• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

allah ewlatlarımıza saglık wersin korusun.ya basına gelmeden anlamıo ewlaT NE kadar degerliymiş anneme hak weriorum idil oldugudndan beri :)

hiç sorma yaaa , tırnağı acısa senin için yanıyor , Rabbim beterinden korusun hepimizin yavrularını , seninde kuzun atlatıcak sağsalim inşallah , dualarımız seninle merak etme

merhabalar, yenı kesfettım burda oldugunuzu, baska topıklerde yazıyordum ararken sızı buldum.. ehhh bulmusken sohbete gırelım dedım hazır oglum da uyuyorkenn.. ben hala regl olmadım, sızler oldunuz mu? doktorum ılac verdı 10 gun ıcınde olursun dedı, son gun yarn hala tık yok :(

cnm merhaba ne kadafr oldu doğum yaptıgın benım 4.5 ay oldu bende olmadım kızımmdada emzırırken olmadım
1 seneye kadar normalmış cnm aslında mudahale olmasada olur

er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:

merhabalar, yenı kesfettım burda oldugunuzu, baska topıklerde yazıyordum ararken sızı buldum.. ehhh bulmusken sohbete gırelım dedım hazır oglum da uyuyorkenn.. ben hala regl olmadım, sızler oldunuz mu? doktorum ılac verdı 10 gun ıcınde olursun dedı, son gun yarn hala tık yok :(

bende olmadım hala . doğumdan sonra kontrole gitmiştim ; doğumdan 3 ay sonra gel dedi 5 gün sonra dört ay dolmuş olacak her yere vakit bulan giden ben bir dr ye gidemedim bir türlü . gitmemde gerekiyor ria taktırmam gerekiyor :s

hoşgeldin , bende olmadım hala 4.5 ay oldu doğum yapalı ama emziriyorsan normal diyorlar , sen emzirmiyormusun ?

bende olmadım hala . doğumdan sonra kontrole gitmiştim ; doğumdan 3 ay sonra gel dedi 5 gün sonra dört ay dolmuş olacak her yere vakit bulan giden ben bir dr ye gidemedim bir türlü . gitmemde gerekiyor ria taktırmam gerekiyor :s

cnm taktıracakmısın ay kayıyo onlar cnm
bıde sen normal doğummu yapmıştın cnm normal sonrası kayma daha cok görunuyomuş

kızlar bu arada bende spıral cocugu olarak korkuyorum ondan adımdan da bellı oldugu uzere zaten songül ezık ıstenmeyen cocuk hahahahah

er ca cnm bak sacı nasılsı nasıl oldu $IMG-20130217-WA0000.webp$002.webp

inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın :5:

Dualarım sizinle. Allah' ın izniyle herşey yoluna girer. Rabbim' in koruduğunu hiç kimse koruyamaz. Bebişin Allah' a emanet..

hamileyken o kadar çok gidince insanın birdaha gidesi gelmiyor :37: ben 40 ımız çıkınca gitmiştim , doktorum , herşey yolunda artık seneye görüşürüz bir daha dedi :8: seninki nie çağırdıki ?

er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:

bir elimle sallıyorum oldukça iyiyiz nefesi kuvvetli arkadaşım benim. senin enerjine hayranım valla iki çocukla nettesin benim açamadığım günler oluyordu.
şimdide ekran klavyesinden yazıyorum. ama dualarına duacıyım sağolasın.:16::16::16::34:

hamileyken o kadar çok gidince insanın birdaha gidesi gelmiyor :37: ben 40 ımız çıkınca gitmiştim , doktorum , herşey yolunda artık seneye görüşürüz bir daha dedi :8: seninki nie çağırdıki ?

ay benımde hep gıtmem var dr umuzla cok sevıyodk ırbırııxı son görusmede arssı getırınce ugrayın sızden pozıtıf enerjı alıyorum demıştı randavu sorunu olunca calıyorz kapısını dr teyzemızın

bızımde 1 yıl sonra kontrol

kızlar hadi açın bi topik muhabbet için , burası cidden curcuna oluyo , baya kalabalık olduk , ekim kasım anneleri muhabbette olsun adıda ne dersiniz ? kim açabilir ? sorular burdan muhabbet ordan olsun

bir elimle sallıyorum oldukça iyiyiz nefesi kuvvetli arkadaşım benim. senin enerjine hayranım valla iki çocukla nettesin benim açamadığım günler oluyordu.
şimdide ekran klavyesinden yazıyorum. ama dualarına duacıyım sağolasın.:16::16::16::34:

haha ınsalla devam eder cnm
ben genelde telden gırıyorum bakıyorum zaten cıksamda ısık sagolsun 15 dk sonra sönuyo
işlerımı yapıyorum arada yazıp devam edıyorum cok sukur rabbımekı oğlum huzurlu bebek yarenımde olsa wc zor gıdıyordum nerde pc

kızlar hadi açın bi topik muhabbet için , burası cidden curcuna oluyo , baya kalabalık olduk , ekim kasım anneleri muhabbette olsun adıda ne dersiniz ? kim açabilir ? sorular burdan muhabbet ordan olsun

cnm bence acılan soru cevap olsunnnnn
ama o zaman burda ne konuscaz soru olmazsa

kızlar oğluşum kaç zamandır eli ağzında eline ne geçirse ağzına götürüyor yetmiyor benim elimi tutup onuda ağzına götürüyordu, az önce emziğini veririken birde baktımki diş eti yarılmış, ilk dişimizi çıkartıyoruz galiba nasıl heyecanlandım, inşallah fazla sorun sıkıntı çekmeden çıkarır.bir kaç gündür hafifi ateşi vardı.

Back