• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar sizinki yine iyi, benim sıpa kucağımda uyuyor, çok denedim ayağımda sallayarak uyutmayı ama mümkün değil uyumuyor illa kucağımda oda oda sallayarak gezdireceğim öyle uykuya dalıyor, şuan yine iyi kilodu fazla değil ama bunun daha ilerisi var o zaman ne yapacağım

benimkide battaniyede sallanmak istiyor çok canım sıkılıyor bu duruma :ssz::ssz:2 kere sallamayla alıştı ya :ssz::ssz:

kızım sabah çok huysuzlandı :ssz::ssz::ssz:şimdi uyudu çok şükür ki beni emmeyi bırakacak mı acaba ya çok üzülürüm:43::43:pazartesi doktora götürücem eskisi gibi istekli emmiyor:31:biberonla su veriyorum acaba ondan olabilir mi :26:

canım sen yılmadan memeyi vermeye devam et geçiş dönemi olabilir,arada bii yapıyolar korkutuyolar bizi...

Selam arkadaşlar ben birşey sorup çıkıcam verdiğiniz cevapları ancak akşam okuyabilirim. benim sütümün kalitesi bozuldu farkındaydım sugibi gözüküyordu. Çok üstünde durmadım. oğlum 15 günde sadece 100 gram almış şoklardayım. her ay 800 gr alıyordu az diyorduk anlaşılan bu ay 800üde göremicez. bana sütümün kalitesini arttırabileceğim birşeyler söylermisiniz rica etsem.

kızım sabah çok huysuzlandı :ssz::ssz::ssz:şimdi uyudu çok şükür ki beni emmeyi bırakacak mı acaba ya çok üzülürüm:43::43:pazartesi doktora götürücem eskisi gibi istekli emmiyor:31:biberonla su veriyorum acaba ondan olabilir mi :26:

Benim oğlumda emmedi birkaç gün dert etme 2-3 dakika emip sonra basıyordu çığlığı istemem diye kafasını sallıyordu oyuncakla şarkıyla emdirmeye çalıştık şimdi yine nazlı emiyor ama sanırım atlatıyoruz hemşire 3,5 tan 4e 4,5 5 geçerken çocuklarda olur böyle şeyler demişti birde ek gıda veriyordum onu kestim düzelir merak etme... ama sakın bırakma emdirmeyi başka birşeyde verme sakın aç diye...

Selam arkadaşlar ben birşey sorup çıkıcam verdiğiniz cevapları ancak akşam okuyabilirim. benim sütümün kalitesi bozuldu farkındaydım sugibi gözüküyordu. Çok üstünde durmadım. oğlum 15 günde sadece 100 gram almış şoklardayım. her ay 800 gr alıyordu az diyorduk anlaşılan bu ay 800üde göremicez. bana sütümün kalitesini arttırabileceğim birşeyler söylermisiniz rica etsem.

benim doktorum ceviz ye demişti... ceviz kuru kayısı incir yiyorum hergün en önemlisi bence tahin pekpez sabah kahvaltısında muhakkak tüketiyorum yemediğim zamanlarda kilo hemen düşüyor bebişte...nacizane önerim bunlar...

burdayız canım tasınmadık ama bu karısıklıktan hıc memnun degılız..ben bıle topıge gırmek ıstemıyorum cok karıstı otalık hıcbır soruma cevap bulamıyorumm:36::36:

tatlım cok uzuldum böyle dusunmene ben sızınde paylaşımın cogalmasını sıtedıgınızı dusunerek bu sekılde gırısımde bulunmustum
kendı topiğine gırmek ıstemıcek kadar sıkıntımı verdık acaba bu bırleşım ıstersen sonlandırabılırız cnm

Son düzenleme:
hayyret bu topik hiç bu kadar sakin olmazdı şaşırdım valla.. Tv konusunda sizinle ayni fikirde değilim ben internette tv nin zararlarini okuyunca akşam kızım uyuyuncaya kadar açmıyorum bence sizde açmayın sürekli müzik dinliyoruz dans ediyoruz mutfakta müzik dinleyip dans ederek yemek yapıyorum0ben bile unuttum tvyi :-) bu akşam banyo yapacaz ama hanfendi daha kuvetine oturunca agliyo korkuyor su dökmeden otursun dedik nafile bu akşam yine kıyamet kopacak :18:

tatlım cok uzuldum böyle dusunmene ben sızınde paylaşımın cogalmasını sıtedıgınızı dusunerek bu sekılde gırısımde bulunmustum
kendı topiğine gırmek ıstemıcek kadar sıkıntımı verdık acaba bu bırleşım ıstersen sonlandırabılırız cnm

ya oyle dusunme benım hıcbır kotu nıyetım yok ama bana mesajlar gelıyor arkadaslar memnun degıl.ben kımseyı kırmak ıstemem sadece onlara tercuman olmak ıstedım

ya oyle dusunme benım hıcbır kotu nıyetım yok ama bana mesajlar gelıyor arkadaslar memnun degıl.ben kımseyı kırmak ıstemem sadece onlara tercuman olmak ıstedım

olsun cnm arkadaşlar memnun degılse bıze cekılmek duser
guzel sohpetlerımız oldu herkese tesekkurler
ama sunu bılın ben hep yazılarınızd eskı gıden arkadaslarınızla olan yoğun paylaşımları özledıgınızı hesap ederek arkadaslarımla geldım hanı onlarda burda olsa aynı yoğunluk olucaktı
neyse ben ya yenı topik acarım yada eskıye devam ederız
guzel bı haftaydı tesekkurler yenı topik acarsam burdan duyuru yaparım sakıncası olurm

olsun cnm arkadaşlar memnun degılse bıze cekılmek duser
guzel sohpetlerımız oldu herkese tesekkurler
ama sunu bılın ben hep yazılarınızd eskı gıden arkadaslarınızla olan yoğun paylaşımları özledıgınızı hesap ederek arkadaslarımla geldım hanı onlarda burda olsa aynı yoğunluk olucaktı
neyse ben ya yenı topik acarım yada eskıye devam ederız
guzel bı haftaydı tesekkurler yenı topik acarsam burdan duyuru yaparım sakıncası olurm

ya canım valla ben kırılmanızı ıstemem mısafırlıge gelır gıderız..ne ıstersen paylasabılırsın canımm

Kızlar nerelerdesiniz artık bir karara bağlayalım şu işi hangi topikde devam edelim anlayamadım:26: burası bizim stres atmamıza yardımcı olan,bebeklerimiz için bilgi edindiğimiz sıcak bir ortam olarak görüyorum ama son zamanlarda gerçekten konular dağıldı sorulara cvp alamıyoruz bir arkadaş sorularımızı sorabileceğimiz bir yer açmış oraya baktım ama kimsecikler yok sayılır.eski günlerimize döneriz inşaallah böyle olması üzüyor insanı:31:

kizlar bugun kan testi yaptirmaya gittim fakat sonuc p.tesi cikacakmis ozele gitmedigime pisman oldum idrar testi negatif cikti ins gebe degilim. kizimin 5. ay kontrolu vardi kilosu 7600 olmus boyuda 68. bu ay 700 gr almis cok sukur. hasta oldugunda 600 gr vermisti oda olsa 8300 olurdu ama olsun saglikli olsun da zayif olsun.

Back