- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.561
kıs olurmu öyle şeyaşkolsun kuzumm
yaa öyle işte neymiş evlilik iznim 3 günmüş ben cumadan çıktım bidahaki pazartesiye kadar izin yaptım yıllık iznimin bi kısmından düşmüşler sadece 1 hafta kullanacakmışım
herzaman kendisiyle bizi kıyaslıyoo sonrada diyoki kendinizi benimle kıyaslamayın sinir oluyorum hakkımızı yiyooooooo
bu arada tam içeriye gidiyodumki patron çıktıkaldım öylece
yok kzı hatıce usltan değil ama onun tacından takmıs,ben kına yakılırken hınt kıyafetımı gıycem o yuzden o tactan aladım yoksa cok hosuma gıdıyo onlar
resimlerim geldi yüklücektim kimse kalmamış
Allah hakkinizda en hayirlisini en güzelini versin sizlere...Ben sizinle bu nikah sekerlerini paylasmak icin girdim foruma cok begendim cünküüü...
https://www.facebook.com/photo.php?...691796115.17963.100003760558853&type=1&ref=nf
Buradan ulasabilirsiniz kendim yapmiyorum facebook da gördüm bunlari...
Eki Görüntüle 434783 Eki Görüntüle 434785
kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
milena hoşgeldin canım.
Canım tansiyonun düşmüş kendine dikkat et
Buluşma ayarlayabilirsek müsatit zamanımıza, gel tabi canımsüper olur
aayy albüm yap çok heyecanlandım
kızlar bu da bizim davetiyemizz,gecen hafta ekleyecektım unuttum,
yalnız alıntı yapmadan yorum yaparsınız kızlar silicem malum isim ve diğer bilgilerimiz yazıyor
wewonthelove... canım davetiyen çok asilmiş...dün akşam ben bunu nette görmüştüm...kızlar en iyisi albüm yapıpıp sonra silmek sanırım..bu sırada yarın benim çeyizim gidiyosonra resimleri çekip size göstericem.....
sağol canım benımde pazar gunu gıdıcek allah yardımcımız olsun,
good_heart,canım konus patronunla sakın bı sekılde sıkıntını anlat
Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
Bu gece cok zor benin icin...
Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?