• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim :1:

geçmiş olsun canım kundak yaparak yatırmayı dene belki faydası olur üstünü de açamaz

songülcüm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice 8 seneler geçirin inşallah bebişlerinizle mutlu sağlıklı huzurlu
yıllara
bu cerazette yi ben eczanede bulamıyorum recete mi yazdırmak gerekiyo yada özel mi istetiyosun

Cnm cok tesekkyr ederim bizim eczanenin haberi bile yoktu cnm bizden duydu depoyu arayip ordan getirdiler cnm ay kk olmasa bende bilmezdim cnmm

sizde gelişmeler nasıl kızlar ? bişey kaçırmadım dimi :1: sayfalar almış başını gitmiş gene :10:

canım gecmısı okumak ımkansız hale geldi maalesef ...benım mınnos 2 gundur kakasını yapmıyordu bugun ust bas bırakmadı..yeni yıkamıstık oysa.artık annem su ve kuvetını geetırdı belden asagı yıkadık..ama o da ne resmen haslama suyu mubarek kuzum bastı cıglıgı..anne bu ne dedim seni yıkamıyoruz allah askına ılık suyla yıkıyoruz hıc mı bakmadın sıcaklıgına ?kokusu cıkmazmıs ılık suyla ayrıca cok sıcak degilmis :( annemle anlasamıyoruz bır turlu..cocuk gibi

herkese merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo en son okumaktan vazgeçtim:)
umarım herkesin bebişi iyidir:)
benim kızımın ağzında pamukçuk oldu bi türlü geçmiyo ne yapsam bilemedim:(

eğer 1 kez karbonatla sildiysen daha ilaçta kar etmiyo , hiç silmeden spatulayla kazıyıp ilaç kullanman gerekiyodu , eğer sildiysen karbonata devam ediceksin mecbur , sabah akşam sil , en güzeli tülbent , gazlı bez acıtabiliyo , yanlız sabah akşam silerken önce 5-6 parça yap tülbenti , sağ yanak içini sildin dielim onu kullanma diğer yanağa , yani bu mantar olduğundan herbiryeri , temiz tülbentle silmezsen ordan oraya bulaşıp duruyor ve geçmiyor , hepsini ayrı ayrı sil sabah akşam , tülbentleride karnar suyla sabunla yıka ve kurut hemen , anca böyle geçiyor , bende çok uğraştım bu pamukçukla

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.

Cnm bende parfum cok seviyorum slkmayi ama bende slkmiyorum kucaginda enziriyorum falan benim kokum kaynamasin yadirgamasin evlat

Ah olmazmi cnm gitti bizim kara saclar yeniden cikmaya basladi bizim 3aya gelirken basladi yastiktta tutam tutam ana ogul kel kalicaz
aynen cnm...:43: bu arada nice mutlu aşk dolu evlilik yıldönümüne

aynen bnmkininde dökülüyo hatta yastğa değen kısmı iyice kelleşti :52:
yenileri göülmüyormu?

ben oğlum bir aylıkken kestirdim tüm saçlarını =) dökülme gibi birşey yaşamadım ama genelde dökülme oluyormuş

en güzeli... şimdi uzadılar mı?

hos geldinn :))gecmıs olsun kuzuna...ve de hayırlı olsun halınız...mınnosun gule gule oynasın uzerınde...
sen su leslıe mı ne ddıyordun ya canım onu nerden nasıl ındırebiliriz bana linnk atabilir misin...sisko ARKADASIN DAHA FAZLa depresif olmaktan kurtulsun

ben eşime buldurmuştum onun videolarını çok uzun zaman oldu canım :26: ben hiç anlamıyorum bu download işlerinden , ama bulamazsan eşimden rica ederim yine müsait olduğunda bi bakar , banada lazım olucak çünkü yakında , kızım bi ayaklansın , beraber yapıcaz onla , tombikimde erisin biraz :1:

canım gecmısı okumak ımkansız hale geldi maalesef ...benım mınnos 2 gundur kakasını yapmıyordu bugun ust bas bırakmadı..yeni yıkamıstık oysa.artık annem su ve kuvetını geetırdı belden asagı yıkadık..ama o da ne resmen haslama suyu mubarek kuzum bastı cıglıgı..anne bu ne dedim seni yıkamıyoruz allah askına ılık suyla yıkıyoruz hıc mı bakmadın sıcaklıgına ?kokusu cıkmazmıs ılık suyla ayrıca cok sıcak degilmis :( annemle anlasamıyoruz bır turlu..cocuk gibi

büyüklere kalsa banyo suyu hep souk hiç sıcak deil :1:

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.

Bende bayilirim Parfum kokusuna. Hamileyken kullandim ama sonrasinda bnm kokumu alsin diye kullanmamis tim zaten bi yere de gitmiyordum ama son iki dir kullaniyorum ya bi kere sikiyorum yada kapagini acip azıcık dokunduruyorum. Gezmeye gittiysek babasinada durduğu icin bnm kokumu cok almiyo die dusunuyorum. Ama bi zaman sonra bu kokuyada alismasi lazim ziraa ben parfumsuz dolasmazdim yine dolasmam herhalde. Beni parfumumden tanisin :)

ben geldimmm , dün gittik eşimle kızımızın idrar tahlilini yaptırdık , 2-3 çıktı şükürki geçmiş , oradan merinosa gittik , evde halı kullanmayan ben artık kızım apalayacağı için halı aldım , kuzucum üşütmesin yerlerde die :16: çok güzeller modeller var ama bebek olunca uzun uzun inceleyemedim , ilk hoşuma gideni aldık artık , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah , ondan sonrada evimize geldik ama geç oldu tabiii , sabahta annem geldi sağolsun , o minnoşuma bakarken bende pazara gittim , anca gelebildim anlicağınız

Geçmiş olsun zuhalcim. Allah butun bebeklerimizi korusun. Devasi olmayan dert vermesin. Halinizi gule gule kullanin. O hali da ilk adimlari atacaksiniz ins. Hadi bakalim hayirlisiyla. Bize de yarin misafir gelecek annem merveye bakti bnde temizlik yaptim. Aksama yemek yarina kek borek lazim.bide kendime ve kizima banyo yaptirmam lazim. Bide disari cikip hava alsaydım iyiydi.

Sorma cnm benmkide usumesin diye hizli yikamaya calisiyo marul gibi yavrum urkuyo bisey de diyemiyorum ay annem varken tercih etmiyorum arkadasim bidw benim annem mama cok sever ilkinde dinledim ama 2.de dinlemefim buyumusum galiba

hoşgeldin canım, hayırlı olsun halında

minnoşunun enfeklsiyonun geçmesine sevindim Allah herkesin bebesine sağlık versin inş.
senn pazar turları hamilelikten beri devm ediyo tebrik ediyorum valla seni :46::46::46::46:

yok nilüşcüm nerdeeee , hamişken çok gidiyordum ama şimdi anca annem gelirse arada gidebiliyorum , özledim ben hamişliği yaaaa :49:

Sorma cnm benmkide usumesin diye hizli yikamaya calisiyo marul gibi yavrum urkuyo bisey de diyemiyorum ay annem varken tercih etmiyorum arkadasim bidw benim annem mama cok sever ilkinde dinledim ama 2.de dinlemefim buyumusum galiba

sorma aynen vallahı..cocuk banyodan nefret edecek sayesınde...mama ek gıda allah ne verdıyse..

Back