2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bu arada mudo dan üzerinde ayıcık olan hasır büyük boy çamaşır sepeti aldım 63 tl ye uygunmu ya fiyatları biliyormusunuz etiket fiyatı sözüm ona 125 tl %50 indirimi vardı

güzelleeerrr şu doğum kontrol hapına düğünden ne kadar önce başladınız??? benm hesaplarıma göre düğün tarihimde regl oluyorum balayınada gidicem napıcambilmiyorum

canım dr git önce bişey yapmıyo:)) ben korkup gidememiştim de ondan diyorum.....ben 1 regl öncesi başladım...yani başladım reglin 1. günü ..düğüne kadar 1 regl daha olucam...sanıırm ilaç regl tarihini değiştiriyomuş öle duymuştum...bakalım görcez ...

ben 1 yıl önce 7-8 ay yasmin kullanmıştım başka nedenlerden ötrü hiç yan etkisi olmamıştı doğum kontrolü için doktora gitmedim ablama danışıp başladım ölüyorum arkadaşlar çarptı resmen beni stresliyim zaten bu aralar biliyorsunuz ilacı almaya başladım 8-9 gün boyunca sürekli kustum gece yarıları uyandım kustum hala bulantım var sinir sistemimide ekiledi ve sürekli leke görüyorum 15 gündür napcam bilmiyorum bırakamıyorumda

bu liste beni çok heyecanlandırdı canım ya....sırada ben varım görünüyo..

wewonthelove gelin oluyor sırada bana geliyor..tey tey teyy

cnm gittinmi peki doktora tahlil filan yaptımı

canım öle doktora gitmeden ilaçmı kullanılır bu ilacın yan etkileri bazen daha şiddetli olabiliyor biliyorsun birançnce doktora git ve söle bunları...hormonlarına falan bakıp senin vücuduna uygun olanı ilacı verir çok kızdım sana

aaa canım ya banada yasmini önerdi ama inan hiç bir yan etki yapmadı.ne kusma ne reglde değişiklik....bir an önce git dra tabiki..belki başka bir ilaç verir..belkide keser..

geçen yıl bakılıp verilmişti bu ilaç bana polikistik over tedavisi için hiiiç yan etkisi olmamıştı ama şimdi mahvetti.

geçen yıl bakılıp verilmişti bu ilaç bana polikistik over tedavisi için hiiiç yan etkisi olmamıştı ama şimdi mahvetti.

tatlım belkide hormonların yükselmiştir..malum sıkıntılı dönemlerdeyiz ve heran her anımızı tutmuyor...ilacı doktora gitmeden kullanman bence hata canım..biran önce git ve söle şikayetlerini

aaa canım ya banada yasmini önerdi ama inan hiç bir yan etki yapmadı.ne kusma ne reglde değişiklik....bir an önce git dra tabiki..belki başka bir ilaç verir..belkide keser..

benmki izin vermyoo hapaaa olmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen

benmki izin vermyoo hapaaa olmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen
ben güvenemem....o da acemi sonuçta yaniii o şekilde korunmak zormuş öle diyorlar ilk zamanlar...o yüzden en iyisi ilaç bence çok üzün süre kullanmamak şartı ile

valla benmkide aynı akıldan düşünme demekkş bildiği var bişi

bizimkide sağolsun ilaç içme dedi ama ben halledecemde demedi allah ç0ocuk nasip ederse olsun dedi daha uyus oldum başladım ilaca

valla aslında ben istyorum ama şuanki durum çocuk yapmamıza müsait değil hemde 5 yıl beklemişim onu yalnız vakit geçirmek istyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…