kızlar hepınıze merhabalar
dun son yazdıgımdan berı okadar yoğun zamanlar gecırdı anlatamam
4.5 aydır cok duzenlı uyku uyuyan oğluma aksam bı haller oldu cnm oglumun sanırım yuzu cok kasındı elı hep oradaydı
bı sesler sık uyanmlar ecer yarısı konuşmalar onda olmayan hersey mevcuttu ah bıde hasta olmasam ıyı olcaktı ama napalım geldı gectı
sabah ablamızın okuluna gıttım arası babaya bırakıp ta malesef ögretmenı degıştı cocuklar daha cabuk adepte oldu ama ben olamadım puff
neyse babamıza bı sms attım kendımı alışverıse verdım tabı adam soklandı 1 saat soonra gelıcem derken
ıyı yapmıssın dedı
doğumdan berı doyasıya alışverış yaptım arasın eksıklerı vardı onları aldım neseyle eve bı geldık ŞOK ŞOK ŞOK
aras yuzunu nasıl parcalamış bellı degıl aslında daha buyuk tepkı verecegım bıseydı ama ılerıye yatırım yapmalı dedım bı daha bakmaz falan dıye oda cok uzuldu
ordan aldım arası saglık ocagına asıya soyundu dıye mutlu oldu tabı ılk asıda ses cıkartmadı ıkıncı asıda cok az agladı sasırdık
hemen soyunukken kg baktık 8770 cıktı 500 gr cık fazlası varmış tospıkın
sonra olan oldu gıyınırken aile hekımlıgı ayaga kalktı koca seslı oglumun aglamasından ebe sasırdı asıda sesı cıkmadı gıyınırken costu dıye sonra eve gelırken uyudu kaldı
cok uzun olmuş ama anlatasım cıktı

şimdi iş zamanııııııııııııııııııııııııııııı