2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim sıpada emerken kavga ediyor resmen,ağlıyor. ben çalıştığım için mecbur biberon kullanıyoruz. artık biberona alıştığından emmek zorr geliyor. ama sen sadece su veriyormuşsun bence onunla alakası yoktur.bazen emme düzenleri değişiyor öyledir belki annesi hemen sıkma canını düzelir inşaallah

kızlar herkes nerdeee ben mı yanlı geldıımmm:26::26:
gun ıcınde hıc acamadım sımdı heycanla kostum kesın bı suru sayfa bırıkmıstr bakalım neler kaynatmıssınz dedım ammaa
duvara toslams gbı oldummm....
nolduu nazar mı degdı bıze yaa
kalabalıktan olusan ccevapsz sorular problemını yenı bı soru sayfası acarak hallederz dye dusunmustum ben
hatta mertur acmıs bıtane dha bakamadm ama herkes dagılmıs sasırdm walla

ten87 nerelerdeydin bugün yoktun? ben evde epey bir iş gördüm sağolsun küçük adam izin verdi:) arada sayfalara baktım ama bugün çok durgundu inşallah eski günlerine döner.

canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart

bende yürüteç almayacağım ama gerçekten iyi bir oyalayıcı olduğunu gördüm arkadaşlarım almışlardı çocuklarına ve de daha çabuk yürüdü.Birde nasıl oyuncaklar aldınız yada alacaksınız?ben birkaç bebek sitesine üyeyim çok güzel oyuncaklar var ama seçemiyorum.

canım ben 0-3 ay için almıştım renkli farklı maddelerden oluşan oyuncaklar.bide oyun parkımızın kendi oyuncakları var onlarla şuan oyalanıyor.bu hafta sonu yeni oyuncaklar almayı düşünüyorum.e-bebek mağazasına gidip bakmayı düşünüyorum artık orada karar vericem.

ten87 nerelerdeydin bugün yoktun? ben evde epey bir iş gördüm sağolsun küçük adam izin verdi:) arada sayfalara baktım ama bugün çok durgundu inşallah eski günlerine döner.

arada bi girip çıktım o kızım bu günlerde çok huysuz kendime pek vakit ayıramıyorum.küçük beyimiz akıllı maşallah annesi üzmüyo :) bende en son temziliği çarşamba günü yaptım oğluşunu kokla benim yerime

Kızlar merhaba. Son dönemde takipteydim sizi ama yazamadım, oğlum diş kaşıntışı sebebiyle hayli huysuz oldu. Tebdil-i mekan güzel oldu 'çocuk büyütürken' forumunda ilgi çekici şeyler var; bunları görmeme, daha başımıza neler gelecek misali okuyup bilgi sahibi olmama sebep oldu. Kasım anneleri de sağolsun katkı sağladılar. Hatta bazılarının ikinci çocukları olduğunu görünce sevinmiştim tecrübe konuşur diye- zira bizim bebişler hep ilk göz ağrılarımız- karışıklıkta anlaşılmadı pek bir şey malesef. Ama sohbetin fazla uzayıp soruların kaybolması beni de rahatsız etmişti, çoğu kısımları atlayarak okuyup çıkıyordum:) Bir de bebekler arasında dönem farkının olması paylaşımı sağlıklı kılmıyordu malum 1 haftada bile farklı gelişim atakları yapabiliyor mimiklerimiz. Neyse bu ferah mekanda ben de varım Tuğçe çizelgeye beni ve oğlumu da eklersen sevinirim: adım Satı 27 yaşındayım, oğlum Hüseyin 9 ekim doğumlu, İstanbul'dan katılıyoruz:)

Çok şirin bir şeymiş ama bence de yaşından önce kullanamaz. Yürüteç düşünmüyorum, ben yürütüyorum şimdilik, koltukaltlarında tutuyorum odayı turluyoruz, adım atmayı seviyor, mutluluğunu kafasını geriye atıp gülerek gösterince yalpalıyor çok tatlı oluyor:) Renkler, sesler ilgisini cezbediyor ben de oyuncak araştırması içindeyim, gelişimi için yararlı şeyler almak istiyorum. Aldıklarımızı paylaşırsak fikir edinmiş oluruz...

Demir damlasının kullanımı bahsi geçmişti dün doktora sordum; karnı açken ver en az yarım saat sonra emzir dedi. Bir arkadaş vitamini de sonrasında verdiğini emilimi artırdığını söylemişti ilettim ama doktorumuz onaylamadı, onu tok iken verirsin dedi.

canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart

evet biraz ilerde kullanılacak yorumlarda 9 aylıkken alanlarda var bu çocugun gelişimine bağlı herçocuk farklı yürüyo bazıları apalamadan yürüyo 9 aylıkken bazıları 15 aylıkken duruma göre artık görünce beğendimde paylaşmak istedim :)

kızlar ya benim moralim bozulmaya başladı iyice 2 gündür kızım kayınvalidemi görünce ağlamaya başlıyor kucağına gitmek istiyor babaannesini daha mı çok seviyor ki hiç böyle bir şey yapmazdı kafayı yiyorum sanırım :44:

tabiki onu daha çok sevmiyor.sadece sürekli zamanlarını bizimle geçirdikleri için farklı insanlara ilgi duyuyorlar.ben buna çok dikkat ettim.kim gelse ona kahkalar atıyo resmen uçucakmış gibi çırpınıyo :) evet bu durum benide üzüyo ama çok ta kafaya takmamak lazım malum kuzucuklarımız oyun derdinde :)

ya evet misafir gelince misafirlere de öyle yapıyor ama bugün annem geldi mesela tabii heyacanlandı hareketler falan yaptı sonra annemin kucağında kayınvalideme bakarken ağlamaya başladı kayınvalide aldı sustu her şeyiyle ben ilgileniyorum kızımın be uyutuyorum giydiriyorum ama babaannede hep bende acaba ona mı alıştı ciddi anlamda takmış durumdayım

bizdrdr durum tam tersi kizim sabahtan aksama kadar beni goruyor aksamda babasini bizimle cok guzel oynuyor egleniyor ama eve bi misafir gelse surati asik dikkatli dikkatli inceliyor kucaklarina alip sevmek istediklerinde cigligi basiyor gulup oynamiyor ne surayysiz kizi var diyecekler ama normalde daha guzel oynuyor guluyor sevimlilil yapiyor icime sokasim geliyor. annem ve kayinvalidemler uzakta onlarda geldiklerinde ilk gun ayni seyler oluyor sonra alisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…