2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hehe şaka yapıyorum canımcım

yok kzı hatıce usltan değil ama onun tacından takmıs,ben kına yakılırken hınt kıyafetımı gıycem o yuzden o tactan aladım yoksa cok hosuma gıdıyo onlar

hadi hayırlısı bakalım...
Benimde fes olucak yeşim yaşı filan var zümrüte de benziyor ama çakmasından olacak )

kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...

resimlerim geldi yüklücektim kimse kalmamış

canım ben geldim ama sen gitmişsin

çok tatlılarmışşşşş

ya kızlar eklediğim yatak örtüsü hakkında neden yorum yapmıyorsunuz...

ya kızlar eklediğim yatak örtüsü hakkında neden yorum yapmıyorsunuz...

canım evet çok farklıymış beğendim ben açıkcası çok böyle abiye işi yatak örtüsü sevmiyorum yani gelinlik gibi olan modelleri sevmiyorum ama bu güzelmiş canım gül kurusu sanırım bu rengide hoşmuş yatak odası takımına uyuyorsa al tatlım beğendim ben..

Seker fotograflari bekliyoruz :)

isyan123 güle güle kullan alacagin örtüyü.

Benim bitane örtüm var gelin odasi yerlesince serilecek ayrieten günlük örtü almadim ben ya. Ama battaniyelerim var ve uyku setlerim var o yüzden gerek duymadim. Alsamiydim ki acaba ayrieten bitane günlük icin?

adass :) cnmm yaaa nasilsin iyimisin napiyosun kinan nasil gecti sen bu msj okurkenn belki evlenmis olucaksin sunun surasinda kac saat kaldi dimi :) omur boyuuu mutluluklarr simdidenn umarimmm dugununde kinan gibiiii cok guzell gecerrr herseyy sorunsuzz bi sekilde olur insallah dugunden sonra detaylariiii resimlerii vs bekliyorummm cnmmm optum senii :)

iyi geceler kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinnsinizzz kosusturmaktan giremiyom pc yee bugunnnnnn sehkermi sehkerr gelinimiz evleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... sehkeree omur boyuuuu mutluluklarr diliyorummmmmmmmmmmm. insallah hersey cok guzel olurrr.... cok sehker gelin olur :) safakkkk 21 cok az kaldiiiiiiiiiiiii :))))))))) ama su zamani cok stresli geciyoruzzzz hem nisanlim hem bennn biraz kirici oluyoruzzz uzerimde asiri sinir verr hersey sanki benim uzerimde gibi hisediyoummm .annemde beni anlamio cok uzerime gelioo strese soktu beni resmen cok tartisiyorum annemledeee ( ne olcak halim bilmiom

milena hoşgeldin canım.
Canım tansiyonun düşmüş kendine dikkat et

Buluşma ayarlayabilirsek müsatit zamanımıza, gel tabi canımsüper olur

aayy albüm yap çok heyecanlandım

Öyle oldu sanırım tatlım, bu 1 ay kendimi besiye çekecem :) eridim bittim .. Buluşma süper olur, umarım olur

kızlar bu da bizim davetiyemizz,gecen hafta ekleyecektım unuttum,
yalnız alıntı yapmadan yorum yaparsınız kızlar silicem malum isim ve diğer bilgilerimiz yazıyor

canım çok güzel davetiyen, bende ekleyecem ama toptan bir albüm yapayım siz baktığınız da da silerim diyorum..

sağol canım benımde pazar gunu gıdıcek allah yardımcımız olsun,

good_heart,
canım konus patronunla sakın bı sekılde sıkıntını anlat

Kızlar benim de pazar gidiyor çeyizim.. Beraber yerleştirecez evlerimizi demek

Yarın tüm gün evi temizleyeceğiz.. Haftasonu giremem nete hepinize mutlu hafta sonları diliyorum..

Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
Bu gece cok zor benin icin...

Tatlım Çok güzel günler seni bekliyordur inşallah...
Evlilik cesaret isteyen bir iş ama belli ki sevilip seviyorsun...
Alışırsın muhakkak ki özlersin aileni ama Allah'ın emri sonuçta ve seçtiğin aile de muhakkak ki çok iyidir...
Kelimeler tabiki kiyafetsiz nikahıma günler var beni de ağlattın gece gece....

Çok çaba sarfediyoruz çok uğraşlar verdik.. Bir çok emeğimiz hayallerimiz var...
Umarım inşallah şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul ederde çok güzel yuvamız olur mutlu sağlıklı huzurlu...

Hayırlı olsun şekerim.. Ne diyeyim....
Allah bir yastıkta kocatsın diyeyim...

Yarın bol bol dua edicez senin için....

sehkerim canımmmm çok zor biliyorum bende yaşadım sakın arkana bakma işte o zaman daha çok zor oluyo insan ama şunu unutma sevdiğin seni bekliyoo evin seni bekliyo artık geri kalan hayatın seni bekliyo insanın kendi evi gibisi yok bunu çok rahat söyleyebiliyorum ben sana ana baba ocağı ayrı kendi evin ayrı
bir ömür mutlu olursun inş canım

canımmmmmmmmmmmmmm ağlattın benii ya ah ne kadar zor bir sen bir allah bilir eminim...Rabbim bahtını açık etsin güzelim çok mutlu ol inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…