- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.581
kızlar merhaba endoskopi çekildim
off kötüyüm 2 gündür allahım hiç bişey düşünemiorum valla
sağlığım için dua ediyorum
canım yaa.....çok zordur eminim endoskopi..çok geçmiş olsun...şükür ki sonuç temiz çıkmış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar neredesiniz
bunlardageçer, good-heart yok zaten...sizler nereye kayboldunuz?
masatakvimimim neredesin ?
Selam kızlarr.
Bugün kız arkadaşlarım yarın kayınvalidem gelicek.
Üstümde bi uyuşukluk sorma gitsin.
good_heart Çok geçmiş olsun canım.
pakizee ev bulundu eşyalar alındıysa 1 ay değil 10 gün bile yeter. Gelinlik içinde sıkıntı yapmıştın hatırlatırımm.
Geçmiş olsun canım benimde mide problemlerim vardı. Sonuçlarının temiz olmasına sevindim. İnşallah hemen atlatırsın.
Aynen öyle. Çok bunaltıcı havalar bi düzelseydi. Ben de anlamadım üzerimde bi halsizlik var. Bıraksalar uyusam.
Kolay gelsin size canım.
Ben de balayından dönüp evime yerleştiğimde okutmayı düşünüyorum.![]()
Herkese merhaba.
goodeheart cok gecmis olsun Allah sifaasini versin annenizin insaAllah
yenidendogdum gelinligin cook hosuma gitti masAllah mutluluklar dilerim
pakize ne güzel düsünmüssün 1 ay icinde hersey yetisir bence sIkInti yapma kendine
tuti cok tesekkür ederim gelinligimi görmüsmüydün bilmiyorum ama söylediklerinde cok haklisin gercekten
Bende bugün son davetiyelerimi dagittim.
22 gün sonra gidiyorum.
Allahim yardimcimiz olsun insaAllah.
Cok zor olacak benim icin.
bugün burda kimseciklerden ses çıkmıyo benimde pazartesi gelişen olaydan sonra zerre kadar çalışasım yokçalışamıyorum ve çok canım sıkılıyor burad bakıyorum güzel bişiler yazılsada moralim düzelse die ama ne yazıkki bugün hastalık dolanıyor good heart sıkıntıda trouble hasta güzel gelişmeler yokmu hu huuuu
Muhakkak vardır kuzum güzel şeyler
bunlardageçer şu anda komşularına çeyiz gösteriyor meselakeşke bende evde olsam şimdi
sıkıldım şarkı sölüyorum kendi kendime...
bugün burda kimseciklerden ses çıkmıyo benimde pazartesi gelişen olaydan sonra zerre kadar çalışasım yokçalışamıyorum ve çok canım sıkılıyor burad bakıyorum güzel bişiler yazılsada moralim düzelse die ama ne yazıkki bugün hastalık dolanıyor good heart sıkıntıda trouble hasta güzel gelişmeler yokmu hu huuuu
PAKİZE : düğündne önce evde mevlut okutulan duymadım hıc ama ıstersen ceyızın serıldıgı gun camıı hocası cagırıp oan orada olan kısılerle dua ettırtebılırsınız sahsen ben oyle yapmak ıstıyorum
Selam kızlarr.
Bugün kız arkadaşlarım yarın kayınvalidem gelicek.
Üstümde bi uyuşukluk sorma gitsin.
good_heart Çok geçmiş olsun canım.
pakizee ev bulundu eşyalar alındıysa 1 ay değil 10 gün bile yeter. Gelinlik içinde sıkıntı yapmıştın hatırlatırımm.
Geçmiş olsun canım benimde mide problemlerim vardı. Sonuçlarının temiz olmasına sevindim. İnşallah hemen atlatırsın.
Aynen öyle. Çok bunaltıcı havalar bi düzelseydi. Ben de anlamadım üzerimde bi halsizlik var. Bıraksalar uyusam.
Kolay gelsin size canım.
Ben de balayından dönüp evime yerleştiğimde okutmayı düşünüyorum.![]()
ben 2 gündür ruh gibi dolanıyorum bi acaip oldum tam birşeyleri yoluna sokarken mutluluk içimi kaplamışken müdürüm sayesinde allak bullak oldum ama kendime gelemiyorum cidden ruh gibiyim olur olmaz bi yerlerim ağrıyo zaten havalar kapalı içim daraldı artık güzel şeyler duymak istiyorum 3 gündür en güzel olayım 3 günlük mustakbel kocam moralim bozuk diye dün ankaraya geldi 2 saat görüştük iyi oldu sevindim bugünde kendimi iyi hissetmediğimden kız arkadaşım çok ısrar etti onlara gidim die ailesi şehir dışında annemi aradım söylemek için yok dünde eve geç gitmişmişim babam huysuzlanmışmış gideceksende yarın git dio zaten canım burnumda nerdeyse dün kocamın yanındaydım onadamı laf söylüyonuz diyecektim adam haftada sadece 1 gün geliyor normalde ondada alışverişte oluyoruz ilk defa hafta içi gelmiş oda bana destek olmak için o bile ağır gelmiş bizimkilere oda nişanlım akşam 8 de ankarada idi 2 saat gördüm 10 da eve gittim sanki gece yarısı gitmişim .....
Alla alla baban niye kızıyorki...sonuçta nişanlın hatta artık nikahlı kocan...seni eve bırakmasa bırakmaz...polis zoruya bile alamazlar seni kocanın yanındanişin şakası tabiki kuzum..babalar kıskanıyor biraz..anlayışlı olmak lazım..
onlarda şimdi sıkıntıdalar..kızlarını elin oğluna vericekler yani..ben babama kıyamıyorum ne derse tamam diyorumiçten içe üzülüyor çünkü belli etmiyor
müdürünüde çok takmamaya çalış kuzum...siz tayin falanmı bekliodunuz..ikinizde memurdunuz değilmi?
kızlar neredesiniz
bunlardageçer, good-heart yok zaten...sizler nereye kayboldunuz?
masatakvimimim neredesin ?
yooo nişanlım özel firmada beypazarında çalışıyor ben memurum benimde tayin işim sıkıntılı çok çok byük torpil lazım![]()
rica ederim canım allah kolaylıklar versin 22 gün sonra evleniyorsun demek bişey kalmamış bu arada sendemi 23 haziran da evleniyorsun canım ?? ben 23 haziranda nişanlanıyorumda
hoşgeldin kuzumBen geldimmmmm![]()
hoşgeldin kuzum
kayınnvalidem ev bulmuş bize...annesinin üst katıymışbakında uygunsa tutalım diyor..bende bakmaya gerek yok orası olmaz dedim geçtim
![]()
Annesinin yani ananenin üst katı öyle mi?*
İyi demişssin![]()
evet öyle kuzum...nasıl sinir oldum anlatamam...nişanlımda zorlarsa formalite icabı gider bakarız beğenmedik der çıkarız diyor...bende bakmaya bile gitmem dedim
![]()