2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart

canım ben geçende linkledim , bu bence şu anda en kullanışlısı , bende yürüteç alıcaktım ama önermiyor doktorlar , bunda sabit duruyo , hatta bunun 2 modeli var , diğer üçgen olanı hoppalalı , ben bundada hoppala özelliği var sanmıştım ama yokmuş ama acil durumlarda bebeği güvenle bırakabileceğin bişey
bak bu benim aldığım
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

buda hoppalalı modeli
Bright Starts Bounce Bounce Baby Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ha birde bu kadar pahalı değil aslında , takip edersen geliyo butikbebe ve unnadoya , 150 ye aldım ben butikbebeden , burada çok pahalı

oyuncak konusundada ben çok titizim malesef , plastiklerde kansorejen maddeler var , peluşlarda tüylü zaten , araştırırken bu oyuncakları buldum , büyük tavşanla düdüklü lili aldım kızıma , çok sevdi , ağzına götürsede bişey olmuyor , oyuncaklar tüysüz ve yıkanabiliyo , tam benim istediğim gibi , sizde bi inceleyin kızlar
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...

aynı huysuzluk bizdede var canım yaaa ( birde kızımı geçen hafta idrar tahliline götürmüştük , ordanda halıcıya geçtik , adamada sordum hastamısınız die , yok halı tozundan hapşuruyorum demişti , kızım grip olmuş sabah farkettim , nasıl sinir oldum adama anlatamam yaa , utanmıyorlar 2 kuruş için yalan söylemeye , bırak başkası ilgilensin sağlıklı biri dimi ? hiçbiryere çıkarmicazmı bebişleri zaten dediğin gibi dişlerdede kaşıntı başladı , huzursuzluk var yavrumda , tez atlatırız inşallah , sen bizi ihmal etme yinede sık gelmeye çalış

merhaba kızlar nasılsınız :) 2012 ekim hamişlerindendim :) meleğim bu tarih itibariyle dolu dolu 5 aylık artık :) kızımla gunlerı gecırmeye calısıyoruz sizler nasılsınız ?

hamileliğin ilk günlerinden hatırlıyorum seniiiiiiiii , hoşgeldin canım ama 5 aydır nerelerdesin yahu ? bundan sonra sık gel emi ?

evet canım herkes aynı fikirde bu konuda , biz yine eskisi gibi devam burada

canım hemen süt verilmiyo ama , kalsiyum demir emilimini engellediğinden süt ürünleri en az 1 saat sonra veriliyo , ama kalsiyumsuz başka birşey verebilirsin bence , birde sana tavsiyem vitamin tok verildiği için vitamini sütle ver , demir ilacının arkasından kalsiyumsuz bişey ver , mesela azıcık meyve püresi olabilir

evet canım bizde ama hep ben ilgileniyorum ben uyutuyorum o sadece seviyor işim olunca bakıyor ama onda durmuyordu pek ben temizlik yaparken falan
acaba geçen temizlik yaptım 2 gün hiç ilgilenemedim baya ağlamıştı o zaman bir güne çarşıda işim vardı o zamanda çok ağlamış o günden sonra böyle yapmaya başladı acaba tepki mi bu yaptığı diye düşünmeye başladım saçma olabilir ama :26:

geçer dimi canım hasta edicem yoksa kendimi

Günaydınn kızlarrrr..

günaydın kübracım

Slm kizlar bir kac gundur sutum szalmisti bugun toptan gitti coccumda emiyo emiyo bisi yok kiziyo tekrar yapisiyo gene yok iki ic deniyo sonra agliuo ne yedimse artmadi ne yapim gelir mi tekrar emzirmeye devam etsem bi akil verin lutfenn ne yapayim

o soruu halletı kotu kadın tugce harbıden yaren cok alındı ben cok utsuzum bundan dolayıı

haha alemsin tugce ya guldurdun beni, kotu kadin tugce halletti o sorunu :) ya uzulme, birincisi kirmadan nazikce soyledin, alindiklarini sanmiyorum, ikincisi de pekcok insan adina sen ilettin, elciye zeval olmaaazz..uzulme!

benim de aynen, hic kalkmadan kesintisiz uyuyordu minnos, fosur fosur uyuyordum ben de,ne guzelmis o gunler.. sonra az kilo alinca 2 kere uyandirmaya basladim, simdi alisti tabi, kendisi benden once tam o saatte uyaniyor alarm kurulmus saat gibi :)) veda kesintisiz uykulara..

kızlar ortada bı sorun vardı tugce ılettı bızde gerekenı yaptık gıttık
evet denedık olmadı benı uzen olmayıp gıtmemız degılde gıttıkten sonra her sayfaya bızler hakkında yazılması benı kırdı
oysakı nazıkce ıyı arkadaslardı guzel paylaşımlarımız oldu ama olmadı denılebılırbı
3 gun kaldık ve anlamadan ne kadar buyuk rahatsızlık vermısız hayret ettım
tugcecım sana gelınce artık kendı topiğime gırmek bıle ıstemıyorum hanı bu durumdan dolayı demek yerıne bana özelden bı msj bıle atsan ben arkadaslarıma kızlar karmasa oldu hadı dönelım topiğimıze der gerı gıderdık sızde bıkkınlık hıssı yaratmak ve bunları burada bu kadar kolay paylaşmanız benı sasırttı
oysakı hepımız kadınız anneyız bırbırımıze daha nazık yaklaşabılrdık gercekten ben ve arkadasımlar anlamıcak ınsanlar degışız
hanı evınıze bı mısafır gelır ondan memnun kalmazsın ama onun gözu önunde bunu belırtmezsın bızde sonuc ıtıbarıyle mısafır sayulırdık dunden ıtıbaren nasıl rahatsızlıgınızı dıle getırmısınız
özelden nasıl yazısmıssınız rahatsız oldugunuzu
yınde özelden deseydınız gıtmelerı ıyı oldu curcuna bıttı dıye ınanın ıcıme dert oldu

kubracım kıbar yaklaşımından dolayı ayrıca tesekkur ederım

evet oyuncaklarda saglik konusu beni de tedirgin ediyor, hep arastirip aliyoruz. arastirmalarim sonucu zurafa sophie var, ondan aldim gecen gun. yurtdisinda en cok tercih edilen oyuncaklardan biriymis- 5 duyusuna da hitap ediyor, guvenilir maddelerden yapilmis, isirmalari icin ideal yumusaklikta. cok hafif birsey, sallayinca yuzune falan vursa da yumusak, benim kizim coook sevdi gercekten tavsiye ederim, hafifce sikinca da hemen ses cikariyor. biz 15 eur ya aldik ama TRde 50 civarina satiliyor, bakin bu linkte var, belki baska sitelerde de vardir- cok tatli bisey amaaaaa.

pardon linki koymamisim :))
Sophie Trkiye: D KAIYICI - ZRAFA SOPHIE

slm kızlar nasılsınız?

oğluşuma nazar değdirdim galiba o gece düzenli rahat uyuyan çocuk gitti, mızmız bir çocuk geldi

yarım saatte, 1 saatte bir uyanır oldu oğlum

dün akşam 7den 8e kadar uyudu. sonra 12 oldu yatana kadar 2:30 kadar sürekli uyandık

2:30-5:30 arası kesintisiz uyku sonra yine mızıltı uykusu 7ye kadar

dişlerini kontrol ediyorum yok bişey. niye böyle yapıyor anlamıyorum bikaç gündür

gündüz uykumuz hep problemdi gece uykusu da bozuldu

bir de yattığı yerde duramayan bir çocuktu zaten, şimdi oturmaktan bile sıkılıyoruz. ayakta durcak adım atçak sıpa

bir bakıyorum dönüvermiş bişeye ulaşmaya çalışıyor, kıpır kıpır saniye durmuyor yerinde maşallah

yattığı yerde oyalanan bebek olamadık hç malesef, müzikli bir oyuncak almıştık yattığı yerden hem aynasına bakıyor hem 2 kol var oraya vurup müzik yapıyordu. 2-3 seferde ondan da sıkıldı. herşeyden çok çabuk sıkılıyor ,yoruyor bizi artık

kızlar niye gerginlik oldu ki? sadece ekimde doğanların mı girmesi gerekiyordu bu topiğe?

eski 2 topiği de takip ediyordum. eylülde doğum yaptım topiğe girmemem mi gerekiyor anlamadım :26:

aaaaa neden öyle olduki birden yaa ? bişeyemi üzüldün ? bilmiyorumki canım ama kesinlikle emzirmeye devam et bence ve bol sıvı , acilen bi aşure yap , anasonda gerçekten sütü artırıyor , susam ve tahinde artırıyor bunları bi dene bakalım ama kendinide şartla sütüm gelicek die

kızlar niye gerginlik oldu ki? sadece ekimde doğanların mı girmesi gerekiyordu bu topiğe?

eski 2 topiği de takip ediyordum. eylülde doğum yaptım topiğe girmemem mi gerekiyor anlamadım :26:

tabikide hayır canım , burası ekim annelerinden geriye kalanların topiği , zaten bebişlerin bazıları eylülde doğdu , ismi ekim dielim , ama yeni katılan anneler ekim annesi olsa daha iyi paylaşımlarımız olur tabii , eskiler aynen devam , oğluşunda diş sıkıntısı olmasın canım ? bu ara benim kızımda mız mız , damaklar kaşınmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…