• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

maşallah kuzularına zor donemi atlatmissin ama..bende Ocak ayında ikinciye dogum yapıcam insallah..ama çok korkuyorum nasıl basa çıkıcam diye..sana yardım eden birileri var mı yoksa tek basına mı idare ediyorsun??

bebişlerimiz çoğalıyor maşallah. Allah kurtarsın sağlıkla

kimse yok canım yanımda ben eşim ve kuzular

annemler yaklaşık 1 ay burdaydı sonra gittiler

maşallah kuzularına zor donemi atlatmissin ama..bende Ocak ayında ikinciye dogum yapıcam insallah..ama çok korkuyorum nasıl basa çıkıcam diye..sana yardım eden birileri var mı yoksa tek basına mı idare ediyorsun??
oo semada ocaktaydı sanırım benim kardeşimde ocakta desenize çok bebeğimiz olucak.

oo semada ocaktaydı sanırım benim kardeşimde ocakta desenize çok bebeğimiz olucak.
Evet ikinciler genelde supriz ama..cok korkuyorum Levent iyice hareketlendi sandalye tepelerinde istediği heryere tırmanıyor..Allah en kisazamanda sana da nasip eder Ece kuzu da bi oyun arkadaşına kavuşur..

Evet ikinciler genelde supriz ama..cok korkuyorum Levent iyice hareketlendi sandalye tepelerinde istediği heryere tırmanıyor..Allah en kisazamanda sana da nasip eder Ece kuzu da bi oyun arkadaşına kavuşur..
İnşallah canım.esra yla görüşüyoruz arada kızlar oynuyor.o iyi geliyor onlar gittiktrn sonra sayıklıyor elif elif diye.bizimkilerde aynı yemek masasının sandalyelerine tirmanıyorlar

Gelirim ben durdum durdum her hafta her hafta gelmeye basladim yarinda mi gelsem naapsam :KK55: tabii saka, yarin gorumceme gidicez seni bekliyorum artik musait oldugunda degerlendir
Keşke gelsen bacım.gelicem de eşim işi çok yogun haftasonu çalişti tek pazarı var.belkı haftaya geliriz.bu hafta miagirimiz var.millet evi görmeye geliyor bacı.yoğunuz.bide diyetisyen işim var:-)

Mimar 2011 bebegin hayirli olsun canim ya ben bilmiyordum hamile oldugnu soylemismiydin baya ilerlemis gebelik bisey kalmamis ne iyi yaptiniz ard arda . darisi tugceye, bana, cennete artik
Evet canım burda paylasmamistim..inşallah sağlıklara kızımı kucağıma alırım..Levent cok hareketli ne hamileliğinin,ne kızımın farkına varamıyorum tadını çıkaramıyorum pesinde kosmaktan..daha şimdiden kızıma haksızlık yaptığımı düşünüp üzülüyorum bazen ..dogunca ne olur bilmem..2 aydır babamızda yok anneme geldik is yok güç yok sabahtan aksama kadar Levent le iyice bağlandık birbirimize..o beni babası yerine ben onu esim yerine koyduk..bakalım kızım dogunca ikimizde ne yapcaz..sizler icin de hayırlısı olsun..aslında simdi tam zamanı ikinci kuzular doğduğunda digerleri 3 yasında olmuş olur..

Evet canım burda paylasmamistim..inşallah sağlıklara kızımı kucağıma alırım..Levent cok hareketli ne hamileliğinin,ne kızımın farkına varamıyorum tadını çıkaramıyorum pesinde kosmaktan..daha şimdiden kızıma haksızlık yaptığımı düşünüp üzülüyorum bazen ..dogunca ne olur bilmem..2 aydır babamızda yok anneme geldik is yok güç yok sabahtan aksama kadar Levent le iyice bağlandık birbirimize..o beni babası yerine ben onu esim yerine koyduk..bakalım kızım dogunca ikimizde ne yapcaz..sizler icin de hayırlısı olsun..aslında simdi tam zamanı ikinci kuzular doğduğunda digerleri 3 yasında olmuş olur..
Bi kiscen olcak ne guzell canim yaa allh nazarlrdan esirgesin ilk 6ay zorlanirsin belkide ilk yil ama sonrasi abi kardes oyalanirlar ne guzel arkadas olcaklar birbirlerine esinin yokluguda zorlamistir canim esin gelince yukun hafifler diye dusunuyorum

Kızlar merhaba
Elif maşallah yavrunlarına, allah esirgesin.
Mimar allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Valla çok iyi yaptınız arayı açmamakla. Doğurup büyütmeye başladınız bile ne güzel. Benim cesaretim gelmiyor bir türlü. Belki ahmet 4 yaşına girdiğinde düşünürüm. Allah hayırlı vakitlerde hayırlı evlat verir inşallah.
Buarada kuzucukların boy ve kiloları nasıl kızlar. Karşılastırma degil yasıt oldukları için merak ediyorum sadece. Ben zayıf buluyorum oğlumu :(

Bi kiscen olcak ne guzell canim yaa allh nazarlrdan esirgesin ilk 6ay zorlanirsin belkide ilk yil ama sonrasi abi kardes oyalanirlar ne guzel arkadas olcaklar birbirlerine esinin yokluguda zorlamistir canim esin gelince yukun hafifler diye dusunuyorum[/QU inşallah kızım olcak evet..Zaten cok istiyodum bi kızım olsun ama tabi saglikli olsun..bakalım esim de umarım doğumuma yetişir de yüküm biraz hafifler.dedigin gibi bende ilk aylardan cok korkuyorum.o yüzden doğumdan sonra bi yardımcı buldum hergün yarım gun gelip ev islerimi yemeklerimi falan yapcak.ama yine ara ara esimin gece olmadıgı dönemler olcak yalnız kalacağım iste o zamanları düşününce sabrım tükeniyor...

Kızlar merhaba
Valla çok iyi yaptınız arayı açmamakla. Doğurup büyütmeye başladınız bile ne güzel. Benim cesaretim gelmiyor bir türlü. Belki ahmet 4 yaşına girdiğinde düşünürüm. Allah hayırlı vakitlerde hayırlı evlat verir inşallah.
Buarada kuzucukların boy ve kiloları nasıl kızlar. Karşılastırma degil yasıt oldukları için merak ediyorum sadece. Ben zayıf buluyorum oğlumu :KK43:
teşekkür ederim canım ama bu is cesaretle olcak gibi değil bende senin gibi en az 4 yas sonrası icin kardeş düşünüyordum ama nasip iste..Levent'in boyu 92,kilo 15..bu arada kuzumun iki gündür burnu tikali..geceleri donmekten uyuyamiyor ne yapabilirim acaba???

Ah canim ya zor oluyordur tabii esler elimiz ayagimiz,en buyuk destekcimiz, yardimcimiz.. Ama yalniz degilsin ya buda cesaret vermeli sana tedirginligini anliyabiliyorum ama anneyiz biz ustesinden geliriz evelallah esinin yoklugu biraz kotu zamanlara denk gelmis oglusun iyice sana baglanmis bu durum dogumdan sonra bi sure zorlar sonra duzenini oturtursun yardimcinda olcakmis zaten bence imkanlarin gayet guzel korkularin bosa cikicak eminim guzel haberlerini alicaz burdan

Kızlar merhaba
Buarada kuzucukların boy ve kiloları nasıl kızlar. Karşılastırma degil yasıt oldukları için merak ediyorum sadece. Ben zayıf buluyorum oğlumu :KK43:
Selam canim nasilsiniz oglusun nasil oyun gurubu devam mi? Hastalanma skligi nasil etkiledimi grup? Canim oncelikle benim kizim 10,300gr di 2yas kontrolunde boyu 90 cm ilk 9ay ki kilosunda diyebilirim ne zaman emeklemeye yurumeye basladi kilo alimi durdu doktoru hareketli olusuna bagliyor cunku ciddi anlamda yerinde duramiyor memeden kestim 22aylikti saclarini kestirdim belki b ihtimal kilo alir mi diye ama yok nafile yemesi bi tik daha iyi ama kilosu ayni yapcak bisey yok hareketli saglikli boyu uzuyor bende boyle kabullendim senin ogluaun ne durumda

teşekkür ederim canım ama bu is cesaretle olcak gibi değil bende senin gibi en az 4 yas sonrası icin kardeş düşünüyordum ama nasip iste..Levent'in boyu 92,kilo 15..bu arada kuzumun iki gündür burnu tikali..geceleri donmekten uyuyamiyor ne yapabilirim acaba???
Canim fis fis kullanabilirsin pek hoslanmiyor kuzular ama cok ise yaricak serum fizyolojik degil fis fis olandan softmer di galiba bizdeki uc ay omru var

Kızlar merhaba
Canim ecede en son 13 kg ve 87 cm de boyu.ama epeydir gitmediğim için suan nedir bilmiyorum.dün evdeki tartı 14 kg gösterdi ama doğrumudur bilmem

Bende öyle diyorum eşime anca kazaya olursa Ahmet'in kardeşi olur diye :) planlı olması güzel bişi ama nasipte varsa yapacak bişi yok. İliadin die bi fıstıs vermişti doktorumuz iyi gelmişti o cnm.

Back