- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.161
Tomy İlk Bisikletim - e-bebek.com yürütec terine böle bişimi alsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım sabah çok huysuzlandışimdi uyudu çok şükür ki beni emmeyi bırakacak mı acaba ya çok üzülürüm
pazartesi doktora götürücem eskisi gibi istekli emmiyor
biberonla su veriyorum acaba ondan olabilir mi :26:
burdayız canım tasınmadık ama bu karısıklıktan hıc memnun degılız..ben bıle topıge gırmek ıstemıyorum cok karıstı otalık hıcbır soruma cevap bulamıyorumm![]()
canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart![]()
bende yürüteç almayacağım ama gerçekten iyi bir oyalayıcı olduğunu gördüm arkadaşlarım almışlardı çocuklarına ve de daha çabuk yürüdü.Birde nasıl oyuncaklar aldınız yada alacaksınız?ben birkaç bebek sitesine üyeyim çok güzel oyuncaklar var ama seçemiyorum.
ten87 nerelerdeydin bugün yoktun? ben evde epey bir iş gördüm sağolsun küçük adam izin verdi:) arada sayfalara baktım ama bugün çok durgundu inşallah eski günlerine döner.
Çok şirin bir şeymiş ama bence de yaşından önce kullanamaz. Yürüteç düşünmüyorum, ben yürütüyorum şimdilik, koltukaltlarında tutuyorum odayı turluyoruz, adım atmayı seviyor, mutluluğunu kafasını geriye atıp gülerek gösterince yalpalıyor çok tatlı oluyor:) Renkler, sesler ilgisini cezbediyor ben de oyuncak araştırması içindeyim, gelişimi için yararlı şeyler almak istiyorum. Aldıklarımızı paylaşırsak fikir edinmiş oluruz...
canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart![]()
burdayız canım tasınmadık ama bu karısıklıktan hıc memnun degılız..ben bıle topıge gırmek ıstemıyorum cok karıstı otalık hıcbır soruma cevap bulamıyorumm![]()
kızlar ya benim moralim bozulmaya başladı iyice 2 gündür kızım kayınvalidemi görünce ağlamaya başlıyor kucağına gitmek istiyor babaannesini daha mı çok seviyor ki hiç böyle bir şey yapmazdı kafayı yiyorum sanırım :44:
tabiki onu daha çok sevmiyor.sadece sürekli zamanlarını bizimle geçirdikleri için farklı insanlara ilgi duyuyorlar.ben buna çok dikkat ettim.kim gelse ona kahkalar atıyo resmen uçucakmış gibi çırpınıyo :) evet bu durum benide üzüyo ama çok ta kafaya takmamak lazım malum kuzucuklarımız oyun derdinde :)
tabiki onu daha çok sevmiyor.sadece sürekli zamanlarını bizimle geçirdikleri için farklı insanlara ilgi duyuyorlar.ben buna çok dikkat ettim.kim gelse ona kahkalar atıyo resmen uçucakmış gibi çırpınıyo :) evet bu durum benide üzüyo ama çok ta kafaya takmamak lazım malum kuzucuklarımız oyun derdinde :)