naptılar canım tekrar mı yapıstırdılar,acı verdı mı?bende dıkıslerımden cok cektım enfeksıyon kaptı,aktı,sıstı,bır suru ıgne ve antıbıyotık kullandım,cok ıyı anlıyorum senı...psıkolojık olarakta cokmustum artık atesım cıktıgı bır gun artık ölsemde gıtmıyecegım dıye aglamıstım dr a,sureklı canımın yanması cok yormudtu benı ama Allah a sukur ıyıyım artık...
gozunaydın saglıkla buyut ınsallah...tebrıkler valla catır catır dogurdun yanı:)
yaa topık hayalet sehır gıbı oldu sadece zıyaretcıler var yalnızım:))))))))))))))))
gozun aydin canim:)bizim gunletimuz asagi yukari ayniydi bende 38+6 da epudurall normal dogum ysptim.buraya kackez yazdim ama cevap veren olmadi.birde ssna yaziyim.dogumda sonta takiliyorya.benimki cikmadi iki hafta olducikardilsr ama idrarimi yapamadim.vok uzuluyorum.senin tuvalet durumun nasil?
canım benim yazdıklarını okuyunca gözlerim doldusenin için dua edeceğim rabbim yardımcınız olsun allaha emanet olun ikinizdekızlarr ben geldimm. 13 ekim saat 12.20de sezeryanla oğluma kavuştum.3300 gr 50 cm baş çevresi 34.. oğluma kavuştuğum için çok mutluydum.Daha sonra oğlumun sağ elinde 6 parmağı olduğunu söylediler başta çok üzüldüm. sonra allahtan gelendir diyerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra oğlumun bıngıldağının kapanmaya yakın olduğunu söyledi doktorbaş çevresi büyümezse beyin cerrahına götürmlisiniz dedi. ama baş çevresi büyürse sıkıntı çıkmaz dedi. ne olur dua edin oğluma.. oğlum olduktan sonra annemi daha iyi anlıyorum evlat ne kadar farklı birşeymiş.. allah kimseyi evlatla sınamasın yine de daha kötüsü var deyip şükür ediyorum. inşallah bıngıldakla ilgili de sıkıntımız çıkmaz ya rabbimmmm...
Yok canım hiç bişiy yapmadılar 3 kutu antibiyotik içtim ve 6 tane antibiyotik iğne yaptırdık...Hergün Rifocin ile pansuman üzerine antibyotik krembende bi gün ateşlendim ... Sen ne zaman doğum yaptın ? ayın 1inden beri nete giremiorum ...
Allaha çok şükür bende iyiyim ...
neden sürekli çatı muyenesi yapıyorkii( benim dr dün ilk defa yaptı onadda nişanım geldiğiiçin catının durumuna yaptı..bugün gittiğimde hiç bakmadı...takma kafana sen bildiğini yap..bu karar sana ait..bayram gelmeden aradan çıkartmaya çalışıyor..allajh büyük..bayramda o yok diye doğurmayacak değilsin..benim dr bayramda yok..hiçde dert etmiyorum..nasipten öte yol yok..
canım benim yazdıklarını okuyunca gözlerim doldusenin için dua edeceğim rabbim yardımcınız olsun allaha emanet olun ikinizde
sün geceden beri baya ağrım var kızlar..gece ara ara kanlı akıntım geldi..önce kahverengiydi..sabah 10 gibi bir anda içimden bişey aktı..gittim baktım günlük pedi dolduracak kadar kan gelmiş.. dr akıntı devam ederse gel nst çekelim demişti..kahvaltıdan sonra giyindim gittim..nst normal dedi..günün ne zaman doluyodu dedi.yarın dedim..sabah gel nst çekelim dedi. randevum akşamdı dedim..ozaman da olur dedi..son duruma bakacakmış. bugün sadece nst sonucuna baktı..kanamamı söyledim..normal dedi. bakalım yarın açılmayı kontrol edecek mi..bebişin suyuna bakacaktı..şimdi ara ara adet sancısı gibiçok yoğun sancı geliyor..belimede vurmaya başladı artık..iş yerine uğramıştım bugün göbeğin düşmüş baya dediler..oysa daha dün göbeğim göğsüme dayanıyordu:)) bir günde indi aşağı.sancı gelince yürümeye calışıyorum..doğum sancısımı yalancımı bilemiyorum tabi.. birde bugün nst grafikleirnden biri dümdüz çizgi gibiydi..ben orayı sancı grafiği diye biliyordum..hemşire açmısın dedi.yok dedim..bebek pek hareketli değil dedi..ama dr sonuca normal dedi..anlamadım ben bişey..sancı grafiği neresi..
normal doğum yapan arkadaşlar gerçek doğum sancılarınız nasıldı bilgi verirmisiniz..
birde ökızlar yarın benim 40 jhaftam doluyor..doğurmazsam iş yerine doğuırmadığıma dair rapor istediler..günü gecen arkadaşlar siz ne yaptınız raporla ilgili...25 ekim bayrama geliyor.. doğurmazsam rapor işi nasıl olacak..
Kızlar kahverengi lekeleri gördükten kac gün sonra doğum yaptınız dün gece lekeleelerim başladı sancim cok az arada kasiklarimda
selam kızlar .. :)
pazartesı yatışım yapılacak sunı sancı verılıcek demıstım sızlere :) suan evımdeym .bebegım uyuyor..çok çok çok zor bır dogum geçirdim sunı takıldı 3 saat 1 cm ve sancısız gezdm sonra bır anda 6 cm oldu suyum patladı 1 saat ıcınde dogum yaptm toplam dogum 4 saat surdu ve felaket çıglıklar attm yatakları parçaladım çok çok zor bır deneyımdı.katta yatann butun hastalar dogumhne kapısında toplanms ne oluyor dıye..ama smdı cok sukur ıyıym kızım 53cm 3700 kg dogdu masallah cok saglıklı hepınıze hayırlı dogumlar dlıyorum :)
kızlar doğuma gidiyorum:))) sancılarım baya sıklaştı..23.00 gibi dr aradım..sancılarım yarımsaatte bir geliyor gece gece rahatsız etmeyeyim diye şimdi aradım dedim.hala muayenehanedeymiş..ameliyata gidecem dedi.1 5 dk gelebilirmisinz dedi hemen gittik..çatıya baktım 2cm açılma varmış.hastaneye yatışını yapalım..herkesin durumu farklı bakarsın 3-4 saate bile doğum yaparsın dedi..sabah kadar veya öğlene kadarda sürebilir dedi..eve geldim banyo yaptım bende..hazırlıklarımı yaptım ..birazdan hastaneye gideceğiz...dua edin bana kızlar..çok ihtiyacım var bugece...
canım rabbim bebişini bağışlasınn .. bana sonda takılmadıkı öncesinde lağman yapıldı tuvalete gittim .. akşama kadar bişi yiyip içmedim zaten doğum sonrası tabi zor oldu tuvalet , bide benim hemoroit sorunum vardı ıkınmaktan mahfoldu , her türlü 2 taraftandaa hala inliyorum her wc gidişimde tansiyonum düşüyoooo
Eveeet sonunda bizde mutlu sonu yasadik pazartesi gunu bende dogum yaptim epidural sezeryan ile bebegim cok tatli) allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu muhtesem bir seymis dogum yapacaklarinda rabbim yardimcisi olsun biz simdi evimizdeyiz bir sıkıntimiz yok allaha cok sukur biraz dikislerim aciyor ama oda gececek ins.