• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

123 m 2 numaralıyı al istersen sanırım kasım anneleri topiğinde ben demiştim biz kendimiz yaptık bir orada uyuyor.:)

az önce yazmıştım diğerinde yazım çıkmamamış.

alışkanlığı için üzülme her dönem değişir bebekler. yatarak oynatmaya çalış masaj yap varsa oto koltuğuyla taşı cnm

umarım değişir canım sürekli dik durmak istiyor çünkü.oturma dönemi gelse rahatlarım belki.bence 2. si.

canım hosgeldın oncelıkle aramızaa:3: kıyamam ya bebısın gazlı mı senınn:26:
benım kızımda cok fenaydı cok sukur 2.aydan sonra gectı:nazar::nazar::nazar:bılırım ne zordur kolık bebegı avutmak:50:
gazlı bebeklerı rahatlatan tek sey sallamak canım ben dogdugun berı sallayarak anca yatıstrabılıyodum bı tek o zaman susardı gazı varken dahıı...
sımdı de sallanark uyumaya alıstı tabıı ılersı ıcın sıkıntı ama ınsan caresız kalınca ve karsında elın kolun mahkum avaz avaz aglayınca her yolu denıyosun:14:
bnce 2.sı cok dha ıyı canım hem ıcınde tum gece uyuyabılır de tam bı yatak formunda etrafı korunaklı felan 1. cok basıt onu kendın bıle yapabılırsın bır ıp ıkı tahtaylaa..
ustelık dha uygun fıyatı yorumları oku kullananlarn canm ole de karar verebılırsın

sağol canım sorma kolik ne gazlı ne gazlı.bencede 2. si gibi en iyisi 1. yi iptal ettirmek.çok sağol canım.

ÖNCE SEBEBİNİ YAZAYIM

kızım çok küçük doğdu 2.700 ve hep ağlıyordu anlayacağınız kolik bebekti gazdan ağlıyordu ilk bebeğim bilmeden ben sürekli taşıdım ve gezdim evin etrafında şimdi kızım buna alıştı .

şu an sürekli taşınıp gezmek istiyor bu alışkanlığından vazgeçirebilirmiyim.TAŞIMA POZİSYONUM DİK ŞEKİLDE YÜZÜ DIŞA DÖNÜK ETRAFI GÖRÜYOR YANİ ALLAH VERE YÜZÜNÜ ÇEVİR BAĞIRIYOR RESMENNNN.OTURMAKTA YOK SÜREKLİ GEZECEZ.
geçen kayınbabam kızdı niye böyle alıştırmışım bebek böyle tutulmaz beli ağırır dedi ve ben çok korkuyorum şimdi kızım alıştı böyle gezmeye beline ZARAR VERİRMİ SİZCEEE.SİZ BEBEKLERİNİZİ HANGİ POZİSYONDA TAŞIYORSUNUZ SÜREKLİ YATA RPOZİSYONDAMI.BU ARADA BENİM KIZ PEK UYUMAZ BÜTÜN GÜN O ŞEKİLDE GEZİYOZ YANNLIŞ BİŞEYMİ YAPIYORUMM DENEYİMLİ ANNELER FİKİR VERİN LÜTFENNN.

benim oğlumda böyledi bir aylıkken kanguru aldım . gazı olurdu uyumazdı , canı istemez uyumazdı . takardım kanguruya öyle uyuturdum sonra sonra azaldı . ben oğluma birşeyler yaptırmaya çalışmıyorum o nasıl isterse ona göre davranmaya çalışıyorum çünkü şimdilerde onu tam manasıyla anlayamadığım için nasıl sakinse , sakinleşiyorsa öyle yapıyorum . çok şükür gelişiminde bir sorun yok beş gün sonra dört aylık olacak ve üç aydır çoğu gece kanguruyla uyuttum iyice dalınca yerine yatırdım artık o kadar çok huysuzlanmıyor maşallah . sende göreceksişn sürekli değişiklik gösteriyor huyları

123m
senin bebeğin sallanmadan uyumuyor sanırım o yüzden sallanır birşey almak istiyorsun . bende oğlum 3. ayına girmişken 4moms ın mamaroo var elektrikli ana kucağı ondan aldım , çok rahat ettim . alırken biraz geç kaldığımı düşündüm keşke doğar doğmaz alsaydım diye ama şimdi de iyiki almışım diyorum . öyle hamaklarıda başında durup sallaman gerekiyor .

1. SORU
aralık annelerinde bir arkadaş yazmıştı çingene hamağı diye googledan arat demişti çarşafa koydum bebişimi ayyy ne güzel oldu uyudu gaz sancısı yok oldu bir anda söyleyen arkadaş sağolsun ama öyle hep çarşafla zor olur diye bu iki ürün var netten buldum eşim bende habersiz birincisine sipariş vermiş ama bence 2. si daha güzel çünkü 1. sinde vücudu omurgası büklüm büklüm olmazmı kullanan varmı fikirlerinizi bekliyorum.sizce 1. verdiğimiz siparişi iptal etsekmi yardımmmmm.

1. si

Amazonas Koala Bebek Hama, Hamak | Bebek Odas Mobilya | www.kidsline.com.tr

2. si

BEBEK HAMAK !! YASTIK HEDİYELİ!! YENİ MODEL!! GittiGidiyor'da 76759298

2. sinde alta MDF VARMIŞ BUDA ÇOCUĞUN OMURGASINA ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DERSİNİZ

canım ben netten almıştım çingene salıncağı.çok memnunum ama ikisinede benzemiyor.benimki dikdörtgen ve derin altında pufu var.ben onun üzerine pike koydum kızımı öyle yatırıyorum

kizlarrrr sabah bi doktora gittim geldim alaaahh sayfalar cosmus, yarim yamalak atlaya atlaya okudum soyle bir atardim gozumle diyelimm. Nasilsiniz annecikler ve kuzucuklar? yeni gelenlere hosgeldinnn, kilo veren annelere bravo diyorum (hele bazi arkadaslar eski kilosunun altina inmis darisi basimizaa). uyku hormonu gelen arkadaslara da gozunuz aydin diyorum, bize de gelse- geceler iyi ama gundizleri en fazla toplam 20 dk uyuor kizim, 10+10.

Ben bugun biraz rahatladim doktora gitmistik, 50 gr almis kizim diye uzuluyordum, doktorum tartisinda 150 gr cikti - gerci o da az- ama doktor sorun degil onemli olan genel saglik durumu dedi, o yuzden kilo almamis olsa bile mama ya da ek gidaya gecmisoyruz, anne sutune devam dedi. ek gidaya 6. aydan sonra baslayabiliriz dedi. demir takviyesi olayini sordum, hayir vermiyoruz dedi- eger demir eksikligi varsa verilir , onun icin de bazi rahatsizliklar olmasi gerekir ona gore olcum yapilir dedi. Olcum yapilmadan kafaya gore demir takviyesi yapilmaz, yan etkileri ve zararlari var dedi. her bebegin demir ihtiyaci farkliymis. 6. ayda ek gidalara sebzeyle baslicakmis, ve sebzelerden 2 hafta sonra da etlere baslicakmis, bol bol alir demir et ve sebzelerden dedi. bir de demir eksikligi olan bebklere ben takviyeden once diyetini degistiriyorum, demir agirlikli besin veriyorum, o da ise yaramazsa takviye olur dedi. bu da bizim doktorun gorusleri, yazayim dedim, FYI.

ben gecmise bakana kadar herkes gitmis:(

kizlarrrr sabah bi doktora gittim geldim alaaahh sayfalar cosmus, yarim yamalak atlaya atlaya okudum soyle bir atardim gozumle diyelimm. Nasilsiniz annecikler ve kuzucuklar? yeni gelenlere hosgeldinnn, kilo veren annelere bravo diyorum (hele bazi arkadaslar eski kilosunun altina inmis darisi basimizaa). uyku hormonu gelen arkadaslara da gozunuz aydin diyorum, bize de gelse- geceler iyi ama gundizleri en fazla toplam 20 dk uyuor kizim, 10+10.

Ben bugun biraz rahatladim doktora gitmistik, 50 gr almis kizim diye uzuluyordum, doktorum tartisinda 150 gr cikti - gerci o da az- ama doktor sorun degil onemli olan genel saglik durumu dedi, o yuzden kilo almamis olsa bile mama ya da ek gidaya gecmisoyruz, anne sutune devam dedi. ek gidaya 6. aydan sonra baslayabiliriz dedi. demir takviyesi olayini sordum, hayir vermiyoruz dedi- eger demir eksikligi varsa verilir , onun icin de bazi rahatsizliklar olmasi gerekir ona gore olcum yapilir dedi. Olcum yapilmadan kafaya gore demir takviyesi yapilmaz, yan etkileri ve zararlari var dedi. her bebegin demir ihtiyaci farkliymis. 6. ayda ek gidalara sebzeyle baslicakmis, ve sebzelerden 2 hafta sonra da etlere baslicakmis, bol bol alir demir et ve sebzelerden dedi. bir de demir eksikligi olan bebklere ben takviyeden once diyetini degistiriyorum, demir agirlikli besin veriyorum, o da ise yaramazsa takviye olur dedi. bu da bizim doktorun gorusleri, yazayim dedim, FYI.

ben gecmise bakana kadar herkes gitmis:(

her doktor farklı söylüyor :s bugün bebeği 4. aynı dolduran bir arkadaşımada doktoru ilk önce elma ya da şeftali suyuyla başlaman gerekir demiş . o da hergün bir çay kaşığı elma suyu vermeye başlamış alışması için

canım ben netten almıştım çingene salıncağı.çok memnunum ama ikisinede benzemiyor.benimki dikdörtgen ve derin altında pufu var.ben onun üzerine pike koydum kızımı öyle yatırıyorum

canım linkini yazarmısın merak ettim.şu andada kullanıyorsun değilmi onda uyuduktan sonra yerinemi alıyorsun?gece emzirdikten sonra sallamana gerek kalmaz heralde o zaman yine yerine mi yatırıyorsun?bizim uyku düzeni karışık bildiğin üzere haliyle sizleri merak ediyorum. birde gündüz mesela uyandıktan sonra kendi kendine ne kadar süre oyalanıyor?

canım linkini yazarmısın merak ettim.şu andada kullanıyorsun değilmi onda uyuduktan sonra yerinemi alıyorsun?gece emzirdikten sonra sallamana gerek kalmaz heralde o zaman yine yerine mi yatırıyorsun?bizim uyku düzeni karışık bildiğin üzere haliyle sizleri merak ediyorum. birde gündüz mesela uyandıktan sonra kendi kendine ne kadar süre oyalanıyor?

canım linkini hatırlamıyorum benim annemler almıştı bize.ama hatırlarsam söylerim.gece uyuduğu zmaan almıyorum salıncaktan onda uyuyor sadece salıncağın üstünü örtüyorum yarım okadar.yatağında çok terlediği için maalesef yatıramıyorum buna çözüm bulmam gerekecek.gündüzleri benim kızım pek uyumuyo maalesef.kendi kendine de pek zaman geçirmiyo çabuk sıkılıyo,yatmak istemiyo.sürekli oyun peşinde oynamazsam ağlıyo.artık daha fazla yoruyo beni.bu gidişle naparım bilmiyorum

her doktor farklı söylüyor :s bugün bebeği 4. aynı dolduran bir arkadaşımada doktoru ilk önce elma ya da şeftali suyuyla başlaman gerekir demiş . o da hergün bir çay kaşığı elma suyu vermeye başlamış alışması için

evt cnm haklsiisn herkes farkli soyluyor ama benim kendimce kararim artik arastirdigim okuduklarimla doktorunkilari birlestiriyorum, biraz da annelik icgudusuyle bir karar veriyorum. elimizde varolan bilgileri degerlendirip ona gore iclerinden en mantiklisini uygulamak gerek sanirim- yoksa her kafadan bir ses cikiyor, cokk zor hangisi dogru hangisi yanlis demek.aslinda mutlak dogru ve yanlis yok da, hangisi bizim bebegimiz icin en dogrusu o onemli.

canım linkini hatırlamıyorum benim annemler almıştı bize.ama hatırlarsam söylerim.gece uyuduğu zmaan almıyorum salıncaktan onda uyuyor sadece salıncağın üstünü örtüyorum yarım okadar.yatağında çok terlediği için maalesef yatıramıyorum buna çözüm bulmam gerekecek.gündüzleri benim kızım pek uyumuyo maalesef.kendi kendine de pek zaman geçirmiyo çabuk sıkılıyo,yatmak istemiyo.sürekli oyun peşinde oynamazsam ağlıyo.artık daha fazla yoruyo beni.bu gidişle naparım bilmiyorum

anladım canım ayakta sallamaman büyük artın.Ben gece kalkıyor mama yapıyorum veriyorum sonra ayakta biraz sallayıp koyuyorum ee böyle böyle 7de uyanıyor yarım yamalak uykular:3: minik prensesi yerim ben oyun da istermiş büyüdükce farklı şeyler çıkıyor yaşayıp göreceğiz.Şu bir gerçek ki bu zamanlarımızda bir kişinin yardımı o kadar iyi geliyor ki Allah gurbette yanlız bebişlerini büyütenlere yardım etsin:31:

benim kizim da gunduz sifir uyku. kendi kendine de sadece ben yemek yerken oyalaniyor, annisi ac kalmasin diye.onun disinda surekli oyun istiyor yalniz kalmayi hic sevmiyor.gunduz kuzulari uyuyan anneler, nedir bunun sirriiiiiiiii

anladım canım ayakta sallamaman büyük artın.Ben gece kalkıyor mama yapıyorum veriyorum sonra ayakta biraz sallayıp koyuyorum ee böyle böyle 7de uyanıyor yarım yamalak uykular:3: minik prensesi yerim ben oyun da istermiş büyüdükce farklı şeyler çıkıyor yaşayıp göreceğiz.Şu bir gerçek ki bu zamanlarımızda bir kişinin yardımı o kadar iyi geliyor ki Allah gurbette yanlız bebişlerini büyütenlere yardım etsin:31:

gercekten coook zor uzakta yalniz buyutmek, ben birak akrabayi burda kimseyi tanimiyorum..5 dk birakicak biri bile yoook

bende bebeğim olduktan sonra gurbette olduğumu anladım diyorum gerçekten yalnız olmak çok zor . bir ay önce hastalandım yalnızım bebeğimle ilgilenmem gerek başımı kaldıracak halim yok . o kadar zorlanmıştım ki :( geçenlerde arkadaşım aradı sana geliyorum diye , evi toparlamam lazım birşeyler hazırlamam lazım , oğlumu ağlatarak iş yaptım . için yandı ama benimde sosyallşmeye ihtiyacım var gerçi onu ağlatıp iş yapınca bir daha gün boyu huzursuz oluyor benide oturtmuyor. biri olsa yanımda oğlumla ilgilenir bende işimi hallederim ... gurbet çok zor

benim kizim da gunduz sifir uyku. kendi kendine de sadece ben yemek yerken oyalaniyor, annisi ac kalmasin diye.onun disinda surekli oyun istiyor yalniz kalmayi hic sevmiyor.gunduz kuzulari uyuyan anneler, nedir bunun sirriiiiiiiii

benim oğlumda uykusuz bir bebek ve ben yemek yiyeceğim zaman hiç durmuyor =)

kızlar kızım babasını tuttu kolundan markete göturdu bugun gezmelere gıdememenın acısını cıkarck olsa gerek bende bakım dedım masalla herkez burada pufff

gercekten coook zor uzakta yalniz buyutmek, ben birak akrabayi burda kimseyi tanimiyorum..5 dk birakicak biri bile yoook

Allah yardımcın olsun canım benimde kv yakın ama şimdi grip oldu gelemiyor yanlız kalmak hiç kolay değil gerçektende.Eşin akşam erken geliyordur inşallah.Minik kuzu bari gündüz biraz uyusa iyi olurdu:) benim oğlum uykusu gelince hiç bir şekilde durmuyor uyumak istiyor tabi saatlerce değil ama yinede yatıyor işte.

Back