bu 2, çıkışımız cnm ınsallah bıdahakıne bebışımızle çıkarız
sorma cnm 40 çıkma derken az kalsın gece esım tarafından uykuda gumburtuye gıdıyordum :))))
slm kızlar..bugün tam 39 haftalık olduk..ve hala hiç bir işaret yok(( pazar kontrole gideceğim..biliyorum doktor yine herşey normal git 1 hafta sonra gel diyecek ( bu oğlanın gelmeye niyeti yok..gece karın ağrımın dışında bişey yok..gecen hafta en azndan arada sancıalrım oluyordu bu hafta oda yok (
kızlar butun gun ne yapıyosunuz? ben cok sıkılıyorum, öğlen kalkıyorum, kahvaltı internet filan, sonrada 1 saat yuruyuse çıkıyorum, o kadar yoruluyorumki zor dönüyorum, çıkmadan enerjikim ama dönerken pilim bitiyo. çok sıkılıyorum çıkıp dolaşmak istiyorum ama enerjm okadar çabuk bitiyoki burnumdan geliyo. şimdi eşime beni gezmeye götür dedim tamam dedi ama biliyorum gene çıkarken iyi dönerken yıkıla yıkıla gelicem. evde işlerin çogunu annem yapıyo, tv de bişey yok, kitap okuyorum, o da bi yere kadar. siz napıyosunuz?? sıkılıyomusunuz? buraya takılıyorum ama pek kimsede yok yazıları okuyom bitiveriyo
kızlarrrrrr bana birşey oluyor ??
karnım bayağı aşağı indi yürümekte zorluk çekiyorum önceki günlere göre, sanki adet olunca ilk günü böyle içimizde bir his olurya çiş yapacak gibi kasıklarımızda böyle garip hisler aynı onları yaşıyorum, bide sanki adet oldum olacağım arası gibi birşey.birde akıntım geldi nişan sandım ama rengi farklı idi.kusura bakmayın dabide sanki kan kokuyo gibiydi.ayy acaba :18: yaklaştımı doğumum.eşimde nöbete gitti yanımda kimse kalmayacak
bebisim kuzeyhanim geldi kizlar dun yazmistim suyum geldi diye, aksam ustu artik dayanamayip hastaneye gittik saat 6 da,5 cm acikligim vardi beni yatirdilar ve sancilarim siklasti ve dogum basladisaat 9da normal dogumla oglumu dunyaya getirdim, epidural olacaktim ama doktor dayanabilirsen direk normal olsun dedi, epidural agri acisindan cok iyiymis ama dogumu 12 saate kadar uzatabiliyormusta (valla benim doktor öyle dedi ) bende cok beklemek istemedim hadi dedim bi gayret ve cok sukur kuzum geldi 4 kilo 52 cm. bide ben su zamana kadar hic kilosunu bilmiyordum sok olduk esimle cok sukur sagligida iyi, en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam darisi bebisini bekleyenlerin basina insalllah, Allaha emanet olun.
ayy tatlım bana garip şeyler oluyor bi oku lütfen yazdığımı
bebisim kuzeyhanim geldi kizlar dun yazmistim suyum geldi diye, aksam ustu artik dayanamayip hastaneye gittik saat 6 da,5 cm acikligim vardi beni yatirdilar ve sancilarim siklasti ve dogum basladisaat 9da normal dogumla oglumu dunyaya getirdim, epidural olacaktim ama doktor dayanabilirsen direk normal olsun dedi, epidural agri acisindan cok iyiymis ama dogumu 12 saate kadar uzatabiliyormusta (valla benim doktor öyle dedi ) bende cok beklemek istemedim hadi dedim bi gayret ve cok sukur kuzum geldi 4 kilo 52 cm. bide ben su zamana kadar hic kilosunu bilmiyordum sok olduk esimle cok sukur sagligida iyi, en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam darisi bebisini bekleyenlerin basina insalllah, Allaha emanet olun.
bende ayni $eyleri ya$iyorum ama acelem yok, sadece babacik sabirsiz biraz ama bayramda gelirse super olur Allah hayirli kolay dogumlar nasil etsin insallah
sağol canım..dışarı bi çıkayım bakacağım inşallah..wollex ateşölçer bana hediye geldi, evde hiç termometre yoktu, bu çok kullanışlı, neyin üstüne tutarsan onun ısısını ölçüyo, yani 1 termometreyle oda sıcaklığı, banyo suyu sıcaklığı, mama sıcaklığı beb,ş,n alından gözünden burnundan totosundan neresinden ölçmek istersen oradan sıcaklığı.. baya kullanışlı, ben beğendim, fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla, onada bi bak arkdaşm
:))hadi inşallah..aç karna 5tane acve hurması yedim, bakalım işe yarıyacak mı ? yararsa yazarım sizde yersiniz aynı anda doğururuz kızlar
ben hiçbir şey hazırlamadım..haazırlamayıda düşünmüyorum..zaten kendi memleketimiz değil..memuriyetlik malum..hiç bir akraba yok..gelse gelse eşimin ve benim iş yerinden arkadaşlarım gelir hayırlı olsuna..kaldıki bayramda doğurursam muhtemelen kimseler gelmez..hemen hemen herkes memleketine gidecek bayram için..gelecek olanlar zaten haber verirler gelmeden önce..kayın valdem var..o yapar pasta börek gerekirse..bizim doğumlar bayrama denk gelicek ya inş, millet hem bayram ziyareti hem bebek ziyareti ikisini birden çıkarmış olacak, sarmalar hazır buzlukta, bide baklava ayarlarız diyorum, ayran, yanınada aç olanlara pilav üstü et. siz ne ikram etmeyi düşünüyosunuz kızlar??
kaç gündür ölüyom yporgunluktan.daha yeni oturdum..ondada bi kk ya bakayım dedim..sabah kahvaltı bulaşık ortalığı topla drken..kayınvaldem bebişime çarşaf yorgan dikecekti..dikiş işi bi başlayınca onu dik bun dik.yastık yap.. döşek yap derken bi baktık saat 6 olmuş..ayakalrım şişmiş..o devam ederken dolma yemek falan yaptım..eşimi beklyruz yemek için..dün kayın vldem bebişe bir sürü cici almş onları yıa ütüle monlarla uğraştım..bi önceki gün evdeki çicekelri yıka bakım yap..yeniçiçekler ek..ardiyeyi düzelt ...anlayacağın yorgunluktan bitiyorum..bakalım yarın neler yapıcam..kızlar butun gun ne yapıyosunuz? ben cok sıkılıyorum, öğlen kalkıyorum, kahvaltı internet filan, sonrada 1 saat yuruyuse çıkıyorum, o kadar yoruluyorumki zor dönüyorum, çıkmadan enerjikim ama dönerken pilim bitiyo. çok sıkılıyorum çıkıp dolaşmak istiyorum ama enerjm okadar çabuk bitiyoki burnumdan geliyo. şimdi eşime beni gezmeye götür dedim tamam dedi ama biliyorum gene çıkarken iyi dönerken yıkıla yıkıla gelicem. evde işlerin çogunu annem yapıyo, tv de bişey yok, kitap okuyorum, o da bi yere kadar. siz napıyosunuz?? sıkılıyomusunuz? buraya takılıyorum ama pek kimsede yok yazıları okuyom bitiveriyo
Casper arkadasim Senin acilman yada sancin var mi? Hicbisey yokken mi suni vermeye karar verdi doktorun?? Bide aslinda vaktin var gibi gorunuyo??? Benimki 41e kadar olmazsa sezeryan dedi, bende heralde hic sancisi olmayana suni verilmiyo diye dusunmustum?? Senin doktorun neye gore suniye karar verdi ?? Allah yatdimcin olsun ins cok kolay ve saglikli olur bebisin
Allah analı babalı büyütsün,doğumun hayallerimdeki gibi olmuş. doktordun da bence en iyisini yapmış.sen nasılsın peki,dikişlerin çok mu?doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. :)bebisim kuzeyhanim geldi kizlar dun yazmistim suyum geldi diye, aksam ustu artik dayanamayip hastaneye gittik saat 6 da,5 cm acikligim vardi beni yatirdilar ve sancilarim siklasti ve dogum basladisaat 9da normal dogumla oglumu dunyaya getirdim, epidural olacaktim ama doktor dayanabilirsen direk normal olsun dedi, epidural agri acisindan cok iyiymis ama dogumu 12 saate kadar uzatabiliyormusta (valla benim doktor öyle dedi ) bende cok beklemek istemedim hadi dedim bi gayret ve cok sukur kuzum geldi 4 kilo 52 cm. bide ben su zamana kadar hic kilosunu bilmiyordum sok olduk esimle cok sukur sagligida iyi, en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam darisi bebisini bekleyenlerin basina insalllah, Allaha emanet olun.
evet biraz daha vakit var fakat bayram tatili falan derken dr burda olmayacak 10 gün o nedenle bende suni sancı ile doğurmaya karar verdim.allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin bebeğimi.sancım ya da açılmam yok canım insallah yarın kolay geçer o süreç.
hadi hayırlısı olsun benimde cuma günü son kontrolüm var.tatlım heyecandan birşey atlamamak için önce otur bir liste yap sonra o listeye görede yapacağın işleri takip et.
Kızlar yarın sabaha doğumum var heyecanım dorukta şuan:) sezeryan öncesi bana önerebileceğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim bana bol bol dua edin oğlumla sağlıkla karşılaşayım :)
slmm kızımla 12 gunluk olduk bı mrb dıyelım dedık buyuyoruzz ve çok mutluyuz :))
Eki Görüntüle 534808 Eki Görüntüle 534809