• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende suni sancıyla doğurdum , aman allahım o nasıl bişey öyle ama eşim yanımdaydı , sancı geldikçe ona sarıldım beraber yere çömeldik :1: şimdi düşünüyorumda biz aslında beraber doğurmuşuz , canım kocam yaa , oda ben kadar yaşadı o doğum anını

benim eşim doğuma da girdi ben ıkındıkça resim çekti:9:
epidural normal oldu çok yorulmadım desem yeridir bence herkes epidural olsun çok rahat:16:
ama epidural öncesi sancılar beni koşturuyordu odanın içinde:27:

bende normal doğum videoları seyrediyorum hiç benim gibi değil , bende sabah 8 den akşam 9 a kadar çektim o suni sancıyı , rahim açılmadı akşama kadar , yalvardım sezaryen yapın die , yapcaz deyip oyaladılar beni :37: gerçi şimdi dua ediyorum orası ayrı ama heleki son 4-5 saat öldüm öldüm dirildim , sesimden hastane ayağa kalkmış , kadının biri normal doğurcakmış ama benim sesimden korkup kasılmış , mecburi sezeryan yapmışlar :1: doğurduktan sonra hemen ayağa kalktım ama , doktor ebeye kesmeden doğurtucam dediğinde ben panik oldum resmen , kesinnnnnn çıkmaz buuuuu :)) eşim hala gülüyo hatırladıkça

bende gece ikiden akşam sekiz buçuğa kadar sancı çektim , bende de hiç açılma olmadı . 40+5 te doğum yaptım . 24 saat açlığın üzerine o kadar sancının yorgunluğuyla ağlamaya halim yokken o kadar acıdan sonra sezeryan olursam diye ağlıyordum bende =) benimle aynı gün doğum yapanlar vardı hepsi sezeryan sabah 8 de bir başladı onların doğumu öğleye kadar hepsi bebeğini kucağına aldı bir ben vardım normal doğum onda da akşama kadar hastaneyi inlettim =) ertesi gün yan odadaki bayanın annesi geldi kızı sezeryan doğum yapmış sütü gelmemiş , sen bağırıyorsun kızım karşımda sütüm gelmedi diye ağlıyor tansiyonum 19lara çıktı bütün gece uyuyamadım sizin yüzünüzden diyordu =) şimdi yüzümde bir tebessüm ile yazıyorum ama çok zor bir o kadar güzel bir gündü 12 kasım =)

Son düzenleme:
demir damlası kullandgmızdan beri kakasının kokusu iğrenç olmaya basladı resmen ilaç kokuo :37: meleklerinizi,n kakasında warmı sizin öle koku

kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde
:17:

Benim kızım gece 12 gibi gece uykusuna geçiyor,gece 3.30-4 gibi kalkıyor emdikten sonra tekrar uykuya geçiyor.sabah 6 da tekrar kalkıyor..emdikten sonra 9a kadar uyuyor..sonra kalkıyoruzz 1 saat oyalanıyoruz,alt değiştir,müzik aç falan derken 10.30 gbi uyuyo tabi 1 saatlik bi uyku :) bizde demet akalın evli-mutlu-çocuklu şarkısını çok seviyoruz onu açınca kıpır kıpır oluyoo sıpaa :)):21:

günaydın herkese kızlar benimde kasım bebişimvar hemde 1 kasım biz çorluda oturuyoruz ve benim kızım tamda çorlunun kurtuluşunda doğdu.
doğum günü hiç unutulmasın diye..
şu ekim kasım topiğine ortak bi isim bulaydık daha iyi olmazmıydı:):):)
bizimkiler kasım melekleri :):)
halledıcem ben o konuyu canı merak etme
normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)
he he ben 10 cm acıklıkla bebegın kafası dısarda amelıyata alındım cunku sancım yoktu ılk basta ve kızımın kalp taısları dustu benımkıde dustu mecbur amelıyata aldılar ama saatlerce sunı sancıyı cektım hatta amelıyattan cıktıgımda hala sunı sancıyı cekıyordum doktorum bana yazık sana ıkısını bırden yasadın dedı....
canım meyve emzikleri var ben araştırdım bebedorunki bpa sız ondan alıcam , e-bebektede var , meyveyi içine koyuyorsun hem somuruyor hem dişlerini kaşıyor ama posasını yutamıyor çünkü file içinde , bende alıcamda internet istesinde kalmamış e-bebekin , mağazayada gidemedim bu ara , bence kullanışlı bişeye benziyo deneyip görmek lazım 10-12 tl bişey sanırım

alıcamda daha e-bebege gıtmedımm

benim eşim doğuma da girdi ben ıkındıkça resim çekti:9:
epidural normal oldu çok yorulmadım desem yeridir bence herkes epidural olsun çok rahat:16:
ama epidural öncesi sancılar beni koşturuyordu odanın içinde:27:

bende epidural oldum canım ama epidurali belli bir açıklık olmadan yapmıyor doktor , epiduralden sonra bi 15 dakika rahatladım , sancılar hafifledi hatta acıktım dedim , doktorum çikolata yedirdi bana ama sonrasında suni sancı serumunu takıp daha güçlüsünü verdiler , ondan sonrasını hatırlamıyorum işte hayal meyal , normal doğumu kendi sancısıyla ve epiduralle yapanlar çok şanslı ama suni sancı aman aman diyorum , böyle birşey olamaz , tarif bile edemiyorum ben onu

selam kızlaar kızım bu ay 350 gr almış sadece moralim bozuldu :5::5:hasta oldu pek emmedi anca uykuda ondan az aldı herhalde birde çok hareketli mama ver dedi ebe ama sütüm var göğsümü boşaltmadığı bile oluyor kızımın mama zaten yemiyor ek gıdaya başlıcaz artık:31:yoğurt ver içine ekmek ufala dedi ekmek için erken değil mi 5 aylık bebeğim:44:

halledıcem ben o konuyu canı merak etme

he he ben 10 cm acıklıkla bebegın kafası dısarda amelıyata alındım cunku sancım yoktu ılk basta ve kızımın kalp taısları dustu benımkıde dustu mecbur amelıyata aldılar ama saatlerce sunı sancıyı cektım hatta amelıyattan cıktıgımda hala sunı sancıyı cekıyordum doktorum bana yazık sana ıkısını bırden yasadın dedı....

alıcamda daha e-bebege gıtmedımm

10 cm açıklıkla pırt die doğurman lazımdı kız sen boşa sezeryan olmuşsun sanki :26: ama mecbur kalmasa yapmazdı doktor da tabii

selam kızlaar kızım bu ay 350 gr almış sadece moralim bozuldu :5::5:hasta oldu pek emmedi anca uykuda ondan az aldı herhalde birde çok hareketli mama ver dedi ebe ama sütüm var göğsümü boşaltmadığı bile oluyor kızımın mama zaten yemiyor ek gıdaya başlıcaz artık:31:yoğurt ver içine ekmek ufala dedi ekmek için erken değil mi 5 aylık bebeğim:44:

yokcanım ne ekmeği yaa , onlar nenelerimizin zamanında kaldı , boşver sen onu bol bol emzirmeye bak , ek gıdayada başlayacaksan meyve yoğurt gibi başla , bende araştırmadım daha tam ama artık zamanı geldi araştırmanın

bende gece ikiden akşam sekiz buçuğa kadar sancı çektim , bende de hiç açılma olmadı . 40+5 te doğum yaptım . 24 saat açlığın üzerine o kadar sancının yorgunluğuyla ağlamaya halim yokken o kadar acıdan sonra sezeryan olursam diye ağlıyordum bende =) benimle aynı gün doğum yapanlar vardı hepsi sezeryan sabah 8 de bir başladı onların doğumu öğleye kadar hepsi bebeğini kucağına aldı bir ben vardım normal doğum onda da akşama kadar hastaneyi inlettim =) ertesi gün yan odadaki bayanın annesi geldi kızı sezeryan doğum yapmış sütü gelmemiş , sen bağırıyorsun kızım karşımda sütüm gelmedi diye ağlıyor tansiyonum 19lara çıktı bütün gece uyuyamadım sizin yüzünüzden diyordu =) şimdi yüzümde bir tebessüm ile yazıyorum ama çok zor bir o kadar güzel bir gündü 12 kasım =)

ben de normal doğum yaptım.. doğum yaptığım günün sabahında sancı sebebiyle hastaneye gittim ama nst de ne sancı çıktı ne de bende açılma vardı. doktorum bebek aşağıya bile inmemiş doğum ne zaman gerçekleşir belli olmaz dedi gönderdi. gece de sancım çoğaldı ama ne suyum geldi benim ne de nişan.. gece 01.30 da girdik hastaneye.suyumu patlattılar hazırlık falan derken kuzucuğuma sabaha karşı 4' te kavuştum Allah' ın izniyle..9 Kasımda doğdu. o gün gelmeseydi 10 Kasımda mecburi sezeryan olacaktı benim de.

bende epidural ama sezeryan oldum tekrar doğursam yine aynını seçerim
daha doğum yaptığım gece bebeğim koca gece kusunca bi elimde serom bi elimde kızım hastane odasında turladık ve birdahada hiç yatmadım annem acılıktaydı zaten yanımda yoktu ve sonrasında dorudürüst uyuyamadığım içinde sütüm gelmedi malesef

ben başlamadım daha , nasıl veriyorsun ? kaç saat açlıkla ve kaç damla ?

sabah ac karnına werıorum kılosu basına damla arkasıdnan multitabs weriorum demirin emilimini arttırsın die içinde acd vitaminleri war onunda.ama bu damla tendürdiyot gibi agzı yüzü batıo boya gibi :37:

sabah ac karnına werıorum kılosu basına damla arkasıdnan multitabs weriorum demirin emilimini arttırsın die içinde acd vitaminleri war onunda.ama bu damla tendürdiyot gibi agzı yüzü batıo boya gibi :37:

aç karna veriyorsunda sonrasında ne kadar süt vermemek lazım acaba ? varmı bu demir damlasının tam kullanım şeklini bilen ? ben bunu atlamışım bak , sormadım doktora :44:

ben randewuyla gittim sezezryana girdim cıktım cok şükür sıkıntı yasamadık bizim sıkıntımız şimdi :5: rabbim kızıma şifa wersin

yokcanım ne ekmeği yaa , onlar nenelerimizin zamanında kaldı , boşver sen onu bol bol emzirmeye bak , ek gıdayada başlayacaksan meyve yoğurt gibi başla , bende araştırmadım daha tam ama artık zamanı geldi araştırmanın

bende ek besinlere geçtim ama öyle ekmek falan değil bencede ekmek için çok erken ayrıca bebekler artık ilk aylarındaki gibi her ay 1 kilo almıyolar canım sen merak etme
biz ek gdalara geçtik anma mecburi çünkü malesef mama yiyoruz bende doktoruma en azından yapay beslemektense doğal olsun dedim
önce meyve suları tabi kendim sıktığım sonra püreler muhallebiler ve sebze püreleri sıralama öyle başlıyacak...

Back