- Emoji Skoru
- 7.610
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.521
kızlarr ben geldim
burdayımm canım geldim,begendin mi bazıları yas mı tutuyosunuz felan demıs anneme ne alakaysa,bız begendık bırazda tuzlu oldu ama olsunkız ben resmi sildim cevap yazarken neredesin bakım sen
çok güzel davetiyeniz canım,
bence de canım sıyahı sevıyorum ben nısanlım su çöp adam gibi olan gelın damatları sevmıyodu sade bısey ıkımızınde hosuna gıttı,WeWonTheLove canım davetiyen çok güzel benim davetiyemde siyahtı asıl duruyo bence
canım bu arada resim ekleyeceğimiz zaman ne yapıyorduk 'albüm yapıyorduk ' daha sağlıklı olur kuzum
Saol canım...ilaç gibi gelecek bana..henüz yatmadı maaşlar ama haberi geldi
bizde bu hafta çok yoğunduk aksine bugğnde bomboş oturdum akşama kadar
tamamdır :128::128:
olsun canım sana da az kaldı, itinayla ıslıcaz seni kaçamıcaksın
ya çok sıkıldım acil yıllık izne ihtiyacım var sınavlara da az kaldı sbs sınavını atlattık mı rahatlayacağız
asla kaçmayacam sucuk gibi yapın benii dün dedim ki aşkım 149 günümüz kaldı dedim iyi 100. gün birbizimi ıslatırız dedi
ana dedim nerden biliiyorsun askerde öyle yapıyorlarmış ahhahaha
WeWonTheLove davetiyeni çok beğendim canımm
Canlarımmmm güzel gelinciklerimmmmmhepinize iyi hafta sonları...kendinize ve nişanlılarınıza iyi bakın
yaaa silinmıyo resım
yazılar sılınıyo ama resım alta eklenen resmın onızlemesı olarak kalıyo yaa ben bunu bilmiyordum
Benimde ihtiyacım var izneee
100 günde demekki askerlerde ıslatılıyormuş haaa....
Canlarımmmm güzel gelinciklerimmmmmhepinize iyi hafta sonları...kendinize ve nişanlılarınıza iyi bakın
wewonthelove... canım davetiyen çok asilmiş...dün akşam ben bunu nette görmüştüm...kızlar en iyisi albüm yapıpıp sonra silmek sanırım..bu sırada yarın benim çeyizim gidiyosonra resimleri çekip size göstericem.....
benimde canım sıkılıyor yaaaa
masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu
artık ıslandınız,evlendiniz kaçtınız heee
masatakvimi erken çıktı kuzum..amcası geldi ya gezecekler beraber
good-heart yoğun olduğunu sölemişti
diğerlerini bilmiyorum
hoş geldin tatlım
canım hoşgeldin azaldımı yoğunluğun
neredesin sennnnnnn
wewonthelove tatlım davetiyen çok şık
burdayımm canım geldim,begendin mi bazıları yas mı tutuyosunuz felan demıs anneme ne alakaysa,bız begendık bırazda tuzlu oldu ama olsun
bence de canım sıyahı sevıyorum ben nısanlım su çöp adam gibi olan gelın damatları sevmıyodu sade bısey ıkımızınde hosuna gıttı,
resmi silicem kuzum o yuzden album yapmadım
yaaa silinmıyo resım
yazılar sılınıyo ama resım alta eklenen resmın onızlemesı olarak kalıyo yaa ben bunu bilmiyordum
ben yoktum kesin ondan canınız sıkılmıştır
olurmu öyle şey balayımın arifesinde burdaydım bidahada gitmedimyaniiii herdaim buradayım kovasalar gitmem
geldim kuzumm ben
geldim geldim kızlarr yaa baya yoğunduu felaket yoruldum gözlerim gidyooeve gidip yatmak istiyorumm ama dayanamadım sizleree arada bi yokladım
kuzum yazı siliyosunya hani yada düzeltiyosunya biraz aşağı doğru in ekle yazısı var oraya tıkla resim sayfası çıkacak resmin üstüne gel X işareti olması lazım bas sonra ve silinş anlatabilmişimdir:44:
balayına mı gidiyoruzzzzz vavvvvvvvvvvvvvvvv
neredesin sennnnnnn
wewonthelove tatlım davetiyen çok şık
ya çok sıkıldım acil yıllık izne ihtiyacım var sınavlara da az kaldı sbs sınavını atlattık mı rahatlayacağız
asla kaçmayacam sucuk gibi yapın benii dün dedim ki aşkım 149 günümüz kaldı dedim iyi 100. gün birbizimi ıslatırız dedi
WeWonTheLove davetiyeni çok beğendim canımm
teşekkürler kızlar,begenmenıze sevındımDAVETİYENE BAYILDIM BENCE COK ASİL VE COK ŞIK TATLIM
wewonthelove... canım davetiyen çok asilmiş...dün akşam ben bunu nette görmüştüm...kızlar en iyisi albüm yapıpıp sonra silmek sanırım..bu sırada yarın benim çeyizim gidiyosonra resimleri çekip size göstericem.....
burdayımm canım geldim,begendin mi bazıları yas mı tutuyosunuz felan demıs anneme ne alakaysa,bız begendık bırazda tuzlu oldu ama olsun
bence de canım sıyahı sevıyorum ben nısanlım su çöp adam gibi olan gelın damatları sevmıyodu sade bısey ıkımızınde hosuna gıttı,
resmi silicem kuzum o yuzden album yapmadım
zaten kaçamıcaksınasla kaçmayacam sucuk gibi yapın benii dün dedim ki aşkım 149 günümüz kaldı dedim iyi 100. gün birbizimi ıslatırız dedi
100 günde demekki askerlerde ıslatılıyormuş haaa....
Kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi sohbetler ben yokken cok kaynatmayın heeee hadi öptüm gelinciklerGörüşürz
yaaa silinmıyo resım
ben yoktum kesin ondan canınız sıkılmıştır
olurmu öyle şey balayımın arifesinde burdaydım bidahada gitmedimyaniiii herdaim buradayım kovasalar gitmem
geldim kuzumm ben
geldim geldim kızlarr yaa baya yoğunduu felaket yoruldum gözlerim gidyooeve gidip yatmak istiyorumm ama dayanamadım sizleree arada bi yokladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?