nişan yani bide regl dönemime yakın olucakk amann artık Allah yanımdakilere sabır versin

Canım bir an önce ne yapıcaklarını yap, son dakkaya hiç bişeyini bırakma, kıyafetini felan herşeyini hazırlaa

Canım bir an önce ne yapıcaklarını yap, son dakkaya hiç bişeyini bırakma, kıyafetini felan herşeyini hazırlaa

Pastamı seçtim sayılır, kıyafet ve alyans çok öenmli onlara bakıcam. bohça alışverişine birlikte çıkıcaz zaten. ama çalışıyorum 1 gün izinliyim, inşAllah bi an önce hayırlısıyla bitiririm

Yetişir cnm, hiç merak etmee kafanda oluşturmaya başla sadecee, keyfini çıkarr

Günaydın kızLaR =)

_emos_ cnmm hadi gözün aydın tarih beLLi oLmuşş =)

Ben haftaya bugun şu saatLerde sanırım oraya buraya koşturuo oLucamm

Soooooon biiir hafta fundaacığımmm önümüzdeki hafta bugün kuaföre gitmek için 2 saatim kalmış olucak üç taşımı takmak istiyorummmm artıııııkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…