- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.201
canım ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum o yüzden bende bisiklet taraftarıyım ama bunlarda 12 ay ve sonrası için.şimdi napıcaz onu bilmiyorum ama bi çözüm şart
bende yürüteç almayacağım ama gerçekten iyi bir oyalayıcı olduğunu gördüm arkadaşlarım almışlardı çocuklarına ve de daha çabuk yürüdü.Birde nasıl oyuncaklar aldınız yada alacaksınız?ben birkaç bebek sitesine üyeyim çok güzel oyuncaklar var ama seçemiyorum.
Kızlar merhaba. Son dönemde takipteydim sizi ama yazamadım, oğlum diş kaşıntışı sebebiyle hayli huysuz oldu. Tebdil-i mekan güzel oldu 'çocuk büyütürken' forumunda ilgi çekici şeyler var; bunları görmeme, daha başımıza neler gelecek misali okuyup bilgi sahibi olmama sebep oldu. Kasım anneleri de sağolsun katkı sağladılar. Hatta bazılarının ikinci çocukları olduğunu görünce sevinmiştim tecrübe konuşur diye- zira bizim bebişler hep ilk göz ağrılarımız- karışıklıkta anlaşılmadı pek bir şey malesef. Ama sohbetin fazla uzayıp soruların kaybolması beni de rahatsız etmişti, çoğu kısımları atlayarak okuyup çıkıyordum:) Bir de bebekler arasında dönem farkının olması paylaşımı sağlıklı kılmıyordu malum 1 haftada bile farklı gelişim atakları yapabiliyor mimiklerimiz. Neyse bu ferah mekanda ben de varım Tuğçe çizelgeye beni ve oğlumu da eklersen sevinirim: adım Satı 27 yaşındayım, oğlum Hüseyin 9 ekim doğumlu, İstanbul'dan katılıyoruz:)
merhaba kızlar nasılsınız :) 2012 ekim hamişlerindendim :) meleğim bu tarih itibariyle dolu dolu 5 aylık artık :) kızımla gunlerı gecırmeye calısıyoruz sizler nasılsınız ?
İyi geceler kızlar,keşke böyle gerginlik olmasaydı kimse kırılmasaydı fakat karşılıklı olmayınca böyle anlaşılmalar oluyor malesef..tabii paylaşmak güzel ancak dediğinize katılıyorum,azıcık zamanda giriyoruzz onda da okuu okuuu okuuu ben yazana kadar kızımm fırsat vermiyo...isimler zaten karışmıştıı ben hiç haıtrlamıyorumm vallaa :26::26:
babanesini sizde mi surekli? babanesini daha fazla sevmesi imkansiz da, genis ailenin diger uyelerini de artik taniyorlar bu aylarda. benim kizimda annemler evlerine donunce resmen iki gun bakinip bakinip dudak buzup agliyordu. insan kiskanmadan edemiyor, en cok en cok beni sevsin diyor :)
benımde yıne 3 gun gecıktı ben zaten bu sefer olursa tıp tarıhıne gecıcem valla...allah gonlune gore versın kuzummm
canım bırcogumuz kasım annelerının gelmesınden sonra yasadıgımız karısıklıktan memnun degıldık ben ıfade etek zorunda kaldım ben kotu oldugum ıcın cok uzuldum ama bırımızın soyemesı lazımdı zaten kısıtlı zamanda gırıp bakıyoruz bırde 20 sayfa felan okunmuyor okusakta annamıyoruz herkes bambaska seyler konusur oldu bende onları yollayan kotu kadın oldumm
zevkle canım eklerım tablo hazırda bır turlu sayfaya ekleyemedımm maleseff
o soruu halletı kotu kadın tugce harbıden yaren cok alındı ben cok utsuzum bundan dolayıı
yok canım bıra ara benımkıde oyle yaptı sımdı ona gıdınce benı ıstıyor baslıyor aglamaya
Günaydınn kızlarrrr..
o soruu halletı kotu kadın tugce harbıden yaren cok alındı ben cok utsuzum bundan dolayıı
bizimki de 3. ay ile 4. ay arası 350 gr almıştı. dr az dedi. 500 olması gerekiyormuş minimum. hep 1 kg alıyordu ben de üzüldüm tabi. ama sadece süt kalitesi olmayabilir.bizimki geceleri çok uzun uyuyordu saat 9 dan sabah 6 ya kadar. dr arada kaldırıp emzir dedi. şimdi öyle yapıyorum. ben de acıksa uyanır diyordum ama uyanmazmış.böylece uzun süreli uykulara veda etmek zorunda kaldık :)) ?
oyuncak konusundada ben çok titizim malesef , plastiklerde kansorejen maddeler var , peluşlarda tüylü zaten , araştırırken bu oyuncakları buldum , büyük tavşanla düdüklü lili aldım kızıma , çok sevdi , ağzına götürsede bişey olmuyor , oyuncaklar tüysüz ve yıkanabiliyo , tam benim istediğim gibi , sizde bi inceleyin kızlar
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
evet oyuncaklarda saglik konusu beni de tedirgin ediyor, hep arastirip aliyoruz. arastirmalarim sonucu zurafa sophie var, ondan aldim gecen gun. yurtdisinda en cok tercih edilen oyuncaklardan biriymis- 5 duyusuna da hitap ediyor, guvenilir maddelerden yapilmis, isirmalari icin ideal yumusaklikta. cok hafif birsey, sallayinca yuzune falan vursa da yumusak, benim kizim coook sevdi gercekten tavsiye ederim, hafifce sikinca da hemen ses cikariyor. biz 15 eur ya aldik ama TRde 50 civarina satiliyor, bakin bu linkte var, belki baska sitelerde de vardir- cok tatli bisey amaaaaa.
Slm kizlar bir kac gundur sutum szalmisti bugun toptan gitti coccumda emiyo emiyo bisi yok kiziyo tekrar yapisiyo gene yok iki ic deniyo sonra agliuo ne yedimse artmadi ne yapim gelir mi tekrar emzirmeye devam etsem bi akil verin lutfenn ne yapayim
pardon linki koymamisim :))
Sophie Trkiye: D KAIYICI - ZRAFA SOPHIE
kızlar niye gerginlik oldu ki? sadece ekimde doğanların mı girmesi gerekiyordu bu topiğe?
eski 2 topiği de takip ediyordum. eylülde doğum yaptım topiğe girmemem mi gerekiyor anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?