- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.981
Diyorum ya kaldırıyorum ama kucağimda uyuyor .hem düzgün uyumadiği için gelişimini etkiliyor,hemde hayatımızı .mesela. Dün 3te kalktı gece 24 e kadar yapmadiğim şey kalmadı her işi bıraktım onu oyaladım hareketli oyunlar oynadık ıyumasındiye.gece 12 de uyudu tam.saat2de uyandı sabah 6da zor yattıöğle uykusunu gece, gece uykusunu da gündüz uyuyor yani. çok kötü tuğçecim ya hem senin için hem ece için
15-16ya kada uyumasına izin verme evde oyalayamazsın belki ama 12-1 gibi kaldır çıkar dışarı uykusu açılır mecbur. öyle öyle biraz daha erkene kayar gece uykusu bence
peynir konusunda biz de aynıyız bende peyniri ona peynirli tost, peynirli omlet, peynirli makarna gibi şekillderde yediriryorum genelde
Diyorum ya kaldırıyorum ama kucağimda uyuyor .hem düzgün uyumadiği için gelişimini etkiliyor,hemde hayatımızı .mesela. Dün 3te kalktı gece 24 e kadar yapmadiğim şey kalmadı her işi bıraktım onu oyaladım hareketli oyunlar oynadık ıyumasındiye.gece 12 de uyudu tam.saat2de uyandı sabah 6da zor yattı
Canim saol cevabin icin bi nebze rahatladim.. Yanlis hatirlamiyorsam bi havuclu kek tarifin vardi sankimbelli olmuyor hiç çocukların ne yediği dün peynirli yumurta bir güzel yedi, bugün çöpe gitti yumurta mesela
haşlanmış yumurta uzun zaman yemedi şimdi canı isterse yiyor ama sadece beyazını
hapşurma doruk'ta da var canım
Canim saol cevabin icin bi nebze rahatladim.. Yanlis hatirlamiyorsam bi havuclu kek tarifin vardi sankimmusait olunca yaz canim ya sana zahmet denenmis tarifler daha guvenilir
bizde de aynı sıkıntı, bende çok denedim, makarna ile olanınıda denedim, peynid tadını anında alıyor ve ağzımdan çıkarıyor, sadece kaşar peynirini ince çubuk şeklinde kesiyorum, oğluşum sakın parmağımı ısırma aaaa yeni mi parmağımı ısırdın diyerek bin bir oyunla yedeiribiliyorum.Peynir yememe sorunu bizdede var canim agzina deydigi an kusasi geliyor ardindan dilini siliyor bende israrci davranmiyorum belliki midesi almiyor guzel cozumler uretmissin elifcigim tost ve omleti yemiyor ama makarnasinda deniyecegim bi altarnatifte benden olsun tarhana corbasi seviyorsa kasar peynir rendeleyebilirsin
canım benim çok zor oluyordur senin için. geceyi gündüsz gündüzü gece yapmış resmen.öğleden sonra uyandırıp bir şekilde uyanık tutmaya bak kış olduğu için havalarda soğudu ama en olmadı avm ye götürürsün, Allah kolaylık versin canım sanaDiyorum ya kaldırıyorum ama kucağimda uyuyor .hem düzgün uyumadiği için gelişimini etkiliyor,hemde hayatımızı .mesela. Dün 3te kalktı gece 24 e kadar yapmadiğim şey kalmadı her işi bıraktım onu oyaladım hareketli oyunlar oynadık ıyumasındiye.gece 12 de uyudu tam.saat2de uyandı sabah 6da zor yattı
Canim iyi dusunmussun :)oglusununda hosuna gitmis belli masallah nazar degmesin bunada sukur. Kiscem uyansin karnini doyurup bende deniyecegim bu beslenme oyununubizde de aynı sıkıntı, bende çok denedim, makarna ile olanınıda denedim, peynid tadını anında alıyor ve ağzımdan çıkarıyor, sadece kaşar peynirini ince çubuk şeklinde kesiyorum, oğluşum sakın parmağımı ısırma aaaa yeni mi parmağımı ısırdın diyerek bin bir oyunla yedeiribiliyorum.
Ece hiç yanımızda yatmadı tatilde bile.tek başina tek kişilik yatakta yatıyor doğdugundan beri.çok ağlıyor uyandıgında almazsak kı su diye uyanıyor ve uyumuyoryanında mı yatırıyosun canım?ya da beşiği nasıl? doruk mesela gece uyanıyor anne-baba sesleniyor kalkmıyoruz hemen. biraz kendi kendine konuşup uykuya dalıyor.
beşiğinde yatıyor hala inemediği için tek başına uyumaya devam ediyor. ama başka yerde uyudu mu daha az uyuyor çünkü uyandı mı hemen kalkıp iniyor yataktan
Arabayla çıkarıyorum zaten ama koltugunda uyuyor bu sefer.ben karda olsa çikarıyorum hep hiç sakınmadım öyle.bakalım çözücem bu hafta inşallahcanım benim çok zor oluyordur senin için. geceyi gündüsz gündüzü gece yapmış resmen.öğleden sonra uyandırıp bir şekilde uyanık tutmaya bak kış olduğu için havalarda soğudu ama en olmadı avm ye götürürsün, Allah kolaylık versin canım sana
Kizlar daha evvelde sordum bence ama cevap alamadim, kizim hergun hapsiriyor gunde 5-6 max.10 kere hasta falan degil cok sukur dusununce bende hapsiriyorum hergun boyle dusunup kendimi telkin etmeye calissamda acaba hasta mi olcak veya alerjik mi diye tedirgin oluyorum basit alerji testi yapildi kanda iga igg igm gibi..ama ileri duzeyde degil bu tahliller. Dr.alerjisi olsa bu degerler yuksek veya dusuk cikar demisti ama deri testi daha yol gosterici tabi. Sizce hapsirmasini normal kabul etmelimiyim sizin kuzularda hergun 5-6 kez hapsiriyormu hasta degilken bile
biz 2günde çozduk canım dün sabah kalkı eşimel bütün gün uyutmadık eceyı avm fln gezdik oyun oynattık avm de akşam eve geldik yemek yedi aüt içti diyene kadar saat 23:40 oldu ve ece uyudu sabahta 8:30 da kalktı şimdide saat 22:30 ve uyudu kendiliğinden.hastalık döneminde bozuldu sanırım uyku düzenimiz .15-20 gün oldu hastaydı işte öksürük fln o zaman bozuldu sonrasındada devam etti tam anlamıylada bugun düZeldı ilaçlari bıraktıkUyku eğitimine tekrar başlamayı düşünüyorum ben tugcecigim zor olacak ama inşallah ise yarar
B
biz 2günde çozduk canım dün sabah kalkı eşimel bütün gün uyutmadık eceyı avm fln gezdik oyun oynattık avm de akşam eve geldik yemek yedi aüt içti diyene kadar saat 23:40 oldu ve ece uyudu sabahta 8:30 da kalktı şimdide saat 22:30 ve uyudu kendiliğinden.hastalık döneminde bozuldu sanırım uyku düzenimiz .15-20 gün oldu hastaydı işte öksürük fln o zaman bozuldu sonrasındada devam etti tam anlamıylada bugun düZeldı ilaçlari bıraktık
Vallahi bende çok sevindim dün akşam gece 22:30 da yattı sabah 8:30da kalktı.kahvaltı fln ettik beraber sonra saat13 de yatırdim işte.sevindim canım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?