• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Merhaba kizlar :16:nasilsiniz
bu gun biraz gec girdim sayfalar akmis gitmis:nazar::52:
son sayfayi acdim yeni arkadaslar gordum hepiniz hosgeldiniz :16:
simdi bi gecmis yapayim tek-tek de selamlarim imkan olursa :21:

oyun halısı hakkında konuşmuşsunuz kızlar , ben gereksiz buluyorum onu çünkü benim kızımın dönencesi var birde anakucağında oyuncakları var , ikisindede yatar pozisyonda olduğundan , halıdada yatar pozisyon yine , bence gereksiz bişey , biz aşağıda linklediğimi aldık , acil bir işim veya telefon vs. olduğunda bebeğimi oturtuyorum içine , aynı kangru pozisyonu oluyo , bende rahat rahat işimi hallediyorum , oda oyalanıyo orda hiç ağlamıyo , ama tabikide henüz uzun süreli bırakmıyorum , yürüteçide uzmanlar önermediğinden böyle birşey aldık biz , tavsiye ederim
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

oyun halısı hakkında konuşmuşsunuz kızlar , ben gereksiz buluyorum onu çünkü benim kızımın dönencesi var birde anakucağında oyuncakları var , ikisindede yatar pozisyonda olduğundan , halıdada yatar pozisyon yine , bence gereksiz bişey , biz aşağıda linklediğimi aldık , acil bir işim veya telefon vs. olduğunda bebeğimi oturtuyorum içine , aynı kangru pozisyonu oluyo , bende rahat rahat işimi hallediyorum , oda oyalanıyo orda hiç ağlamıyo , ama tabikide henüz uzun süreli bırakmıyorum , yürüteçide uzmanlar önermediğinden böyle birşey aldık biz , tavsiye ederim
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

cnm cok haklisin bende senin gibi dusunuyorumkizimin donencesi ve ana kucagindaki oyuncaklari var oyin halisi cok pahali ve gereksiz donenceye 20 tl verdim. ana kucagimizda hediye

çok güzel bişeye benziyo bu..biraz büyükçene mii? geçen bir arkadaşta yürütece koydum çok hoşuna gitti ,dediğin gibi benm doktorumda önermiyor oyüsden almayı düşünmüyoruz şuan..ama bu hem güvenlii hem birazda olsa bizi rahatlatcak bişeye benziyo..

Eki Görüntüle 646446

oglumla tanistirmistim. anne ogul buda.
ne de guzel cikmissiniz anne ogul bir arada :nazar:Rabbim dunya tatlisi oglusunu sana bagislasin canim
:16:

Merhaba, bende Pelin, Aydın'da yaşıyorum. Kasım bebekleri topiğinden geldim :) güzel paylaşımlar olur inşallah.
hosgeldin aramiza Pelincim:16:
anne-kiz cok tatli gorunuyorsunuz Kubracim:nazar:Nehircim cok sirin :nazar:Rabbim bagislasin:16:
iyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla.:3:..biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...:nazar:
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:

iyi aksamlar kizlar ben de aslinda kasim annesiyim 1 araliita dogum yapacam diye beklerken 25 kasim da dogum yaptim hem kasim hem aralik annelerinin takipcisiyim 26 yasindayim canakkalede oturuyrum ama aslen konyaliyim beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim ilk bebegim ve yardim almadan buyutuyorum hem de calisiyorum o yuzden paylastiklariniz benim icin de cok onemli.. yarin kizim rana'nin kilo ve boy takibi var ve benim dogum iznim yarin bitiyor 10+10 apor sonra 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin sonrasi bakiciya emanet edecem melegimi ve simdiden cok uzuluyorum

işte benim minnoşlarrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hosgeldiniz kizlar :16:aycacim sanki seni onceleri bu topikde paylasim yapmissin gibi hatirliyorum:44:eger yalnis degilse bebislerin de cok tatli bu arada:nazar: Allah(c.c)bagislasin

ilk günler kadar zor değil dmi,çabuk alıştınızz mı bebişinle iş durumuna? benm 2 ayım kaldı :(

uzun zaman beraber olupta ayrılmak çok geliyor ama aklımı işe vermeye, boş vakit geçirmemeye çalışıyorum. sürekli arıyorum ne yapıyor diye..zor tabiki ama onun için çalıştığımı düşünerek bir nebze olsun rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..akşamı iple çekiyorum..ona kavuşmakta günün en güzel anı..
öncesinden kendini çok zor olacak diye şartlandırma ve mümkünse arada bırakabileceğin kişi varsa 1-2 saat bile olsa bırak bence..ben öyle yaptım yoksa alışması çok daha zor olabilirdi.. insan bir saniye bile bırakmak istemiyor ama..herşey onların geleceği için..

merhaba kızlar bende 6 kasım doğumlu erkek bebek annesiyim. çok huysuz kolik bir oğlum var. sizleri çoğunlukla okuyarak takip edebilirim. sürekli sallandıkça uyuyor çünkü:)

uzun zaman beraber olupta ayrılmak çok geliyor ama aklımı işe vermeye, boş vakit geçirmemeye çalışıyorum. sürekli arıyorum ne yapıyor diye..zor tabiki ama onun için çalıştığımı düşünerek bir nebze olsun rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..akşamı iple çekiyorum..ona kavuşmakta günün en güzel anı..
öncesinden kendini çok zor olacak diye şartlandırma ve mümkünse arada bırakabileceğin kişi varsa 1-2 saat bile olsa bırak bence..ben öyle yaptım yoksa alışması çok daha zor olabilirdi.. insan bir saniye bile bırakmak istemiyor ama..herşey onların geleceği için..

KesinLikle öle..herkes öle diyor zaten,alıştırma yapmamız lazım,babanne içinde bizim içinde şart bu..:26:

$Fotoğraf0213.webp$Fotoğraf0211.webp

buda benım kızım az once ılk kacamagını yaptı

tugcecim cizelge isi ne oldu vaz mi gectiniz. ise baslayan arkadaslar zor olmustur eminim bende kizim 7. ayi bitirdiginde basliyacam annem bakacak sut iznim oldugu icin erken gelcm fakat nasil ayrilacagim biilmiyorumo

Merhabalar, ben de kasim annesiyim. Sizleri okuyorum bizden bir ay onde olduğunuz icin. 13 kasimli oglum var. Izmirde oturuyorum ama aslen antalyaliyim. Oğlum saglikli sukur bir egzama var yüzünde. Ara ara cikiyor. Sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Sizalarda var mi böyle bir durumla karşılaşan?

Selam bende geldim. geçmişe bakayım dedimde oku oku bitmez. bende takip ederim ama 22 kasım dogumluyuz. mesela 1 ekim dogumlularla aramızda nerdeyse iki ay var nasıl olcak :)

Ek gıdaya nasıl başlanır diye sormuştum ya benim oğlumun kilosu ortalarda yani her ay 800 gr aldı 3 ay boyunca. 3 aylık kontrolede saglık ocagına gittik diye dr a gitmedim ayrıyetten. artık 4 aylık aşıları yapılırken ebeye sorarım. onada nerdeyse 1 ay var. ek gıda vermek için sabırsızlanmıyorum ama kızımdan çok çektim oğlumda hata yapmak istemiyorum. kızım gibi alt sınırda degil ortalarda seyretsin kafi.

Merhaba kizlar.yeni topik herkese hayirli olsun.ismim funda.kizim defne 31 ekim dogumlu.izmirde yasiyorum.topigin tamamini okuyamadim

iyi geceler kızlar...bende kasım annesiyim.istanbuldayım.oğlum alperen 26 kasım doğumlu..
sizde hos geldiniz kizlar:16:ne guzel baya kalabalik oldu :nazar:
zuhal,sevil nerdesınz bakalımm kuzular hftasonu kocıslerı bulunca bızı unuttunuz sanırımm:52::52:

gulcılek le masaşcıanne de yoklar hala:26::26:

esra hala tasınma telasesınde olmalı o da yok bayadır:ssz:
Gulcum dun babamizla gezmeye cikdik hem benim hem de oglum icin cok guzel gecdi:34: onun icin ugrayamadim
Gulcileye ozel msj atdim dun ama hala ortalarda yok:44: insaallah hepsi iyiler:6:

skm kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun. ben münevver 31 yaşındayım, muğlada yaşıyorum oğluşum umut faruk 4 ay 12 günlük.
adini da oyrenmis olduk Munevvercim:16: ilk cocugun mu canim:55:
hosbulduk :-). bakici icin bi kac tavsiye var ama bilmiyorum daha tanismadik canim temmuza daha cook var hem:-) bu arada kontrole gittik bugun kizim 5800 olmus 3 ay 1 hafta 2660 dogdu kilosu iyi degil mi sadece anne sutu boyu da11 cm uzamis :-) annesi de babasi da kisa bakalim kiz nasil olacak kiskanma isi zormus anladim raporu is yerine goturdum almak istediler vermedim kizimi insanin ici gidiyor ya.. kizim da kimseyi istemedi gerci kalabalk toplaninca sinirlendi milleti guldurdu :-) :-) ne cabuk buyumus dediler bi de bana sorun dedim :-) bebek arabasina baktik internet guvenilir mi bilmiyorum o yuzden bi dukkana girdik ismini duymadigm bi marka hem kalitesiz hem de 250 lira coook pahali kaliteye gore baska markaya da bamadik/satici biraz gariti arabalari anlatmadi bile:-s buralar isindi araba alip cikmak istiyorum arada ama nasil bi araba alacagim bilemedim uygun fiyat olmasi gerek cunku maddi acidan zorlamak istemiyorum. ayrica 58 kilo ile hamile kaldim 70 kilo ile dogum yaptim 64 kiloya dusmustum bugun tam 68 kiloyum bu kilolar nasil gidecek?? cok daldan dala atladim kusura bakmayin :-)
kizin cok iyi kilo almis canim masaalah:nazar: biz 3 ay 12 gunlukken 5600 duk boyumuzda 60cm (2800 gr 49 cm dogmusdu)bize dr iyi dedi
merhaba teyzoşlar...sabah aşılarımızı olmaya gittik sonra eve geldik iş güç derken şimdi uyuttum bereni geldim buraya.:10::21:
arada yemek yapacam hem bura hem yemek idare edecem..
ilk aşıda sesi çıkmadı beren haanımın ama 2.aşıda kıyametler koptu...:50::50: ağla ağla nasıl bağırıştı anlamadım yani.:25: çok ağladı kuzucum:50: emzirdim falan biraz sakinledi öyle çıktık..64 cm olmuşuz kilomuzda 6.700:nazar:
bizden haberler şimdilik böyle:34:.
büyük kızımda kilo almış 17 kilo 102 cm maşallah ne zaman 1 metreyi geçmiş ya...kızlar emin olun zaman su gibi akıp gidiyor..daha dün gibi o kucağımdaydı şimdi koskocaman abla oldu
kizlarina kocaman masaallah
kolay atlatirsiniz insaallah asiyi

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.
canim tam bizi anlatmissin:ssz: bu cocuga noldu boyle ya:19: Omer dogdugundan beri beni bu kadar yormadi:19: dun gece zor uyutdum agladi durdu sanki gazini cikaramiyor gibi kivrandi durdu yeniden gazimiz dondumu yoksa:18:
sabahda yine ayniydi
bi de son 1 haftadir cok kotu bi aliskanlik yapdi sadece kucagimda emiyo oturarak degil geze-dolana oturmak istiyorum arada:ssz: dinleniyim diye agzindan cikarip miz-mizliga basliyo inanin belim kolum sizliyo cok yorgunum cook:43:

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.
ınsallah gecer canım huzursuzlugu uykusuzluk cok kotu cunku ınsan sınırlı oluyor..

geçmişe şöyle bir göz attım , ne çok sayfa birikmiş , ne çok gelen olmuş , önce hoşgeldiniz kızlar diyim hepsine , cumartesi misafirim vardı , arada iyi oluyo dip köşe temizlik oluyo hiç yoktan :1: pazarda kociş evde , pazarları girmiyorum nete o yüzden , zaten birbirimizi az görüyoruz :37: pazar gezmemiz güzeldi ama tam dönerken yağmur başladı , yakalanmadık allahtan :10: akşamda kızım erken uyudu , kıyak yaptı babasıyla annesine , bizde eşimle eskisi gibi yatakta film keyfi yaptım accuk :38: anca gelebildim anlıyacağınız
buaralar bebısler anne babalarına musaede edıyor sanırım cumartesıde bıze musade ettı ece hanım butun gece uyudu sagolsun..
zuhal,sevil nerdesınz bakalımm kuzular hftasonu kocıslerı bulunca bızı unuttunuz sanırımm:52::52:

gulcılek le masaşcıanne de yoklar hala:26::26:

esra hala tasınma telasesınde olmalı o da yok bayadır:ssz:
evet ya acaba dıger topıkte devam mı edıyorlar ne?gıdıp baskın yapalımm

ah cnm hıcte doyurmaz benı puffff
cnm yerıne yatırmadan önce muzık acmayı dene tam derın uykuya gecınceye kadarda kapatma etkılı oluyo
ben sımdılık kactım cnm yarın buralarda olurum ınsalla yavrun hemencık uyur sende bı guzel dınlenırsın cnm bak bebeışın 3 4 ten önce uyursa benden bıl ıcten dua ettım bılesın

ayy inanmıyorum kızım bugece 2 de uyudu gecede 2 kere kalktı emdi uyudu sabah 11 e kadar . nefesin baya kuvvetlymiş:1: rica etsem bundan sonrası içinde dua edermisin. :3:

Back