- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.561
Gelin mevludu gibimiKızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış(
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam
Düğüne ne kaldı tozlanmaz
Evini paylamayacakmısın bizimle
Özelden albüm yapcam ben en son halini
Nevresimevi diye bir siteden baktım tatlım. çok güzel değilmi?canım sen bu yatak örtüsünü siteden mi baktın eğer öyleyse söyler misin bende bakıyım?
Çooookkkkkk güzel bu
benim düğüne 1 ay var hala ev sahibi evden çıkmadı boyası var temizliği yerleşmesi artık yetişeceğini umuyorum :) daha eşyalarım bile alınmadı onlarda var amannn
Gelin mevludu gibimi
Kızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış(
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam
evet tatlım..
Hep istiyordum dualarla evimizi kuralım yuvamız bereketli olsun huzurlu geçim olsun diye dua okutmak...
Konu komşu akraba herkesi çağırıp onların hayırlı dualarını istiyordum ama olamayacak gibi
kızlarr günaydın..ya panik yapmayın neden yetişmesinki..bende yetişemeyiz sanıyodum..evi yerleştirdik....her şey bitti..birtek çeyiz gidecek o kaldı..şimdide koşturmacaya alışmışız ya canımız sıkılıyo:))
yetiştirirsiniz tabi neden yetişmesin..sıkıntı yapmayın 1 ay 30 gün..boya 2 gün..temizlik 1 gün:))
canım bende okutmak istiyorum ama ancak haziran sonu olacak benimde
kızlar slm gecmısı okuyup öle geleyım dedım ama oku oku bıtmedı bnde yarım bıraktım geldım
nasılsnız bakalım?? ben cok yorgunum
dun ceyızdekılerı utuledık canımız cıktı valla
bıde benım yarın ve obur gun sınavım var
obur haftada sınavlarım var ve daha hıc calısamadım
canım ıyıce sıkkın hıc hevesım kalmadı sankı ne ders ıcın ne dugun ıcın
sızde ne var ne yok
kızlar ben çıkyorum annemi hastaneye götürcez grüşürüz
kızlar merhaba endoskopi çekildim
off kötüyüm 2 gündür allahım hiç bişey düşünemiorum valla
sağlığım için dua ediyorum
canım benim kıyamam ben ya bilirim o endoskopiyi biopside yaptılarmı sonuç neah benimde nedir bu mideden çektiğim allah şifa versin inş.
geçmiş olsun canım hayırdır,bende endoskopi olmuştum oyyy cok fena inşallah birşey cıkmaz tatlım...
selam bayanlar...
bugün hiç bir şey yapasım yok ama yine düşüp yollara anneciğimle beraber davetiye dağıtıcaz birde anneme nişan için ayakkabı bakacağız..bende rahatlık için babet yada sandalet alacağım nişan için kendime...bugün evden çıkasım gelmiyor havada kasvetli bu istanbul'a yaz gelmeyecek nişan bir olsun allahın izniyle atacam kendimi bir yerlere psikolojimi bozuyor bu havalar tövbe bismillah...
PAKİZE : düğündne önce evde mevlut okutulan duymadım hıc ama ıstersen ceyızın serıldıgı gun camıı hocası cagırıp oan orada olan kısılerle dua ettırtebılırsınız sahsen ben oyle yapmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?