- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.941
Selam canim nasilsiniz oglusun nasil oyun gurubu devam mi? Hastalanma skligi nasil etkiledimi grup? Canim oncelikle benim kizim 10,300gr di 2yas kontrolunde boyu 90 cm ilk 9ay ki kilosunda diyebilirim ne zaman emeklemeye yurumeye basladi kilo alimi durdu doktoru hareketli olusuna bagliyor cunku ciddi anlamda yerinde duramiyor memeden kestim 22aylikti saclarini kestirdim belki b ihtimal kilo alir mi diye ama yok nafile yemesi bi tik daha iyi ama kilosu ayni yapcak bisey yok hareketli saglikli boyu uzuyor bende boyle kabullendim senin ogluaun ne durumda
Canim ecede en son 13 kg ve 87 cm de boyu.ama epeydir gitmediğim için suan nedir bilmiyorum.dün evdeki tartı 14 kg gösterdi ama doğrumudur bilmem
Çok şükür doktor bu sene balık yaği kullanmak yok dedi.şimdi bide hasta oldu.antibiyotik kullanıyoruz ama geçmedi.Maşallah ece prensese yakaladı da geçiyor yaşıtlarını. Maşallah suphanallah.
Canım zaman geçtikçe gözüm korkuyor açıkçası başka başka kaygılar ekleniyor çok ertelemek istemiyorum ama hayırlısı. ..Mimar 2011 bebegin hayirli olsun canim ya ben bilmiyordum hamile oldugnu soylemismiydin baya ilerlemis gebelik bisey kalmamis ne iyi yaptiniz ard arda . darisi tugceye, bana, cennete artik
Geçmiş olsun canım.buluttan nem kapiyorlar işte ne kadar dikkat etsen de...Çok şükür doktor bu sene balık yaği kullanmak yok dedi.şimdi bide hasta oldu.antibiyotik kullanıyoruz ama geçmedi.
Ne güzel bir yemiş orası neredesin canım tam olarak nereye gidiyorsunuz ahmet pasayla?bize de gerek özellikle dışarı çıkamadıgimiz zamanlarda soğukta. ..Saol cnm çok şükür iyiyiz ikimizde. Siz nasılsınız? Oyun grubuna devam. İki yaş grubuna geçtik Anneli gruptan terfi ettik. Bekleme yerleri var orda bekliyoruz, spor yaparkende izleyebiliyorum. İki saat bende onunlayım yani. Bir defa hastalandı o zamanda babası hastaydı ondan geçti büyük ihtimal. O konuda çok hassaslar velilerde öğretmende, grupta hasta çocuk olmuyor. Ahmet 24 aylık şuan. 13,5 kilo, boyu 22 aylıkken 92 cmdi. Yemesi bazen iyi bazen çok kötü. Bende zayıflığını önemsemiyorum artık boyu uzun uzuyor çok şükür.
Saol canım bronsiolit olmus yine.3-4aylıkkrn de olmustu hava vericez evde makine var diye ytırmadı doktorGeçmiş olsun canım.buluttan nem kapiyorlar işte ne kadar dikkat etsen de...
Ne güzel bir yemiş orası neredesin canım tam olarak nereye gidiyorsunuz ahmet pasayla?bize de gerek özellikle dışarı çıkamadıgimiz zamanlarda soğukta. ..
İstanbul beylikdüzündede var.Ben istanbul kozyatağında oturuyorum ama şubeleri var. Muzipo Kids diye bi yer. Araştır istersen senin yakınlarında vardır belki. Haftada iki günde olsa iyi geliyor.
Ben istanbul kozyatağında oturuyorum ama şubeleri var. Muzipo Kids diye bi yer. Araştır istersen senin yakınlarında vardır belki. Haftada iki günde olsa iyi geliyor.
Kahvalti için ne yediriyorsunuz kuzulara lütfen paylasalim bu aralar kahvaltıya yüz ceviriyoruz
gecmis olsun canım aynı sorun bizde de var 3. Kez bronsiolit oldu 6 ayda..bütün gece hastanedeydik hava verdiler kuzuma..alerji testleri yapılması gerekiyormuş..esim yok annemdeyim izmirde..perişan hakedeyiz yani..bide hamilelik sabrım tükeniyor..bide alerjik astım çıkarsa 2 çocukla nasıl basa çıkarım..Saol canım bronsiolit olmus yine.3-4aylıkkrn de olmustu hava vericez evde makine var diye ytırmadı doktor
Sizede geçmiş olsun.daha önce 5-6geve hastanede yatmişti aldım o makıneyı şimdş evde veriyoruz.alerjı testiyle ilgili bişey söylemedi.çatşamba bende bi soriyim barigecmis olsun canım aynı sorun bizde de var 3. Kez bronsiolit oldu 6 ayda..bütün gece hastanedeydik hava verdiler kuzuma..alerji testleri yapılması gerekiyormuş..esim yok annemdeyim izmirde..perişan hakedeyiz yani..bide hamilelik sabrım tükeniyor..bide alerjik astım çıkarsa 2 çocukla nasıl basa çıkarım..
İyiyiz cok sukur canim boyuna kilosuna masallah oglusunun, oyun gurubu cok guzel etkilemistir Gelisimini ana ogul iyi gelmistir ikinizede canim benim pamugumda ayni yemekle arasi pek yok biraz zoraki yediriyorum iyi kotu idare ediyoruzSaol cnm çok şükür iyiyiz ikimizde. Siz nasılsınız? Oyun grubuna devam. İki yaş grubuna geçtik Anneli gruptan terfi ettik. Bekleme yerleri var orda bekliyoruz, spor yaparkende izleyebiliyorum. İki saat bende onunlayım yani. Bir defa hastalandı o zamanda babası hastaydı ondan geçti büyük ihtimal. O konuda çok hassaslar velilerde öğretmende, grupta hasta çocuk olmuyor. Ahmet 24 aylık şuan. 13,5 kilo, boyu 22 aylıkken 92 cmdi. Yemesi bazen iyi bazen çok kötü. Bende zayıflığını önemsemiyorum artık boyu uzun uzuyor çok şükür.
Bu aralar yemiyor ne yapacağımı şaşırıyorum ben de. Eskiden koy yerinde kuru ekmek ne geçerse istahlaa yermis bebeler şimdi çeşit çeşit hazırla kıymeti yok...haşlanmış yumurta yaparsam sarısı yemiyor sadece beyazını yiyor doruk
peynirli omlet, domatesli peynirli omlet, sucuklu yumurta falan yapıyorum, yumurta yediğinde karnı doymuş geliyor bana
peyniri çok sevmiyor ama zeytin hastası oğlum
bazen bakıyorum aç geziyor resmen, bazen de çok iştahla yiyor. hiç belli olmuyor vallahi
İyiyiz cok sukur canim boyuna kilosuna masallah oglusunun, oyun gurubu cok guzel etkilemistir Gelisimini ana ogul iyi gelmistir ikinizede canim benim pamugumda ayni yemekle arasi pek yok biraz zoraki yediriyorum iyi kotu idare ediyoruz
Bizimkidr hiç yemiyor.hele kahvaltı yapmayı unuttuk sofra orda duruyor peynir bir senedir yemiyor zaten.yumurtayıda bıraktı ne yapıcagımı şaşirdim vallaEvet ikimizede iyi geliyor. Annelerle sohbet ediyoruz kitap okuyabiliyoruz onları beklerken. Bende bugün öğlen zorladım napim yoksa yiyeceği yok. Akşam sütlaç yemek isteyince akşam yemeğini yiyemedi içim hiç rahat değil ama üstüne gitmek istemedim. Sorunsuz yeseler keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?