2012 Ekim Anneleri

Semmy Allah yardimcin olsun,Bebisinle sagsaglim sorunsuz eve gelmeyi nasip etsin,en kisa zamanda diger topikte gorusmek uzere

benimde eşim sigara içiyor ama dikkat ediyor elleriini ağzını yıkamadan gelme çocuğun yanına gelmiyor.bende sigara kokunca ellerini yıkamadın mı neden dikkat etmiyorsun diye ona kızıyorum...ama eşimin birr suçu yok kaynanaya gönderme yapıyorum tabi anlayana...

:)) o işin esprisi tabi..az kalınca bunalıma girdik:))zaten doğuramıyoruz:))

bdt si ekim ayı olan onlarca bayandan ekimin 20 sinde 3-5 kişi kalması kim ne derse desin acayip anormal bi durum. ben bunu bilir bunu savunurum. bu şu demek oluyor ki onlarca bebiş (istisnalar dışında) erkenden,gelişimini tamamlayamadan dünyaya getirilmeye zorlanmışlardır! çok üzücü...

bu arada lavmandan benim gibi çekinenler varsa bana ablam iki kutu verdi,kendim sancılarım başlayınca evde yapayım diye. siz de aynı yöntemi kullanabilirsiniz dilerseniz,tabi doktorunuza da danışarak.

Son düzenleme:
Kızlar,normal doğum sonrası kuyruk sokumu kemiğinde ağrı olan var mı? Ben kuyruk sokumu tramvası geçirmişim,10 gün oldu hala oturamıyorum..

Kızlar herkese merhaba..Doğum yapalı 20 gün oldu tam ancak yeni ayaklandım ..Sezeryan olmuştum dikişim 2 yerden patladı...Bebişim çok iyi maşallah ama ben hem psikolojik olarak hem fiziken daha yeni iyileşiyorum

Kizlar persembe sabahi 8.45te oglum dunyaya geldi sezeryanla.dogum yaptim suan evimizdeyiz.. cok zor adapte olduk sutum az doymuyo bebegim mama vermek zorunda kaliyoruz.. ne zaman artacak sutum bekliyorum heyecanla.. cok zor ama bi o kadar da mukemmel bi duyguymus.. geriye kalan herkese iyi dogumlar diliyorum...

Hayirli evlat olur insallah bebisin bu sut olayi cok acayip bisey ya bi cok oluyo bi az

KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.

KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.

çooook güzel,Rabbim bize de aynı mutluluğu yaşatsın. Allah analı babalı mupmutlu büyütsün. geçmiş olsun sana da...

ohhh masallah canim oglusuna sanada cok gecmis olsun canim, sonunda catir catir dogurup aldik bebisleri valla senide en kisa zamanda buyuyen bebisler topigine bekliyoruz, öpuyorum seni yanaklarindan ve kutluyorum
darisi artik diger annelerimizin basina.

doğurmayan bir ben kaldım galiba :)) geçen haftaki son kontrolde doktor bebeğin başının çatı kemiğine girdiğini söyledi. 4-5 güne kadar doğum olmazsa görüşelim dedi 4 günü geçti ama bende hiçbir belirti yok. bebeğin doğum kanalına girmesinden sonra ne kadar sürer acaba doğum bilgisi olan var mı?

ne guzelll...Allah anali babali huzur icinde saglikla buyutmeyi nasip etsin:)

bende seni merak etmiştim maşaallah hayırlı olsun demek ki bekleyince doal yoldan oluyormuş bizede moral oldu ya sanırım sen 40+ lardaydın yanlış hatırlamıyorsam darısı bizim başımıza inş:)

hadi hayırlı olsun bir iki güne doğum olur inş :) bizi habersiz bırakma haa
ya bende de bugün öle bişey geldi ama çok çok az seninki gibi değil ben peçete kullanıyorum ona öle damla damla geliyor gibi ama benimki kanlı değil açık kahverengi acaba o da nişanmıdır benim gibi olanlar fikrini yazsın lütfen çünkü ümitlenmeye başladım bende inş nişandır ya bu hafta doğururum bende .((

sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah darısı başıma bende son hamişlik günümün tadını çıkarayım bari

Mertug canım gözün Aydın maşallah ikinize
De
Doguramayan ark stres yapmayın Rabb'im herseyin saatini yazmıştır bende biliyorsunuz 40+ 4 de dgm yaptım oglum kendiliğinden gelmeye karar verdi tam suniyi alacağım sabah dualarımız sizlerle devamlı okuyoruz burayı takip ediyoruz sizi yanliz değilsiniz :))

Kızlar herkese merhaba..Doğum yapalı 20 gün oldu tam ancak yeni ayaklandım ..Sezeryan olmuştum dikişim 2 yerden patladı...Bebişim çok iyi maşallah ama ben hem psikolojik olarak hem fiziken daha yeni iyileşiyorum

naptılar canım tekrar mı yapıstırdılar,acı verdı mı?bende dıkıslerımden cok cektım enfeksıyon kaptı,aktı,sıstı,bır suru ıgne ve antıbıyotık kullandım,cok ıyı anlıyorum senı...psıkolojık olarakta cokmustum artık atesım cıktıgı bır gun artık ölsemde gıtmıyecegım dıye aglamıstım dr a,sureklı canımın yanması cok yormudtu benı ama Allah a sukur ıyıyım artık...

gozunaydın saglıkla buyut ınsallah...tebrıkler valla catır catır dogurdun yanı:)

yaa topık hayalet sehır gıbı oldu sadece zıyaretcıler var yalnızım:))))))))))))))))

canım niaşn olabilir.benimde sadece kahverengi akıntı geldi..sümüğümsü..banyo yaparkende geldi baya..dr gittim rahim yumşamış. doğum süreci başlamış sancılsrını takip et dedi..
cok sevindim canım senin adına..istediğin gibi oldu maşallah..darısı bize..

benimde açık kahverengi ve sümüğümsü idi..dr doğum başlamış rahim yumsamış dedi..kana benzer hiç bişey yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…