2012 Ekim Anneleri

Doğum yapacaklar bol bol uyuyun,bebek doğduğunda pek fırsatınız olmuyor çünkü..gece uykularına hasret kaldım 5 günlük kızımla

günaydın kızlar gün sayıyorum ben son 3 günüm kaldı hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alacağım nasipse inşşşş heyecanlıyımmmm
doğuranlar varmı bilmiyorum doğuma gidecek arkadaşlar vardı Allah yardımcıları olsun

şimdi gördüm dogum tarihlerimiz aynı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.bizim babamızda sabırsızlanıyor ama bende artık dayanamıyorum uykusuzluk ağrılar ,hareket kısıtlılığı gelsin artık prensesimiz.

evet geceleri ozelikle cok zor oluyor, bebek gorunce tvde veya annesinin kolarinda kalbim yerinden cikacak gibi cok sabirsizim bu gece cok sancilandim o kdr $idetliydiki geliyor sandim sonra uyumu$um hatirlamiyorum ..

38+5 olduk.bir haftadır 1 cm açılmam ve%40 incelmem var.nst te 50 falan çıkıyor sancım Dr um 1 haftaya doğurursun demişti:KK43: hala aynı durumdayım.bugunde neden doğuramıyorsun anlamıyorum dedi.bu kadarbelirtiden sonra doğum başlamalıymış.bu arada kızlar yürürken dikkat edin ben dün karnımın üstüne düştüm ve 1 gece hastanede tuttular.şîmdi iyiyim korkulacak bişey yok aman siz dikkatli olun

cok gecmi$ olsun cnm aman Allah korumu$ ikinizi nazar degmesin sizlere :nazar::nazar:

kızlarr pazartesi sunı sancıyla doguma alınıyorum .duyduguma göre sunı sancı uzun suruyormus..annem 1 gun bıle surebılır dedı tahmınen .fıkırlerınızı beklıyorumm tahmını ortalama ne kdr suruyor dogumm sunı sancı baslatıldıktan sonraa..

kızlarr pazartesi sunı sancıyla doguma alınıyorum .duyduguma göre sunı sancı uzun suruyormus..annem 1 gun bıle surebılır dedı tahmınen .fıkırlerınızı beklıyorumm tahmını ortalama ne kdr suruyor dogumm sunı sancı baslatıldıktan sonraa..

canım kendiliğinden başlamayan doğum olduğu için evet 24 saat sürebilir zaten 24 saat deniyorlarmış bende yedim 1 gün ama ne açılma ne ağrım olmadı ertesi gün sabah szeryana alındım şimdide 2gündür yatıyorum inşallah senin doğumun gerçekleşir yada ben gibi ağrısız olur

38+5 olduk.bir haftadır 1 cm açılmam ve%40 incelmem var.nst te 50 falan çıkıyor sancım Dr um 1 haftaya doğurursun demişti:KK43: hala aynı durumdayım.bugunde neden doğuramıyorsun anlamıyorum dedi.bu kadarbelirtiden sonra doğum başlamalıymış.bu arada kızlar yürürken dikkat edin ben dün karnımın üstüne düştüm ve 1 gece hastanede tuttular.şîmdi iyiyim korkulacak bişey yok aman siz dikkatli olun

bambina seninle tarihimiz aynı sen gene de stres yapma doktoruna da bakma demek ki vakti var 42 ye kadar yolumuz var endişe etme Allah ol deyince olacak o strese girip bebeğide etkileme bence inş hayırlı vakitte gelir bebişlerimiz sıkma canını...

benım 2 cm açılmam var canım 24 saat sürermi bilmıyorum ki :S

kaptan arkadaşımında 2 cm açılması vardı sabah 9 da suni sancı verdiler akşam 5 e kadar bekledi ama 2 cm den fazla bir açılması olmadı sonunda sezeryana almak zorunda kaldılar. sanırım bu suni sancı süresi kişiye göe değişiyor çatıylada alakalı sanırım. o yüzden 5 saatte sürebilir 12 saatte ve çatına bağlı tabi hakkında hayırlısı olsun.

Eki Görüntüle 535554
teyzeleri buda benim kızım yağmur :)

Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin rabbim

tatlım bende yarın doktora gidiyorum ve pazartesi bdt.son günü hala pek az belirti var doğuma dair.o yüzden eğer doktorum banada derse ki suni sancı verelim bayram tatili girmeden derse kabul edeceğim.veee inşallah açılmam vardır.Allah yardımcımız olsun

Evet Allah yardımcımız olsun ptesı gel sunıyle baslatalım dogumu dedı ama korkuyorum işte sabah erkenden gidiym dıyorum vakıt kaybetmeden..gece yarılarına kadar surmez ınsallah cok korkuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsn :)

Evet Allah yardımcımız olsun ptesı gel sunıyle baslatalım dogumu dedı ama korkuyorum işte sabah erkenden gidiym dıyorum vakıt kaybetmeden..gece yarılarına kadar surmez ınsallah cok korkuyorum hepımız ıcın hayırlısı olsn :)

korkmayalım lütfen:18::18::18:
ilk doğumun galiba seninde birşey bilmiyoruz ki korkalım:KK1::KK1::KK1: valla ben kendimi şimdiden hazırladım yat derse hemen yatacağım yarın.eşimle çarşıya çıkıp çikolatalarımızı,içeceklerimizi bile aldık:KK56::KK56::KK56:onları hazırladım,bizzzz hazırızzz:KK9::KK9::KK9: bu arada pazartesi günü benim beklenen doğum tarihim senin bebişin benim tarihimde doğacak annesi

slm canım bende bu gün konrtole gittim. Dün 40 haftam doldu, hala ne sancı ne de nişan doğuma dair herhangi bir belirti yok. Doktorum ilk defa çatı muayenesi yaptı, ve açılmamın olduğunu, çatımın da normal doğum için son derece elverişli olduğunu söyledi. Doğum içn pazartesi sabah 9 da suni sancı ile başlayacağını, muhtemelen öğleden sonra 3-4 gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi. Eğer 4e kadar normal doğum olmazsa sezeryana alacağını söyledi.yani yaklaşık 6 saat suni sancıdan sonra olmazsa daha fazla uzatmayacak sezeryana alacak. allah yardımcımız olsun,

Kızlar darısı başımıza dualarınızda bizleri de eksik etmeyin.
Bebeğinize sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah... :nazar: :KK16:

slm kızlar naslsınız..ben çok kötüyüm..çatlaklarım inanılmaz kaşınıyor..cildiyecinin verdiği krem işe yaramadı..tırnaklaya tırnklaya kaşıyorum..başka türlümdurmuyor...çok fena kabarıyor kaşıyınca..ama kaşıntı başlayınca kaşımamakta imkansız..öyle bir kaşınıyorkii...sisinirimden ağladım resmen..ne gece uykusu kadı ne huzur:KK43:(( napacam ben ya:KK43:(ne sürdüysem fayda etmedi..her dakka yağlanıyorum resmen..üstüne kremler sürüyorum..yetmiyor kolonya döküyorum..kısa süre rahatlıyor sonra yine başa dönüyor.. böyle bir şey yaşayan varmı..

slm kızlar naslsınız..ben çok kötüyüm..çatlaklarım inanılmaz kaşınıyor..cildiyecinin verdiği krem işe yaramadı..tırnaklaya tırnklaya kaşıyorum..başka türlümdurmuyor...çok fena kabarıyor kaşıyınca..ama kaşıntı başlayınca kaşımamakta imkansız..öyle bir kaşınıyorkii...sisinirimden ağladım resmen..ne gece uykusu kadı ne huzur:KK43:(( napacam ben ya:KK43:(ne sürdüysem fayda etmedi..her dakka yağlanıyorum resmen..üstüne kremler sürüyorum..yetmiyor kolonya döküyorum..kısa süre rahatlıyor sonra yine başa dönüyor.. böyle bir şey yaşayan varmı..

canım maalesef bende geçen hafta çatladım.9 ay boyunca hiç çatlama son hafta çatla çokk üzüldüm valla.göbeğimin sol yanı çatladı nedeni kremim bitmişti ha bugün alırım ha yarın alırım 3 günde çatladım.ama az:KK49:3 gün çatır çatır kaşıdım resmen 4.gün oluştu çatlak.
denemen için sana şunuı öneriyorum lierac bile kullanmış biri olarak.herbaderm karın çatlak kremi ben çokk memnunum kii etkili olduğunuda kullanmadığım 3 günde gördüm bunu al canım yoğurt gibi sür hemen emiyor zaten vücut bide üzerine badem yağı sür öyle yat ben çok memnunum hatta 2.bebeğimde hiç lieraclara falan para vermeyeceğim geçmiş olsun:KK49:

X