- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.901
BiZde ikileriz bacim gec olsun guc olmasin yasimiz gencAynen canım.bi kardeş zamanı geldide beklıyoruz.ciddi anlamda bişeyler yapmaya başladım bakalım şu hamile kalmayı kolaylaştiran tariflere kaldı işimiz.tüp bbek için durum yok malesef.siz ne güzel ikilediniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
BiZde ikileriz bacim gec olsun guc olmasin yasimiz gencAynen canım.bi kardeş zamanı geldide beklıyoruz.ciddi anlamda bişeyler yapmaya başladım bakalım şu hamile kalmayı kolaylaştiran tariflere kaldı işimiz.tüp bbek için durum yok malesef.siz ne güzel ikilediniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Canim ya oldumu uc ay masllah oglusuna yazdiklarin icinde bulunana zor gelsede ben buyuk bi zevkle okudum beni kizimin dogdugu zamanlara goturdun oyuncak takip ediyorlardi degil miyeri geliyor çok keyifli, yeri geliyor çok çok zor
ege'yi emzirirken doruk geliyor 'anne kapat, kalk' diyor bişey istiyor. tam ege uykuya dalacak doruk'un çişi geliyor kalkıyorum ege uyanıyor...
ilk 3 ayı atlattık çok şükür şimdi daha kolaylaştı ege abisini takip ediyor, oyuncaklarla ilgilenmeye başladı falan
ama 2 yaş sendromu bizde de var bazen delirtiyor beni doruk, bazen ona bağırıyorum sonra oturup bende ağlıyorum. geçenlerde eşime 'benden anne olmazmış biz niye 2 çocuk yaptık ki' diye ağladım
kıskançlık azaldı derken bikaç gündür arttı tekrar , ilk defa geçen gün emmek istedi doruk, bikaç kez istedi olmaz senin dişlerin var yemek yiyebiliyosun ,ege yiyemiyor emmesi lazım diye uyardım her istediğinde unuttu neyseki
özellikle doğumdan sonraki ilk zamanlar zor oluyor ama insanın düzenini kuruyor bir şekilde, nasıl ilk doğumdan sonra da zorlanmıştık bir süre sonra adapte olmuştuk, yine aynı olcak semacım
ne kadar kaldı doğuma?
Sus kız sen satıcan beni bacım.ama yeni süprizlerim ılabilir sana belkıde denk gelicez:).kız özledim sizi kalkın gelin:).BiZde ikileriz bacim gec olsun guc olmasin yasimiz genchos benimki 30a dayansada ayyy soylemesi bile elimi cabuk tutmaliyim
selam canim aklimdaydin bi suredir dogum yapmis olabilcegni dusundum baya az kalmis allah kolaylik versin iyce agirlasmissindir senosa gecmis olsun hastalik zor kista geldi bakalim umarim bagisikliklari gelismitir surtunme olayini kisa bi sure once bende denk gelip okudum elifin dedigi gibi dikkatini dagitmak gerekirmis tabii oldukca sinir bozucu ancak dogal bi surecmis 1,5yas itibariyle baslayabiliyormus isimler cok guzel havali kulaga hos geliyor melih kaan da yakisiyor birbirine numarani kaybettim canim aramak istedim olmadi tum rehberim silindi ne yazik.. Senosunda gobisine yemek koyup kardesini beslemesi cok sirin guldurdu beni minnos umarim dogdugundada ayni yaklasimi gosterir
selam canim aklimdaydin bi suredir dogum yapmis olabilcegni dusundum baya az kalmis allah kolaylik versin iyce agirlasmissindir senosa gecmis olsun hastalik zor kista geldi bakalim umarim bagisikliklari gelismitir surtunme olayini kisa bi sure once bende denk gelip okudum elifin dedigi gibi dikkatini dagitmak gerekirmis tabii oldukca sinir bozucu ancak dogal bi surecmis 1,5yas itibariyle baslayabiliyormus isimler cok guzel havali kulaga hos geliyor melih kaan da yakisiyor birbirine numarani kaybettim canim aramak istedim olmadi tum rehberim silindi ne yazik.. Senosunda gobisine yemek koyup kardesini beslemesi cok sirin guldurdu beni minnos umarim dogdugundada ayni yaklasimi gosterir
DahaSus kız sen satıcan beni bacım.ama yeni süprizlerim ılabilir sana belkıde denk gelicez:).kız özledim sizi kalkın gelin:).
Selam canim elif su iyi cok sukur, 2.bebegi askiya almistik bu ara yine gundeme oturttuk bakalim kismetse istiyoruz artik bu kez kendimizden eminiz gibi. Ee Neler yapiyorsun sevdinmi yeni evini ortamini senanin arkadaslari var mi cimcimeninçok ağırlaşmadım çok şükür Allah yardım ediyor canım bu ara azalttı gibi sürtünme olayını üstüne düşmemek gerekiyor sanırım numaramı mesaj atarım canım elif nasıl 2. bebişi ertelediniz mi
Selamm canim bende yer diye cekiniyorum zararsiz Dense bile yemesinden rahatsizlik duyarim evde yapilmis olsa dahi, sonucta elinde oynicak saga sola surcek pislik mikrop ne varsa yapiscak ustune ne anladim evde yapilmis olmasindanArkadaslar oyun hamurunu kendiniz mi yapiyorsunuz?oğlum yemeye çalısir diye almaya korkuyorum
zafi cok haklisin kesinlkle cok ilgilenmek ve vakit gecirmek gerek .zatrn benimki biraz baska birseyle ilgilensem hircinlasip isirmaya vurmaya calisiyor
Arkadaslar oyun hamurunu kendiniz mi yapiyorsunuz?oğlum yemeye çalısir diye almaya korkuyorum
zafi cok haklisin kesinlkle cok ilgilenmek ve vakit gecirmek gerek .zatrn benimki biraz baska birseyle ilgilensem hircinlasip isirmaya vurmaya calisiyor
Daha
Selam canim elif su iyi cok sukur, 2.bebegi askiya almistik bu ara yine gundeme oturttuk bakalim kismetse istiyoruz artik bu kez kendimizden eminiz gibi. Ee Neler yapiyorsun sevdinmi yeni evini ortamini senanin arkadaslari var mi cimcimenin
Kız daha yazdiğim mürekep kurumadan geldin ya.ne iyi oldu bacın nDaha
Selam canim elif su iyi cok sukur, 2.bebegi askiya almistik bu ara yine gundeme oturttuk bakalim kismetse istiyoruz artik bu kez kendimizden eminiz gibi. Ee Neler yapiyorsun sevdinmi yeni evini ortamini senanin arkadaslari var mi cimcimenin
Bu arada kardeşi olsa oynandı kuzum .
iki bebekli anneler lütfen zorluğunu kolayligini objektif paylaşalım. Arada biraz yaş farkı olmalı mı böyle mi iyi?yanıtlarınız i bekliyoruz
Yani çok kolay olmasa da ilk bebek gibi zor olmuyor zor gelmiyor değil mi?biraz büyüyünce arkadasi gibi oyun oynayacak.teşekkür ederim elifcigim. Maşallah sizeşuan için zor oluyor ama ufaklık 2 ay sonra oturmaya başladığında daha rahat olacağımı düşünüyorum, en azından abisinin yanında oyun oynarken oturabilir. şuan doruk ege'nin de oyunlarına dahil olmasını istiyor eline oyuncak tutuşturuyor, hayali yemekler yapıp kardeşine yedirmeye uğraşıyor. ege de sürekli abisini takip ediyor.
dediğim gibi özellikle ilk 3 ay biraz zorlu oldu ama ege'nin çevresini tanımaya başlamasıyla kolaylaşıyor gibi çünkü doruk'un hareketleri onun ilgisini çekiyor onunla oyalanıyor. doruk da her ne kadar istediği gibi oynamasa da ege'yle oyun oynamaya çalışıyor. 6 aylık oldu mu daha rahat olcaz, yaza da ege yürümeye başlayınca parka vs. gitmemiz daha kolay olcak diye umuyorum
Yani çok kolay olmasa da ilk bebek gibi zor olmuyor zor gelmiyor değil mi?biraz büyüyünce arkadasi gibi oyun oynayacak.teşekkür ederim elifcigim. Maşallah size
Maşallah canım benim çok şekerlrr aman nazar değmesin.
Biz çıkıyoruz arabayla parka götürüyorum.orda oynuyor kuduruyor sonrq binip geliyoruz dönüş yolundada markete uğruyoruzTeşekkür ederim yanıtlarınız için benim ki yer kesin o zaman biraz daha ertelemek iyi olacak.
Havalar da soğudu kuzulari dışarı cikarabilen var mı?üzülüyorum sürekli ev çıkarsa da magza içi market içi filan.tum gün kovalamaca oynuyoruz evin içinde enerjisini atsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?