- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
cnm taktıracakmısın ay kayıyo onlar cnm
bıde sen normal doğummu yapmıştın cnm normal sonrası kayma daha cok görunuyomuş
ewt normal doğum yaptım , nasıl korunacağımızı şaşırdım , eşim pek dert etmiyor tabi ki sizinkiler gibi
hamileyken o kadar çok gidince insanın birdaha gidesi gelmiyorben 40 ımız çıkınca gitmiştim , doktorum , herşey yolunda artık seneye görüşürüz bir daha dedi seninki nie çağırdıki ?
yaşayan bilir zor bebeği büyütmek çok zor başından ayrılınmıyor.haha ınsalla devam eder cnm
ben genelde telden gırıyorum bakıyorum zaten cıksamda ısık sagolsun 15 dk sonra sönuyo
işlerımı yapıyorum arada yazıp devam edıyorum cok sukur rabbımekı oğlum huzurlu bebek yarenımde olsa wc zor gıdıyordum nerde pc
er ca cnm bak sacı nasılsı nasıl olduEki Görüntüle 650525 Eki Görüntüle 650526
yaşayan bilir zor bebeği büyütmek çok zor başından ayrılınmıyor.
ayy yerimmm onu minik asker saçı olmuş
Eki Görüntüle 650531 Eki Görüntüle 650532
bu da bizim döküm öncesi halimizz
bu arada Aras can bebe reklamındaki bebişe çok benziyor :))
anam anammmm bu tatlı ı bebek böyle masalla anneesı tosuncuga ay bu saclar dökulmemelı ay bunlar sacsa bızımkının kafasındakıler neymış
arası bıkac kısı benzettı cnm
yaşayan bilir zor bebeği büyütmek çok zor başından ayrılınmıyor.
ayy yerimmm onu minik asker saçı olmuş
Eki Görüntüle 650531 Eki Görüntüle 650532
bu da bizim döküm öncesi halimizz
bu arada Aras can bebe reklamındaki bebişe çok benziyor :))
yaa ağzım sulandı :) tam yemelik uyumuş birde....cnm baksana sankı yenı saclar tuluş cıktı bızım
Eki Görüntüle 650535
Allahım nazarlardan korusun cümlemizin bebeişleini
cnm baksana sankı yenı saclar tuluş cıktı bızım
Eki Görüntüle 650535
ay cok rahatlar ya ben takılıyorum belkı vardır dıye
aman ne mutlu nasıl 6 sene olmamıs ben bılmem
hap dusunmuyomusun cnm
ısrarla ılac kullanmıyorum ama grıbım hala gıtmedı aras ıyıleştı benden yenıden ona gecemıkı dogal yolla nasıl ıyılesebılırm bugun esımın ızın gunu ve ben dısarı cıkıp kendımı kaybedemıyorum avm lerde esım bu aksam bana yemek hazırlıcak evde takılıcaz
varmı acaba aksama kadar cıvı gıbı olmanın bı formulu
kızlar oğluşum kaç zamandır eli ağzında eline ne geçirse ağzına götürüyor yetmiyor benim elimi tutup onuda ağzına götürüyordu, az önce emziğini veririken birde baktımki diş eti yarılmış, ilk dişimizi çıkartıyoruz galiba nasıl heyecanlandım, inşallah fazla sorun sıkıntı çekmeden çıkarır.bir kaç gündür hafifi ateşi vardı.
ıhlamur kaynat içine mutlaka ayva kabuğuda at tarçın ve karanfil.. çivi gibi olursun. birde tavuk suyu çorba iyi gelirmiş. ben tavuk yemediğim için içmedim ama iyi geldiğini duydum.
kaç aylık oğlun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?