2012 Ekim Anneleri

slm kızlarrrrr ben cumartesi gecesi birden bire doğurdummm :) 38 + 6 da ... öğlen nişan gibi bişi geldi öncee önemsemedim sonra öylesine bi dr umu aradım gel bi bakalım dedi bi gittim doğum başlamışş ben hala yok bugün doğurmucam diyodumm :) cumartesi akşamı 22 :20 de kızım epidural normal doğumla dünya ya geldiiii :) herşey çok güzelldiii :)

ben burdaki arkadaşlar 40 haftayı doldurunca hep benimde öyle olucak sanıyodumm , herşeyin vakti saati varmışş ... rabbim bekleyen arkadaşlarımada sağlıkla kucaklamak nasip etsin ..

Son düzenleme:
slm kızlar..bugün gelen işaretten sonra dr aradım öğlen..akıntı devam ederse gel dedi. öğleden sonra lavaboya gitmiştim kahverengi sümüğümsü akıntı geldi baya..sadece 1 damla kırmızılık vardı..sonra banyo yapayım dedim..banyoda yine kahvere akıntı geldi baya..bende giyindim artık dr gideyim dedim..gittim..ilk defa catı muaynesi yaptı..çok canım yandı ya:KK43:( böyle bir acı görmedim..bi aletle baktı tak diye vurdu içöime yapıştı resmen..sonra açıklık varmı ona bakayım dedi..rahim yumşamaya başlamış, doğum sürecin başlamış dedi..sancın varmı dedi yok dedim..nst ye bakalım normalse eve gönderirim dedi..nst normaldi:)) sancın olursa akşam falan hastaneye gitmeden bana haber ver, yarın akıntı gelmeye devam ederse yine gel nst bakalım dedi...bizen böyle...ama moralim düzeldi..en azından doğum dair belirtiler başladı..eve geldiğimden beri adet sancısı gibi sancım var baya..kuyruk sokumumda ağrıyor..
inşallah bir an önce bişeyler olur..

slm kızlar..bugün gelen işaretten sonra dr aradım öğlen..akıntı devam ederse gel dedi. öğleden sonra lavaboya gitmiştim kahverengi sümüğümsü akıntı geldi baya..sadece 1 damla kırmızılık vardı..sonra banyo yapayım dedim..banyoda yine kahvere akıntı geldi baya..bende giyindim artık dr gideyim dedim..gittim..ilk defa catı muaynesi yaptı..çok canım yandı ya:KK43:( böyle bir acı görmedim..bi aletle baktı tak diye vurdu içöime yapıştı resmen..sonra açıklık varmı ona bakayım dedi..rahim yumşamaya başlamış, doğum sürecin başlamış dedi..sancın varmı dedi yok dedim..nst ye bakalım normalse eve gönderirim dedi..nst normaldi:)) sancın olursa akşam falan hastaneye gitmeden bana haber ver, yarın akıntı gelmeye devam ederse yine gel nst bakalım dedi...bizen böyle...ama moralim düzeldi..en azından doğum dair belirtiler başladı..eve geldiğimden beri adet sancısı gibi sancım var baya..kuyruk sokumumda ağrıyor..

hadii hayırlısı canım... benim öğlen nişanım geldi akşamına doğurdumm canım darısı aynı kolaylıkta sana olsun inşallahhhhh

Doguran arkadaslar gozunuz aydin:) Bekleyen arkadaslar saglikla sihatle alin bebisleri kucaginiza:nazar::emir_bebek: Bugun 13. gun olmus bile. Hamilelikte gecmiyordu gunler simdi de ne cabuk gecer oldu zaman. Hatta bazen hamile kalip dogurdugumu unutuyorum:KK1:

kızlar selam herkese.
16.10.2012 de defne buğlemim 9 saatlik bekleme 6 saatlik suni sancının ardından 3500kg ve 51 cm olarak sezeryan ile dünyaya geldi..rabbim onu bize bahşetti çok şükür ama çok buruk bir mutluluk yaşıyoruz:KK43: kızımın doğuştan ayakları ortopedik sorunlu doğdu. ve şuana kadar ki hiç bir ultrasonda görülmemişti. yıkıldık..bir haftadır her gün ağlıyorum..bugün iki ayağıda alçıya alındı kızımın. ortalama 5 alçı ile bir iki ayda doktor normal ayak görünümüne getiririz dedi ama bilmiyorum ne olacak. dualarınıza ihtiyacım var..kendimi dikişlerimi sancımı kansızlıktan bembeyaz olan yüzümü görmüyorum hiç:KK43::KK14::KK14:çok mutsuz ve perişanım:KK43::KK43::KK5: şuanda ağlamaktan daha fazla yazamıyorum.. dua edin nolur kızım sağlığına kavuşsun..

kızlar selam herkese.
16.10.2012 de defne buğlemim 9 saatlik bekleme 6 saatlik suni sancının ardından 3500kg ve 51 cm olarak sezeryan ile dünyaya geldi..rabbim onu bize bahşetti çok şükür ama çok buruk bir mutluluk yaşıyoruz:KK43: kızımın doğuştan ayakları ortopedik sorunlu doğdu. ve şuana kadar ki hiç bir ultrasonda görülmemişti. yıkıldık..bir haftadır her gün ağlıyorum..bugün iki ayağıda alçıya alındı kızımın. ortalama 5 alçı ile bir iki ayda doktor normal ayak görünümüne getiririz dedi ama bilmiyorum ne olacak. dualarınıza ihtiyacım var..kendimi dikişlerimi sancımı kansızlıktan bembeyaz olan yüzümü görmüyorum hiç:KK43::KK14::KK14:çok mutsuz ve perişanım:KK43::KK43::KK5: şuanda ağlamaktan daha fazla yazamıyorum.. dua edin nolur kızım sağlığına kavuşsun..

Gule gule buyut yavrunu.gecmis olsun uzulme demek sacma ama uzulme allah dermansiz dert hastalik vermesin.zor bir surec olabilir ama mis kokulun seninle... Bu arada nasil birortopedik sorun onu anlayamadim..benim kizin dizinden asagisi baya parantez doktor onemsiz dedi merak ettim

kızlar selam herkese.

Rabbim su mübarek günler hürmetine yar ve yardımcın olsun insaallah Dualrim seninle

slm kızlarrrrr ben cumartesi gecesi birden bire doğurdummm :) 38 + 6 da ... öğlen nişan gibi bişi geldi öncee önemsemedim sonra öylesine bi dr umu aradım gel bi bakalım dedi bi gittim doğum başlamışş ben hala yok bugün doğurmucam diyodumm :) cumartesi akşamı 22 :20 de kızım epidural normal doğumla dünya ya geldiiii :) herşey çok güzelldiii :)

ben burdaki arkadaşlar 40 haftayı doldurunca hep benimde öyle olucak sanıyodumm , herşeyin vakti saati varmışş ... rabbim bekleyen arkadaşlarımada sağlıkla kucaklamak nasip etsin ..

gozun aydin canim:)bizim gunletimuz asagi yukari ayniydi bende 38+6 da epudurall normal dogum ysptim.buraya kackez yazdim ama cevap veren olmadi.birde ssna yaziyim.dogumda sonta takiliyorya.benimki cikmadi iki hafta oldu:KK43:cikardilsr ama idrarimi yapamadim.vok uzuluyorum.senin tuvalet durumun nasil?

hepinizi çokk seviyoruzz bis oğluşumla,sağolun,varolun.Allah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın inşallah kimler kaldı merak ediyorum acele etmeyin doğa bir harika, herşeyin zamanı var.normal doğum evet zor ama 10 dk sonra ayağa kalktım, zırt pırt duş alıyorum oturuyorum kalkıyorum misafirlerimi ağırlıyorum sütümüzün gelmesini bekliyoruz oda mübarek günde gelecek arafe günü ona inanıyorum.

ve oğluşum hayal ettiğim gibi söz günümüzde doğdu ve yağmur yağıyordu.

kızlar selam herkese.

Canim cok gecmis olsun Allah sifalar versin evladina cok sukur ki caresiz bir derdi yok evladinin insaallah en kisa surede iyilesecek

benim doktor yine durup dururken çatı muayenesi yapıp kanattı beni. doğumu tetikleyerek bir an önce doğurtmak istiyo . bense "doğal seyrine bırakalım" demekten yo-rul-dum! normalde benim bi an önce kurtulma çabamın olması gerek her nedense kadın sürekli sancım yokken "suni verelim doğurtalım "diyip beni sinir ediyo. bugün hastaneye gitmemi istedi normalde ben de yine gitmedim. şu an 40+ 2 deyim. sancı yok,bi şey yok. demekki hastaneye gitseymişim suni yollarla doğuma zorlanacaktım. rahmim,kaslarım hazır olmadan,yumuşamadan... bir sürü dikişle de dönecektim.kendime göre bi doktor bulamadım anlayacağınız. çok üzgünüm...

kızlar selam herkese.

Rabbim yardimciniz olsun,dermansiz dert vermesin,insallah tedaviyle kisa surede normale donecek,dualarimiz seninle...

tatlıcık hayırlı olsun beni beklemedin haa:)) işin şakası kolay olmuş maşallah inş bizimki de öyle olur

tosun bir kaç güne doğurursun sende inşaallah en azından o süreç başlamış bu bile moral olarak yeter insana hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

kızlar selam herkese.

glsshh doktor bak düzelir demiş biraz sancılı geçicek o süreç tabiki üzülüceksin ağlıcaksın ama umudunu yitirme daha kötüsü de olabilirdi hep öyle düşün dua kitaplarında şifa ayetleri var sen Allaha sığın içini ferah tut yeterki düzeleceğine inan Rabbim acil şifalar versin...

benim doktor yine durup dururken çatı muayenesi yapıp kanattı beni. doğumu tetikleyerek bir an önce doğurtmak istiyo . bense "doğal seyrine bırakalım" demekten yo-rul-dum! normalde benim bi an önce kurtulma çabamın olması gerek her nedense kadın sürekli sancım yokken "suni verelim doğurtalım "diyip beni sinir ediyo. bugün hastaneye gitmemi istedi normalde ben de yine gitmedim. şu an 40+ 2 deyim. sancı yok,bi şey yok. demekki hastaneye gitseymişim suni yollarla doğuma zorlanacaktım. rahmim,kaslarım hazır olmadan,yumuşamadan... bir sürü dikişle de dönecektim.kendime göre bi doktor bulamadım anlayacağınız. çok üzgünüm...

bozma moralini sen istemedikten sonra zorla yapacak değil ya daha bir kaç gün vaktin var olucak inş öle düşünmeye çalış Allah da o doktorlara vicdan versin ne diyim....

benim doktor yine durup dururken çatı muayenesi yapıp kanattı beni. doğumu tetikleyerek bir an önce doğurtmak istiyo . bense "doğal seyrine bırakalım" demekten yo-rul-dum! normalde benim bi an önce ekurtulma çabamın olması gerek her nedense kadın sürekli sancım yokken "suni verelim doğurtalım "diyip beni sinir ediyo. bugün hastaneye gitmemi istedi normalde ben de yine gitmedim. şu an 40+ 2 deyim. sancı yok,bi şey yok. demekki hastaneye gitseymişim suni yollarla doğuma zorlanacaktım. rahmim,kaslarım hazır olmadan,yumuşamadan... bir sürü dikişle de dönecektim.kendime göre bi doktor bulamadım anlayacağınız. çok üzgünüm...

canım benim ogluşumda 40+4 de oldu suniyle hiç açılmam hiç sancım yumuşamam falan hiç birşey yoktu doktor bekleyebilir 42 ye kadar dedi ama ben olsun istedim maşallah dogumumda kolay oldu 2 3 dikişim vardı çok zor olacagını düşünme derim o agrı eşiğine baglı bence birazda 40 dan sonra bence sürekli takipte olmak lazım sıkıntıya girebilir allah korusun...

gozun aydin canim:)bizim gunletimuz asagi yukari ayniydi bende 38+6 da epudurall normal dogum ysptim.buraya kackez yazdim ama cevap veren olmadi.birde ssna yaziyim.dogumda sonta takiliyorya.benimki cikmadi iki hafta oldu:KK43:cikardilsr ama idrarimi yapamadim.vok uzuluyorum.senin tuvalet durumun nasil?

canım biz artık başka topikteyiz doğuran oraya gidiyor..seni de bekleriz..

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/565653-2012-ekim-bebekleri-buyuyor-42.html#post27021703

sondanın çıkmaması rahatsızlık verici.peki ne zaman çıkacakmış??birşey demediler mi?tekrar denemediniz mi çıkarmayı?

canım benim ogluşumda 40+4 de oldu suniyle hiç açılmam hiç sancım yumuşamam falan hiç birşey yoktu doktor bekleyebilir 42 ye kadar dedi ama ben olsun istedim maşallah dogumumda kolay oldu 2 3 dikişim vardı çok zor olacagını düşünme derim o agrı eşiğine baglı bence birazda 40 dan sonra bence sürekli takipte olmak lazım sıkıntıya girebilir allah korusun...
ama hiç sancı yokken sadece suniyle doğurmak doğum süresini ve acıyı artırıyomuş.kendi sancılarınla 3 saatte doğuracakken yalnızca suniyle 6 saatte doğuruyomuşsun... keşke benim dr um da seninki gibi düşünseymiş. zaten "bu hafta doğurcan,bu gece doğurcan" diyip diyip bana on kere doğum stresini yaşattı ! hakkımı hiiiiiiiç helal etmiyorum hiç!

kızlarr ben geldimm. 13 ekim saat 12.20de sezeryanla oğluma kavuştum.3300 gr 50 cm baş çevresi 34.. oğluma kavuştuğum için çok mutluydum.Daha sonra oğlumun sağ elinde 6 parmağı olduğunu söylediler başta çok üzüldüm. sonra allahtan gelendir diyerek kendimi sakinleştirdim. Daha sonra oğlumun bıngıldağının kapanmaya yakın olduğunu söyledi doktor:KK14::KK14: baş çevresi büyümezse beyin cerrahına götürmlisiniz dedi. ama baş çevresi büyürse sıkıntı çıkmaz dedi. ne olur dua edin oğluma.. oğlum olduktan sonra annemi daha iyi anlıyorum evlat ne kadar farklı birşeymiş.. allah kimseyi evlatla sınamasın :KK43: yine de daha kötüsü var deyip şükür ediyorum. inşallah bıngıldakla ilgili de sıkıntımız çıkmaz ya rabbimmmm...

neden sürekli çatı muyenesi yapıyorkii:KK43:( benim dr dün ilk defa yaptı onadda nişanım geldiğiiçin catının durumuna yaptı..bugün gittiğimde hiç bakmadı...takma kafana sen bildiğini yap..bu karar sana ait..bayram gelmeden aradan çıkartmaya çalışıyor..allajh büyük..bayramda o yok diye doğurmayacak değilsin..benim dr bayramda yok..hiçde dert etmiyorum..nasipten öte yol yok..

sün geceden beri baya ağrım var kızlar..gece ara ara kanlı akıntım geldi..önce kahverengiydi..sabah 10 gibi bir anda içimden bişey aktı..gittim baktım günlük pedi dolduracak kadar kan gelmiş.. dr akıntı devam ederse gel nst çekelim demişti..kahvaltıdan sonra giyindim gittim..nst normal dedi..günün ne zaman doluyodu dedi.yarın dedim..sabah gel nst çekelim dedi. randevum akşamdı dedim..ozaman da olur dedi..son duruma bakacakmış. bugün sadece nst sonucuna baktı..kanamamı söyledim..normal dedi. bakalım yarın açılmayı kontrol edecek mi..bebişin suyuna bakacaktı..şimdi ara ara adet sancısı gibiçok yoğun sancı geliyor..belimede vurmaya başladı artık..iş yerine uğramıştım bugün göbeğin düşmüş baya dediler..oysa daha dün göbeğim göğsüme dayanıyordu:)) bir günde indi aşağı.sancı gelince yürümeye calışıyorum..doğum sancısımı yalancımı bilemiyorum tabi.. birde bugün nst grafikleirnden biri dümdüz çizgi gibiydi..ben orayı sancı grafiği diye biliyordum..hemşire açmısın dedi.yok dedim..bebek pek hareketli değil dedi..ama dr sonuca normal dedi..anlamadım ben bişey..sancı grafiği neresi..

normal doğum yapan arkadaşlar gerçek doğum sancılarınız nasıldı bilgi verirmisiniz..

birde ökızlar yarın benim 40 jhaftam doluyor..doğurmazsam iş yerine doğuırmadığıma dair rapor istediler..günü gecen arkadaşlar siz ne yaptınız raporla ilgili...25 ekim bayrama geliyor.. doğurmazsam rapor işi nasıl olacak..

X