2012 Ekim Anneleri

tam istediğim gibi normal doğumla suni sancı bile olmadan doğumumu doğal doğal gerçekleştirdim çooook şükür. şimdi de fır dönüyorum etrafta. oğlum biraz üşüttü hemşireler kıyafetlerini giydirirken dikkat etmemişler. 3 kilo 750 gram tombişimle koklaşıp duruyoruz. bizden sevgileeer

tam istediğim gibi normal doğumla suni sancı bile olmadan doğumumu doğal doğal gerçekleştirdim çooook şükür. şimdi de fır dönüyorum etrafta. oğlum biraz üşüttü hemşireler kıyafetlerini giydirirken dikkat etmemişler. 3 kilo 750 gram tombişimle koklaşıp duruyoruz. bizden sevgileeer

maşallah gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin..
bi yazında okumuştum senin dr.unda benimki gibi durduk yere çatı muaynesi yapıyodu sanki. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum bu yüzdende çok istememe rağmen normal doğumdan korkar oldum sanki başaramayacamda sezaryen olacakmışım gibi geliyor çatı muaynesinde kendimi çok kastığım için normal doğumu hiç düşünmesem mi kafam çok karışık..

maşallah gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin..
bi yazında okumuştum senin dr.unda benimki gibi durduk yere çatı muaynesi yapıyodu sanki. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum bu yüzdende çok istememe rağmen normal doğumdan korkar oldum sanki başaramayacamda sezaryen olacakmışım gibi geliyor çatı muaynesinde kendimi çok kastığım için normal doğumu hiç düşünmesem mi kafam çok karışık..

çatı muayenesi doğumu tetikliyor,çok da rahatsız edici,bi kez yapılması ve doğuma yakın bi zamanda yapılması gereken i şey. benim dr um resmen bayram öncesine beni sıkıştırmak için çaba sarfetti. ama ben direndim.kendi sancılarım gelene kadar bekledim. dün doğumdan önce de muayene yapılırken kendimi kasıp popomu yukarı kaldırdığım için ebe "yapma"diyip durdu. ama söz konusu doğum esnasında kim ellerse rahatsız olmuyosun tabi. normal doğum yapmak mükemmel bi şeymiş. bebeğimle dilediğim gibi vakit geçiriyorum.dün benim gibi yürüyen bi hastayı gördüm,10 gün önce sezaryen olmuş,kendimle gurur duydum. onun on günlük hali benim doğum sonrasındaki 2.saatime eş değerdi.

slm kızlar..dün öğlen 12.25 te doğum yaptım..normal doğum oldu..çatır çatır desem yeridir..mahvoldum sancıdan..2 cm açıklıkla gittimç.10 saatte 1 cm açıldım..mahvoldum sancıdan..3 cm den sonra gerisi hemen açıldı..13 saatt sürdü toplam..bebişim 3 kilo 570 gr 51 cm doğdu..çok sağlıklı maşallah..doğumhaneden çıktığım gibi bebişimi emzirdim..çok şükür sütüm iyi geliyor..bir gece yattık bugün evimizdeyiz..topbiğim tıpkı karnımdaki gibi..gündüz akşama kadar uyuyor..emzirmek için zorla uyandırıyorum..gece sabaha kadar uyumuyor:)) çok küçük bir dikişim var. allah herkes eyaşatsın inşallah bu duyguyu..geri kalan arkadaşlarımızzında allah yardımcısı olsun..

Burda kimse kalmamis. sanirim herkes meleklerini kucagina aldi. bende cuma gunu sezerysn ile oglumu kucagima aldim cok sukur. 4 kilo 30gr 52 cm tos:nazar:unum allah buraya bunlari yazmayi nasip etti cok sukur.

ay inanmıyorum hepimiz aynı anda doğum yapmışiız kızlar bende dün 10 da doğum yaptım gece 5 dk da bir gelen hafif sancılarım oldu sabah 6 gibi hastaneye gittik 10 da oğlum doğdu ama dua edin şu mübarek günlerde oğluşum solunum sıkıntısı yaşıyor yoğun bakımda bugün onu görüp eve geldik ama içimiz buruk bayram şekerimiz orda yalnız çünkü nolur dua edin daha emziremedim bile sağmaya çalışıyorum 2-3 saatte bir amaa sütüm bir iki damla geliyor :KK43:((

Kızlar bende dün gece normal doğumla oğluma kavustum....darısı her bekleyenin başına ...cok guzel bur duygu...Allah herkese yasatsin....

Allah hepinize bebislerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, biz geri kalanlara da sabır versin :)şu 5 gun gercekten geçmek bilmio

Kızlar kahverengi lekeleri gördükten kac gün sonra doğum yaptınız dün gece lekeleelerim başladı sancim cok az arada kasiklarimda
Ben ayni gunun gecesinde dogum yaptim 1 gun bile surmedi yani:KK34:
selam kızlar .. :)
pazartesı yatışım yapılacak sunı sancı verılıcek demıstım sızlere :) suan evımdeym .bebegım uyuyor..çok çok çok zor bır dogum geçirdim sunı takıldı 3 saat 1 cm ve sancısız gezdm sonra bır anda 6 cm oldu suyum patladı 1 saat ıcınde dogum yaptm toplam dogum 4 saat surdu ve felaket çıglıklar attm yatakları parçaladım çok çok zor bır deneyımdı.katta yatann butun hastalar dogumhne kapısında toplanms ne oluyor dıye..ama smdı cok sukur ıyıym kızım 53cm 3700 kg dogdu masallah cok saglıklı hepınıze hayırlı dogumlar dlıyorum :)

Hayirli olsun bebisin o saniyeler hic gecmiycekmis gibi oluyor deil mi sancinin zirve yaptigi anlar sonrasindaki rahatlik baska hicbiseyde yok:KK1:

fericin bende normal doğurdum senin nasıl oldu en son doktoruna gıcıktın :KK70:

yazıık benden başka kimse kalmamış buralardaaa.
benim takvımde beklenen dogum tarıhı 26 ekımdı ama ben kendım ılerı aldım. bakıp sınırım bozulmasın dıe..
ultrasonda bır hafta gerıden gıdıyorduk ona ıstınaden. kımler var dogurmayan ben burdayım desın lutfeeeen

yazıık benden başka kimse kalmamış buralardaaa.
benim takvımde beklenen dogum tarıhı 26 ekımdı ama ben kendım ılerı aldım. bakıp sınırım bozulmasın dıe..
ultrasonda bır hafta gerıden gıdıyorduk ona ıstınaden. kımler var dogurmayan ben burdayım desın lutfeeeen

ben burdayıım:))

çatı muayenesi doğumu tetikliyor,çok da rahatsız edici,bi kez yapılması ve doğuma yakın bi zamanda yapılması gereken i şey. benim dr um resmen bayram öncesine beni sıkıştırmak için çaba sarfetti. ama ben direndim.kendi sancılarım gelene kadar bekledim. dün doğumdan önce de muayene yapılırken kendimi kasıp popomu yukarı kaldırdığım için ebe "yapma"diyip durdu. ama söz konusu doğum esnasında kim ellerse rahatsız olmuyosun tabi. normal doğum yapmak mükemmel bi şeymiş. bebeğimle dilediğim gibi vakit geçiriyorum.dün benim gibi yürüyen bi hastayı gördüm,10 gün önce sezaryen olmuş,kendimle gurur duydum. onun on günlük hali benim doğum sonrasındaki 2.saatime eş değerdi.

cvp için tşk ederim benim ilk doğum olacak o yüzden bilgim yok 36. haftadan beri her kontrolde çatı muaynesi oluyo bu hafta yine var mesela inan artık oraya takılmaktan bebeğimi görme heyecanımı bile unutuyorum.. dr. böyle yaparsan normal doğum zor dedikçe aklım sezaryene kaymaya başlamıştı ama şimdi tekrar cesaret aldım son ana kadar normal bekleyecem inşallah oğlum da normal yoldan gelmek ister ve fazla bekletmez beni.. buarada allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah size:nazar:

Ben de ayni gün dogurdum normal..ama çoook zor ya ikincisiydi ama yine zor ...sezaryan daha mi iyidir dedim hep....

kızlar uzun süredir takip edemiyorum..bebişini eline alanlara hayırlı olsun diyeyim, darısı bizlerin başına..bi sorum olacak..4 kilo üzeri normal doğum yapan var mı..bi de epidural normalde sancı gelmesi gerekiyormu..ben de hala tık yok..ne zamana kadar beklemeliyim bilmiyorum...

kızlar uzun süredir takip edemiyorum..bebişini eline alanlara hayırlı olsun diyeyim, darısı bizlerin başına..bi sorum olacak..4 kilo üzeri normal doğum yapan var mı..bi de epidural normalde sancı gelmesi gerekiyormu..ben de hala tık yok..ne zamana kadar beklemeliyim bilmiyorum...

4 kilo uzeri dogum yapan var cokta kolay oldu demisti hatta
epidural normal dogum yaptim sanci giriyo ama aci hissetmiyosun ellerini karnina koy karnin sertlesince nefes al ve ikin ben oyle yaptim
Zamanini bekle bence cunku suni sanci cok aci cektiriyo 4 cm olana kadar epidurali takmiyolar sancin varkende onu taktirmak tam bi iskence

4 kilo uzeri dogum yapan var cokta kolay oldu demisti hatta
epidural normal dogum yaptim sanci giriyo ama aci hissetmiyosun ellerini karnina koy karnin sertlesince nefes al ve ikin ben oyle yaptim
Zamanini bekle bence cunku suni sanci cok aci cektiriyo 4 cm olana kadar epidurali takmiyolar sancin varkende onu taktirmak tam bi iskence

canım ben hiç birşey anlamadım dediklerinden epidural nedir nereye takıyorlar doğuma az kaldı hiç bilgim yok:44:
:KK43:

X