- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 356
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.041
123 m 2 numaralıyı al istersen sanırım kasım anneleri topiğinde ben demiştim biz kendimiz yaptık bir orada uyuyor.:)
az önce yazmıştım diğerinde yazım çıkmamamış.
alışkanlığı için üzülme her dönem değişir bebekler. yatarak oynatmaya çalış masaj yap varsa oto koltuğuyla taşı cnm
umarım değişir canım sürekli dik durmak istiyor çünkü.oturma dönemi gelse rahatlarım belki.bence 2. si.
canım hosgeldın oncelıkle aramızaakıyamam ya bebısın gazlı mı senınn:26:
benım kızımda cok fenaydı cok sukur 2.aydan sonra gectıbılırım ne zordur kolık bebegı avutmak
gazlı bebeklerı rahatlatan tek sey sallamak canım ben dogdugun berı sallayarak anca yatıstrabılıyodum bı tek o zaman susardı gazı varken dahıı...
sımdı de sallanark uyumaya alıstı tabıı ılersı ıcın sıkıntı ama ınsan caresız kalınca ve karsında elın kolun mahkum avaz avaz aglayınca her yolu denıyosun
bnce 2.sı cok dha ıyı canım hem ıcınde tum gece uyuyabılır de tam bı yatak formunda etrafı korunaklı felan 1. cok basıt onu kendın bıle yapabılırsın bır ıp ıkı tahtaylaa..
ustelık dha uygun fıyatı yorumları oku kullananlarn canm ole de karar verebılırsın
sağol canım sorma kolik ne gazlı ne gazlı.bencede 2. si gibi en iyisi 1. yi iptal ettirmek.çok sağol canım.