- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.961
kızlar kuzuların uyku düzeni nasıl? gece-gündüz? yatış-kalkış saatleri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkidr hiç yemiyor.hele kahvaltı yapmayı unuttuk sofra orda duruyor peynir bir senedir yemiyor zaten.yumurtayıda bıraktı ne yapıcagımı şaşirdim valla
Maşallah Paşaya. Benim kuzu akşam 10:00 gibi uyur sabah saat 7:30 genelde bazen 8 zor görürüz. kreşte öğleden sonra 1,5 saat uyuyor.geceleri arada su diye uyanır. bu arada hala bizim yatağımızda yatıyor. nasıl ayıracağım onuda kestiremiyorum.Canım sabahları genelde 9-10 arası uyanıyor akşamda 10-11 gibi uyuyor. Öğlen 1 gibi uyuyor.gece uykusu memeyi kestikten sonra daha iyi oldu. Bir kez muhakkak uyanıyor bazen deliksiz uyuyor.
kızlar bu arada oğluşum artık çişi geldiği zaman çişş diyor ben tamam oğlum bezine yap değiştireyim diyorum, sabahları kalktığı zamanda yine çömeliyor çişşş diyor, önümüzdeki haftalarda çiş eğitimine başlasam mı acaba. sizler ne yaptınız, çiş eğitimine başladınızmı. Bu arada umut 25 aylık.
Canim masallah oglusuna yormadi seni tuvalet konusunda benim pamugumda oylesine lazimligina oturttum ve cisini yapti ama devamini getirmedim cunku kiyafetlerinden kurtulup sagda solda kosusturuyor bu havada goze alamadim usur diye tedirgin oldum yaza erteledim. Uyku duzeni dorukla tipatip ayni cok nadir belki yarim saat (erken-gec ) farkedebiliyor bazen. Ee kucuk oglusun uykusu ne durumda![]()
canım bakalım önümüzdeki hafta izin alacağım işyerimden bir hafta kreşe göndermeden deneyeceğiz inşallah bizimkide doruk gibi kısa sürede öğrenir.Yalnız ben lazımlık almayacağım, klozete uyumlu adaptörden alamayı düşünüyorum.çiş demişken hemen götür canım tuvalete, bezine yap deme sakın
doruk da tam 25 aylıkken kendi kendine öğrendi sadece 1 günde maşallah
şimdi sadece uyurken bağlıyorum ama yapmamış oluyor zaten kuru kalkmaya daha önceden başlamıştı
kakası geldiğinde saklanıp bir yerlerde yapmaya başlamıştı
bilinçli olarak yaptıklarını belli ediyolar zaten , sende başla istersen
çıtçıtlı badileri çıkarıp yeni atletler külotlar aldım 'benim oğlum büyümüş artık atlet külot giyiyor babası gibi' diye sevindiğimizi belli ettik
gün içinde hiç bağlamadım bikaç kere kaçırdı ama olsun dedik hiç kızmadık, önce lazımlığı salona koyduk her çiş yapışında alkışladık, çişi beraber tuvalete götürüp döktük bay bay dedik arkasından
ilk 2-3 gün kakası gelince lazımlık yerine yine alışkanlıkla koltuk arkasına gitmek istedi, hemen lazımlığını koltuğun arkasına koyup orda yapmasını sağladık, kaka yaparken bakılmasını hiç istemiyor zaten şimdi bile 'anne git' diyor bittikten sonra çağırıyor beni
biraz alıştıktan sonra önce banyo kapısının dışına, sonunda banyonun içine koyduk lazımlığı
lazımlığa alışmasının kötü tarafı klozete yapmak istemiyor başka bir yere gittiğimizde düşçem diye korkuyor
canım bakalım önümüzdeki hafta izin alacağım işyerimden bir hafta kreşe göndermeden deneyeceğiz inşallah bizimkide doruk gibi kısa sürede öğrenir.Yalnız ben lazımlık almayacağım, klozete uyumlu adaptörden alamayı düşünüyorum.
yarama tuz bastın canım son 15 gundur zombı oldum çünkü.ece aksam 23-24 gib yatıyor gece 3-4 gibi kalkıp sabah 8 de yatyor aksam 15-16 ya kadar.vebenım halimi düşn arık gündğz erken uyandırıyım diyorum yok uyanmıyor doktora danııstım uyandır baska care yok dıyor.uyku uzmanları fln var en son onlara danısıcamkızlar kuzuların uyku düzeni nasıl? gece-gündüz? yatış-kalkış saatleri?
bizdede vallahı ecnın öyle bşey yediği yok doktor fazla yemek vermeyın dedi.13,400 kılosu boyuda88 cm.eynır 1 sene oldu ağzına sürmüyorKahvaltı en sorunlu öğün sanırım çeşitten dolayı. Ahmette peynir yemiyor, yumurta alerji yapıyor, yumurtasız krep patates ve türevleri, bazen de pişi, ev yapımı kekve domates salatalık, evde açma gibi şeyler yapıyorum.
Ece duzensiz besleniyor cunku,uyumasi gereken saatte yiyor yemesi gereken saatte uyuyor bu yuzden sagliksiz kilo aliyor saat 9'da kahvalti bitmis olmali ki duzenli ogunleri sasmasin bacim bence uyku danismanimidir nedir bunlar bos seyler sen uykusunu duzene soktugunda beslenme saatleride duzene giricek kilosuda duzenli olucak benim nacizane fikrim tabi uzman degilim ama anneyimbizdede vallahı ecnın öyle bşey yediği yok doktor fazla yemek vermeyın dedi.13,400 kılosu boyuda88 cm.eynır 1 sene oldu ağzına sürmüyor
valla bacım gel ır hafta eceyı sana veriyim yapabilirsen yap ne diyim..bende akşamları oturup dnlenmek iistiyorum elımde tabakla kosmak cok hosumma gitmiyor ama olmuyor sabah kaldırıyorum kucagıma alıyorum kucagımda uyuyor yüzünü ykıyorum ağlıyor yıne uyuyor bazen saatlerce uyandıramadıgım oluyor..benm kızım doğdugundan berı böyle değilki 1 ay belkı bıraz daha fazla.yoksa ece aksam 23-24 en gec yatardı sabah da 10 da kalkardı meycesuyunu yumurtasını bıtıren ir çocuktu.ne olduda değişti anlamadım valla.Ece duzensiz besleniyor cunku,uyumasi gereken saatte yiyor yemesi gereken saatte uyuyor bu yuzden sagliksiz kilo aliyor saat 9'da kahvalti bitmis olmali ki duzenli ogunleri sasmasin bacim bence uyku danismanimidir nedir bunlar bos seyler sen uykusunu duzene soktugunda beslenme saatleride duzene giricek kilosuda duzenli olucak benim nacizane fikrim tabi uzman degilim ama anneyim![]()
Sen hayir demiyorsun sinirlari cizmiyorsun ben elosa kapat cabuk gozlerini diye ikazdada bulunuyorum bu tabak biticek bitmeden kalkilmiycakta diyorum gun icinde sirtima bindirip atcilikta oynuyorum resimde ciziyorum her daim pohpohlamiyorum ve her daim kati kural koymuyorum mukemmel anne tabiki degilim ancak sizin evde her kafadan bir ses cikiyor sen uyutmaya calissan bi digerinin sevesi geliyor veya sen yedirmeye ugrassan bi digeri birak acikinca yesin diyor muhtemelen boyledir yani degisen sey ne demissin degisen sey su artik neredeyse herseyi anliycak akla sahipler cok kisi mudahale ederse cocuga o da isine hangisi geliyorsa onu tercih eder bir bir daha iki bizim herseyimizde muntazam degil ama elos afallamis durumda da degil ve cizgileri gayet iyi biliyor esimlede o ince cizgiyi korumaya calisiyoruz. Ben gece uyku saati geldiginde yatirmasam tabiki oturur yok demez ama rutini bozmuyorum bozucak kimseylede yasamiyorum. ben sana hep cozum uretmeye calisiyorum biliyorum cunku haftalardir her sabah tum gece ayaktaydik ece uyumadi diye basliyoruz gune biraz istikrarli olursan eminim ecenin duzeni cok iyi oturcak ancak kimse mudahale etmezse ece masallah sakin bi cocukvalla bacım gel ır hafta eceyı sana veriyim yapabilirsen yap ne diyim..bende akşamları oturup dnlenmek iistiyorum elımde tabakla kosmak cok hosumma gitmiyor ama olmuyor sabah kaldırıyorum kucagıma alıyorum kucagımda uyuyor yüzünü ykıyorum ağlıyor yıne uyuyor bazen saatlerce uyandıramadıgım oluyor..benm kızım doğdugundan berı böyle değilki 1 ay belkı bıraz daha fazla.yoksa ece aksam 23-24 en gec yatardı sabah da 10 da kalkardı meycesuyunu yumurtasını bıtıren ir çocuktu.ne olduda değişti anlamadım valla.
siz yanlı yaşiyorsunuz biz bir apartmanda annemler ve kayınvalidemlerle beraber yaşiyoruz bacım.he aynı binada yaşamasakta eminim ki aynı olurdu.kimse en yatırmaya çaliştiğimda hayır ytmasın demiyor.yatıralım iyimolır bir düzeni olur diyor ama yok yok.ben siz geldiğiniZde eceyi serbest bırakıyorum üzerine gitmiyorum sanma ki herzaman öyle.Sen hayir demiyorsun sinirlari cizmiyorsun ben elosa kapat cabuk gozlerini diye ikazdada bulunuyorum bu tabak biticek bitmeden kalkilmiycakta diyorum gun icinde sirtima bindirip atcilikta oynuyorum resimde ciziyorum her daim pohpohlamiyorum ve her daim kati kural koymuyorum mukemmel anne tabiki degilim ancak sizin evde her kafadan bir ses cikiyor sen uyutmaya calissan bi digerinin sevesi geliyor veya sen yedirmeye ugrassan bi digeri birak acikinca yesin diyor muhtemelen boyledir yani degisen sey ne demissin degisen sey su artik neredeyse herseyi anliycak akla sahipler cok kisi mudahale ederse cocuga o da isine hangisi geliyorsa onu tercih eder bir bir daha iki bizim herseyimizde muntazam degil ama elos afallamis durumda da degil ve cizgileri gayet iyi biliyor esimlede o ince cizgiyi korumaya calisiyoruz. Ben gece uyku saati geldiginde yatirmasam tabiki oturur yok demez ama rutini bozmuyorum bozucak kimseylede yasamiyorum. ben sana hep cozum uretmeye calisiyorum biliyorum cunku haftalardir her sabah tum gece ayaktaydik ece uyumadi diye basliyoruz gune biraz istikrarli olursan eminim ecenin duzeni cok iyi oturcak ancak kimse mudahale etmezse ece masallah sakin bi cocuk
Anliyorum canim umuyorum en kisa zamanda sorunun kaynagini bulursunSiz yan
siz yanlı yaşiyorsunuz biz bir apartmanda annemler ve kayınvalidemlerle beraber yaşiyoruz bacım.he aynı binada yaşamasakta eminim ki aynı olurdu.kimse en yatırmaya çaliştiğimda hayır ytmasın demiyor.yatıralım iyimolır bir düzeni olur diyor ama yok yok.ben siz geldiğiniZde eceyi serbest bırakıyorum üzerine gitmiyorum sanma ki herzaman öyle.
yarama tuz bastın canım son 15 gundur zombı oldum çünkü.ece aksam 23-24 gib yatıyor gece 3-4 gibi kalkıp sabah 8 de yatyor aksam 15-16 ya kadar.vebenım halimi düşn arık gündğz erken uyandırıyım diyorum yok uyanmıyor doktora danııstım uyandır baska care yok dıyor.uyku uzmanları fln var en son onlara danısıcam