- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.601
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz?
Mutfak icin köse takimi ariyoruz.
Fiyat olarak ne kadar tutar acaba?
Bir de nerelere bakabilirim?
Mondinin sayfasinda köse takimi yok.
Bellona da bir tane var ama fiyat yazmiyor.
Fikri olan var mi?
inşallah kızlar seneye evli hatunlar olarak bu sıkıntılarımızzı gülümseyerek anacağız
Kayınvalidemde öyle dedi sözden sonra çok baş ağrım oluyodu. Okutucam ben de.canım aynen ya bende senin gibiyim bıraksalar uyuyacağım gözlerim kapanıyor kendimi okuyacağım biraz sende oku kendine veya annene okut bazen nazardanda oluyor allah muhafazasanada iyi keyifler canım arkadaşlarınla beraber tatlım...
rica ederim canım allah kolaylıklar versin 22 gün sonra evleniyorsun demek bişey kalmamış bu arada sendemi 23 haziran da evleniyorsun canım ?? ben 23 haziranda nişanlanıyorumda
hoşgeldin kuzum
kayınnvalidem ev bulmuş bize...annesinin üst katıymışbakında uygunsa tutalım diyor..bende bakmaya gerek yok orası olmaz dedim geçtim
Senin oturamayacağın bir semtte mi?
Yoksa ananeye yakın diye mi istemiyorsun?
Senin oturamayacağın bir semtte mi?
Yoksa ananeye yakın diye mi istemiyorsun?
Canım ben geçen gün koçtaşta gördüm bizimde mutfağımız büyükce oraya öyle bişey düşünüyoruz. Önünde cam masası bide 2 kişilik sandalyesi vardı.
Fiyatını bilmiyorum ama ona dikkat etmedim. :26:
inşAllahh.
Kayınvalidemde öyle dedi sözden sonra çok baş ağrım oluyodu. Okutucam ben de.
Nasıl bozulmuşturrrr
Anneanneye yakın canım olmaz..hemen üst katı...her c.tesi gelirler. bir misafirim olsa etse herşeyden haberleri olur kabul edemem orayı..semt olarak güzel bir yer ama olmaz
Canım ben geçen gün koçtaşta gördüm bizimde mutfağımız büyükce oraya öyle bişey düşünüyoruz. Önünde cam masası bide 2 kişilik sandalyesi vardı.
Fiyatını bilmiyorum ama ona dikkat etmedim. :26:
durup dururken canım sıkıldı buna bugünEvet doğru herşeyden haberi olur bu sefer
Boşver uzak olmak iyidir
durup dururken canım sıkıldı buna bugün
Koctas hic aklima gelmdi bak iyi fikir hemen internette bakayim var mi modelleri.
Cok tesekkür ederim :)
bende bellonada beğenip sormuştum tatlım..750 demişlerdi.
Sıkma tatlım canını yaa boşver bunda sıkılcak birşey yok nerde oturcağınıza sen ve nişanlın karar verir..
Kıyamam sana ben canımm
Sonuçlarının temiz çıktığına sevindimm
selam bayanlar...
good_heart geçmiş olsun canım kayınvalidene allah şifa versin...
Troubledoll357357 canım sanada geçmiş olsun sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim...
pakizeciğim 1 ayda yetişir canım eviniz strest yapma boşuna canım...
bugün hiç bir şey yapasım yok ama yine düşüp yollara anneciğimle beraber davetiye dağıtıcaz birde anneme nişan için ayakkabı bakacağız..bende rahatlık için babet yada sandalet alacağım nişan için kendime...bugün evden çıkasım gelmiyor havada kasvetli bu istanbul'a yaz gelmeyecek nişan bir olsun allahın izniyle atacam kendimi bir yerlere psikolojimi bozuyor bu havalar tövbe bismillah...
Selam kızlarr.
Bugün kız arkadaşlarım yarın kayınvalidem gelicek.
Üstümde bi uyuşukluk sorma gitsin.
good_heart Çok geçmiş olsun canım.
pakizee ev bulundu eşyalar alındıysa 1 ay değil 10 gün bile yeter. Gelinlik içinde sıkıntı yapmıştın hatırlatırımm.
Geçmiş olsun canım benimde mide problemlerim vardı. Sonuçlarının temiz olmasına sevindim. İnşallah hemen atlatırsın.
Aynen öyle. Çok bunaltıcı havalar bi düzelseydi. Ben de anlamadım üzerimde bi halsizlik var. Bıraksalar uyusam.
Kolay gelsin size canım.
Ben de balayından dönüp evime yerleştiğimde okutmayı düşünüyorum.
canım yaa.....çok zordur eminim endoskopi..çok geçmiş olsun...şükür ki sonuç temiz çıkmış...
tatlım çok geçmiş olsun..sonuç ne çıktı...inş önemli bişey yoktur kuzum :26::26:
Saol canım bu arada zaman çizelgeme baktın mı kuşş
[/B]
iş arkadaşımda izinde...çok sıkıcı yahuuu
Senin zaman çizelgendeki günleri yerimmm yerimmm
Aşk olsun biz varız
dün görümcem mutfak havluları almış renk renk çok beğendim
Kuzum öle değil...burası sessiz..tek başıma bir odada daraldım...siz olmasanız napardım bennn...
Aşk olsun biz varız
Aşk olsun biz varız
şekerim ama senin çizelgen çok güzelllldarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?