- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
ah cnm benım ya ablamında aynısı oldu o hafta agrıları oldu 34 haftalıktı 6 cm le gıttı toplamda suyunun gelmesıyle 3 saat ta doğum yaptı
ıkıncıde yuzde 50 erken doğum rıskı oldugundan 7.aydan sonra hap kulllandı cnm ıkıncıyı zamanlıca aldı kucagına
Ayni anlattigin gibiyiz bizdekızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor
bız basladık tadıyoruz bakalım simdilık ek gidaları ama ne tatma annem fazla fazla tattırıyo bebısımı obez yapacaklar 4 elden topluca(allah korusun....hhergun biraz daha tontıklesiyo sankı...
yıne kılo konusunu acmısız ahh ahh kılo neyse de su gobısler...spor yapan anneler ne durumdasınız.kulıh sen spor aletlerı almıstın sankı nasıl gidiyo?
bşr de bebeginizi nasıl uyutuyorsunuz saat kacta ve gece kac kere kalkıyor ...
cnm aras 4 ay komtrolunde 8500 gr dı 8 damla dedı bende kg ye göre bılıyorum
d3 u ılk aydan berı kullanıyoruz 3 damla
ferrumuda ılk 3 gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 dıye yavaş yavaşp yukselttık dr başta huzurszluk kaka rengınde degışım ve kabız yapabılır dedı
vucudu alıssın dıye yavaş baslattı cnm
bende gunde 12 tane hap alıyrdum ıste omegası guater ılacım tansıyon ılacım vıtamın kandı derken ılacla dyuyordu karnım
Ferrum u 10 damla vericekmisim. Bana mi cok gelio bu damlalar normali mi boyle. İcmezse suyla yada meyve suyu ile ver dedi.
merhaba anneler ben hamileliğimden bu yana sizleri takip ediyorum fakat vakit bulup yazamadım emir kerem 18 ekim 14:20 de dünyaya geldi. 4.5 aylık oldu 4.ay konturöle götürdüğümüzde doktor ek gıda dedi ve bizde elma suyuyla başladık 1 ayda 300 gr aldığı için sanmıştım fakat doktorun politikası oymuş.birkaç gündür az emmeğe başladı ve sürekli kendimi suçladım sütüm niye az diye ama bakıyorum çocukta açlık belirtisi yok gayet mutlu en azından önceye göre aç çocuk durmaz hele bizimki kıyameti koparır... toplamda 2 memeyi 5 dakika emiyordu dün aile hekimine götürdüm anlattım durumu doktora çok kızdı yeni seminerden geliyorum dedi 6 aydan önce ek gıda diyen doktoru tutanakla şikayet etmemizi söyledi. ek gıdayı hemen bırakmamı tavsiye etti. takip ettiğim kadarıyla ek gıdayla ilgili soru soran arkadaşlar vardı eğer bebğinizin doyduğundan eminseniz kesinlikle ek gıda diyen doktoru bırakın sırf bunu yazmak için üye oldum benim bebişim az kalsın memeyi bırakıyordu bugün daha iyi emdi inş normale döner....
Ferrum u 10 damla vericekmisim. Bana mi cok gelio bu damlalar normali mi boyle. İcmezse suyla yada meyve suyu ile ver dedi.
Ayni banada oyle dedi doktorum bende ardindan ya su yada elma suyunu sikarak hazirliyorum agzindaki kotu tadi alsin die oyle veryrm
bende 71 kiloyumama gidecek gidecek hepsiiii...yaz böyle geçmez sarkık göbek bunca kilooo
Ayni anlattigin gibiyiz bizde
Ben sallayarak uyutuyorum en gec birde en erken onikide uyuyor daha once olmuyor maalesef.gecede ilk uyku iki veya iki bucuk saat sonra ki kalkislar hep saat basi.ama emip uykuya devam edyr allahtan.ama ben yat kalktan uyuyamiyorum maalesef.
merhaba anneler ben hamileliğimden bu yana sizleri takip ediyorum fakat vakit bulup yazamadım emir kerem 18 ekim 14:20 de dünyaya geldi. 4.5 aylık oldu 4.ay konturöle götürdüğümüzde doktor ek gıda dedi ve bizde elma suyuyla başladık 1 ayda 300 gr aldığı için sanmıştım fakat doktorun politikası oymuş.birkaç gündür az emmeğe başladı ve sürekli kendimi suçladım sütüm niye az diye ama bakıyorum çocukta açlık belirtisi yok gayet mutlu en azından önceye göre aç çocuk durmaz hele bizimki kıyameti koparır... toplamda 2 memeyi 5 dakika emiyordu dün aile hekimine götürdüm anlattım durumu doktora çok kızdı yeni seminerden geliyorum dedi 6 aydan önce ek gıda diyen doktoru tutanakla şikayet etmemizi söyledi. ek gıdayı hemen bırakmamı tavsiye etti. takip ettiğim kadarıyla ek gıdayla ilgili soru soran arkadaşlar vardı eğer bebğinizin doyduğundan eminseniz kesinlikle ek gıda diyen doktoru bırakın sırf bunu yazmak için üye oldum benim bebişim az kalsın memeyi bırakıyordu bugün daha iyi emdi inş normale döner....
oh oh 12 tane he ee haklısın cnm cok zukur yavrun saglıcakla kucagında ama ınsan erken olunca bı soklanıyo bende ummadıgı anda aldım bayram sekerımı kucagıma
canım vajınasının ıcınıde sılıceksın gunde 1-2 defa cunku orası daha cok tahrıs oluyor ama baska bısey kullanma sadece sıl
.benımkı 13 damla alıyor frrumu fazlasını zaten dıskıyla atıyor bır zararı yok korkma ben derın bır arastırma yaptım .kaynımda kan ılacları hakkında egıtım aldı oda bısey olmaz dedı...
Saol canim ya ne kadar iyi oldu rahatladım walla
slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...
Biz gecmedin. Dr beslenmemiz kilonun iyi dedi hiç dahaki ay yoğurt ve corbayla baslariz dedi.
kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor
Bnm kide uzun zamandır oyle ellerini ceker sem bu sefer alt dudagini yada dilini emiyor o daha kotu o yuzden artık müdahale etmiyorum
sallamadan emmeden uyumazlar mı yaa cook zor oluyoo...
gercekten mı?aslında bizim aile hekimi boyle istedi sanırım alısması acisindan ama cocuk dr muz 6 aya kadar gerek yok kılosuda ıyı dedi ancakk mahaalle baskısı galip cıktı maalesef...simdi en azından tatma asamasında tadında kalsın ıstıyorum en azından diyorum cunku anneme kocama ve kayınvalıdeme kısacası tum sulaleeye laf anlatamıyorum...vazgectim artık sinirlerim bozuluyor cunku nasılsa zayıf vs deyip ıtıraz edecekler( cocuk drundan ıyı biliyor bizimkiler dogustan master yapmıs
aa cnm neden az kaldın
canım adapazarında kimsem yok zaten.biz eşimle üniversitede tanışmıştık.eski günleri yad etmek için gelmiştik o yüzden fazla kalmadık gezdik döndük :)
aynen oyle valla benım bırde tup bebek bılıyorsundur..ece benım baslı basına mucızem zaten cok yorucu ve umutsuz bır tüp bebek donemımız oldu ama hepsını atlattı kızım cok dırenclı bır kız dıyor doktorları..hatta hıkayemızı anlata bır blok yapmayı dusunuyorum ınsallah
6 aydan önce ek besine geçmek bebişlerin emmeyi bırakmasına neden oluyormuş tamamen o yüzden en az altı ay çünkü kaşıkla beslenmek bebeğe daha kolay geliyormuş...cnm ne ıle ılışkılı bılmıyorum ama dr umuz 6 dan önce asla yok dedı tamam dedım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?