2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende gunde 12 tane hap alıyrdum ıste omegası guater ılacım tansıyon ılacım vıtamın kandı derken ılacla dyuyordu karnım

Ayni anlattigin gibiyiz bizde

Ben sallayarak uyutuyorum en gec birde en erken onikide uyuyor daha once olmuyor maalesef.gecede ilk uyku iki veya iki bucuk saat sonra ki kalkislar hep saat basi.ama emip uykuya devam edyr allahtan.ama ben yat kalktan uyuyamiyorum maalesef.

Ferrum u 10 damla vericekmisim. Bana mi cok gelio bu damlalar normali mi boyle. İcmezse suyla yada meyve suyu ile ver dedi.

merhaba anneler ben hamileliğimden bu yana sizleri takip ediyorum fakat vakit bulup yazamadım emir kerem 18 ekim 14:20 de dünyaya geldi. 4.5 aylık oldu 4.ay konturöle götürdüğümüzde doktor ek gıda dedi ve bizde elma suyuyla başladık 1 ayda 300 gr aldığı için sanmıştım fakat doktorun politikası oymuş.birkaç gündür az emmeğe başladı ve sürekli kendimi suçladım sütüm niye az diye ama bakıyorum çocukta açlık belirtisi yok gayet mutlu en azından önceye göre aç çocuk durmaz hele bizimki kıyameti koparır... toplamda 2 memeyi 5 dakika emiyordu dün aile hekimine götürdüm anlattım durumu doktora çok kızdı yeni seminerden geliyorum dedi 6 aydan önce ek gıda diyen doktoru tutanakla şikayet etmemizi söyledi. ek gıdayı hemen bırakmamı tavsiye etti. takip ettiğim kadarıyla ek gıdayla ilgili soru soran arkadaşlar vardı eğer bebğinizin doyduğundan eminseniz kesinlikle ek gıda diyen doktoru bırakın sırf bunu yazmak için üye oldum benim bebişim az kalsın memeyi bırakıyordu bugün daha iyi emdi inş normale döner....

kızlar aras 4 ay olmadan dönmeye başladı kanepede falan bırakamıyorum
yere yorgan battanıye atıyorum dönuyo duruyo ev sıcak ama yınede yerden soguk kaparmı dıye korkuyorum sızler ne yapıyosunuz kızlar

Kizlar bes gundur duzenli lesliiee ile onbes dakika yuruyus yaparak isiniyorum sonra onbes dakikada eliptik bisiklete biniyorum.yarim kilo gtti kaldi iki bucuk kilom.ama asil amacim sikilasmak gobegimi toparlamak

bende gunde 12 tane hap alıyrdum ıste omegası guater ılacım tansıyon ılacım vıtamın kandı derken ılacla dyuyordu karnım

oh oh 12 tane he ee haklısın cnm cok zukur yavrun saglıcakla kucagında ama ınsan erken olunca bı soklanıyo bende ummadıgı anda aldım bayram sekerımı kucagıma

Ferrum u 10 damla vericekmisim. Bana mi cok gelio bu damlalar normali mi boyle. İcmezse suyla yada meyve suyu ile ver dedi.

cnm bende dedıgın gıbı kg başına dıye bılıyorum ay kıyafete damlarsa cıkmıyo dıkkat etmelı ılgısız oldu yazdıgınla ama kızımda kac parca kıyafet gıttı

cnm ne ıle ılışkılı bılmıyorum ama dr umuz 6 dan önce asla yok dedı tamam dedım bende

sallamadan emmeden uyumazlar mı yaa cook zor oluyoo...

gercekten mı?aslında bizim aile hekimi boyle istedi sanırım alısması acisindan ama cocuk dr muz 6 aya kadar gerek yok kılosuda ıyı dedi ancakk mahaalle baskısı galip cıktı maalesef...simdi en azından tatma asamasında tadında kalsın ıstıyorum en azından diyorum cunku anneme kocama ve kayınvalıdeme kısacası tum sulaleeye laf anlatamıyorum...vazgectim artık sinirlerim bozuluyor cunku nasılsa zayıf vs deyip ıtıraz edecekler ( cocuk drundan ıyı biliyor bizimkiler dogustan master yapmıs

oh oh 12 tane he ee haklısın cnm cok zukur yavrun saglıcakla kucagında ama ınsan erken olunca bı soklanıyo bende ummadıgı anda aldım bayram sekerımı kucagıma

aynen oyle valla benım bırde tup bebek bılıyorsundur..ece benım baslı basına mucızem zaten cok yorucu ve umutsuz bır tüp bebek donemımız oldu ama hepsını atlattı kızım cok dırenclı bır kız dıyor doktorları..hatta hıkayemızı anlata bır blok yapmayı dusunuyorum ınsallah

ayy hepsı oyleler ama son lafına bayıldım dogustan master yapmıslar

evet cnm benım ya kucuk mucızen senın
annesı gıbı oda dırenclı rabbım herkese nasıp etsın
yaza başlıyomu cnm tedavın

cnm ne ıle ılışkılı bılmıyorum ama dr umuz 6 dan önce asla yok dedı tamam dedım bende
6 aydan önce ek besine geçmek bebişlerin emmeyi bırakmasına neden oluyormuş tamamen o yüzden en az altı ay çünkü kaşıkla beslenmek bebeğe daha kolay geliyormuş...
bu arada benim 5 kilo fazlam var platese gidiyorum haftada 2 gün çalışmaya başlamadan kilo veremezsen bir daha veremem diye korkuyorum 5 aylık hamile gibiyim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…