- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
4 cm açıktansonra epidural oldum suni sancı verdiler ama sancı 100 lere vurdu ben bişiy hissetmedim.bende epidural oldum canım ama epidurali belli bir açıklık olmadan yapmıyor doktor , epiduralden sonra bi 15 dakika rahatladım , sancılar hafifledi hatta acıktım dedim , doktorum çikolata yedirdi bana ama sonrasında suni sancı serumunu takıp daha güçlüsünü verdiler , ondan sonrasını hatırlamıyorum işte hayal meyal , normal doğumu kendi sancısıyla ve epiduralle yapanlar çok şanslı ama suni sancı aman aman diyorum , böyle birşey olamaz , tarif bile edemiyorum ben onu
birde benim nişan 2 ay önce gelmişti. zaten 1.5cm açıkla geziyoyordum suyum patlayınca 3 hafta önce doğdu hızlı açıldım akşam 9.30 da suyum patladı 12 gibi sancılarım başladı yarımsaat sonra epidural ve sat 3 de doğumhanedeydm.
ama keserek çıkardılar. çok dikişi vardı aşağıda...
doğum her türlüsü zor yinede.. boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye
canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde![]()
canım ya çok zor zamanlar geçirmişsin epidurali yapan kişi çok önemli hiç titreme bile olmadan yapılmalı yoksa sıkıntısı çok oluyor. benim eğilince 2 ay kadar biraz bel ağrım oldu sadece...