canım ben hiç birşey anlamadım dediklerinden epidural nedir nereye takıyorlar doğuma az kaldı hiç bilgim yok:44:
o zaman epidural iyi birşey değil mi.herkese yapsınlar neden yapmıyorlarEpidural ağrı kesici rahimde aciklik 4 cm olunca belden kataderle ilaç veriliyor mesneviyi az hissediyorsun normal dogum da Sezeryan da da oluyor nen epidural normal yaptım sancı çektim ama normal sancının çok cok hafifini :) umarım bilgilendirmisimdir
fericin bende normal doğurdum senin nasıl oldu en son doktoruna gıcıktın
ay inanmıyorum hepimiz aynı anda doğum yapmışiız kızlar bende dün 10 da doğum yaptım gece 5 dk da bir gelen hafif sancılarım oldu sabah 6 gibi hastaneye gittik 10 da oğlum doğdu ama dua edin şu mübarek günlerde oğluşum solunum sıkıntısı yaşıyor yoğun bakımda bugün onu görüp eve geldik ama içimiz buruk bayram şekerimiz orda yalnız çünkü nolur dua edin daha emziremedim bile sağmaya çalışıyorum 2-3 saatte bir amaa sütüm bir iki damla geliyor((
çok geçmiş olsun Allahım şifa versin. emzirme işi tam bi işkenceymiş ama doğururken ağlamadım emzirirken daha doğrusu sağarken ağladım :) senin gününe daha vardı,sen nasıl doğurdun peki?
bende senin gibi arefe de doğurdum gece sancım tuttu hafif hafif ama sıklaşmaya ve düzene girmeye başladı bende bir gidip görüneyim dedim sabah 6:30 gibiydi hastaneye gittik 2 cm açıklık varmış saat 10:00 kadar feci sancı çektim hemen 10 cm oldu zaten 10:00 da oğluşum zor bela doğdu ıkınırken çok zorlandım ebe kabus gibi çöktü üstüme valla:)) o çok canımı yaktı birde ıkınmak çok zormuş ölüyorum sandım yaa sonra oğluşumu yanıma verdiler öptüm kokladım sonra işte yoğun bakım durumu iyiyye gidiyor ama ne zaman çıkacağı belli değil yarın daha net bilgi vericeklermiş teee salı gününe kadar göremicekmişiz işin kötüsü sütümü sağıyorum ama damla damla öle az geliyoki üzülüyorum senin geldimi hemen sütün?
ıkınmak gerçekten zormuş,çıkaramıc
am içimden diye düşündüm. bana ebe "bastırayım mı" die sorunca bas dedim iki büyük çığlık,üçüncüsü oğlumun çığılığıydı :) süt zaten ilk günler damla damla gelicek,onu bulamayanlar da var. ne güzel maşallah bebişin ağzını sürmeden geliyo sütün. bize doktor arada mama da verebilirsiniz, bu bebek gürbüz doymaz damla damla sütle sonra sarılık olur dedi. biz de hem mama hem süt verdik,şimdilerde sadece süt veriyorum çünkü sütün doyurduğuna inanmaya başladık.
ama sen de benim gibi kolay doğurmuşsun. sancı süremiz çok azmış maşallah ikimize :)
yavrunu sana,eşine bağışlasın Allahım. Allah daha büyük problemler yaşatasın. salıya kavuşma vaktiiiiiiiii
bugün verdim ilk sütünü hemşireye şifa olsun yavrumada inş bugün akika kurbanını da aldık çıksın hastaneden kesicez hemen inş aksilik olmazsa çarşamba kavuşcaz inş
ay inanmıyorum hepimiz aynı anda doğum yapmışiız kızlar bende dün 10 da doğum yaptım gece 5 dk da bir gelen hafif sancılarım oldu sabah 6 gibi hastaneye gittik 10 da oğlum doğdu ama dua edin şu mübarek günlerde oğluşum solunum sıkıntısı yaşıyor yoğun bakımda bugün onu görüp eve geldik ama içimiz buruk bayram şekerimiz orda yalnız çünkü nolur dua edin daha emziremedim bile sağmaya çalışıyorum 2-3 saatte bir amaa sütüm bir iki damla geliyor((
kızlar ya artık çıldırmak üzereyim böyle birşey olamaz oglişim 38 günlük şuan sabahtan saat 3e yada 4 ekadar birşey yok ama o saat oldumu çıldırıyor ağlıyorda ağlıyor mama veriyorum karnı tok gazını çıkartıyorum rezenesinide veriyorum bugün birşey olacak diye kporktum artık aglarken sesi kesildi hemen fitil kattım yarım doktorum söylemişti hergün fitilmi atacam ben ya vallhi çıldıracam.birtürlü doğru mamayıda bulamadık sma kullandık kabız yaptı aptamilde gaz yaptı şuan bebelac kullanıyorum.arkadaşlar içlerinde bebişleri aynı olan varmı ilk oğluma kurban olim ben böyle birşey grmedim yaaaaaaaaaaaa
kızlar ya artık çıldırmak üzereyim böyle birşey olamaz oglişim 38 günlük şuan sabahtan saat 3e yada 4 ekadar birşey yok ama o saat oldumu çıldırıyor ağlıyorda ağlıyor mama veriyorum karnı tok gazını çıkartıyorum rezenesinide veriyorum bugün birşey olacak diye kporktum artık aglarken sesi kesildi hemen fitil kattım yarım doktorum söylemişti hergün fitilmi atacam ben ya vallhi çıldıracam.birtürlü doğru mamayıda bulamadık sma kullandık kabız yaptı aptamilde gaz yaptı şuan bebelac kullanıyorum.arkadaşlar içlerinde bebişleri aynı olan varmı ilk oğluma kurban olim ben böyle birşey grmedim yaaaaaaaaaaaa
Mrb hanimlar. Ben eylul annelerinden, bir bucuk ay once dunyaya geldi oglusum ve gecen ay kirmizi chicco trio living bebek arabasi seti aldim fakat hediye yeni biR araba gelince satma karari verdim. Almak isteyen anneler olabilir diye buraya yaziyorum. Puset bebek arabasi ve ana kucagiyla birlikde, sadece bir kez kullanildi ve elimdenim cabuk cikarayim diye ucuza veriyorum 800 tl. İstanbul zeytinburnunda oturuyorum, ilgilenen anneler ozelden mesaj atabilirler. Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin