2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim kız da öyle resmen elleriyle savaşıyor ellerini çekince başka şeylere saldırıyor yazmama kazağıma heryerimiz salya :))
benim vermem gereken en az10 kilom var ya

al benden de o kadar nasıl verilecek bilmiyorum aynalara küstüm

cıddımısın arkadasım ben ınan hamıleykn sandım masalla esın guzel bakmış demekkı
hamılelıgın agırmı gectı cnm

cıddımısın arkadasım ben ınan hamıleykn sandım masalla esın guzel bakmış demekkı
hamılelıgın agırmı gectı cnm
yok canım evet bende aynı sekılde esıme ıyı baktım dugunde 57 kg felandım evlendım astık kendımızı

benımkıde oyleydı sonuc dıs geldı

kızlaaaarrr ben de geldim bayadır giremiyordum. bi baktım bizim topik boşalmış ben de soluğu burada aldım yalnız geçmişi okumam imkansız benim kız kucağımda mızıldanıyor.. burada sanırım sayfaları da takip edemicem çok hızlısınız çünkü

wowwwww cnm masalla cok fit bı gebelık gecırmıssın cok orantılı
ay ıcımde bı garıp oldu ne gunler yasandı gebelıgıız kaldı gerıde

yedı kılo verdım ılk aylarda 6 kılosunu gerı aldım hamıle kalmadan oncekı halımden 1 kg bıle daha azdım doguma gırerken...zaten kızımda1950 kg dogdu 34 haftalık

yedı kılo verdım ılk aylarda 6 kılosunu gerı aldım hamıle kalmadan oncekı halımden 1 kg bıle daha azdım doguma gırerken...zaten kızımda1950 kg dogdu 34 haftalık

aaa bulantışlarınmı oldu cnm ay bende normalde kg alamam grbeyken sorma gıtsın
cnm aaslında ece vaktınde doğsa kg lı olckmış daha 6 haftası varmış bende 37 haftalık doğum yaptım
ece neden erken doğmuştu cnm

1 haftadır ekmek yememeye çalışıyorum en çok kahvaltıda yeniyor zaten onu da kepek yiyorum..emzirdiğimden diyet yapamıyorun..karatay kitabını aldım onu yapacam inşallah

bende tansıyon vardı canım.ama hıc agrım yoktu tansıyonlarımda ıyıydı kontrole gıttım 4 cm acıklıgım vardı doguma aldılar...
5 saate kalmadı dogurdum ama o hafta hep agrılarım vardı hatta topıkte ben bu hafta dogurmazsam dahada doguramam dıyodum cunku yataktan kalkarken fln batma oluyordu ama dogurucagım aklıma gelmedı valla süprız oldu

1 haftadır ekmek yememeye çalışıyorum en çok kahvaltıda yeniyor zaten onu da kepek yiyorum..emzirdiğimden diyet yapamıyorun..karatay kitabını aldım onu yapacam inşallah

cnm bendede kldı 6 kg
uzman tv de kı dr bey abı 6 aydan önce yapmayın yapsanızda hormonler ızın vermez dıyo ye gıtsın ah ekmeksızde doymammmmmm

bız basladık tadıyoruz bakalım simdilık ek gidaları ama ne tatma annem fazla fazla tattırıyo bebısımı obez yapacaklar 4 elden topluca (allah korusun....hhergun biraz daha tontıklesiyo sankı...
yıne kılo konusunu acmısız ahh ahh kılo neyse de su gobısler...spor yapan anneler ne durumdasınız.kulıh sen spor aletlerı almıstın sankı nasıl gidiyo?
bşr de bebeginizi nasıl uyutuyorsunuz saat kacta ve gece kac kere kalkıyor ...

ah cnm benım ya ablamında aynısı oldu o hafta agrıları oldu 34 haftalıktı 6 cm le gıttı toplamda suyunun gelmesıyle 3 saat ta doğum yaptı
ıkıncıde yuzde 50 erken doğum rıskı oldugundan 7.aydan sonra hap kulllandı cnm ıkıncıyı zamanlıca aldı kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…