- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.401
Aslında en iyisi cnm nişan söz bir arada, ben söz stresini yaşadım ki aynı nişan gibi oldu çok kalabalıktık, şimdi nişan telaşım varr. Eğer nişan teleşım olmasaydı şuan çeyizz diziyo olcaktım. Bir kere oluyo herşey tam olsun dedik böyle yaptık bakalım nişan nasıl olcakk.
3 temmuzada az varr hanii hazırlıklarra başlanmalıı
Günaydın kızlar,
benimde bugün belli olacak nişan tarihim inşallaaahhh
günaydın kızlarrr
bir kaç saat içincde bütün sırularınızı yanıtlamak için döneceğim( işlerimi toparlayayımm)
ve size bir süprizim var. En çok böcüğümün hoşuna gider herhalde
herkeze hayırlı cumalarr
evet gızlar bohçalarımın resmini paylaşacaktım ama evdeki pcde kaldığı için akşama bırakıyorum bu işi.
bitmiş hallerini de çekerim. daha süslemelerini yapmadım çünkü
Alyans en önemlisi, ömür boyu takıcağınız halkalar, bende bu ara bakıyorum nişan için alıncak,
İkramlıklarda kolay onlarıda halledersin, nişan tepsini makasını çeyizcilerden alabilirsin heryerde var artık çok şekerlerr,
en telaşlısıı bohçalarr nişandan sonramı yapıcaksınız öncemi cnm
Emos hayırlı olsunkıyafetine karar werdinmi?
Kıslarr akşam tüm çeyizimi serdik ortaya, ne var ne yok ne eksik diye çeyizciye gitcek pikelencek olanları ayırdık, arabalara bağlancak olan havlularımı ayırdık, bohçaya koncak olan havlu, çember, patik vs. leri ayırdık çok az bi eksiğimiz kalmış onlarıda tamamladıkmı herkesin bohçası hazır oluyo.
Yaklaşık 15 bohça çıkarıcaz bizde herkesinkini ayrı rneklerde yapıcam, bohçanın içindekiler aynı renk olucakk, bohçaların hazır şekli içinn heycan yaptım şimdidenn, allahım sen herşeyin hayırlısını nasip ettt
Selam arkadaşlar, hayırlı cumalar..
Oh oh çeyizler konuşulmaya başlamış..
He benim nişan tarihim 1 mayıstı, düğün de 22 Nisan düşünüyoruz..
Benim çeyiz kapkacak tamam gibi amaa, gözüm halaa başka şeylerde alasım varr imkan ölçüsünde alıcam bişiler daha şu nişanı bi atkatalımmm süpürgem yok, blendır setim yokkk, gözümde büyüyen bu ikisi bi türlü beğenemiyorum :44:
Ben güzel herşeyleri almak istiyorum da frenliyorum kendimi
Süpürgemi aldım ben, arnica sulu turbo fırçalı (baya araştırmıştım genelde herkes memnundu)
blendır setini de philips aldım inşllah iyidir, dura dura da paslanmaz
Anasayfada nişan tarihleriniz yerini aldıı
Yalnız lila ve ciğdem düğün tarihleriniz nedir tahmini onuda ekleyelimm 2012 oldunuz belli olsun bide isimleriniz yazarsanız çok makbule geçer.
Esmanın melisin ve mervenin nişan tarihleri neydii bileniniz varsa çok iyi olur onlarıda ekleyeyimm :126:
Canımm benimm düğün mayıs sonu haziran başı artık hangi güne yer buLursak 2012 =)
Sana 20 mayıs yazıyom o zaman şekerrrr :89:
Bende arnica alcam galibaa, herkess çok meth ediyoo ama sulu olması beni düşündürüyo bakalım.
Blendırda braunun var rendelemeli felan geniş çaplı olanı beğeniyorum ama beyazı var onun çelik rengini yapsalar şimdiye almıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?