- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.001
Ohhhh masallah 100 sayfa olmus en son 55te bırakmıştım çalıştığım icin devamlı bakamıyorum ana paylaşımlar iyi gidiyor anlaşılan en yakın zamanda hepsini okuyacağım bu arada dişler falan çıkmaya başlamış.biz 30 Kasım doğumluyuz daha dönme bile yok tembel biraz :)
cnm sızde öle dıs belırtı vermı eltımın kızı 3.5 aylıkken cıkarttı ılk dısını
büyük olan Rott Heramız ilgilenmeye başladı. bazen Barlas biberonu red ediyor. Hera hemen geç yanına diyorum ona bakarken içiyor.cnm ıhlamur ayva kabugu yaptım ama tarcın karanfıl atmadım bugun taze yapıcam karanfılde yok esım getırsın söyluyeyımde
tavuk yemıyomusun cnm hımmm esımden aksama köri soslu tavuk ıstedım ben severım cok
bu arada sorcam unutuyorum sızın ufaklıkların arası nasıl bebışle kıskanıyolarmı yada oğlun onlara tepkı verıyomu
akşama gelme tabii.. vaktiniz olursa şöyle güzel bir film izleyin. bu akşam dizilerde var :)kızlar ben sımdılık kkacar k.i.b
akşama beyım evde gelemeyebılrım cok cok yazısmayın he herkez kocısıne sevkat versın aklım kalmasın
tek eli yetmiyor ikisi birden ağzında , bulduğunu ağzına götürüyor ama bilemiyorum bana çıkartacak gibi geliyor da başka belirti yok
yaren maşallah aras a ...
bence yeni topik açılmasın şimdi orda soru olsa cevaplarken iş yine muhabbete dönmez mi ki:26: yine uçar sayfalar..bence böyle iyi heyecanla merakla sayfaları okuyorum
kızları yıkadım yemekleri yaptım geldim
cnm adet olacagim gibi geliyor ama 5 gun gecti hala olmadim. 1 hafta oncede bulantim vardi iki defa kustum midemi usuttugumu saniyordum. yarina ladar olmZsam kan testi yaptiracam
cnm adet olacagim gibi geliyor ama 5 gun gecti hala olmadim. 1 hafta oncede bulantim vardi iki defa kustum midemi usuttugumu saniyordum. yarina ladar olmZsam kan testi yaptiracam
bence idrar testi yap ben bugün yaptım negatif çıktı şükür
yaren ben bugün eczaneye sordum hapı ste geçiyor diyince vazgeçtim herkes başka bir şey söylüyor ya :26::26:
tatlım ben 3 kısıye danıştım guvenerek kullanıyorum
yoksa dr um asla ızın vermezdı cnm bebıse kötu etkısı olan bısey olsa yurtdısında tum anneler bu hapı kullanıyomuş
:26::26::26:fiyatı ne kadar canım
kızlar hap bu sekılde koruyo
Nasıl Korur?
Rahim ağzındaki salgıyı koyulaştırarak erkek tohum hücrelerinin rahmin içine geçmesini önler.
Kadının yumurtalıklarından yumurta hücresini gelişip atılmasını engeller.
Doğru kullanıldığında %98 etkilidir.
Bırakıldığında tekrar gebe kalınabilir.
Emziren annelerde çok etkilidir.
Anne sütünün kalitesini bozmaz. Miktarını artırabilir.
Cinsel ilişkiyi kesintiye uğratmaz.
Rahim ve yumurtalık kanserlerine karşı koruyucudur
cnm esım dıyokı ılk aldım 30 ıkıncı aldım 28 ucuncuye 25 tl sanırım sonunda beleş verıcekler
bir ay deniyim bende peki hiç değişiklik oldu mu bu hapı kullandığında sütünde sende ve bebeğinde
ne zamandır kullanıyorsun
bizde zaten dogdugundan beri azdi saci simdi kel kaldi yani normaloğlumun saçları dökülmeye başladı sizde böyle bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?