2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hangi demiri kullanıyorsunuz? bize sağlık ocağı ferrum günde 5 damla önerdi. ben emzirdikten sonra veriyorum ama aç karna mı vermek gerekiyor ki?

biz de bu ay 450 gr almışız, çok üzüldüm, kendimi suçladım hep sabahları sütümü sağıyordum işe gidince kolaylık olsun diye. sağlık ocağı bize mamaya hemen geçmeyelim daha sık emzir 1 ay daha bekleyelim dedi, biz de onlara uymaya karar verdik. ama dayanamayıp 15 gün sonra kontrole gidicez. bence ek gıdaya mecbur kalmadıkça geçme illa ek bişey vericeksen anne sütüne yakın mamalar daha mantıklı. mamayla hazırlanınca yoğurt sulu oluyormuş ama sen gene de yoğurt mayasının taze olmasına dikkat et.

Eki Görüntüle 649833
Teyzeciklerimmm ben Elif Mina..
Annemin beter böcüğüyüm
hepinizi kocaman öpüyorum
cok tatli bi kiz bu masaallah ismide cookkk guzel
cok guzel bi yatak hem de pratik mama sandalyesi ve koltuk olma bakimindan da iyi ama sallanmiyo dimi sallanmiyorsa ilk gunden kullanmak lazim bizim bebeler sallanmadan uyumuyor ne yazik ki
masaallah Kubra ya ne de cabuk gitmis hepsi ben 3 aydir tartilmiyorum herkes iyisin cok kilolu degilsin diyor:26: ama ben kendimi bilirim belim gogus kismim bu kadar iri olmadi yani
UYURKEN EMİYO Cnım uyanıkkende emmeye başlıyo 1 2 dk sonra bağırıyor anlamadım...bi tek sen cevap vermişsin teşekkür ederim:)))
canim arada kaynamis gitmis yoksa cvp yzardim bizde de bu durum vardi tam1.5 surdu yalniz kucagimda gezerek emiyordu simdi atlatdik gibi ama simdi de kucagimda emmek istiyor hem de oturarak degil gezerek alisdi yani boyle
emzirmek hamilelik gibi cok guzel bir duygu ne yazikki gebelik suphem var. umarim hamile degilimdirde uzun sure emziririm
hamilelik belirtileri fln varmi simdi kusma basagrisi gibi:44: bence degilsin mevsim degisikliginden de adet gecikmesi olabilir
ben geçen ay oldum ama günüm geçti korkuyorum bende:26:
ara gunler diyorlar ya yumurta gelisdigi zaman o zaman kacamak fln olmadiysa mevsim degisikliyinden olabilir gecikme
merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar
nosgeldin Nihalcim aramiza benim oglum da 3 ekim dogumlu 2 gun buyuk Ahmetden abiyiz ufacik

bizde de bi kaç gün önce aynı şey oldu, ama bebeğim hep ilgiye muhtaç, onu bırakıp naasıl eşimle ilgilenicem. akşamları eşim gelince max 30dk uyuyor. bebek en sonunda gece uykusuna yattığında ben de uyuyup kalıyorum zaten. pazartesi bir de işe başlıycam. ev işleri... eşim söylediğinde ben de ona zaman ayırmadığım için çok üzüldüm ama bu konuyu konuştuğumuzdan beri aramız daha iyi.

kızlar bebeğimin az kilo aldığını öğrendiğimden beri sütümü dert etmeye başladım haliyle. sabahları daha dolu oluyo, akşamları daha bi boş gibi. iki memeyi de veriyorum her seferinde emiyo, bi meme daha olsa onu da emecek :) ama süt bitince ağlamıyo da hafif bi huzursuzluğu oluyo ben gaz da olabilir diye düşünüyorum. karnı doymasa ağlamaz mıydı diyorum, eğer aç kalıyosa da bakalım kilosu nasıl olacak diye bebeğe işkence etmek istemiyorum. sütün yetip yetmediğini nasıl anlıycam?

Sabahiniz xeyir analarrrr necesiniz
kizlar dun aksam girmedim malum kocisin gonlunu aldim anladiniz siz onu
ne cok kaynatmissiniz anca simdi bitirdim
korunmaktan bahsetmissiniz biz pre ile korunuyoruz simdilik
ama ben de cokk korkuyorum:18: yeni adetim bitti dikkatli olmaliyiz :18::18::18:

günaydınlar annişkolar... ayyy canım koptum inanki kahkaha atıcm idil kucagımda emıo uyuo atamıorum.bızde öle korunuoz bende hemen delik warmı bişi kactımı die kontroldeyimm

Gunaydin kizlarrrr :)))))

Gunaydiiiiin güzel Anneler ve tatli melekler
gunaydinnn kizlar

aslinda konusdugu daha iyi oldu cunki ben hic farketmicekdim
aksam bebis de erkenden uyudu anne-babasina firsat verdi oglusum

günaydınlar annişkolar... ayyy canım koptum inanki kahkaha atıcm idil kucagımda emıo uyuo atamıorum.bızde öle korunuoz bende hemen delik warmı bişi kactımı die kontroldeyimm

ben de ben de inan her seferinde guvenlik kontrolu yapiyorum

Bu aylarda oluyo bizimkide 400-500 aliyo iki aydir bu ay tartamadi zaten aglamktan bizimki acsa agzini emiyo gibi yapip aranip basiyo cigliga arada yine oyle yapiyo cigliga devam sonra hic susmadan hic bisryle dikkatini dagitamiyorum kesintisiz agliyo Yani acsa ne uyuyo ne oynuyo ne bakiyo saga sola sadece agliyo en azndan bizimkisi boyle

gunaydinnnn herkese...suan beren hanim kucagimda emiyor uykuya gececk insallah ve bende kahvalti yapacam ablasiyla..gece giremedim ama hepsini okudum..bizde pre. ve geri cekilmeylw korunuyoruz ama sevgili kocacim pre. Yi pek kullanma tarafrari degil..kizlar bu arada bende adet olmadim hic..dun dolabi duzlerken gebelik testi buldum yaptim sonuccccc cok sukur negatif..hapa baslayacam artik sanirim cunku adet olmadan spralde takilmiyor..kocalara guven olmazzzz

ben de dogup-doymadigindan endiseleniyorum arada doymasa aglar huzursuz olur
:26:bizimki huzursuz bi bebek degil cok sukur
bazi gunler misafir gelirken emzirmeyi fln biraz gecikdirmeli oluyorum mecbur o zaman cok huzursuz yerinde durmayan bi bebek oluyo
normal gunlerde genelde mutlu bi bebek ben buna bakarak doyuyordur dusuncesindeyim

canım ara ara aynı seyı bende cok sorguluyorum benım kızımda dusuk kıloda cıkınca doktor bızede takvıye onerdı ama bnde senın hesap hergun verıyorum dıyemem
doktordan geldım gelelı dha bı ıstahla emzırıyorum tamamen olumlu dusunmeye programladım kendımı sutumun az oldgunu yetmedgnı kuzumun ac kaldgını sıldım hafızamdan
ınan etkısı oldu ıkı gogus bırden o ne zmn vazgecerse o zmana kdar emzırıyorum fark ettım kı ben bu sut olayını tkmayınca ıkımzde dha mutlu oluyoruz kızımla
bole oluncada goguslerım dha bı dolgunlasıyo sankı..bende ac olsa aglar bagırır yıkar ortalıgı dye dusunuyorum ama ıste ya acsa demekten de kandımı alamıyorum
ben sole yapıyorum endıselendgım anlarda hemen bı mınnacık 30ccmama hazırlıyorum ve vermeyı denıyorum dha sonra lavaboya dokmek zorunda kaldgm mamaları gorunce daha bı mutlu oluyorumm ve tam ıkna oluyorum sutum yetıyo kuzucum tok dyeepsıkolojk rahatlama yontemı tam bu benım yaptgım
ama dedım ya bole dusunmeye basladgmdan berı kızım hazrladgım hıc bı mamayı yemedı olumlu dusununce sutumun doygunluk oranı mı arttı nedırr
eylul aptamıllerın hepsını kanalızasyona yolladıı

aferınn canım sanaaabak gordun mu hemen yumusar demıstım sanaaa dmii

hepınıze gunaydın annecıklerrrrr

gunaydin aycacigim dogru soyledim dimi ismini:26:
masaallah canim sana biz biri ile anca bas edemezken sen 2siyle ugrasiyorsun
bravo

evet dogru soyluyosunkocalara guven olmazz
benim kocis de arada kacamaklar yapmaya calisiyo ama benim gozumden kacmazzz

gunaydin canim aynen dedigin gibi oldu tesekkurler canim
Eylul nasil hazirmi yolculuga sirine

kizlar cikmak zorundayim Omer mizmizligin son haddine gecdiiii
hem yemek fln hazirlamaliyim arada ugrarim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…