2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

tatlım 4 ay olmamış sızın daha aras 3.5 tan sonra başladı ama ortalaması 5.aya doğru tembel degıl annesı zamanını beklıyo

ha maaşşallaahhh
ne kadar hızlı gidiyor sayfalar. gün içinde sürekli takip etmeme rağmen geçmişi okuyarak geliyorum . okurken bile hızla gidiyor sayfalar..
çok güzel paylaşımlara inşaallah..

süt olsun bahanesiyle dün tahinli kek yaptım, şimdi sadece 2 dilim kaldı. kilo vermeyi bırakın, sürekli alıyorum ben. aşureler, sütlaçlar... emzirmenin bir güzel yanı da bu ama:)

büyük olan Rott Heramız ilgilenmeye başladı. bazen Barlas biberonu red ediyor. Hera hemen geç yanına diyorum ona bakarken içiyor.
Suzi Minyatür pincher onun dünya umrunda değil. bir kere koklayıp kaçıyor.
Barlas onları takip ediyor.

kızlar ben sımdılık kkacar k.i.b
akşama beyım evde gelemeyebılrım cok cok yazısmayın he herkez kocısıne sevkat versın aklım kalmasın
akşama gelme tabii.. vaktiniz olursa şöyle güzel bir film izleyin. bu akşam dizilerde var :)
Benim adım SAM diye bir film var. çok güzel bir aile filmi istersen netten bulun izleyin.eski bir film.

tek eli yetmiyor ikisi birden ağzında , bulduğunu ağzına götürüyor ama bilemiyorum bana çıkartacak gibi geliyor da başka belirti yok

aynı benim oğlanda iki elini birden emzik ağzındayken sokuyor. emzik düşüncede kızıyor.

yaren maşallah aras a ...
bence yeni topik açılmasın şimdi orda soru olsa cevaplarken iş yine muhabbete dönmez mi ki:26: yine uçar sayfalar..bence böyle iyi heyecanla merakla sayfaları okuyorum
kızları yıkadım yemekleri yaptım geldim

cnm adet olacagim gibi geliyor ama 5 gun gecti hala olmadim. 1 hafta oncede bulantim vardi iki defa kustum midemi usuttugumu saniyordum. yarina ladar olmZsam kan testi yaptiracam

doğru söluyosun tatlım valla bızde bu cene varken hahaha
oh sen hamaratsın
bende bu arada ütülerımı yaptım mınık adamımın cogunlugu zaten
kızlarda mıs olmuştur oh
bu aksam yemeklerı esım yapıcak yemek ısım yok
eee hep başkalarınamı yapıcak bıraazda bıze yapsın dımı ama

cnm adet olacagim gibi geliyor ama 5 gun gecti hala olmadim. 1 hafta oncede bulantim vardi iki defa kustum midemi usuttugumu saniyordum. yarina ladar olmZsam kan testi yaptiracam

bence idrar testi yap ben bugün yaptım negatif çıktı şükür

yaren ben bugün eczaneye sordum hapı ste geçiyor diyince vazgeçtim herkes başka bir şey söylüyor ya :26::26:

bence idrar testi yap ben bugün yaptım negatif çıktı şükür

yaren ben bugün eczaneye sordum hapı ste geçiyor diyince vazgeçtim herkes başka bir şey söylüyor ya :26::26:

tatlım ben 3 kısıye danıştım guvenerek kullanıyorum
yoksa dr um asla ızın vermezdı cnm bebıse kötu etkısı olan bısey olsa yurtdısında tum anneler bu hapı kullanıyomuş

kızlar hap bu sekılde koruyo

Nasıl Korur?

• Rahim ağzındaki salgıyı koyulaştırarak erkek tohum hücrelerinin rahmin içine geçmesini önler.

• Kadının yumurtalıklarından yumurta hücresini gelişip atılmasını engeller.

• Doğru kullanıldığında %98 etkilidir.

• Bırakıldığında tekrar gebe kalınabilir.

• Emziren annelerde çok etkilidir.

• Anne sütünün kalitesini bozmaz. Miktarını artırabilir.

• Cinsel ilişkiyi kesintiye uğratmaz.

• Rahim ve yumurtalık kanserlerine karşı koruyucudur

bir ay deniyim bende peki hiç değişiklik oldu mu bu hapı kullandığında sütünde sende ve bebeğinde
ne zamandır kullanıyorsun

cnm esım dıyokı ılk aldım 30 ıkıncı aldım 28 ucuncuye 25 tl sanırım sonunda beleş verıcekler

bir ay deniyim bende peki hiç değişiklik oldu mu bu hapı kullandığında sütünde sende ve bebeğinde
ne zamandır kullanıyorsun

cnm ılk kullanmaya başladıgımda sutumun cok artıgını farkettım sonra normale döndu
onun dısında bı etkı yasamadım cnm bu 3.kutu 2.5 aydır kullanıyorum cnm
6.haftadan sonra başlanıyo cnm mını hap dıye gecıyo

kızlar pes valla.birtek dün giremedim misafirim var diye sayfalar uçmuş gitmiş.enson 60 larda kalmıştım sabahtan beri oku oku anca bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…