2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Seni anlıyorum canım Rabbim sabır ve üç versin on dk.bile birisi baksa varya ne kadar kıymetli oluyor o zaman insana.görümcemin kızı 11 yaşında sevmeye gelmişti oyaladı falan birsürü iş yaptım o arada ama burada oturmuyorlar gezmeye gelmişlerdi

emzirme tshirtu mu, yaa iyi fikirmis hic gormemistim..bu emzirme sirasindaki kiyafet sorunu beni delirtiyor. onden dugmeli tsirtler aldim ama yetmiyor gunde 2 tane kirleniyor, dugmesiz giyince de siyiriyorum belim aciliyr, ozellikle geceleri terleyince fena oluyor

cnm benım sorma bndede aynı sorun var
sonra dıyorum kı aman ıckım yok kumarım yok bı kk var ne eyleyeyım gır songülüm

haha koptum burda guldurdun walla yaa :)

ya ozendim sana, nasil beceriyorsun hem temizlik hem spor bravo walla. ben pijamami cikarmaya vakit bulamiyorum pespaye. ben mi pasak liyim, zaman yonetimi sifir.

amin canım hepimizin allah yardıcısı olsun.bizde erken kalkıyoruz neredeyse imamıda biz uyandırıcaz :) sorma bu sıralar pek huysuz bizim prenses.eşim gelince ona veriyorum reyyanı ama inan oturmaya bile halim kalmamış oluyo.inşallah en kısa zamanda bütün bebişler bi düzene oturur

nerdee gec geliyor malesef cnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?

nerdee gec geliyor malesef cnm nasil uyutuyorsun gunduzleri, sallayarak mi?

eşinin geç gelmesine üzüldüm çok iyi bilirim ne kadar zor olduğunu gündüzleri ayakta sallıyorum uyuyunca salıncağa koyuyorum ilk zamanlar salıncakta uyuyordu ama şimdi uyanık önce ayakta sallanıyor elektrikli yada normal salıncak mutlaka tavsiye ediyorum.Bizimki kendi yöntemlerimizle yaptığımız bir nesne eğer evinde uygun yer varsa yaparsın sende.

uyku konusu sorun emmeden uyumuyor asla ve sıkca uyanıyor benımkı de maalesef...kıyamıyorum ferber yontemi varmıs ama aglatamam kı kuzumu...

ben yeni dogum yaptigum siralarda basladum sutumu sagmaya ama calisacagim icindu.simdide duzenli olarak sagiyorum ama bebegin emmesi daha farkli.onun yerini tutmuyor.

mothercare aldık cook memnunuz tavsiye ederim canım...kolsuz cıtcıtlısı ve pijaması uzerine de tulum...

ben hıc kullanmıyorum canımtup bebek tedavısıne basladıgımdan berı...
uyku tulumu cok ıse yarıyor ben chıcconun kını aldım 50 kere yıkamısımdır hıc bırsey olmadı hemde fıyatıda uygun 40 veya 50 ye almıstım
inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın

dualarım senınle yanına gelmek ısterım eger senın ıcın sakıncası olmazsa ozelden telefon numaranı at...kım yapıcak amelıyatı.???

zor cnm walla ya..otomatik sallanan ana kucaklarindan alicaktim ama gec kaldim, bu saatten sonra da almiyim diyorum, 9-10 kilo max onlar, surda kalmis 2 kilo. hos bizimki dogdugundan beri hic sallamadik, sallayinca uyur mu bilmem.geceleri sarki soyleme metoduyla uyuor ama gundizleri o yontem sokmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…