- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
4 cm açıktansonra epidural oldum suni sancı verdiler ama sancı 100 lere vurdu ben bişiy hissetmedim.bende epidural oldum canım ama epidurali belli bir açıklık olmadan yapmıyor doktor , epiduralden sonra bi 15 dakika rahatladım , sancılar hafifledi hatta acıktım dedim , doktorum çikolata yedirdi bana ama sonrasında suni sancı serumunu takıp daha güçlüsünü verdiler , ondan sonrasını hatırlamıyorum işte hayal meyal , normal doğumu kendi sancısıyla ve epiduralle yapanlar çok şanslı ama suni sancı aman aman diyorum , böyle birşey olamaz , tarif bile edemiyorum ben onu
canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde
kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışızdr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.
Aa bak bende sakaryaliyim:) né guzelsakaryanın neresinde oturuyosun songülcüm?ben sakarya üniversitesinde okudum
canım seninki şanssızlık olmuş sanırım ama epiduralide herkes yapamıyormuş zaten , benim kendi doktorum yaptı onuda , sana yaptıkları spinal olmasın ? doğum sonrası 1 hafta baş ağrısı çekenleri hep spinalden oluyo
selam annecıklerr sut kokulu kuzularrr
en son dun gece grmıstmm 10 sayfa ılerlems buldum bu ne yaaaa gozlerm sası bes olduuu
sohbetler super olmus amaa ıyıkı geldı yenı annecıkler
ama ıste zaten kıstlı zamanda gırıyorum bole oluncada gecdmısı cvplamaktan anlık muhabbetı kacıryorum
napsak bellı bı okuma bellı bı yazma saatımı getrsekk kıı acepp
temzlık yapıyorum bnde otur kalk yaparak kızım sayesınde eskıden 1aatmı alan ısı 3 saatte zor yapıyorumm
molalarda yazarm yıne optum hepnızııı
ayy tenzılecım ya bzım kızlar aynı gun dogmuslarrrr
kurban bayramı sekerleri....... dogum gnumuzu beraber kutlarz reyyanla eylul un
ayy ınanmıyorum bıtane daha kurban bayramı sekerıı.....
hosgeldın canımm tenzılenın senın ve benım bebıslermz aynı gun dogmuslarr
kızlar bde saatlerı yazın bakalım hangmız buyuguzz
aynn canım bende 6 kasım annesiyimvalla canım muhabbetini özledim bnde senn
oğluş ii yaa çok şükür
dediğin gibi oldu orası ya kimse uğrayamıyo sanırım artık
sen nasılsın senn bebiş nasıl
4 cm açıktansonra epidural oldum suni sancı verdiler ama sancı 100 lere vurdu ben bişiy hissetmedim.
birde benim nişan 2 ay önce gelmişti. zaten 1.5cm açıkla geziyoyordum suyum patlayınca 3 hafta önce doğdu hızlı açıldım akşam 9.30 da suyum patladı 12 gibi sancılarım başladı yarımsaat sonra epidural ve sat 3 de doğumhanedeydm.
ama keserek çıkardılar. çok dikişi vardı aşağıda...
doğum her türlüsü zor yinede.. boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye
canım ya çok zor zamanlar geçirmişsin epidurali yapan kişi çok önemli hiç titreme bile olmadan yapılmalı yoksa sıkıntısı çok oluyor. benim eğilince 2 ay kadar biraz bel ağrım oldu sadece...
canım benim kızım 23 ekim saat 10:45
merhaba teyzoşlar..işlerimi bitirdim yemeğimi yaptım geldim..beren uyuyor bende keyifteyim
büyük fıstığımda çizgi film izliyor..
rose hava hala güzel güneşli ama bir fırtına çıktı ki rüzgar uçuruyor her yerii..
bende camları hallettim pırıl pırıl oldu çok şükür..yatak odamı kaldırdım bugün komple..dip bucak temizledim.banyoyu yıkadım.ev süpür toz derken duş alıp geldim..
valla sabah bir yazdım çıktım sayfalar uçmuşşş maşallah ...işte böyle olmalı yaaa....
Hoşbulduk canım körfezdeyim ben annenler ne tarafta?hg canım.benim ailemde kocaelide oturuyo.ben izmitten istanbula evlendim.kocaelinin neresinde oturuyosun?
hımmm biliyorum orayı , burda derinada07 die bir arkadaşta orada doğum yaptı , aynı doktora gidiyorduk ikimiz prof. dr. mehmet emin soysal , o çok yoğun olduğundan doktorumuz ofm yi tercih etti doğum için , ordada bi prof varmış , fiyatlarıda çok iyi demişti , ama medisunun çocuk doktorundan pek haz etmedim , bana yakın iyi bir çocuk doktoru arıyorum , andeva yani medstarmı ne olduya adı oraya bi bakıcam , sen bebeğini nereye götürüyorsun ?
merhaba teyzoşlar..işlerimi bitirdim yemeğimi yaptım geldim..beren uyuyor bende keyifteyim
büyük fıstığımda çizgi film izliyor..
rose hava hala güzel güneşli ama bir fırtına çıktı ki rüzgar uçuruyor her yerii..
bende camları hallettim pırıl pırıl oldu çok şükür..yatak odamı kaldırdım bugün komple..dip bucak temizledim.banyoyu yıkadım.ev süpür toz derken duş alıp geldim..
valla sabah bir yazdım çıktım sayfalar uçmuşşş maşallah ...işte böyle olmalı yaaa....
ben spinal sezaryan oldum her 2 doğumumda da ne baş ağrım oldu ne de bel ağrım..bence doktor çook önemli bu konuda..çokta memnundum hemen ayaktaydım..
neden zayıf olduğunu düşünüyosun ki kızının ? kaç kilo şimdi ?
neden dolusun canım anlat bakalm biraz rahatlarsın
iyi canım canavar gibi maşallah tombulum , anne sütü alıyor sadece 7800 dü 4. ayda kilosu , bi sağlık problemimiz yok şükür ama son kontrolde idrarda enfeksiyon çıktı , antibiyotik kullandık yeni bitti , geçmiştir umarım , 3 gün bekleyip tekrar idrar vericez bakalım , onun dışında herşey yolunda hamdolsun , sende iyisin inşallah , sende süt durumları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?