2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kuzular kacta uyuyo 11 e azkaldı arası oldukca yoğuruyorum yorulsun dıye bu saatlerde yorulunca daha guzel uyuyo

kuzular kacta uyuyo 11 e azkaldı arası oldukca yoğuruyorum yorulsun dıye bu saatlerde yorulunca daha guzel uyuyo

benim kız nasıl olduysa erken uyudu bu akşam gündüz uykusu yok kızımın uykusu gelince bambaşka bir kız oluyor çok huysuzlanıyor sallıyorum olmuyor emziriyorum almıyor çingene salıncağını bile beğenmiyor huy değiştirdi artık zar zor uyuyor

cnm ben doğumdan hıc korkuyorumdA 3 COCUK COK COCUK BE YAVRUMMM
ZORMU DOĞURDUN CNM

aslında zor olmadı yani normal doğum zor tabiide çabuk oldu hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı 5 e doğru hastaneye gittim 7 buçukta kızım oldu yırtığım çoktu benim doğumdan sonra oturamadım emzirmekte çok zorlandım oturamadığım için nerdeyse 2 hafta oturamadım birde dikişlerim atıldı baya bir tuttular beni kanamam olmuş kanama sebebine baktılar çok canımı yaktılar çok ağladım neydi öyle bilmem

COKTA IC ACICI BI HIIKAYE DEGILMIŞ CNM SONRASI
masalla kızına erken uyumus cnm bende baslayayım hazırlıklara bez pıjama emme derken 11 e doğru uyur uyuyunca gelırım yıne

cocuklar uyuyunca kk arkadas bana

merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar

COKTA IC ACICI BI HIIKAYE DEGILMIŞ CNM SONRASI
masalla kızına erken uyumus cnm bende baslayayım hazırlıklara bez pıjama emme derken 11 e doğru uyur uyuyunca gelırım yıne

cocuklar uyuyunca kk arkadas bana

evet canım belli olmuyor bazen 1 e kadar uyumadığı oluyordu aslında erken uyudu bende yatsam olurdu ama birazda kendine vakit ayırmak istiyor insan
tamam canım kolay gelsin

merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar

hoşgeldin nihall

hoşbulduk benim oğlumda 13:20 doğumlu.memnun oldum. diğer konudan beri takip ediyorum sizleri.artık katılma zamanı geldi dedim bende:)

sımdı anımsadım canım evet bahsetmıstın cok cok gecmıs olsun annecıgınee..
memleket havasına 1 yıldır hasretımm hem bana hem kızıma ıkımızede cok ıyı gelıcek ıns.. dedesı onu ılk kez gorcekk cok heycan verıcıı
günlük rutin işler bugün caNIM..DÜNDEN YEMEĞİM VARDI sadece ev süpürdüm çamaşır yıkadım topladım falan
burada soğuk rüzgar buz gibii yaptı adanayı ama hava güneşli..
ellerıne saglık canımm.. o ruzgarı sorma burda da fena kuru ayaz varr resmen persembeye gelıyomus sıcaklar amaa yuppııı
ayy cok ozendım yaa hem kızım buyumesın doyamıyorum ona bebek kalsın ıstıyorum hem de bole abla olsun cekırdekcık bı aıle olalım ıstıyorummm
gecer canım onumuz yaz bak ne bunalım kalır ne depresyon gunes hepımıze ıyı gelıcekk
aynı uyku hormonları sıze de gelsın tez zamanda ıns tatlım opuyorum sızıııbu arada dıs ıcın jel vermstı doktorumuz bze dha kullanmadım adını bılmıyorum su an ama bakabılırım yanı
kullanmayı dusunursen aklında olsunn
dogru dıyosun tatlımm benm ıste gelgıtlerım var brazcık sonunda dogru yolu bulucam ınss
Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm
sayende bse dha ogrendım yarencımm saolasınnn:44:
merhaba
herkese selamlar
hosgeldın canımm ne ıyı ettın de yazdın bu arada bende afyonda yasıyorumm daha sık gel de tanısalım komsu olalımm nıhalcımm

roseeee geçmişi bırak

mertur senın nıye elşın gıtmıyo tuşlara hadı rose mazıde kaldı

haa haa guldurdunuz kızlarrr walla
dayanamdım okuya okuya geldımm
zar zor uyuttum benım cımcımeyı yaaa bgunlerde de bunu ogrendı delı gbı uykusu var bagırıs cagırıs bınbır kıyametle aglaya aglaya dalıyo uykuyaaa

nysee bgunde bıttı cok sukur sagsalımmsafak 3 sonra ver elını gezmeler tozmalarrr

gttıkce kalabalıklasıyormuyuz neee
mustu, yaren2007, RECES, mertur... uykum da yok zaten hadı kaynatalım burayı kızlarr

haha kuzuları yatıranlar burada
sız eşlerıde mı yatırdınız benım esım ıste

kıyamam sana... vardıyalı mı calısıyo canım esınn

benımkı tv ılzerken horlamaya basladııcok yoruluyo ama yaaa canım kocacımm
baba kız uyusunda buyusunlerr bnde azcık kafa dınleyeyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…