şimdi gördüm dogum tarihlerimiz aynı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.bizim babamızda sabırsızlanıyor ama bende artık dayanamıyorum uykusuzluk ağrılar ,hareket kısıtlılığı gelsin artık prensesimiz.
38+5 olduk.bir haftadır 1 cm açılmam ve%40 incelmem var.nst te 50 falan çıkıyor sancım Dr um 1 haftaya doğurursun demiştihala aynı durumdayım.bugunde neden doğuramıyorsun anlamıyorum dedi.bu kadarbelirtiden sonra doğum başlamalıymış.bu arada kızlar yürürken dikkat edin ben dün karnımın üstüne düştüm ve 1 gece hastanede tuttular.şîmdi iyiyim korkulacak bişey yok aman siz dikkatli olun
kızlarr pazartesi sunı sancıyla doguma alınıyorum .duyduguma göre sunı sancı uzun suruyormus..annem 1 gun bıle surebılır dedı tahmınen .fıkırlerınızı beklıyorumm tahmını ortalama ne kdr suruyor dogumm sunı sancı baslatıldıktan sonraa..
38+5 olduk.bir haftadır 1 cm açılmam ve%40 incelmem var.nst te 50 falan çıkıyor sancım Dr um 1 haftaya doğurursun demiştihala aynı durumdayım.bugunde neden doğuramıyorsun anlamıyorum dedi.bu kadarbelirtiden sonra doğum başlamalıymış.bu arada kızlar yürürken dikkat edin ben dün karnımın üstüne düştüm ve 1 gece hastanede tuttular.şîmdi iyiyim korkulacak bişey yok aman siz dikkatli olun
Eki Görüntüle 535554
teyzeleri buda benim kızım yağmur :)
benım 2 cm açılmam var canım 24 saat sürermi bilmıyorum ki :S
Eki Görüntüle 535554
kızlarr pazartesi sunı sancıyla doguma alınıyorum .duyduguma göre sunı sancı uzun suruyormus..annem 1 gun bıle surebılır dedı tahmınen .fıkırlerınızı beklıyorumm tahmını ortalama ne kdr suruyor dogumm sunı sancı baslatıldıktan sonraa..
Evet Allah yardımcımız olsun ptesı gel sunıyle baslatalım dogumu dedı ama korkuyorum işte sabah erkenden gidiym dıyorum vakıt kaybetmeden..gece yarılarına kadar surmez ınsallah cok korkuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsn :)
benım 2 cm açılmam var canım 24 saat sürermi bilmıyorum ki :S
Eki Görüntüle 535554
slm kızlar naslsınız..ben çok kötüyüm..çatlaklarım inanılmaz kaşınıyor..cildiyecinin verdiği krem işe yaramadı..tırnaklaya tırnklaya kaşıyorum..başka türlümdurmuyor...çok fena kabarıyor kaşıyınca..ama kaşıntı başlayınca kaşımamakta imkansız..öyle bir kaşınıyorkii...sisinirimden ağladım resmen..ne gece uykusu kadı ne huzur(( napacam ben ya (ne sürdüysem fayda etmedi..her dakka yağlanıyorum resmen..üstüne kremler sürüyorum..yetmiyor kolonya döküyorum..kısa süre rahatlıyor sonra yine başa dönüyor.. böyle bir şey yaşayan varmı..