- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.181
evet canım öyle yaparsın bunu misafirin geldiğinde serersin
malesey benim 1 tane vardaha sonra alacam misafir için
bunlardagecer banyo takımn çok güzel güle güle kullan cnmmmmbende geçen sene özenip deri banyo takımı aldım kirli sepeti çöp kovası filan krem rengi evet çok güzel ama şimdi abartılı geliyor pişman oldum....
iyi akşamlarrr
kızlar ben çıkyorum görüşürüz yarınn
kizlar yardimci olurmusunuz lütfen?
gelin buketlerine tekrar baktim.
Benim gelinligim agir bir model ve incili bir model. Duvagimda incili tacimi da incili istiyorum aslinda. Bu buketi cok begendim. Ama hersey incili olursa da cok bogar heralde degil mi?
Bu üc buket arasinda kaldim. Sizce hangisi daha hos?
1. 55tl
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/ımg_0321-500x500.jpg
2. 65tl
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/2012020-1-500x500.jpg
3. 70tl
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/ımg_1741-500x500.jpg
bunlardagecer güle güle kullan klozet takimini :)
wewonthelove bizde de tam tersi bizim ki 3 erkek kardes hic kiz yok ailesi de kendisi de kiz olsun diye ayilip bayiliyorlar ama ben acik söyleyim ikiz cocuk istiyorumAllah hayirli evlatlar nasip etsin insaallah zamani gelince :)
zuzu88 sende güle güle kullan örtünü :)
kriztanem masallah size :)
mastakvimi hehehe bende yaz aylarda dogum yapmayi düsünüyorum ay cok gülesim geliyor nisanlimla bazen daliyoruz hayallere sonra daha evlenmedik bile ne olur bize diyoruz
ciftestandard hos geldin allah yardimciniz olsun simdiden bir ömür mutlu olmanizi dilerim :)
yazabildiklerime cevap yazdim :)))
korunmaya gelince dogum kontrol hapina basladim bile ben.
Kirada oturdugumuz icin tabii korkularimiz var ev sahibi olmadan cocuk sahibi olmak???
Ama ev sahibi oluncada müstakil ev istiyoruz daire istemiyoruz.
Onun icinde zaman lazim.
Bilmiyoruz gercekten.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah.
kızlar bende yaklaşık 2 haftadır hap kullanıyorum...görünürde bir yan etkisi yok..çok korkuyodum miğde bulantııs yapar diye şimdilik bişey yok bakalım
ama her akşam almak cidden zor ya...
kızlar birde çok önemli bir şey sorucam...düğünden çıktıktan sonra altınları ne yapacaksınız..bir fikriniz var mı?? hani eve götüremeyiz..ee bankada olmaz haftasonu..ondan sonra balayına gidiyoruz..ee nereye bırakabilriz...bizde kalması ne kadar güvenilir???
canım hoşgeldin gelinliğini ekleme imkanın varsa ordan bakardık daha güzel karar verirdik
Ama ben 1. çiçeğe bayıldım, buna uygun ayakkabıda alırsın süper olur diye düşünüyorum
Kızz ikiz çocuk zor olur vall aynı anda ıngaaa ıngaaaaAma bir çırpıda büyür tabi o başka, allah gönlüne göre versin
foruma eklemek istemiyorum ama özel albüm yapabilirim cünkü forumda silemiyorum ayrica durumuda biliyorsunuz bazilarina göre gelinlik degil cuval almisim
Evet kesinlikle cok zor olur. Ama ne bileyim icimde öyle bi heves var. Yine allah bilir tabii ki ama benim amcamin ikizi vardi bebekken rahmetli oldu. Nisanliminda amcalari ikiz ikisi de yasiyor. Ama bu ikiz olayi da aileye bakmaz allahin taktiri iste :))
özel albüm yaparsan daha iyi olur tabi canım.fikirler önemli tabi ama herkesin değişik fikirleri var, zevkleri var. Olsun sen ne giymek istersen onu giyAynı durum bizim içinde geçerli
Ikiz olayı bende bir ara düşündüm ama çok zor allah'ın takdiri tabi
bakabilirsin canim.
Bolerolu ön kismini bilerek eklemedim cünkü onu degistiricem.
Kesinlikle, önce bi hayirlisiyla evlenelim yeni hayatimiza adapte olalim.
Ondan sonra rabbim nasip ederse annecik oluruz.
sekeeeer senin kina gecen yokmu bugüüün :))
yokas kina gecesinden mi baglaniyorsun.
Ne kadar heyecanliii.
baktım ve yorumumu yaptım canım
Allah anne olmayı hepimize nasip etsin
hepimiz çok güzel olacağım eminim bendecok tesekkür ederim canim.
Zevk meselesi iste buda benim zevkimi yansitiyor.
Hepimiz prensesler gibi olacagiz insaallah dügün günü :)
ben az yokum canim yine gelicem.
Seker cok agladin mi
Ben kina gecemde de dügünümde de coook aglayacagim eminim...
nereye gelin gidiceksin??? daha doğrusu nereye tayin istiyceksin desem daha iyi olur
hakkında inşş hayırlısı olur canım
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugunumeee mutlu gunumeeee 22 gun kaldiiiiiiiiiiiiiii :) cok heycanliyimmmmm .. surekli kosusturma halindeyimm bugun yine buyukleri ziyaret ettim evlenmeden once... bugun perdelerim takilmiss ck guzel olmus kayinvalidem ole dedi bende pazar gunu gidip bakicammm.. bi bazamin kurulmasii kaldii .. oda geldinmii ceyizimmi sermeye gidicez insallah nisanliminda isi cok yogunnhaziranin 17 sine kadar full calisicak izni yok hic bu isleri nasil yapicaz nasil yetistiricez hic bilmiyorum ve cok sinirli streslii ..beende bu durumda altan almaya calisiyorum. ailesinde kimse ilgilenmiooo herseyini kendisi yapioo kossusturmaktan biraz daraldi gibi oda hakli isemi gitsin evlemi ilgilensin diger isleremi baksin bir an once olsun bitsin de rahatliyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?