2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kız ben resmi sildim cevap yazarken neredesin bakım sen

çok güzel davetiyeniz canım,
burdayımm canım geldim,begendin mi bazıları yas mı tutuyosunuz felan demıs anneme ne alakaysa,bız begendık bırazda tuzlu oldu ama olsun
WeWonTheLove canım davetiyen çok güzel benim davetiyemde siyahtı asıl duruyo bence
canım bu arada resim ekleyeceğimiz zaman ne yapıyorduk 'albüm yapıyorduk ' daha sağlıklı olur kuzum
bence de canım sıyahı sevıyorum ben nısanlım su çöp adam gibi olan gelın damatları sevmıyodu sade bısey ıkımızınde hosuna gıttı,
resmi silicem kuzum o yuzden album yapmadım

Saol canım...ilaç gibi gelecek bana..henüz yatmadı maaşlar ama haberi geldi
bizde bu hafta çok yoğunduk aksine bugğnde bomboş oturdum akşama kadar

ya çok sıkıldım acil yıllık izne ihtiyacım var sınavlara da az kaldı sbs sınavını atlattık mı rahatlayacağız

tamamdır :128::128:

olsun canım sana da az kaldı, itinayla ıslıcaz seni kaçamıcaksın

asla kaçmayacam sucuk gibi yapın benii dün dedim ki aşkım 149 günümüz kaldı dedim iyi 100. gün birbizimi ıslatırız dedi
ana dedim nerden biliiyorsun askerde öyle yapıyorlarmış ahhahaha

WeWonTheLove davetiyeni çok beğendim canımm

Benimde ihtiyacım var izneee
100 günde demekki askerlerde ıslatılıyormuş haaa....

Kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi sohbetler ben yokken cok kaynatmayın heeee hadi öptüm gelincikler Görüşürz

Canlarımmmm güzel gelinciklerimmmmm hepinize iyi hafta sonları...kendinize ve nişanlılarınıza iyi bakın

yaaa silinmıyo resım
yazılar sılınıyo ama resım alta eklenen resmın onızlemesı olarak kalıyo yaa ben bunu bilmiyordum

wewonthelove... canım davetiyen çok asilmiş...dün akşam ben bunu nette görmüştüm...kızlar en iyisi albüm yapıpıp sonra silmek sanırım..bu sırada yarın benim çeyizim gidiyo sonra resimleri çekip size göstericem.....

bekliyoruz canım merakla işin rast gitsin

benimde canım sıkılıyor yaaaa

ben yoktum kesin ondan canınız sıkılmıştır

masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu

artık ıslandınız,evlendiniz kaçtınız heee

olurmu öyle şey balayımın arifesinde burdaydım bidahada gitmedim yaniiii herdaim buradayım kovasalar gitmem

masatakvimi erken çıktı kuzum..amcası geldi ya gezecekler beraber
good-heart yoğun olduğunu sölemişti
diğerlerini bilmiyorum

geldim kuzumm ben

hoş geldin tatlım

canım hoşgeldin azaldımı yoğunluğun

neredesin sennnnnnn

wewonthelove tatlım davetiyen çok şık

geldim geldim kızlarr yaa baya yoğunduu felaket yoruldum gözlerim gidyoo eve gidip yatmak istiyorumm ama dayanamadım sizleree arada bi yokladım

yaaa silinmıyo resım
yazılar sılınıyo ama resım alta eklenen resmın onızlemesı olarak kalıyo yaa ben bunu bilmiyordum

kuzum yazı siliyosunya hani yada düzeltiyosunya biraz aşağı doğru in ekle yazısı var oraya tıkla resim sayfası çıkacak resmin üstüne gel X işareti olması lazım bas sonra ve sil inş anlatabilmişimdir:44:

balayına mı gidiyoruzzzzz vavvvvvvvvvvvvvvvv

neredesin sennnnnnn

wewonthelove tatlım davetiyen çok şık

DAVETİYENE BAYILDIM BENCE COK ASİL VE COK ŞIK TATLIM
teşekkürler kızlar,begenmenıze sevındım,ama resmı sılemıyorum yaa kırk yılda bı resım ekledım ben 30 dk ıcınde yazı gıbı sılınıyor sanıyodum değilmiş meğer kaldı boyle

sağol canım benımde pazar gunu gıdıcek allah yardımcımız olsun,

good_heart,
canım konus patronunla sakın bı sekılde sıkıntını anlat

güzel canım sen öyle diyenlere bakma yasla ne alakası var yaff. bence siyah renk güzel ve şık kullanılırsa çok asil duruyor

asla kaçmayacam sucuk gibi yapın benii dün dedim ki aşkım 149 günümüz kaldı dedim iyi 100. gün birbizimi ıslatırız dedi
ana dedim nerden biliiyorsun askerde öyle yapıyorlarmış ahhahaha
zaten kaçamıcaksın

100 günde demekki askerlerde ıslatılıyormuş haaa....

evet canım askerde ıslatılıyor öyle , bende nişanlımdan duymuştum tabi o zaman daha sevgili idik, şimdi evlenicez yuppi zaman ne çabuk geçmiş

Kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi sohbetler ben yokken cok kaynatmayın heeee hadi öptüm gelincikler Görüşürz

Canlarımmmm güzel gelinciklerimmmmm hepinize iyi hafta sonları...kendinize ve nişanlılarınıza iyi bakın

krizantem ve isyanım iyi akşamlar canlar

yaaa silinmıyo resım

canım konuya eklenenler belli bir süre sonra silinmiyor. istersen yöneticilere mesaj at, belki silerler.

canım hayırlısı olsun inşallah, merakla bekliyorum resimleri

evet sen yokken canımız sıkıldı çokkuzum sen bu konunun daimi üyelerinden gitme bir yere sakın
canım çok yorma gözlerini , bende bitsede gitsek modundayım

ama yarın izne çıkıyorum yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…