2012 Ekim Anneleri

kızlarrrrrr bana birşey oluyor ???

karnım bayağı aşağı indi yürümekte zorluk çekiyorum önceki günlere göre, sanki adet olunca ilk günü böyle içimizde bir his olurya çiş yapacak gibi kasıklarımızda böyle garip hisler aynı onları yaşıyorum, bide sanki adet oldum olacağım arası gibi birşey.birde akıntım geldi nişan sandım ama rengi farklı idi.kusura bakmayın da bide sanki kan kokuyo gibiydi.ayy acaba :18: yaklaştımı doğumum.eşimde nöbete gitti yanımda kimse kalmayacak

bende ayni $eyleri ya$iyorum ama acelem yok, sadece babacik sabirsiz biraz ama bayramda gelirse super olur Allah hayirli kolay dogumlar nasil etsin insallah

aynen tatlim kafayi yiyecem temizlik kitap internet biryere kadar ama ben hic yuruyemiyorum bazen adim atamiyorum o yuzden yanlizda cikamiyorum :44:

vallah bende aksamalri sanci oluyor akintilarim da oluyor tualetimde geliyor ama tik yok haftalardir beklicez

bebisim kuzeyhanim geldi kizlar dun yazmistim suyum geldi diye, aksam ustu artik dayanamayip hastaneye gittik saat 6 da,5 cm acikligim vardi beni yatirdilar ve sancilarim siklasti ve dogum basladi saat 9da normal dogumla oglumu dunyaya getirdim, epidural olacaktim ama doktor dayanabilirsen direk normal olsun dedi, epidural agri acisindan cok iyiymis ama dogumu 12 saate kadar uzatabiliyormusta (valla benim doktor öyle dedi) bende cok beklemek istemedim hadi dedim bi gayret ve cok sukur kuzum geldi 4 kilo 52 cm. bide ben su zamana kadar hic kilosunu bilmiyordum sok olduk esimle cok sukur sagligida iyi, en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam darisi bebisini bekleyenlerin basina insalllah, Allaha emanet olun.

canımm fırfırım benim geçmiş olsun,,bebeğinde hayırlı olsun maşallahhh bebeğine canım

eee madem kuzun geldi bekliyoruz seni de diğer topiğe

ayy tatlım bana garip şeyler oluyor bi oku lütfen yazdığımı

cnm evet heran olabılır dogumun bak ben dogum yaptıgım gun dış agrısı cektım acayıp kı olabılıyormuş dogum yaklasınca bıde otururken ay karnım nekadar çok ındı dedım bıde wc ye tuvaletım var dıye gıdıyordum tutamıcak kadar çok var sanıyordum ama bışı yok sonra gece bırden sancı sancıyla beraber suyum ve nışanım kanamam geldı :)))

hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda kervanımıza beklıyoruz

demek sonunda anne oldunn sen beni beklemedin ama neyse hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün inşallah benim oğluşumun arkadaşı Kuzeyhan beyimiz.kilosu, boyu maşallah aslan kuzeyy

bende ayni $eyleri ya$iyorum ama acelem yok, sadece babacik sabirsiz biraz ama bayramda gelirse super olur Allah hayirli kolay dogumlar nasil etsin insallah

şimdi gördüm dogum tarihlerimiz aynı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.bizim babamızda sabırsızlanıyor ama bende artık dayanamıyorum uykusuzluk ağrılar ,hareket kısıtlılığı gelsin artık prensesimiz.

sağol canım..dışarı bi çıkayım bakacağım inşallah..
aç karna 5tane acve hurması yedim, bakalım işe yarıyacak mı ? yararsa yazarım sizde yersiniz aynı anda doğururuz kızlar
:))hadi inşallah..
ben hiçbir şey hazırlamadım..haazırlamayıda düşünmüyorum..zaten kendi memleketimiz değil..memuriyetlik malum..hiç bir akraba yok..gelse gelse eşimin ve benim iş yerinden arkadaşlarım gelir hayırlı olsuna..kaldıki bayramda doğurursam muhtemelen kimseler gelmez..hemen hemen herkes memleketine gidecek bayram için..gelecek olanlar zaten haber verirler gelmeden önce..kayın valdem var..o yapar pasta börek gerekirse..
kaç gündür ölüyom yporgunluktan.daha yeni oturdum..ondada bi kk ya bakayım dedim..sabah kahvaltı bulaşık ortalığı topla drken..kayınvaldem bebişime çarşaf yorgan dikecekti..dikiş işi bi başlayınca onu dik bun dik.yastık yap.. döşek yap derken bi baktık saat 6 olmuş..ayakalrım şişmiş..o devam ederken dolma yemek falan yaptım..eşimi beklyruz yemek için..dün kayın vldem bebişe bir sürü cici almş onları yıa ütüle monlarla uğraştım..bi önceki gün evdeki çicekelri yıka bakım yap..yeniçiçekler ek..ardiyeyi düzelt ...anlayacağın yorgunluktan bitiyorum..bakalım yarın neler yapıcam..

allah bğışlasın canım..maşallah kilosuna..

kızlar slm,

yarın sabah saat 5 te hastaneye yatış yapacağız bakalım kısmetse. suni sancı verilecek normal doğum için. süreç uzun da olabilir dedi dr umuz.bakalım bekleyip göreceğiz.bu akşam dr kontrolümüzde 3470 gr çıktı masalımız. bakalım gerçekte kaç çıkacak.merakla ve heyecanla bekliyoruz bu gece uyku yok anlaşılan bana :))) yarın için bana bol bol dua edin arkadaşlar.

Casper arkadasim Senin acilman yada sancin var mi? Hicbisey yokken mi suni vermeye karar verdi doktorun?? Bide aslinda vaktin var gibi gorunuyo??? Benimki 41e kadar olmazsa sezeryan dedi, bende heralde hic sancisi olmayana suni verilmiyo diye dusunmustum?? Senin doktorun neye gore suniye karar verdi ?? Allah yatdimcin olsun ins cok kolay ve saglikli olur bebisin

evet biraz daha vakit var fakat bayram tatili falan derken dr burda olmayacak 10 gün o nedenle bende suni sancı ile doğurmaya karar verdim.allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi.sancım ya da açılmam yok canım insallah yarın kolay geçer o süreç.

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün,doğumun hayallerimdeki gibi olmuş. doktordun da bence en iyisini yapmış.sen nasılsın peki,dikişlerin çok mu?doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. :)

sancı ya da açılma yoksa suni ile doğuma hazır olmayan vücudunu niye zorlayasın ki... varsın dr olmayıversin.. benim dr da bayram tatili yapıcak ya sancı hiç yokken suniyi önerdi kabul etmicem.varsın doğumumda dr um olmasın,ebelere de güveniyorum. :) ama seni de cesaretinden ötürü takdir ettim walla!şu yazıyı okudum çok hoşuma gitti.
Doğumun başlama zamanı doğaya bırakmalı, ilaçlara değil… « Pozitif Doğum Hikâyeleri

38+5 olduk.bir haftadır 1 cm açılmam ve%40 incelmem var.nst te 50 falan çıkıyor sancım Dr um 1 haftaya doğurursun demişti hala aynı durumdayım.bugunde neden doğuramıyorsun anlamıyorum dedi.bu kadarbelirtiden sonra doğum başlamalıymış.bu arada kızlar yürürken dikkat edin ben dün karnımın üstüne düştüm ve 1 gece hastanede tuttular.şîmdi iyiyim korkulacak bişey yok aman siz dikkatli olun

Slm kizlar ben 9 ekimde yanni kendi dogum gunumde epidural normal dogum yaptim.gayet rahat bir dogundu.yalnizz dogum sonrasi idrarimi yapamadim sonta takili hsla bugun gityim ckardilar ilk yaptim sonra yine yapamadim cok sancilandim tekrar taktilar 10 gun kalicak tekrar yapmayi reniycem bir problemim cikmaz ins epidural olup idrar problemi yasayan varr mi acaba

hadi hayırlısı olsun benimde cuma günü son kontrolüm var.tatlım heyecandan birşey atlamamak için önce otur bir liste yap sonra o listeye görede yapacağın işleri takip et.

seninkide en kısa zamanda olur inş canım gününü öğrenince biraz daha rahatlıyor insan bugünde bitti son 4 gün kaldı perşembeyi saymazsam son 3 gün eşimide heyecan bastı ne yapacağımı planlamaya başladım zaten dua et sağsalim kucağıma alayım canım

Kızlar yarın sabaha doğumum var heyecanım dorukta şuan:) sezeryan öncesi bana önerebileceğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim bana bol bol dua edin oğlumla sağlıkla karşılaşayım :)

hayırlı olsun şmdiden canım sağsalim kucağına alırsın inş

slmm kızımla 12 gunluk olduk bı mrb dıyelım dedık buyuyoruzz ve çok mutluyuz :))
Eki Görüntüle 534808 Eki Görüntüle 534809

maşallah canım bebeğine Allah nazardan saklasın

bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla büyütürsün inş

günaydınn.bakalım bu gün bebeşimiz doğacak mı??? yoksa ben mi olacağım???

bel ve kasık ağrılarıyla uyandım, karnımda ağrıyor erkek bebek bel ağrısıyla gelir diyor halk jinekologlarımız doğrumu ki acep çünkü hamile kaldığım günlerde de belim ağrımıştı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…