2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar dün kızımı yıkarken verem aşısının kabuğu düşmüş , 1 hafta önce yine aynısı oldu korktum bende , benzer durum yaşayan varmı ? sağlık ocağındaki hemşire , kabuğunu kaldırmayın demiştide ama kendisi düşüyü suyu görünce , sonra tekrar kabuk oluyo , bişey olurmuki :26:

hamileyken o kadar çok gidince insanın birdaha gidesi gelmiyor ben 40 ımız çıkınca gitmiştim , doktorum , herşey yolunda artık seneye görüşürüz bir daha dedi seninki nie çağırdıki ?

ria için çağırdı , ben hamileyken çok gitmedim =)

yaşayan bilir zor bebeği büyütmek çok zor başından ayrılınmıyor.

ayy yerimmm onu minik asker saçı olmuş

bu da bizim döküm öncesi halimizz

bu arada Aras can bebe reklamındaki bebişe çok benziyor :))

anam anammmm bu tatlı ı bebek böyle masalla anneesı tosuncuga ay bu saclar dökulmemelı ay bunlar sacsa bızımkının kafasındakıler neymış

arası bıkac kısı benzettı cnm

anam anammmm bu tatlı ı bebek böyle masalla anneesı tosuncuga ay bu saclar dökulmemelı ay bunlar sacsa bızımkının kafasındakıler neymış

arası bıkac kısı benzettı cnm

kıyamıyorum bende saçlarına çok yakışıyoo:) ama bugün dökülmeye başladı işte...

ısrarla ılac kullanmıyorum ama grıbım hala gıtmedı aras ıyıleştı benden yenıden ona gecemıkı dogal yolla nasıl ıyılesebılırm bugun esımın ızın gunu ve ben dısarı cıkıp kendımı kaybedemıyorum avm lerde esım bu aksam bana yemek hazırlıcak evde takılıcaz
varmı acaba aksama kadar cıvı gıbı olmanın bı formulu

ay cok rahatlar ya ben takılıyorum belkı vardır dıye
aman ne mutlu nasıl 6 sene olmamıs ben bılmem
hap dusunmuyomusun cnm

yok düşünmüyorum , eşimde ria %100 koruma değil onunla hamile kalırsan daha tehlikeli fln diye tutturdu . ona kalsak hiç korunmayacak , nasıl olsa bir tane oldu bundan sonra olursa olur diyor beni kızdırıyor , bende diyorum nasıl olsa bir tane oldu senin tüpleri bağlatalım üç yıl sonra açtırırız olursa olur diyorum

ıhlamur kaynat içine mutlaka ayva kabuğuda at tarçın ve karanfil.. çivi gibi olursun. birde tavuk suyu çorba iyi gelirmiş. ben tavuk yemediğim için içmedim ama iyi geldiğini duydum.

kaç aylık oğlun ?

ıhlamur kaynat içine mutlaka ayva kabuğuda at tarçın ve karanfil.. çivi gibi olursun. birde tavuk suyu çorba iyi gelirmiş. ben tavuk yemediğim için içmedim ama iyi geldiğini duydum.

cnm ıhlamur ayva kabugu yaptım ama tarcın karanfıl atmadım bugun taze yapıcam karanfılde yok esım getırsın söyluyeyımde
tavuk yemıyomusun cnm hımmm esımden aksama köri soslu tavuk ıstedım ben severım cok
bu arada sorcam unutuyorum sızın ufaklıkların arası nasıl bebışle kıskanıyolarmı yada oğlun onlara tepkı verıyomu

kızlar ben sımdılık kkacar k.i.b
akşama beyım evde gelemeyebılrım cok cok yazısmayın he herkez kocısıne sevkat versın aklım kalmasın

Ohhhh masallah 100 sayfa olmus en son 55te bırakmıştım çalıştığım icin devamlı bakamıyorum ana paylaşımlar iyi gidiyor anlaşılan en yakın zamanda hepsini okuyacağım bu arada dişler falan çıkmaya başlamış.biz 30 Kasım doğumluyuz daha dönme bile yok tembel biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…