2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ooooooo yoksa eşin aşçı mı?

ohh valla çooook şanslısın. yemeğin harikuladesini yapar...

benim ki de sağolsun yapışık makarna yapar

cnm adamı bulabılsek yaptırcaz da bı persembe aksamı evde calışma saatlerı uygun degıl
yabancı mutfak specıal yemek uzerıne sef ama ona yoğurtlu makarna yapayım en cok onunla mutlu olur

cnm benım ya ınsaşla olursun hazır olmadıgını hıssedıyorummmm

kesinlikle hazir degilim cnm ysnimda kimsem yok iki senedir antalyada yasiyoruz ailem esimin ailesi hep ankaradalar. diger bir konuda sezeryan oldum ya hadi dikislerim batlarsa yada daha vucut yenilenmedigi icin dogacak cocugumun gelisimi kotu olursa diye korkuyorum. en fazlada kizima uzuluyorum. o beni emiyor onu anne sutundenmahrum etmek istemiyorum . onunla yeterince ilgilenemeyecegim diye uzuluyorum birde bemde kizim gibi 5 aylikken annem erkek kardrsime hamile kalmis ben sadece 5 ay emmisim. bu yuzden hep annemi sucladim nedrn korunmadin neden sutume ortak cikardin sonra ikimize bakamadigi icin beni il disina anneanneme gondermk zorunda kalmis neden gonderdon diye hep kizarken simdi ayni duruma bende dustum buyuk konusmamak gerekiyormus. ya ilerde kizimda bana siyem ederse ya yetrince anne sevgisi alamazsa diye korkuyorum. bugun geceden beri sirtim ve belim agriyor bu gebelik belirtisi ki ypksa adet belirtisi mi. surekli lavaboya giriyorum kirmiziyi gormek icin su saat oldu hala ypk:-(

begen tusuna basa-basa geldim sona
songul er_ca bebeleriniz cok tatli masaallah Rabbim bagislasin
acaba o dediginiz hap buralarda da satiliyormu :44:merak etdim simdi
turk markasiysa herhalde satilir dimi:26:

cnm benım yazdıgın gerekceler le okadar haklısınkı evlatlarımız daha cok kucuk bende kıyamam bebekten abı abla nasıl olur
ama oldu kı varr en ıyı sekılde ıkısınede bakabılcek sevkat ılgıde gördum cnm senı en ıyyısı yarın yap cnm kafan rahat olsun

bende 1 ay dediğin belirtileri yaşadım 2 kere test yaptım hep başım döndü midem bulandı. belim ağrıdı pazartesi hasta oldum en sonunda...

1. SORU
aralık annelerinde bir arkadaş yazmıştı çingene hamağı diye googledan arat demişti çarşafa koydum bebişimi ayyy ne güzel oldu uyudu gaz sancısı yok oldu bir anda söyleyen arkadaş sağolsun ama öyle hep çarşafla zor olur diye bu iki ürün var netten buldum eşim bende habersiz birincisine sipariş vermiş ama bence 2. si daha güzel çünkü 1. sinde vücudu omurgası büklüm büklüm olmazmı kullanan varmı fikirlerinizi bekliyorum.sizce 1. verdiğimiz siparişi iptal etsekmi yardımmmmm.

1. si

Amazonas Koala Bebek Hama, Hamak | Bebek Odas Mobilya | www.kidsline.com.tr

2. si

BEBEK HAMAK !! YASTIK HEDİYELİ!! YENİ MODEL!! GittiGidiyor'da 76759298

2. sinde alta MDF VARMIŞ BUDA ÇOCUĞUN OMURGASINA ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DERSİNİZ

ilk bebiş olduğu için birşey bilmiyorum sütüm bol olduğu zamanlarda sağmadım hiç keşke sağsaydım daha olurdu herhalde kızım hastalanınca çok üzldüm sütüm birden kesildi şimdi az az o emdikçe geliyor.,GELELİM SORUMA SÜT AZALDI ŞİMDİ SAĞMAM İŞE YARARMI SÜTÜMÜ ARTIRIRMI, SÜT NEDEN SAĞILIR ONUDA BİLMİYORUM ÇOK GELİNCE SAKLAMAK İÇİNMİ YOKSA SÜTÜ ARTIRMAK İÇİN BU KONUYU AYRINTISI İLE YAZACAK BİR ARKADAŞ ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

kızlar bebıslerınz cok tatlı masaallah subhanallah
topıkımz yakısıklı doluymus beeaaaaaa

gecmıse sole ustunkoru baktm da geldım cıcıslerr
gozlerım donduuu sımdı surda sohbet etcek enerjım kalmadı walla okuu okuuuuu:111:

gelın benı dınleyın de acalım su soru cvp topıgınııı sordugum sorunun uzerınden 10larca sayfa gecmıss ustelık cvp veren de olmamıs okumasam da olurmus yanıı
ama bole oluncaa vakıt kalmıyo sohbeteorası da muhabbete doner demıssınız ama o kadarlıktan bsı olmaz
sorusunu soran soran ılgılenen cvp verır burda yıgılan sayfalar arasında bıcare
sekılde cvp aramakla helan olmaz en azındann
sorusu olmayan yda cvp beklemeyen ıse dırek buraya gelır muhabbete:126:
ben bılsem walla hemen acıcamm hıc cakmıyorum su kk nın teknık ıslerındenn ustelık pcm decok yavasss

ÖNCE SEBEBİNİ YAZAYIM

kızım çok küçük doğdu 2.700 ve hep ağlıyordu anlayacağınız kolik bebekti gazdan ağlıyordu ilk bebeğim bilmeden ben sürekli taşıdım ve gezdim evin etrafında şimdi kızım buna alıştı .

şu an sürekli taşınıp gezmek istiyor bu alışkanlığından vazgeçirebilirmiyim.TAŞIMA POZİSYONUM DİK ŞEKİLDE YÜZÜ DIŞA DÖNÜK ETRAFI GÖRÜYOR YANİ ALLAH VERE YÜZÜNÜ ÇEVİR BAĞIRIYOR RESMENNNN.OTURMAKTA YOK SÜREKLİ GEZECEZ.
geçen kayınbabam kızdı niye böyle alıştırmışım bebek böyle tutulmaz beli ağırır dedi ve ben çok korkuyorum şimdi kızım alıştı böyle gezmeye beline ZARAR VERİRMİ SİZCEEE.SİZ BEBEKLERİNİZİ HANGİ POZİSYONDA TAŞIYORSUNUZ SÜREKLİ YATA RPOZİSYONDAMI.BU ARADA BENİM KIZ PEK UYUMAZ BÜTÜN GÜN O ŞEKİLDE GEZİYOZ YANNLIŞ BİŞEYMİ YAPIYORUMM DENEYİMLİ ANNELER FİKİR VERİN LÜTFENNN.

süt yetmediğinde dolaptan çıkarıp vermek için sağılır. sadece düzenli sağmak sütü arttırır. sağarken 3 saatten fazla ara vermemek gerek.

süt yetmediğinde dolaptan çıkarıp vermek için sağılır. sadece düzenli sağmak sütü arttırır. sağarken 3 saatten fazla ara vermemek gerek.

OOOOO ne zor işmiş bu ya teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için sağol.benim sütüm zaten az hiç sağmayayım o zaman.

123 m 2 numaralıyı al istersen sanırım kasım anneleri topiğinde ben demiştim biz kendimiz yaptık bir orada uyuyor.:)

az önce yazmıştım diğerinde yazım çıkmamamış.

alışkanlığı için üzülme her dönem değişir bebekler. yatarak oynatmaya çalış masaj yap varsa oto koltuğuyla taşı cnm

canım hosgeldın oncelıkle aramızaa kıyamam ya bebısın gazlı mı senınn:26:
benım kızımda cok fenaydı cok sukur 2.aydan sonra gectıbılırım ne zordur kolık bebegı avutmak
gazlı bebeklerı rahatlatan tek sey sallamak canım ben dogdugun berı sallayarak anca yatıstrabılıyodum bı tek o zaman susardı gazı varken dahıı...
sımdı de sallanark uyumaya alıstı tabıı ılersı ıcın sıkıntı ama ınsan caresız kalınca ve karsında elın kolun mahkum avaz avaz aglayınca her yolu denıyosun
bnce 2.sı cok dha ıyı canım hem ıcınde tum gece uyuyabılır de tam bı yatak formunda etrafı korunaklı felan 1. cok basıt onu kendın bıle yapabılırsın bır ıp ıkı tahtaylaa..
ustelık dha uygun fıyatı yorumları oku kullananlarn canm ole de karar verebılırsın

amaanınn kızlar emzırme t shırt u dye bseyde varmıs yaaa
yukardakı reklamı gorunce anladım hıc duymamıstm walla
bdha dunyya gelırsem zaten ılk ısım hamıle ve bebecı magzası acıcamm cocugum olunca anladımm nasıl bı sektormus bu boleee
hıc doymayan ınsanı sureklı almaya tesvık eden kız ceyıznden beter wallaa

bu arada almak deynce bnde uyku tulumu alıcam kızlar ama terletmeyen cınsten ıyı bse olsun
ıstıyorum var mı kullanıp onercegınz bı markaa

ben mothercare ın tulumlarını kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…