- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
benim kız da öyle resmen elleriyle savaşıyor ellerini çekince başka şeylere saldırıyor yazmama kazağıma heryerimiz salya :))kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor
benim vermem gereken en az10 kilom var ya
ben evlendıkten sonra cok kılo aldım dogumda aksıne cok zayıfladım.hamılelık resmımı koyarım bıara sasırıp kalırsın?.suanda yıne bıraz fazlam var ama genel olarak dah ıyıyım o resımde daha 2 yıllık felan evlıydık herhalde yoktu bıle o kadar
benim vermem gereken en az10 kilom var ya
kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor
yok canım evet bende aynı sekılde esıme ıyı baktım dugunde 57 kg felandım evlendım astık kendımızıcıddımısın arkadasım ben ınan hamıleykn sandım masalla esın guzel bakmış demekkı
hamılelıgın agırmı gectı cnm
kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-annelerinin-tatli-gobusbebisleri-41.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-annelerinin-tatli-gobusbebisleri-36.html
ıste benım hamıleyken kı halım buyrun kızlar yaren ozellıkle senın ıcın aradım buldum
wowwwww cnm masalla cok fit bı gebelık gecırmıssın cok orantılı
ay ıcımde bı garıp oldu ne gunler yasandı gebelıgıız kaldı gerıde
yok canım evet bende aynı sekılde esıme ıyı baktım dugunde 57 kg felandım evlendım astık kendımızı
benımkıde oyleydı sonuc dıs geldı
yedı kılo verdım ılk aylarda 6 kılosunu gerı aldım hamıle kalmadan oncekı halımden 1 kg bıle daha azdım doguma gırerken...zaten kızımda1950 kg dogdu 34 haftalık
aaa bulantışlarınmı oldu cnm ay bende normalde kg alamam grbeyken sorma gıtsın
cnm aaslında ece vaktınde doğsa kg lı olckmış daha 6 haftası varmış bende 37 haftalık doğum yaptım
ece neden erken doğmuştu cnm
1 haftadır ekmek yememeye çalışıyorum en çok kahvaltıda yeniyor zaten onu da kepek yiyorum..emzirdiğimden diyet yapamıyorun..karatay kitabını aldım onu yapacam inşallah
bende tansıyon vardı canım.ama hıc agrım yoktu tansıyonlarımda ıyıydı kontrole gıttım 4 cm acıklıgım vardı doguma aldılar...
5 saate kalmadı dogurdum ama o hafta hep agrılarım vardı hatta topıkte ben bu hafta dogurmazsam dahada doguramam dıyodum cunku yataktan kalkarken fln batma oluyordu ama dogurucagım aklıma gelmedı valla süprız oldu
yaren şimdi kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?