2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış (
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam
Gelin mevludu gibimi

Düğüne ne kaldı tozlanmaz
Evini paylamayacakmısın bizimle
Özelden albüm yapcam ben en son halini

az kaldı da esylar gelıp gıttıkce cıkan seyler kırletmez ıns,pazar gun ceyızım gidicek inş,sonra tum detaylarıyla cekıcem evımın resımlerını tabıkı paylasıcam sızınle,ben parca parca olsun ıstemedım hepsinı bırlıkte gosterıcem sıze:)

benim düğüne 1 ay var hala ev sahibi evden çıkmadı boyası var temizliği yerleşmesi artık yetişeceğini umuyorum :) daha eşyalarım bile alınmadı onlarda var amannn

kızlarr günaydın..ya panik yapmayın neden yetişmesinki..bende yetişemeyiz sanıyodum..evi yerleştirdik....her şey bitti..birtek çeyiz gidecek o kaldı..şimdide koşturmacaya alışmışız ya canımız sıkılıyo:))
yetiştirirsiniz tabi neden yetişmesin..sıkıntı yapmayın 1 ay 30 gün..boya 2 gün..temizlik 1 gün:))

Kızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış (
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam

canım bende okutmak istiyorum ama ancak haziran sonu olacak benimde

öylede benim ş...................... müdürüm bana yıllık iznimi bile vermiyor hafta sonu ancak eksikleri tamamlamaya çalışıyorum canım

canım bende okutmak istiyorum ama ancak haziran sonu olacak benimde

tatlım benim düğünden 6 gün sonra ramazan ayı başlıyor daha sonra bayram seyran vs...
Ben öyle çeyiz görmeye zırt pırt gelmelerini istemiyorum olsun bitsin biranönce.
Daha sonra büyüklerimi toplu olarak yemeğe alırım tabikide 1 ay çeyiz serili kalmasın uğraşamam

aah ahh çiğdemcim valla benmde sınavım var cumartesi pazar evi tutuk adam cumartesi çıkacakmış keşke cumadan çıksa gitseler yaa kaynanamg,il temizlik yapacaklar bende sınava gitcemmmmm üfffffffffff valla napcz bilmyorum halı perde koltuklar yokkk tek gelinliğide hallettik sınavlada alakam yok otobüste çalışıyroum tekkk

isyancım düğün olsun göstercem aldıpımzı yerde paketlediler tarlatanı kırılır her sorana giyme düğünde çıkar dedi gelinliğin sönük olur dedi bende açmadımhiçç düğün fotomu koycmm

canım benim kıyamam ben ya bilirim o endoskopiyi biopside yaptılarmı sonuç ne ah benimde nedir bu mideden çektiğim allah şifa versin inş.

geçmiş olsun canım hayırdır,bende endoskopi olmuştum oyyy cok fena inşallah birşey cıkmaz tatlım...

teşekkürler canllarım bişey çıkmadı allahdan raporu aldım temiz ama işlem çok zormuş allah tüm hastalara acil şifa versin
2 gündür ne yemek ne su serumlarla duruyorum

selam bayanlar...

good_heart geçmiş olsun canım kayınvalidene allah şifa versin...
Troubledoll357357 canım sanada geçmiş olsun sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim...
pakizeciğim 1 ayda yetişir canım eviniz strest yapma boşuna canım...

bugün hiç bir şey yapasım yok ama yine düşüp yollara anneciğimle beraber davetiye dağıtıcaz birde anneme nişan için ayakkabı bakacağız..bende rahatlık için babet yada sandalet alacağım nişan için kendime...bugün evden çıkasım gelmiyor havada kasvetli bu istanbul'a yaz gelmeyecek nişan bir olsun allahın izniyle atacam kendimi bir yerlere psikolojimi bozuyor bu havalar tövbe bismillah...

Son düzenleme:
PAKİZE : düğündne önce evde mevlut okutulan duymadım hıc ama ıstersen ceyızın serıldıgı gun camıı hocası cagırıp oan orada olan kısılerle dua ettırtebılırsınız sahsen ben oyle yapmak ıstıyorum

Selam kızlarr.
Bugün kız arkadaşlarım yarın kayınvalidem gelicek.
Üstümde bi uyuşukluk sorma gitsin.
good_heart Çok geçmiş olsun canım.
pakizee ev bulundu eşyalar alındıysa 1 ay değil 10 gün bile yeter. Gelinlik içinde sıkıntı yapmıştın hatırlatırımm.

kızlar merhaba endoskopi çekildim
off kötüyüm 2 gündür allahım hiç bişey düşünemiorum valla
sağlığım için dua ediyorum

Geçmiş olsun canım benimde mide problemlerim vardı. Sonuçlarının temiz olmasına sevindim. İnşallah hemen atlatırsın.

Aynen öyle. Çok bunaltıcı havalar bi düzelseydi. Ben de anlamadım üzerimde bi halsizlik var. Bıraksalar uyusam.
Kolay gelsin size canım.

Ben de balayından dönüp evime yerleştiğimde okutmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…