- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
kızlar hepınıze merhabalar ucundan baktım gecm ıse demır takvıye hakkında
ben gebelıgımdede malesef hep kansızlık ve demır depolarımın dolu olmaması ıle ılgılı sorunlar yasadım
amelıyata gırmeden kan takılma bıle söz konusuydu arasında depolarının dolu olup olmadıgı bellı degıl
bı kacyerdede okudugum verılen damlanın vucuttakı demırı koruması amaclı verıldıgıymış tedavı gerektıgınde 20 damlaya kadar cıkıyomuş
ben kızıma kullandım degerlerı olması gerektıgı gıbı yegenım her defasında kustugu ıcın kullanamadı ve kansızlık sorunu var
her yazı her dr farklı yönlenırıyo verılen dozun koruyucu oldugunu dusunerek ben vermeye devam edıcem kızlar
merhabalar ekım annelerı benım kızımda 1 ekım doğumlu bugun doktorumuza gıttık kılosu 6250 yanı 450 gr almış cok uzulduk emzırıyorum ama ek gıdalara ve devam sütüne başlamıştım 1.2 hafta once ....doktorum günde bı defa ver devam sutu dedı 120cc.bende artık devamlı vermeyı düşünüyorum günde 2 defa devam sutu ek gıdada vereyımmı bılemedım sız ne onerırsınız ne vermelıyım günlük..ve ben yoğurt yapmayı denedım kendım mamayla ama olmadı bı turlu....100cc kaynamış suya devam sutu koydum karıştırdım bıraz ılıyınca 1 tatlı kasıgı yoğurt koydum karıştırdım sonra ustunu ortum sıcak bır yerde beklettim ama olmadı sız nasıl yapıyosunuz yazarsanız sevınırım...:*
cok tatli bi kiz bu masaallahEki Görüntüle 649833
Teyzeciklerimmm ben Elif Mina..
Annemin beter böcüğüyüm
hepinizi kocaman öpüyorum
cok guzel bi yatak hem de pratik mama sandalyesi ve koltuk olma bakimindan da iyicnm bende babybay diye bir yatak var ondan kullaniyorum, senin yataginin yanina monte ediliyor, boyu ayarlaniyor ve yanyana oluyorsunun ama ayni yatakta yatmanin tehlikeleri de olmuyor. uyaninca soyle elimi uzatiyorum hemen, kalkmama gerek kalmiyor. boyle birsey dusunebilirsin bekli. bak resim de ekliyim.ayrica mama sandalyesi oluyor ve sonra da koltuk oluyor. Eki Görüntüle 649854 Eki Görüntüle 649854
masaallah Kubra ya ne de cabuk gitmis hepsiKızlar misafirim vardı,sonra dışarı çıktık gezmeye,kızım çok keyifliydiiöğlen hiç uyumadık şimdii bayıldıı yorulduu heralde :) bakim neler kaçırdım dedim ama ohooo oku oku yenii bitirdim kilolardan bahsetmişsiniz,kızım saolsun bütün kilomu verdim şimdi fazlasını vermeye başlamışım..:) 68 ile hamile kaldım,82 ile doğuma girdim..şuan 62 kiloyumm..nehir hanım o kadar hareketliii kii eritti beniii 5 kilo daha versem fena olmas hanii
canim arada kaynamis gitmis yoksa cvp yzardimUYURKEN EMİYO Cnım uyanıkkende emmeye başlıyo 1 2 dk sonra bağırıyor anlamadım...bi tek sen cevap vermişsin teşekkür ederim:)))
hamilelik belirtileri fln varmi simdi kusma basagrisi gibi:44: bence degilsin mevsim degisikliginden de adet gecikmesi olabiliremzirmek hamilelik gibi cok guzel bir duygu ne yazikki gebelik suphem var. umarim hamile degilimdirde uzun sure emziririm
ara gunler diyorlar ya yumurta gelisdigi zaman o zaman kacamak fln olmadiysa mevsim degisikliyinden olabilir gecikmeben geçen ay oldum ama günüm geçti korkuyorum bende:26:
nosgeldin Nihalcim aramizamerhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar
kizlar kocisim bana bu gun onunla hic ilgilenmediyimi soylediici doluymus hic ona bakmiyormusum ne zaman yakinlasmak samimi olmak istese kaciyormusum aslinda adam soyledikden sonra farkina vardim herseyin cok kotu oldum ama ne yapayim hicbirsey gelmiyo icimden tamamen durgunum neden boyleyim bilemiyorum
Sabahiniz xeyir analarrrr necesiniz
kizlar dun aksam girmedim malum kocisin gonlunu aldimanladiniz siz onu
ne cok kaynatmissiniz anca simdi bitirdim
korunmaktan bahsetmissiniz biz pre ile korunuyoruz simdilik
ama ben de cokk korkuyorum:18: yeni adetim bitti dikkatli olmaliyiz :18::18::18:
Gunaydin kizlarrrr :)))))
gunaydinnn kizlarGunaydiiiiin güzel Anneler ve tatli melekler
bizde de bi kaç gün önce aynı şey oldu, ama bebeğim hep ilgiye muhtaç, onu bırakıp naasıl eşimle ilgilenicem. akşamları eşim gelince max 30dk uyuyor. bebek en sonunda gece uykusuna yattığında ben de uyuyup kalıyorum zaten. pazartesi bir de işe başlıycam. ev işleri... eşim söylediğinde ben de ona zaman ayırmadığım için çok üzüldüm ama bu konuyu konuştuğumuzdan beri aramız daha iyi.
günaydınlar annişkolar... ayyy canım koptum inanki kahkaha atıcm idil kucagımda emıo uyuo atamıorum.bızde öle korunuoz bende hemen delik warmı bişi kactımı die kontroldeyimm
kızlar bebeğimin az kilo aldığını öğrendiğimden beri sütümü dert etmeye başladım haliyle. sabahları daha dolu oluyo, akşamları daha bi boş gibi. iki memeyi de veriyorum her seferinde emiyo, bi meme daha olsa onu da emecek :) ama süt bitince ağlamıyo da hafif bi huzursuzluğu oluyo ben gaz da olabilir diye düşünüyorum. karnı doymasa ağlamaz mıydı diyorum, eğer aç kalıyosa da bakalım kilosu nasıl olacak diye bebeğe işkence etmek istemiyorum. sütün yetip yetmediğini nasıl anlıycam?
kızlar bebeğimin az kilo aldığını öğrendiğimden beri sütümü dert etmeye başladım haliyle. sabahları daha dolu oluyo, akşamları daha bi boş gibi. iki memeyi de veriyorum her seferinde emiyo, bi meme daha olsa onu da emecek :) ama süt bitince ağlamıyo da hafif bi huzursuzluğu oluyo ben gaz da olabilir diye düşünüyorum. karnı doymasa ağlamaz mıydı diyorum, eğer aç kalıyosa da bakalım kilosu nasıl olacak diye bebeğe işkence etmek istemiyorum. sütün yetip yetmediğini nasıl anlıycam?
canım ara ara aynı seyı bende cok sorguluyorum benım kızımda dusuk kıloda cıkınca doktor bızede takvıye onerdı ama bnde senın hesap hergun verıyorum dıyememkızlar bebeğimin az kilo aldığını öğrendiğimden beri sütümü dert etmeye başladım haliyle. sabahları daha dolu oluyo, akşamları daha bi boş gibi. iki memeyi de veriyorum her seferinde emiyo, bi meme daha olsa onu da emecek :) ama süt bitince ağlamıyo da hafif bi huzursuzluğu oluyo ben gaz da olabilir diye düşünüyorum. karnı doymasa ağlamaz mıydı diyorum, eğer aç kalıyosa da bakalım kilosu nasıl olacak diye bebeğe işkence etmek istemiyorum. sütün yetip yetmediğini nasıl anlıycam?
Sabahiniz xeyir analarrrr necesiniz
kizlar dun aksam girmedim malum kocisin gonlunu aldimanladiniz siz onu
ne cok kaynatmissiniz anca simdi bitirdim
korunmaktan bahsetmissiniz biz pre ile korunuyoruz simdilik
ama ben de cokk korkuyorum:18: yeni adetim bitti dikkatli olmaliyiz :18::18::18:
gunaydin aycacigimgunaydinnnn herkese...suan beren hanim kucagimda emiyor uykuya gececk insallah ve bende kahvalti yapacam ablasiyla..gece giremedim ama hepsini okudum..bizde pre. ve geri cekilmeylw korunuyoruz ama sevgili kocacim pre. Yi pek kullanma tarafrari degil..kizlar bu arada bende adet olmadim hic..dun dolabi duzlerken gebelik testi buldum yaptim sonuccccc cok sukur negatif..hapa baslayacam artik sanirim cunku adet olmadan spralde takilmiyor..kocalara guven olmazzzz
canım ara ara aynı seyı bende cok sorguluyorum benım kızımda dusuk kıloda cıkınca doktor bızede takvıye onerdı ama bnde senın hesap hergun verıyorum dıyemem
doktordan geldım gelelı dha bı ıstahla emzırıyorum tamamen olumlu dusunmeye programladım kendımı sutumun az oldgunu yetmedgnı kuzumun ac kaldgını sıldım hafızamdan
ınan etkısı oldu ıkı gogus bırden o ne zmn vazgecerse o zmana kdar emzırıyorum fark ettım kı ben bu sut olayını tkmayınca ıkımzde dha mutlu oluyoruz kızımla
bole oluncada goguslerım dha bı dolgunlasıyo sankı..bende ac olsa aglar bagırır yıkar ortalıgı dye dusunuyorum ama ıste ya acsa demekten de kandımı alamıyorum
ben sole yapıyorum endıselendgım anlarda hemen bı mınnacık 30ccmama hazırlıyorum ve vermeyı denıyorum dha sonra lavaboya dokmek zorunda kaldgm mamaları gorunce daha bı mutlu oluyorumm ve tam ıkna oluyorum sutum yetıyo kuzucum tok dyeepsıkolojk rahatlama yontemı tam bu benım yaptgım
ama dedım ya bole dusunmeye basladgmdan berı kızım hazrladgım hıc bı mamayı yemedı olumlu dusununce sutumun doygunluk oranı mı arttı nedırr
eylul aptamıllerın hepsını kanalızasyona yolladıı
aferınn canım sanaaabak gordun mu hemen yumusar demıstım sanaaa dmii
hepınıze gunaydın annecıklerrrrr
kızın cok tatlı canım
Allah esırgesınn masaallah cok kıbar bı kız bu durusundan bellı
merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?