2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

dr un ne diyo peki
onlara görede az olursa mama öneriyolar çünkü genelde

Bisey sorcam.biz monovit kullaniyorduk bugun devit3veediler. Bide ferrum verdiler 10 damla vericekmisim cok degilmi ben kilo basina bir damla Die biliyorum.

Bisey sorcam.biz monovit kullaniyorduk bugun devit3veediler. Bide ferrum verdiler 10 damla vericekmisim cok degilmi ben kilo basina bir damla Die biliyorum.

cnm aras 4 ay komtrolunde 8500 gr dı 8 damla dedı bende kg ye göre bılıyorum
d3 u ılk aydan berı kullanıyoruz 3 damla
ferrumuda ılk 3 gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 dıye yavaş yavaşp yukselttık dr başta huzurszluk kaka rengınde degışım ve kabız yapabılır dedı
vucudu alıssın dıye yavaş baslattı cnm

Kizlarrr nasilsiniz, uzun zaman oldu giremedim, umarim tum bebisler ve annisler iyidir, hastalar iyilesmistir..bebegim hastaydi hatirliyorsunuzdir belki, iyilesti gecen hafta ama bir anda huyu degisti, sanirim hastalik sirasinda korktugu icin mi bilmem kucagimdan inmek istemiyor bir saniye, boynuma dolaniyor kuzucuk gunduzleri de uyumuyor..ben de bir saniye vakit bulup laptop`u acamadim bile... gecmisi okuyamadim daha, oooo 13 sayfa olmus :) firsat bulur bulmaz okuyacagim, neler olmus bakalim yeni gelismeler neler bebisler ne yapiyor? kutsev sagiol cnm yeni topigi mesaj atmissin..ozledim sizleri walla..

sakaryanın neresinde oturuyosun songülcüm?ben sakarya üniversitesinde okudum
cnm ben carşamba pazarı tarafındayım gelıyomusun sakaryaya
cnm aras annemın umreye gıdecegı gece pek opuldu puf söyleyemedımde opmeyın dıye ertesı un kabardı bıde yumurta kacamagı yapmıstım ustumne tamam oldu bı daha tövbe cnm ek bışey kullanmak ıstemıyorum bı ıkı gunde gecıcek sey degıl ya nereye kadar kullancaz ama fburak Almanyadan getırttı cnm onun v toza alerjısı varmış derı tahlılı yapıldı 1 ay bronsıtı gecmemıştı
aç karna veriyorsunda sonrasında ne kadar süt vermemek lazım acaba ? varmı bu demir damlasının tam kullanım şeklini bilen ? ben bunu atlamışım bak , sormadım doktora :44:
cnm anne sutuyse farketmıyomş ama digerını bımıyorum

gece 39 da bırakmısım bu saate 50 sayfayı gecmış kızlar
oku oku bıtmedı ınanın oğlumla gezmelerdeydık yoksa bu saaate catlardım bakmadan

canım vajınasının ıcınıde sılıceksın gunde 1-2 defa cunku orası daha cok tahrıs oluyor ama baska bısey kullanma sadece sıl
.benımkı 13 damla alıyor frrumu fazlasını zaten dıskıyla atıyor bır zararı yok korkma ben derın bır arastırma yaptım .kaynımda kan ılacları hakkında egıtım aldı oda bısey olmaz dedı...

hosgeldın canımm cok gecmıs olsun hastalıktan sonra degısıyorlar

slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...

kızlar merhaba.huysuz oglumdan fırsat bulamıyorum tam başlıyorum okumaya kalkıyorum bır dahada gerı donemıyorum.yenı gelen tum anneler hosgeldınız.bız bugun tam beş aylık olduk yavaş yavaş ek gıdaya başlayacağım.dunde bır aylık heyet raporu aldım.bır ay daha oglumla evdeyım sonra ver elini öğrencılertum gun onların gurultusunu çekıp,tum sabrımı onlara tuketıp eve gelıncede ogluma enerjı ve sabrım kalmayacak dıye çok korkuyorum.bu arada bır kıtap ısmı aldım forumlardan yaşasın mutfakta annem var dıe.alınca sızıde bılgılendırırım.malum ek gıda işi önemli.çocuk neyle başlarsa yeme duzenı ona gore oluşuyormuş.onun için sebze ile başlatıcam:)sizler de ne var ne yok?bu arada gece uykusu olan bebek anneleri ya bı formul verin bı cozum sunun lütfennnn:)

canım bende ilk önce monovit kullanıyordum ama bir ay önce devite geçtik. ferrumuda iki haftadır kullanıyoruz kilosu 7700 dü hemşire 8 damla ile başlat dedi. bende sabah 4 akşam 4 olmak üzere şimdilik 8 damla veriyorum. kakasının rengi ve kokusu çoooook değişti ferrumdan sonra ama olağan şeylermiş bunlar.

tugcecım resımıze bayıldım cnm cok guzelsın ordada
sanırım sende baya kg almışsın ama cabuk vermıssın cnm ece ıle olan resımde zayıf görunuyosun

slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...

biz daha geçmedik canım ayın 20 sinde kontrolümüz var ozaman geçicez.kan ilacınada ozaman başlıcaz dr öyle demişti son kontrolümüzde

Canim allah kavuştursun anneni. Zaten bizim dr. Da bekleyelim dedi, cok artarsa kaşinti o zaman bakariz dedi. Deri testi nasil zormuymus acaba. Ben bayagi bir sey yemiyorum .aslında ogrensem de ona göre diyet yapsam.sütün kalitesi de düşüyor böyle diyet yapınca.

sagol cnm benım
bak tam detay bılmıyorum ama fburak az anlatmıştı ıstersen topiğindede detaylı sorabılırsın cnm
bak bu sayfada anlatmış bıraz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...876-previayi-bitirenler-146.html#post29052067

tugcecım resımıze bayıldım cnm cok guzelsın ordada
sanırım sende baya kg almışsın ama cabuk vermıssın cnm ece ıle olan resımde zayıf görunuyosun

ben evlendıkten sonra cok kılo aldım dogumda aksıne cok zayıfladım.hamılelık resmımı koyarım bıara sasırıp kalırsın?.suanda yıne bıraz fazlam var ama genel olarak dah ıyıyım o resımde daha 2 yıllık felan evlıydık herhalde yoktu bıle o kadar

kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…